Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorikacbek
    • CommentTime13. May 2009

Slučajno sem dobil dieto prej, kot sem našel to stran.
    Pričel sem prejšnji ponedeljek in preživel prvi teden. In to z minus 5 kg. Čez vikend sem pridobil pol kilograma, ta ponedeljek pa znova nadaljujem. Mislim, da je prvi teden najbolj kritičen, ker v zadnjih treh dnevih nimam nekih večjih težav. Je pa želja velika.... Danes (sreda) sem bil v minusu za sedem kilogramov.
    Potrebna je samo volja in želja. Pri mojih letih (52) sem imel 120 kg, kar je vsaj 25 kg več, kot bi jih lahko imel. In kose pričnejo težave s koleni, hrbtenico, sklanjanjem in počepanjem, potem ni druge, kot nekaj narediti. Upam, da mi bo uspelo.
    Se javim čez teden in pol. Veliko uspeha vsem.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime13. May 2009

No dobrodesel.
    Se vsaj eden starejse kategorije in poln navdusenja in mislih o zdravju.
    Po 30-tem je res treba zaceti delati na tem, da se potem ne znajdes v vrtinucu.
    Boljsa preventiva kot kurativa.
    Vso sreco.
    Aicha
    • CommentAuthormaxi8
    • CommentTime20. May 2009

Pozdravljeni!

Tudi jaz sem se odločila da sprobam to dieto. Danes je tretji dan in počutim se še kar v redu. Včeraj je bilo grozno, imela sem kar nekaj kriz apak sem z čuda preživela. Velika sem 162 cm in sem pred dieto tehtala 67,1 kg. Pred porodom sem imela 47 kg, med nosečnostjo sem se zredila na 69 kg, vendar sem po porudi imela zopet 49 kg. (naj povem da imam zelo drobne kosti zato takšna teža, kako imam več kot 54 kg sem videti debela). po porodu sem postala depresivna in sem kar jedla in jedla, poleg tega pa sem dobila še hormonske tablete Androcur in kg so kar poskočiči. probala sem že ločevalno, pa nisem bila vztrajna, leto dni sem si kar naprej govorila v ponedeljek pa res začnem, seveda tudi sem vendar do prve lakote, potem nisem več razmišljala trezno, govorila sem si pa saj nisem debela nekaj moram pojesti in ko sem bila sita spet občutek slabe vesti in začaran krog je sklenjen.

danes sem kar ponosna na sebe, ker sem prvo krizo preživela. Paradižnika in mesa nikoli nisem marala, sedaj ko ju pa moram pojesti pa mi postane slabo že ob prvem grižljaju tako da naprej sploh nisem več lačna. Prav tako imam z sabo vedno sliko res debele ženske(kolegica mi jo je po netu poslala)in vedno ko me zgrabi lakota pogledam sliko in si rečem takšna pa res ne bi bila rada in meni pomaga čeprav se sliši noro. Upam da nam bo uspelo. upam na zmanjšanje vsaj 10 kg, pa tudi manj bom vseeno zadovoljna da sem nekaj naredila zase.
    •  
      CommentAuthorAicha

Pozdravljena med nami.
    Dosti vztrajnosti in dobre volje pa bo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

:peace::peace::peace:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):