Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthormojcaxy
    • CommentTime6. Aug 2009

Lp
    Tokrat se javljam z rezultati. Shujšala sem dobre 4kg. Sem zadovoljna,.. Nadaljevala bom pa z ločevalno dieto. Imam sicer dosti učenja in sem pri tej dieti bolj skoncentrirana.
    Verjetno pa bo šlo dol počasi,.. ampak upam da bo vredno vztrajati,..

Hvala za podporo.

Mojca
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Aug 2009

Dobrodosla mojcaxy.
    Boljse bo, da hujsas bolj pocasi.
    Bo bolj sigurno ostalo.
    Aicha
    • CommentAuthortamara1
    • CommentTime25. Aug 2009

Pozdravljeni.
    Ker sem začela z scarsdale dieto, sem se odločila svoje rezultate deliti z vami na forumu.
    Dieta res deluje, če se je le striktno držiš. Za mano je 2 dan in sem 2kg lažja!!!:bigsmile:
    Tako da če bo šlo tako naprej, bo super!

Lp,Tamara
    •  
      CommentAuthorAicha

Super.
    Motivacija je pomembna za dober uspeh.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Bravo punce, kar tako naprej!:swingin::peace:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime25. Aug 2009 urejeno

Krasno, kar tako naprej.Vztrajaj, tudi če se bo padanje teže upočasnilo. To je normalno.:cheer:
    •  
      CommentAuthorblondinka
    • CommentTime6. Oct 2009

pozdravljeni!
    Namrec po komentarjih ter sami dieti sodec sem se odlocila za njo, ker moram v enem tednu nujno izgubiti najmanj 5 kg...jutri zacnem :crazy: hehe...za nadaljne rezultate pa seveda takoj sporocim.
    cestitam puncam ki so odvrgle odvecne kilogramcke :))

lp blondinka :peace:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime6. Oct 2009

Dobrodošla Blondinka:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime6. Oct 2009 urejeno

Lepo da si postala naša.Dobrodošla!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Oct 2009

Dobrodosla.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorblondinka
    • CommentTime7. Oct 2009

..cao
    mene samo nekaj zanima...ali lahko namesto grenivke..pojem kaksen drug sadez kot je hruska, grozdje?? ker pomarance tudi ne maram....upam da ne vpliva tok na dieto..???
    hvala*
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime7. Oct 2009

Ja probaj mandarino ,limono ali si naredi limonado.
    Je vsaj najbolj približno temu sadežu.:bigsmile:
    Saj bo šlo.Jaz si greipfrut kar stisnem in spijem ,je lažje.:wink:
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime7. Oct 2009

Lahko pa si preprosto narediš limonado z natreenom. Je podobna kislina, kot pomarančna.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime7. Oct 2009

Točno to .:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Oct 2009

Citrusi oz. agrumi so priporoceni z razlogom. Vsebujejo stvari, ki spodbujajo hujsanje.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorblondinka
    • CommentTime7. Oct 2009

hvala!!! :D
    • CommentAuthorpower
    • CommentTime7. Oct 2009

če se le da poskusi brez natrena :wink: Natren je zelo škodljiv!
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime7. Oct 2009

Vsa sladila so škodljiva. :devil:
  1.  
    aaaaaaaaaaaaaaaaa,jaz pa kavo sam z natrenom pijem...pijem pa
    turško črno......tisto v kafičih še lahko brez,doma pa neeee
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime7. Oct 2009

Jaz pa vso kavo, pa naj bo turška, pa express, pijem črno brez dodatkov.
    • CommentAuthorpower
    • CommentTime7. Oct 2009

veste kaj, jaz tako nezmogljiv človek, da bi se držala bilokire napisane diete in da bi mi kdo narekoval jedilnik sem se odločila da v soboto (ko moj ponovno odpotuje) začnem s tole dieto! Prvi cilj je 7 dni! NAVIJAJTE ZAME :wink:

Jaz tudi pijem kavice brez sladil ali sladkorja... ampak so mi fujjjjj! Zato spijem le 1.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime7. Oct 2009

Meni so bile take kavice tudi fujjjj, po enem letu se pa navadiš in ti je voda tako sladka po kavi. Spijem pa od 4-5 kofetkov na dan.:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Oct 2009

Power ti bos na dieti?
    Super.
    Aicha
    • CommentAuthorpower
    • CommentTime7. Oct 2009

ja Aicha, pa sej hujšam, sej nisem tle zato da brcam v temo :wink:
    Sedaj je jedilnik sprintan, pripopan na hladilnik in čaka soboto! Skrbijo me zajtrki... grneivke nisem še nikoli v življenju jedla :fierce: Držte pesti, da me ne pobere psiha :boogie:
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime7. Oct 2009

Stisni jo in spij sok.bo lažje.:bigsmile:
    Verjemi.
    • CommentAuthorpower
    • CommentTime7. Oct 2009

koliko sladkorja pa dam lahko not? :fingersear::crazy::crazy: HEC, sej vem "absolutna ničla" :swingin:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime8. Oct 2009

Power, ko kupuješ grenivke si vzemi rdečo, je zelo dobrega okusa. Tiste rumene so pa grenke in ful kisle.
    •  
      CommentAuthorblondinka
    • CommentTime8. Oct 2009

hello :D
    da vam sporočim, da danes je moj prvi dan....seveda se je začel s tekom na tešče(40min)...nato zajtrk, kosilo...zdaj pa si vneto pripravljam večerjo:)
    zaenkrat se še držim, upam da bo tko ostalo!!!!
    hvala za spodbudo punce :D :D :D jeaaa!

blondinka ;)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Oct 2009

Bo, bo
    • CommentAuthorpower
    • CommentTime8. Oct 2009

vadolina hvala za nasvet! blondinka, se "srečava" v soboto na skupni poti :smile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime8. Oct 2009 urejeno

čorava
    • CommentAuthorpower
    • CommentTime9. Oct 2009

vandolin, preberi še 1x moj post. Z blondinko se srečava na hujšanju, s tabo pa ko se dogovoriva :wink:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime9. Oct 2009 urejeno

:devil:

Prebrala, sem čorava, oprosti mi zato. Se vidiva
    • CommentAuthorpower
    • CommentTime9. Oct 2009

nič hudega :wink:
    • CommentAuthorpower
    • CommentTime10. Oct 2009

danes štartala tole zadevo, ne morem reči še nič konkretnega, pred en mine vsaj nekaj dni... sicer so pa zajtrki FUJ in BLJEK in krulilo mi je vse do kosila :devil::neutral: Ah, bo bolje :wink:
    lep vikend!
    •  
      CommentAuthorblondinka

helou!!
    ja ja vanodilna bova ja :D
    moram reci, da imam po dveh dneh kilogramcek pa se mal manj :D , res pa je da sem namesto paradiznika jedla kar zeleno solato, ker paradiznika ne prebavljam...fuj!... tudi vceraj sem pojedla pou crne zemljice, ker sem bila cisto brez energije. Res je bedno ce sem na delu cisto error:S
    kje si lahko pridobim energijo...c-vitamin sumecke, redbull??:shocked:
    drugace pa je danes tretji dan..in veselo se premikam dalje!!!
    P.S.: da se zdrzat, ce si res to zelis!!! :bigsmile::cool: GO GO GIRLS!!:boogie:
    aja pa se nekaj, a mora bit tuna v lastnem olju??
    hvala!
    LP BLONDINKA:peace:
    • CommentAuthorpower

blondinka, za moje pojme ni bistvenega pomena v kakem olju je tuna.

Meni pa ne vem če bo uspelo, itak, da bi vse drugo jedla :cry:¸

ja za energijo tudi mene skrbi... otrok, služba, fax, tek, aerobika :shocked::shocked: Sem tudi jaz bila do kosila čisto adijo, roke so se mi tresle... sem šibka, kaj čmo :neutral:
    •  
      CommentAuthorblondinka

hej power...sem kr namest tune...pojedla malo piscanca( belo meso, brez mascob) in rdeco peso...ter sadje seveda..mislim da ni kej ful narobe...'?:S
    zdaj sm pa lih s teka prisla...izmucena...
    ja za energijo sm pa jst kr uzela c-vitamin prehransko dopolnilo...namrec delam v lokalu in moras biti 100% priseben...hehe...
    tak da sm pol se spila en redbull..(potrebno je blo)...pa mi je blo cist kul...priporocam c-vitamin kot sok je :D
    upajmo da se bomo kej hitr navadle na tak majhen vnos kalorij :)
    •  
      CommentAuthorblondinka
    • CommentTime11. Oct 2009

pozdravljeni!
    mene pa zanima ce je ful narobe ker sem namesto skute, si namazala mlecni namaz z zelenjavo.??
    hvala za odgovor :)
    LP BLONDINKA ;)
    •  
      CommentAuthorAicha

Boljse bi bilo ce bi jedla skuto, ker ima namaz vec kalorij.
    A.
    • CommentAuthorpower

blondinka, za moje pojme je ok, ker si pač vseeno ostala v rangu beljakovin... odvisno je tudi od vsebnosti maščob skute in namaza, koliko je kalorij.

Ma ta dieta ima tako zreducirane kalorije, d atudi če bi pojedla 2 kosa mlečnega namaza ne bi bilo nič narobe :wink:

Se bom potrudila zdržati teh 7 dni, čeprav mi je dieta narobe svet... zjutraj polovičko grenivke za večerjo pa pleskavica in zelenjava neomejeno... mah, mi ni čisto logično to :confused::neutral:
    •  
      CommentAuthorAicha

Meni tudi ne pase pa.
    A.
    •  
      CommentAuthorblondinka

Uf zdaj mi je odleglo :P...drugace pa tudi meni ni logicno, sam ocitno deluje :) :D
    • CommentAuthorpower

blondinka, nič ne bo narobe če kaj zagrešimo... zato pa so pravila da se jih lahko greši... če pravil ni, pol ni niti sladkih grehov :crazy: Jaz sem tudi prejle s tamalo malo grešila. Ona papca sirček, pa krompirček z mesom jaz pa pečena jabolka... pa mi je krompirček ponujala...

uh, si tudi ti mene potolažila, s tem da dieta deluje :tooth:
    • CommentAuthorpower

no še tole, tukaj ni point v št. kalorij ampak v kombinaciji živil, da le ne greš na ogljikove hidrate... tako da kar zamenjaj kaj kar ti ne paše. Ne se mučiti... v čem je smisel življenja se skozi neki odpovedovati in umreti z grenkobo v ustih (malo filozofiram, je ura že pozna) :bigsmile::jumping::swingin:
    •  
      CommentAuthorblondinka
    • CommentTime12. Oct 2009

hehe..ja to pa mas res!...gresit je tut treba...sam usaj kokrtok pravilno!...drugace pa...sem danes namesto ene rezine tousta pojedla dve...zato pa sem se toliko vec telovadila..pa se malo savna...in tko...
    v vsakem primeru morajo kile nekako iti dol, saj jemo ''usaj jaz'' cisto drugace kot prej in cist mal ;)..filozof 2 :P
    pomoje se ni za sekirat tok...ce ne pa podaljsam se za en teden :D
    lahko noc*
    LP BLONDINKA ;)
    • CommentAuthorpower
    • CommentTime12. Oct 2009

No, čisto neverjetno, ampak jaz sem kar naenkrat sita... sem vedla da me le psiha lahko pokonča, toda sem spet imela malo čistke na "podstrešju" in sem sedaj trdo odločena da naredim 14 dni te dietice. Vmes za vikend fraj, pol pa spet 7 dni... pol pa gremo na dopust in bo še kako prišlo prav če kak gram več vržem dol :bigsmile:

Danes sem malo grešila z eno doatno kavico, nič za to :tongue:

blondinka, kot praviš, bomo pa podaljšale dieto, ni panike, raje počasi in veselo kot strogo in zagrenjeno :cool::clap:
    •  
      CommentAuthorblondinka
    • CommentTime13. Oct 2009

hej power!
    ja, zdaj se s fantom pogovarjam...(saj me on podpira in okoli laufa zmano..prakticno moj osebni trener) ...da bi podaljsala dieto, ker sem se tehtala...pa sm kr nazaj dobila...takoj po treningu...nevem kaksni bodo rezultati zjutraj...upam da kaj manjši!
    drugace pa sem tudi gresila..kot en cajcek vec, pa toast...hihi...se zgodi..
    Power, bova podaljsali ! ...da pokazemo dieti, da nismo kar tko in da to zmoremo!
    lp blondinka
    • CommentAuthorpower

Zmenjeno, podaljšava... jaz se sicer nisem tehtala, ampak meni so te večerje too much!!! Preveč hrane za zvečer. Kosila osiromašena zvečer pa kar zrezki :angry::sad:

Bolj kot gruntam, manj mi je jasno v čem je point diete! Res no, tiste pol grenivke za cel delovni dan, v službi se ti čisto obrne :shocked: Pal pa žri kosilo in večerjo... mah :confused:

Blondinka, sedaj se ne bova tehtale do sobote, dogovorjeno?!
    •  
      CommentAuthorblondinka

no zmenjeno!...jaz se danes zadnjic stehtam..pol pa nic vec...ker vidim da mi to samo zbija moralo do hujsanja...ker vidim kako pocasi gre..
    ja tudi meni ni jasno to...vem da moras lih zjutraj zauziti ful Oh pol pa to zmanjsevat...tuki pa lih obratno...meni res zbije energijo zjutraj...en caj pa mandarina:S
    ej power...kok bos pa imela ti dni narejenih diete do sobote???..ker jaz sem zacela prejsno sredo...tak da, to ki pride koncam...1.teden...