Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime11. Jan 2010

Super
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime11. Jan 2010

čestitke, a bo sledila kakšna slikca za forumske gospe in gospodične:shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorkatja07
    • CommentTime13. Jan 2010

punce, ki se športate, morte na tehtnico gledat mal z rezervo, ker vemo da so mišice težje od špeha, važna naj vam bodo obleke...in kako vam stojijo. Zarad napačnih številk na tehtnici vas lahko mine do vsega tako da se raje vagajte enkrat na mesec. Telo rabi svoj čas, zato men sploh ne grejo v glavo te kratke diete.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Se strinjam stabo, važno je, da obleke, hlače dobro stojijo. Ravno danes sem bila pri doktorci in me je spet pohvalila, da sem fajn shujšala in da je normalno, da po 20-30 kg potem teža stoji. No kar lepo sem se počutila. Bi pa najrajši rekla doktorci, da ji dam knjigo, ker je ona dosti mlajša od mene in je lepo "rejena". A ona nič ne pazi nase, zna pa nas kritizirati.
    •  
      CommentAuthorkatja07

joj vandolina, pr nas mamo tud eno tako k je je velik več skupi kot tebe pred hujšanjem... pa si je drznla eni moji znanki, ki je bla še bolj suha k aicha tam na rolerjih, da more kako kilo še zgubit. In kaj je blo, reva je še anoreksična ratala! Jest ne vem ka je s temi zdravniki no, nobene pohvale no.
    •  
      CommentAuthorAicha

Vandolina res si super.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

:shamed::shamed::shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha

:flowers:
    • CommentAuthornennna
    • CommentTime15. Jan 2010

No jaz pa mam veselo novico danes sem 5ti dan na dieti in sem shujšala 4kg tak da gre :) le držat se je moraš kakor piše.. :)
    • CommentAuthornennna

namen imam držati 14 dni pa vam sporočim kako je šlo :tongue::surprised:
    •  
      CommentAuthorAicha

Super
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime22. Jan 2010

Nennna, krasno! :clap:
    • CommentAuthorhany
    • CommentTime24. Jan 2010

pozz aicha samo, se to mi povej prosim! a lahka te jedi jem skupi ali vsako posebi.....hvala
    •  
      CommentAuthorAicha

Pri Scarsdale jih menda lahko jes skupaj.
    Aicha
    • CommentAuthorhany

hvala aicha.....
    • CommentAuthorlinchy
    • CommentTime25. Jan 2010

tut sama sem sprobala schardale dieto prejšnji teden, pa sem šla v 5 dneh 4 kg dol, nato sem pa dieto prekinila, saj sem praznovala roj. dan, pa so bile same dobrote na mizi. Tako da sem takoj v 2 dneh po prekinjeni dieti tudi pridobila na kg vse kar sem spravila dol . :( Namreč sem tak tip človeka, ki lahko hitro shujša in se hitro zredi :)
    Zdaj me pa zanima, če spet začnem z dieto, a bodo šli ravno tako lepo kilogrami dol, kakor prvič ko sem z dieto začela? Ali nadalje dieta ne deluje več tako kot v prvo?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Jan 2010

Odvisno koliko si stara ampak ta dieta ni za trajno izgubo kilogramov.
    Tukaj hitro izgubis, pa tudi hitro pridobis.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime26. Jan 2010

Hitro dol, še hitrejše gor, žalostno a ne.:cry::devil::devil:
    • CommentAuthorbinca
    • CommentTime24. Feb 2010

Zdravo!

Sem nova na forumu, vsekakor "spet" potrebna hujšanja.Leta 2000 mi je v letu in pol uspelo shujšati 25 kg.Prvih 6 let se sploh nisem nič zredila, potem pa so se kilogrami začeli nabirati
    in danes jih imam 20 nazaj.Največ sem se zredila ravno v zadnjem letu, ko sem zaradi službe jedla šele po 17. uri. Pa natanko vem,da je to tako imenovana sumo dieta, ko ti telo kopiči hrano v maščobne rezerve. Torej, če ne začnem spet hujšati bo katastrofa. Moram se potruditi.

In sem začela 22.2.2010............................do konca leta moram zgubiti 20kg. Danes, 24.2. .............. -1,2kg. Ja, na začetku gre super, potem pa vedno počasneje, kljub temu da se držiš diete.

Dieta, ki se je držim je recimo temu malo bolj zdrava Atkinsonova.Če se malo poglobite v raznorazne diete vidite, da je pogoj za uspeh velika omejitev OH.In to je cela umetnost. Ne ješ nič belega (moka, testenine, kruh, riž, sladkor ), ješ pa sadje, zelenjavo, meso,mlečne izdelke.V zelenjavi in sadju je dovolj OH-ev za normalno presnovo telesa.In nisi vezan na nakupovanje živil po dietah. Enostavno odpreš hladilnik in si izbereš, kaj boš tisti dan jedel.Pa še hrana je okusna, saj se lahko uporablja olje in vse začimbe.Pač ješ normalno kosilo brez riža ali krompirja in sladice. Se da zdržati, verjemite.
    Se mi kdo pridruži?
    Lp

Meni je tako prvič lepo uspelo in upam, da mi bo tudi sedaj.Pa saj ni problem v dieti, voljo moraš imeti .http://forum.smsdieta.si/extensions/Vanillacons/smilies/standardni/bigsmile.gif
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Feb 2010

BINCA DOBRODOSLA.
    SAMO EN POPRAVEK, OBCASNO MORAS POJESTI TUDI OH (LAHKO IZ POLNOVREDNE MOKE ALI IZ SKROBNIH IZDELKOV KORUZA, KROMPIR FIZOL), KER OH SO POTREBNI ZA ENERGIJO. JETRA MORAJO DOBITI OH ZA GLIKOGEN, KI GA TVORIJO.
    AICHA
    •  
      CommentAuthorVandolina

BINCA DOBRODOSLA.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime26. Feb 2010 urejeno

Binca pozdravljena.:bigsmile:
    • CommentAuthorvy

Binca, pozdravljena!
    Ja, se ti z veseljem pridružim!Tudi sama se grem nekaj podobnega kakor ti.. Okvirno se držim te diete in malo one 3 dnevne diete in danes ko je 3 dan sem izgubila 1,3 kg.;)
    Sam ves čas sem lačna...
    Želim ti predvsem veliko vztrajnosti.
    • CommentAuthortehnica
    • CommentTime1. Mar 2010

Pozdravljeni
    Tudi jaz sem danes začela s to dieto.:cool:Imam pa eno vprašanje. Mislite, da bo dieta uspešna kljub temu, da pijem sirotko.
    Danes sem jo dobila nekaj steklenic, in bi mi bilo žaj jo vržti stran. O njej sem prebrala samo dobre in koristne stvari.
    Kaj mislite? Hvala.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Mar 2010

Lahko, ker sirotka vsebuje menda nekaj beljkovin.
    AIcha
    • CommentAuthortehnica
    • CommentTime1. Mar 2010

Hvala.
    • CommentAuthorbinca
    • CommentTime5. Mar 2010

Zdravo punce!

Časje da se ponovno oglasim. Vy in tehtnica, vesela sem da sta se mi pridružili.

Danes je 11. dan moje diete in imam 3.3kg manj.
    Aicha, če ješ sadje ( razen banan ) in vso zelenjavo, ne potrebuješ dodatnega vnosa OH-ev
    v obliki krompirja, kruha, moke in riža, ker potem ne boš shujšal.V kolikor ne ješ sadja, pa je potrebno pojesti 20 g OH dnevno in ne več.
    Zelenjave in mesa poješ kolikor ti paše, sadje pa le 2x na dan po en sadež za malico.
    Meso in zelenjavo se pripravlja normalno, na olju z vsemi dodatki ki vam ustrezajo, tudi sir ali smetana sta dovoljena, tako da je hrana res dobra. Seveda ne pretiravat s temi dodatki, ker boste pač manj shujšale.
    Lep pozdrav in veliko volje!

Lačna nisem več, mislim da nekje od 5. dne naprej.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Mar 2010

Ne morem se strinjati s tabo binca.
    OZ. tako bom rekla prehranski strokovnjaki trdijo tako.
    Tudi rastlinske beljakovine niso isto kot zivalske.
    Sicer pa tako kot vsakemu pase.
    Ai.
    • CommentAuthortehnica
    • CommentTime5. Mar 2010 urejeno

Pozdravljena binca
    Meni je danes 8. dan in se dobro počutim. Ni neke hude lakote.Držim se pa striktno diete. Tehtala se še nisem, se bom 7. dan.
    Potem bom nadaljevala še za 1 teden, nato 14 dni pavze, pa spet naprej. Med pavzo brez grehov, samo zdravo hrano.

p.s. ne vem zakaj mi piše tehnica. Zgleda, da sem se zmotila pri registraciji. Pa saj ni pomembno, važno, da shujšamo.

tehtnica
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime5. Mar 2010

Mogoče zato, ker že imamo eno tehtnico.
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime6. Mar 2010

Pozdravljene,

se pofočkam, danes sem začela (čeprav je sobota:bigsmile: ) , ker če bom odlašala do ponedeljka me lahko mine. Šele zdaj sem ugotovila, da obstaja tudi klepet, zgleda, da se mi od lakote malo megli pred očmi:wink: Upam, da nam bo uspelo, se javim kaj in poročam o napredku; upam, da bo.
    • CommentAuthortehnica
    • CommentTime7. Mar 2010

Pozdravljene
    Danes je moj 7. dan in zjutraj je vaga pokazala - 4. Sem zelo, zelo vesela.
    Jutri grem naprej še za 1teden, potem pa 14 dni pavze, pa še eno rundo.
    Punce gre, samo moraš biti discipliniran. Vsem želim veliko uspeha.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Mar 2010

Volja in vztrajnost.
    To je tako potrebno za vse.
    Aicha
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime7. Mar 2010

Mogoče se mi samo dozdeva zaradi tega, ker je nedelja, da bi morala danes nekaj več pojest:shocked: ampak vztrajam, zjutraj sem se tehtala in je bilo 60 dag manj kot včeraj zjutraj. Vem, da je na začetku hitro, tako, da se tja do srede ne bom več tehtala, da ne bom obremenjena s tem. Za ostale sem danes skuhala normalno, jaz pa - se ve. Jutri bo bolje, zdaj pa hitra hoja kake pol ure. Držte se, se kar malo bolje počutim, ko sem prebrala rezultat od tehtnice - se pravi, da dieta deluje:bigsmile:
  1.  
    mams in tehnica.........kak jedilnik pa imata
    se vama da napisat....kaj jesta cel teden

rabim predloge za cel teden...grem na beljakovinsko
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Mar 2010

Samo meso in zelenjava.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime7. Mar 2010

Trebušček, na prvi strani imaš link do jedilnika.
  2.  
    hvala........
    meso in zelenjava mi res odgovarjata
    ampak za 10 dni,ne smem pretiravat
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime7. Mar 2010

Ja, ni za pretiravati z restriktivnimi dietami.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Mar 2010

Primorka na pomoc pri tabeli.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime8. Mar 2010

Dobrodošle novinke!
    • CommentAuthortehnica
    • CommentTime8. Mar 2010

Hvala Vandolina
    Meni kar gre. Danes je 8.dan in lahko rečem, da ni neke krize. Pijem dosti tekočine,največ vodo in zeliščne čaje.
    Še 6 dni, potem pa 14 dni pavze, pa naprej s to dieto.
    Tehtala se bom spet v nedeljo, 14 dan diete.
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime10. Mar 2010

Ojla ženske,

že zjutraj sem se hotela oglasiti pa mi povezava ni delala. Sporočam, da dieta RES deluje - ni čudno. Od sobote do danes imam 3,4 kg manj, predvidevala sem že pred tehtanjem, da nekaj bo, ker se mi je poznalo v pasu na hlačah. Sem zadovoljna glede kilc, povedati pa moram, da se ne počutim najbolje.Zaradi vremena dva dneva nisem imela"zunanjih" aktivnosti in verjetno se pozna na splošnem počutju. Tudi meso mi gleda že skozi ušesa ven, vendar bom zdržala do sobote, zagotovo, ker če ne ni imelo smisla niti začet. Nekak nisem polovičarska, če se odločim, potem speljem.Bom vsaj videla realni rezultat po sedmih dnevih res natančnega reda diete.
    Pa še to - glede na to, da imam po splošni oceni kakih 15 kilc preveč, čeprav sem visoka in "težke konstrukcije", so mi verjetno te prve kile šle hitreje dol kot kaki suhici, ki bi rada vsega skupaj shujšala 4 kile. Do sobote še poročam, nato pa se bom morala odločiti, kako naprej. Dolgoročna "mesna" varianta verjetno ne bo zame. Najbrž ločevalna? Kaj pravite?
    •  
      CommentAuthorAicha

Saj suhici je tezko spraviti dol 4 kg, ker obicajno tile 4 kg sploh nima viska.
    Ampak si samo misli, da so viska.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

:devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime13. Mar 2010

Drage damice, od prejšnje sobote do danes, veličastnih 5,8 kg manj. Ni ravno sedem, kakor naj bi bilo, ampak tudi nisem realno pričakovala.Dieta deluje, za prvih nekaj kilogramov je ok, zdaj pa naprej na ločevalno - saj je bila tudi ta po svoje ločevalna:wink: Počutim se ok, navodil pa sem se držala striktno.
    Grem naprej v boj, čaka me še 10 kilc do poletja, počasneje bo šlo, to vem, ampak zdaj sem dobila šele pravo voljo. Pozdravček vsem. Se bom še kaj oglasila tudi, pa verjetno na ločevalni kasneje, ko mi zalaufa.
    •  
      CommentAuthorAicha

Ze 5,8 je dosti.
    7 kg v enem tednu je nerealno.
    Ker cim bos zacela normalno jesti bodo sli kg gor.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Bravo mams, kar tako naprej in dobrodošla med nas, ki smo na 90. dnevni ločevalni dieti.
  3.  
    Živjo! Jutri začnem s to dieto ampak imam en problem...sem vegeterijanka...ali lahko meso (ribo, kotlet itd.) zamenjam s tofujem, ali vegi pečenico ? Hvala:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Lahko.
    Aicha