Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthortehnica
    • CommentTime15. Mar 2010

Pozdravljene
    Včeraj sem končala z 14 dnevno scardale dieto. Moj rezultat: 1. teden -4, 2. teden -2, to je -6 kilogramov v dveh tednih.
    Sem se pa držala do pikice diete.Nič nisem zamenjala, ali spustila.
    Zdaj se bom zdravo prehranjevala 14dni, dopoldne kakšenOH, po 12h pa beljakovine in zelenjava. Po 14 dneh grem pa še enkrat na to dieto, potem bom pa kmalu na cilju.
    Zavedam se, da se bom morala paziti, ker kg hitro nazaj pridejo. V glavnem ne bom jedla sladkarij, ocvrtih jedi, jedi iz bele moke...
    Veliko uspeha vam želim. Se še kaj javim.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Bravo!!¨!!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Bravo.
    Aicha
    • CommentAuthortehnica
    • CommentTime16. Mar 2010

Hvala
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime16. Mar 2010 urejeno

Super tehtnica. Kar tako naprej.:cheer:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime16. Mar 2010

Kozoroginja to ni Tehtnica, to je Tehnica in je druga oseba.
    • CommentAuthorliliana
    • CommentTime18. Mar 2010

Pozdrav dekleta,pisem vam iz Trogirja.Imam 44 let in zaradi izgube moza sem se zapustila ,ter si "prisluzila "ogromno kilazo...tokrat sem se odlocila zaceti s to dieto.Imela sem 92,6kg,danes je 4.dan in sem na 90,5.To je cisto ok.Moram vam povedati da sem presenecena ko govorite o izgubi 10 kg v tednu....kupila sem njegovo knjigo,ampak on govori da se maximalno izgubi 10 kg v 14 dneh.Dieta ni skodljiva,namenjena je osebam katere morajo nujno shujsati da lahko operirajo srce...torej ni sala.Sicer menjati kosilo za vecerjo ni u redu,ne more delovati z istim ucinkom,pojasnuje da zelodec lazje prebavi meso ali ribo zvecer.Ce imate mogocnost,kupite si knjigo....super je.Notri so razlicni recepti ,predvsem kako obdrzati dosegljivo linijo .Sestavljene so tudi inacice za Scarsdale dieto prilagojene diabeticarjem,ali Sc.dieta za nekoga ki je alergicen na doloceno hrano,itd.Dekleta,lepo vas pozdravljam in veliko uspeha v hujsanju.Jaz mislim da je vse mozno,ce imas voljo.Ciao.
    • CommentAuthorliliana
    • CommentTime18. Mar 2010

Sorry,da se opravicim...o izgubi desetih kil v tednu je pisalo v italijanskem forumu,ne v vasem.Sedaj sem preverila.Se"slisimo".
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime19. Mar 2010

Pozdravček, punce; samo FYI :
    prejšnjo soboto sem zaključila s tole dieto in nadaljujem po ločevalni. Naj povem, da sem v prvih treh dneh pridobila skoraj kilo nazaj, ki pa sem se jo do danes plus še polovico zraven že znebila. Zgleda, da je tako reagiralo telo na spremembo diete. Liliana, pozdravljena, tebe že sonček pošteno greje v Dalmaciji, kajne? Uspešno hujšanje tudi tebi, grem s psom na en dolg sprehod - volja je :)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime19. Mar 2010

Jaz sem na prisilni Scarsdale dieti in bom v nedeljo videla rezultate.
    Res mi bolj lezi zelenjava in meso kot skrob in meso.
    Aicha
    • CommentAuthorrokvogric
    • CommentTime20. Mar 2010

ZDRAVO...ZAČENJAM DIETO pa me zanima s čim lahko nadomestim paradižnik v solati in če lahko solato začinim...pa razčlenitev izraza tunina solata prosim, hvala
  1.  
    jaz si tunino solato naredim tako.....
    dam zeleno papriko noter,češnjev paradižnik,zeleno solato,radič,mlado čebulico
    solim,popram,pokapam z oljem,kisam in dam tuno v naravnem soku gor in zmešam
    obvezno dodam še baziliko in malo origana....sem že lačna
    • CommentAuthorbinca
    • CommentTime21. Mar 2010

Zdravo moje sotrpinke!

No, spet je čas da se malo oglasim. Jutri bo en mesec odkar sem na dieti in imam 5,5 kg minusa!!!!!!!!!!!
    Vesela sem, morda se vam zdi premalo za en mesec hujšanja, vendar sem jaz zelooooooo zadovoljna. Naj povem, da imam 52 let in da v mojih letih kilaža ne gre tako hitrom dol, posebno če si ravno v letih, ko ti začnejo nagajati hormončki.

Skratka, ne dam se in definitivno nadaljujem do zadanega cilja.

Samo eno stvar bi še pripomnila. Berem na forumu, da nekatere mislijo prekinjati dieto za 14 dni in potem spet nadaljevati. Dieto se prekine postopoma, torej vsak teden pojemo malo več OH, lepo počasi, V kolikor greste takoj na normalno hrano bo prišlo do jojo učinka in boste hitro dobile nazaj vse tako težko prigarane minus kile.Torej tudi ko prekinete, pazite kaj jeste.

Pozdrav vsem!
    • CommentAuthortehnica
    • CommentTime21. Mar 2010

No, binca, jaz sem napisala, da bom naredila 14 dnevno pavzo. Danes je 1 teden od kar sem prekinila14 dnevno dieto, pa ni šlo nič gor, oziroma je šlo celo malo dol.
    Jutri grem spet na to dieto , za 1 teden, potem bom pa počasi dodajala več OH.
    Mi ta dieta full ustreza, in do moje normalne teže bi morala izgubiti še 10 kg. Upam, da mi uspe.
    • CommentAuthorbinca
    • CommentTime22. Mar 2010

Tehnica,

super, da boš nadaljevala.
    Jaz imam do konca še 15kg, bo še dolgo trajalo, .............se mi zdi.
    lp
  2.  
    a kakšen jabuk tudi pojesta vmes
    • CommentAuthortehnica
    • CommentTime23. Mar 2010

<blockquote><cite>Posted By: trebušček*</cite>a kakšen jabuk tudi pojesta vmes</blockquote>
    Jaz vmes ne jem, ker ne čutim potrebe. Če me kaj zvije spijem topli čaj in je takoj bolje.
    • CommentAuthorbinca
    • CommentTime24. Mar 2010

Ne jem nobenega sadja, ima preveč OHjev.
    Jem meso in zelenjavo. Na žalost sem v letih, ko gredo kile težko dol.
    • CommentAuthortehnica
    • CommentTime28. Mar 2010

Pozdravljene:bigsmile:
    Še en teden je za mano in vaga kaže 2,5 kg manj.To pomeni, da sem v 3 tednih Scardale diete izgubila skupaj 8,5 kg. Sem zelo zadovoljna. Grem naprej, vendar bom dodajala dopoldne še kakšne OH.
    Kako gre vam? Javite se kaj.:smile:
  3.  
    oj!

Jst sm čist nova in bi rada v ponedeljek začela s to dieto, ampak mi je problem zajtrk, ker vstanem ob 6 in že v postli razmišlam kaj bom jedla, res zjutri ne morem brez zajtrka in ni pogojev da bi jedla sam sadje, ker mi čez pol ure že tko kruli in me trga da ne gre...nikol ne bi zdržala do npr. 13:00 da bi mela kosil, ka obstaja kej kar lahk zjutri pojem pa je bol nasitno?pa zanima me če bi po dieti pazila in telovadila potem kg verjetno nebi dobila nazaj, ali pač?

hvala za odgovor
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime20. Apr 2010

Pa pojej kosmice ali jogurt, nato pa sadje.
    Aicha
    • CommentAuthorrafa
    • CommentTime21. Apr 2010

helou!

mene pa zanima, kako se pripravi 2 svinjska kotleta??

hvala*:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormams

Tako kot enega:tooth:
    •  
      CommentAuthorVandolina

:hungry:
  4.  
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime22. Apr 2010

Rafa, da ne boš zamerila - če se ne bi hecali, bi blo dolgčas. Pa včasih kaj bleknem:wink:

Kotlet - najbolj enostavno in s čimmanj odvečnih kalorij : posoliš, počesnaš, malo poprčka in popečeš z obeh strani na žlici olivnega olja.
    Če imaš več časa, malo zalivaj z vodo, ali pa ga pred pečenjem natanko premaži z gorčico - ampak to so že kalorije.:confused:
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz odrezem kost in popecem na teflonki brez vsega, potem pa solim.
    Aicha

Ali pa jih mariniram v cesnu, olju, in potem to obrisem in specem.
  5.  
    lepo pozdravljene.
    no po dolgih urah pregledovanja diet in forumov sem se tudi jaz odločila da se lotim te diete. prve tri dni mi je blo sicer malo težko, ker obožujem krompir, ampak moram priznati da sem se kasneje kar navadila. po enem tednu sem izgubila 4,5kg. sedaj sem jedla 4 dni bolj kot ne normalno, sicer jem u malih količinah, ter ločujem hrano, po 6 uri zvečer nič, zjutraj ob 6ih 45min sprehoda...tako da se kg niso vrnili. glede na to da je to edina dieta katere sem se bila zmožna držati točno tako kot piše in vseh 7 dni, sem se odločila da jo ponovim!!! wish me luck :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

I wish you luck.
    Welcome.
    Aicha
  6.  
    hvala:)
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime26. Apr 2010

Dizajnerka dobrodošla!!!!:bigsmile:
    • CommentAuthorlola=)
    • CommentTime29. Apr 2010

Pozdravljene,

v ponedeljek začnem to dieto.
    zanima kak dolgo se jo lahko držim?2 ali 3 tedne?

lp vsem
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Apr 2010

Kot pise v samih navodilih.
    Aicha
    • CommentAuthorlola=)
    • CommentTime6. May 2010

hey,

je še katere na tem furumu na tej dieti?kako napredujete?

v 3 dneh sem šla 3 kg dol.
    lp
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime6. May 2010

Jap. Nočem te strašiti, ampak če boš zdaj normalno jedla ali na hitro prekinila dieto, boš šla v enem tednu 4 kile gor. Tako ti je to.:confused:

Jaz sem bila en teden na scarsdale, zgubila nekaj čez pet kil, če se ne motim, potem pa sem takoj prešaltala na strogo ločevalno ( brez kruha pri obrokih, brez "belih" zadev - moka, testenine, sladkor itak, riž pa samo občasno - zelo redko...) . In lepo hujšam dalje oz. se privajam na nov način prehranjevanja z velikoooo gibanja, tako kot pred leti, ko sem bila res aktivna. Veliko uspeha ti želim, drži se.
    • CommentAuthorlola=)
    • CommentTime6. May 2010

diete se ne držim strikno, ampak večino jem te stvari.
    vem kak je pri večina dietah, sem ji že kar nekaj dala skoz.

hvala
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime7. May 2010 urejeno

lola=) drži se in še naprej uspešno hujšanje.:bigsmile:
    • CommentAuthorlola=)
    • CommentTime10. May 2010

kozoroginja danes je 8 dan moje diete in 4,5 kg manj:)))
    hvala:)
    •  
      CommentAuthorVandolina

bravo:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Bravo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorminaa

bravo lola.Jst sem zdaj na ločevalni in em zanima
    če mi lahko kera svetuje ali bi bilo pametno
    da se preusmerim na to dieto?????
    strah me je da nebi shujšala pa se pol še bolj nazaj zredila
    Kaj vi mislite,kaj je boljše'?????
    •  
      CommentAuthortehtnica

Da ostaneš na ločevalni. Mislim, da ni dobro skakati z diete na dieto. No, to je moje mnenje. Naj povedo še druge.
    •  
      CommentAuthorminaa

hvala tehtnica.Sem mislila da bi na hitro shujšala potem bi pa šla ponovno na ločevalno.
    Upam da mi bo še kera podala mnenje pa se bom odločila kaj narest.
    Hvala in lp
    •  
      CommentAuthormams

Minaa, se strrinjam s tehtnico. Jaz se scarsdale imela prvi teden diete, nato pa sem šla na ločevalno. Brezveze hitiš - umiri se in lepo počasi pa z voljo - spreminjaš se za lajf, ne za tri tedne...

Vsaj jaz tako mislim:smile:
    •  
      CommentAuthorminaa

Hvala saj res imata prav tudi jaz sem takega mnenja ampak sem rabila da mi kdo potrdi
    tako da kar ostanem na tem kar sem in se trudim naprej.
    Hvala vam punce,res ne morem verjem da mi je tako super na tem forumu
    in da ste vse tako dobre.Hvaležna sem vam vsem,ki ste mi do zdaj pomagali.
    LP
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime11. May 2010

Na locevalni.
    Pocasi.
    Aicha
    • CommentAuthorlola=)

hey punce,

ja res je fajn na tem forumu.
    minaa tudi jaz ti svetujem, da ne preskakuješ iz ene diete na drugo.
    jaz sem na tej dieti, ker mi sama ta hrana zelo paše, in imam cilj zgubiti nekje od 8 kg do 10.
    scarsdale dieta je super za 2 tedna da se prečistiš, in po 2 tednih bom tudi sama nadeljevala dieto, ampak ne strogo to, ampak bom mogoče zajtrk spremenila z kosmiči ali čemu podobnemu, da bom hujšala počasi, da se mi bodo kg obdržali in da se bom navadla bol zdrava in manjkalorično hrano jest.

lp vsem
    •  
      CommentAuthorminaa

Hvala lola=) ja sej sem se odločila in vstrajam pri ločevalni
    ti se kar drži te diete če ti odgovarja
    jaz lahko rečem da sem se pred 2 mesci držala ločevalne
    in shujšala 8kg in se nisem nič nazaj zredila
    zdaj sem pa ponovno na ločevalni,tako da sem zelo zadovoljna
    LP,Minaa
    • CommentAuthorlola=)
    • CommentTime12. May 2010