Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime4. Jul 2007

Živjo Whisper,

nič ne bo narobe, če si namesto paradižnika pojedla paradižnikovo kašo.
    Skute poješ tam nekje za eno malo posodico, npr. 150 g. Jajca pa tako kot si že sama napisala, lahko so kuhana ali pa pečena v teflonski ponvici brez olja :wink:.
    Uspešno hujšanje ti želim :thumbup:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorwhisper
    • CommentTime4. Jul 2007 urejeno

torej lahko ješ pod kuhano zelenjavo tudi stročji fižol ali grah?
    joj, sem kupla 250g skuto:neutral:....misliš da lahko pojem samo eno jajce al pa samo skuto?:confused:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime5. Jul 2007

Živjo Whisper,

lahko ješ grah in stročji fižol :wink:. Drugače pa lahko skuto shraniš v hladilniku (se ne pokvari preveč hitro). Za zajtrk pa se kar drži jedilnika :wink:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorwhisper
    • CommentTime5. Jul 2007

hehe ja hvala. sem prebrala, da lahko ješ stročji fižol namesto druge zelenjave. mislim, da bom kr samo skuto jedla.
    drugo se pa resno držim :)
    sem tudi prebrala, da lahko vsako kosilo zamenjaš z 100g skute, 1 žlice kisle smetane, narezanim sadjem in 3 mandlji. piše da ni nič narobe če to narediš.

papa
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime5. Jul 2007

Živjo Whisper,

hmm žal ne vem ali so to preverjeni podatki, tako da ti zelo težko rečem ali je ok.
    Poskusi pa boš videla :wink:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorwhisper
    • CommentTime5. Jul 2007

ni panike :) ti dam stran, ki je kao pomoč članom diete..... http://lowcarblisa.tripod.com/thescarsdalemedicaldiet/id32.html

piše, da lahko fižol ampak samo zeleni, torej stročji. tudi par receptov je, tak da če želiš pogledat.

:)
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime6. Jul 2007

Živjo Whisper,

hvala :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorkasiopea
    • CommentTime9. Jul 2007

Lep pozdrav vsem tukaj. Po dolgem cas branja vasih diskusij in ogledovanja diet sem se tudi jaz odlocila, da poskusim to dieto, ker se mi zdi prijetna poleg tega ima 3 obroke na dan, ker ne vem kako bi zdrzala ce bi mogla jesti 5x na dan.
    Vidim, da vam je ta dieta uspela in upam, da bo se meni. Ker rabim nekje motivacijo sm se prijavila na forum, da bom lahko z vami delila izkusnje hujsanja in izgobo kg. shujsat bi mogla vsaj 23kg, ki sem jih v 5mesecih dobila gor, tako da za zacetek bom zadovolna ce jih bo slo dol 7kg...

lepo se imejte pa se slisimo, aja pa ugotovila sem da tukaj Petra odgovarja na vprasanja, tako da ce bom jaz imel akaksno vprasanje Petra te bom takoj vprasala :smile:.

lep dan vsem skupaj
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime9. Jul 2007

Živjo Kasiopea,

lepo pozdravljena na našem forumu :wink:. Nič ne skrbi z pomočjo foruma ti bo gotovo uspelo, saj je tukaj nekaj punc, ki res znajo pomagati in dvigniti motivacijo :thumbup:.
    Želim ti vso srečo pri hujšanju :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorkairaa
    • CommentTime13. Jul 2007

Caaw,

danes sem zacela s tole dieto ker mi zelo ustreza sadje in zelenjava, imam pa par vprasanj, in sicer, glede na to, da sem vegeterijanka, ali lahko zamenjam vse meso za ribe? Pa še to me zanima, če lahko vmes med obroki poješ kakšen košček lubenice ali jabolko?
    LP!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime16. Jul 2007

Živjo Kairaa,

meso lahko zamenjaš za ribe vendar bi te opozorila, da učinek diete verjetno ne bo enak.
    Med obroki pa lahko brez problema poješ košček sadja :wink:.
    uspešno hujšanje ti želim!

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbiba81

Zivjo!

Pojavila sem se prvič in upam, da bo vsaj delni rezultat. Jutri namreč nameravam začeti s tole dieto, ki mi po jedilniku sodeč ne predstavlja nekega trpljenja. Zanima me precej stvari in bom kar začela z vprašanji:

1. s čim lahko nadomestim svinski kotlet?
    2. kakšna naj bo skuta, popolnoma pusta verjetno?
    3. bega me špinača, nadomestim jo lahko s papriko (sem prebrala) vendar me zanima, kaj naredim s to papriko, spečem, skuham...? In se to, ali mora nujno biti zelena paprika? In ja, špinačo skuham verjetno? :confused:
    4. kaj spada pod "mešano zeleno solato" in "mešano solato"? Jaz si namreč to predstavljam vso zelenjavo po malo, nekje sem pa prebrala, da je to več vrst zelene solate skupaj. Kaj je res in česa naj se držim?
    5. kdaj smem jesti kumare v solati in pa stročji fižol? kumare nisem nikjer zasledila, da bi bile omenjene, za fižol se pa ne spomnim.
    6. polnozrnat toast - ga lahko nadomestim s polnozrnatim kruhom verjetno?
    7. namesto navadne črne kave, me zanima, ali lahko pijem kapučino ali instant Jacobs morda?

No, to bi bilo zaenkrat vse, zagotovo pa mi bo še kaj prišlo na pamet in bom brž priskočila po pomoč. Vem, da sem verjetno zakomplicirala najbolj kot je mogoče, ampak dieta mi je simpatična, marsikaj pa ni napisano v opisu, kar bi pomagalo.
    Najlepša hvala tokrat!

Lp, biba
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Biba81,

da ti odgovorim kar po vrsti :wink:,
    1. svinjski kotlet lahko nadomestiš s pustim piščančjim ali puranjim mesom (če ne maraš mesa, lahko uporabiš tudi ribo);
    2. skuta naj bo manjmastna in pusta;
    3. špinaco skuhaš in jo malce prepražiš na česnu, drugače pa jo lahko zamenjša s papriko. Priporočila bi ti, da papriko poješ kar svežo.
    4. mešano solato lahko narediš iz zelene solate in zraven primešaš se drugo zelenjavo (npr. papriko, paradižnik, kumare itd.).
    5. če kumar in stročjega fižola ni na jedilniku ga ne smeš jesti :wink:.
    6. toast lahko nadomestiš s polnozrnatim kruhom, pazi le, da bodo enake količine.
    7. lahko piješ kavo Jacobs, samo pazi, da bo brez sladkorja.

Želim ti uspešno hujšanje :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbiba81
    • CommentTime18. Jul 2007

Živjo!

Spet se oglašam. Spomnila sem se, da sem kar nekaj reči pozabila vprašati, pa bom kar takoj, da spet ne pozabim:
    1. kuhana zelenjava - vse kar je kuhano? Kaj pa vložen fižol, kumarice? To je tudi takorekoč "prekuhano". Kaj pa grah v konzervi in koruza, morda spadala pod kuhano zelenjavo? In mali brstični ohrovt? (vem, kompiliciram).
    2. špinačo sicer rada jem, a se bi raje poslužila dobrot iz domačega vrta, če so nadomestljive s špinačo. Torej, ali mora biti ravno zelena paprika, ali je lahko rumena?

Toliko za danes. Zanimivo se mi zdi, da so obroki tako enostavni, a po drugi strani pa kar zakomplicirani. Še bolj zanimivo se mi zdi pa to, da so kosila lažja od večerij. Je to ok? Ne vem, primer 2. dan, ko je za kosilo sadna solata, za večerjo pa pleskavica?

lep pozdrav in uživajte v senci :wink:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime19. Jul 2007

Živjo Biba81,

da odgovorim na tvoja vprašanja :wink:.
    1. kuhana zelenjava je mišljena zelenjava (kakršna koli zelenjava) pač ki je kuhana. Vložen fižol in kumarice so kuhana zelenjava :wink:. Grah in koruza pa sta tudi že prekuhana in je tudi ok :wink:.
    2. lahko je tudi rumena paprika :wink:.

Drugače pa je vse prav, če so kosila lažja od večerje :thumbup:. Želim ti uspešno hujšanje :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbiba81

Zakaj biba skeptična? Zdi se mi, da delam vse tako kot moram, a sem vendarle pridobila 0,3 kg v treh dneh, ko bi jih potemtakem morala že izgubiti 3kg? Saj me ne gane toliko to, da sem jih pridobila, ampak sprašujem se, kaj počnem narobe? Po delavniku vidim samo se tuš pa posteljo, tako da... gibam se kolikor je mogoče, ne vem...

Bi mi znala katera povedati, ali pa vsaj potolažiti:confused: Sicer pa se zavedam, da je ta dieta prej kot vse, dober način prečiščevanja, in tudi če mi kilogrami ne letijo vstran, sem se v teh treh dneh naučila discipline. Priznam!

Tebi Petra pa hvala za vse odgovore. Ti si living enciklopedija, bravo :clap::thumbup:

lp, biba
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Biba81,

nič se ne sekiraj zaradi tega. Človeško telo ni stroj in včasih potrebuje nekaj časa, da dojame, da začne hujšati :wink:.
    Tako da ti svetujem, da nadaljuješ z dieto, če pa ti po enem tednu še vedno ne bo uspelo zgubiti kak kilogram, kot prvo vedi da nisi ti nič kriva, saj mogoče tvojemu telesu ta dieta ne ustreza.
    Nekatere punce so bile na naših dieta pa jim ni uspelo shujšati, potem pa so samo začele paziti na hrano in kilogrami so kar puhteli. Preberi si malce temo Počasno hujšanje, predvsem pa NE OBUPAJ! Ker tako kot si že sama rekla, važno je da narediš nekaj zase in svoje zdravje :wink:.

Želim ti vso srečo pri hujšanu :thumbup:, in lep vikend (mene od jutri do nedelje ne bo ker grem na morje, ampak v ponedeljem sem že tukaj in pripravljena na nova vprašanja :wink:).

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime26. Jul 2007

kaj zdej?? ste šle kaj dol t+po tej dieti al ne??
    ker bi probala ker je kar mikavna.. samo če ni rezultatu.......??
    • CommentAuthorDaniela
    • CommentTime28. Aug 2007

Čao! eno vprašanje. Kaj če ne piješ kave, a je to pomembno!
    • CommentAuthorčič
    • CommentTime8. Sep 2007

Pozdravljeni!
    Pridružuje se še en sotrpin. Že od ponedeljka se skoraj strogo držim diete in moram povedati, da se mi na trebuščku že kar malo pozna, v ponedeljek bo pa še tehtnica povedala svoje. Javim koliko bo manj.... potem pa naprej najbrž - seveda če bo rezultat, še en teden s to dieto.
    :boogie:
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime10. Sep 2007

jaz sem se tudi odločla za to dieto-začnem ju3 :) motivacijo mam.. upam da jo bom obdržala cel teden
    • CommentAuthorčič

Se splača 7dni minus 6 kg.
    Še en teden čeprav vem da efekt ne bo isti potem pa na eno drugo ker moram, moram, moram....
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime10. Sep 2007 urejeno

a si se 100% držala?
    pa vse čestitke!!!!!! :bigsmile:
    smem tud prašat višino in težko? :shamed:
    si mi dala ogromno motivacije :surprised:
    • CommentAuthorčič

Vsako jutro sem pojedla celo grenivko, ker jo pač ne bi bilo lepo drugo polovico metati v kanto, nihče drug v službi pa tega ne je, 4. dan sem doma pozabila jajca, tako, da sem pojedla samo skuto, kruha nisem jedla nič cel teden. 6. in 7. dan sem pa zjutraj spila malo sladkano kavo. Drugo pa vse kot piše.
    višina: 162, teža: tri številke ( ko bodo dve povem)
    Mogla bi dati več kot 30 kg dol....pa sej bo šlo, zdaj lahko saj tle gor čvekam in jamram.

čao!
    •  
      CommentAuthorhope

no štart je bil vsekakor dober-veliko uspeha še naprej. poročam v torek koliko je šlo pri meni dol :)
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime12. Sep 2007

nič ne bo... ne morem se skoncentruirat pa vse mi tako lepo dišim... ni pravi čas za dieto pri meni zgleda :cry:
    • CommentAuthorčič
    • CommentTime13. Sep 2007

Ne obupaj - jutri je nov dan in s tem lahko tudi nov začetek, pa še luna se je pričela debeliti in s tem se tudi naša volja krepi in nam daje elan.
    • CommentAuthorčič
    • CommentTime17. Sep 2007

Še en teden odrekana, vendar brez efekta - nič dol, nič gor pa gremo naprej, vendar moram najti nekaj drugega.
    Mogoče en teden prekinitve potem pa s polno paro naprej...
    • CommentAuthorTejaaa
    • CommentTime26. Sep 2007

Pozdravljeni!
    Sem nova na forumu in se ze v naprej opravičujem če so ta vprasanja bila ze veckrat zastavljene ;)
    1. imam šolsko malico, ki je nebi rada prekinila ali je lahko šolska malica= kosilo?( ura: 10:15)
    čeprav nebi pojedla vse...meso...zelenjavo in mogoče sadje...? bo vredu?
    2. Al bo prav če bo zajtrk okoli 6 ure ko vstanem, malica= kosilo ob 10.15...kdaj naj bo večerja?
    3. glede alkohola? se lahko pije?:tongue::wink::updown:
    • CommentAuthorčič
    • CommentTime27. Sep 2007

Halo!!!

Lej tudi starejši oziroma tisti, ki smo šolske klopi že prerasli ponavadi štartamo od doma proti službi od 5,30 pa do 8,00 ure. Če nimaš možnosti zajtrkovati oziroma si nekaj nesti sabo v službo in pojesti zraven kave to narediš doma preden štartaš in imaš zajtrk pač ob 6,00. Isto je z kosilom imaš ga v času malice, večerja je pa ponavadi ko prideš domov iz službe in si jo najprej pripraviš, poješ in ura je 16,00 ali 17,00, kar je po svoje tudi dobro saj če se želiš znebiti odvečnih varnostnih pasov deluje, če imaš zadni obrok do 18,00 ure. Glede na to da hodiš v šolo in moraš biti aktivno pri stvari nikar ne hujšaj na ta način, da bi opustila malico, to ne bo rešitev, samo ne boš morala biti skoncentrirana pri uri,rezultat tega bi pa bil, ko bi prišla domov sestradana, da bi nadoknadila ali celo prekoračila količino hrane, ki bi jo pojedla prej v dveh obrokih - poslediča seveda čez časa še kakšna kila gor. Poskusi, da boš vsaj za večerjo pojedla nekaj toplega - huhanega.
    Glede alkohola - veš tudi brez njega se da živeti in glede na tvoja leta si premlada da bi se zapivala in nazdravljala z alkoholom veš nazdravlja se z človekom ne z pijačo! Tudi brez alkohola se da veseljačiti!!
    Punca bodi pametna in glede na to da si se odločila biti še lepša in bolj privlačna, pomisli kako so lepe tiste sovrstnice, ki imajo idealno postavo pokažejo pa vso lepoto ko so opite - posledice tega so ti pa najbrž znane. Sicer pa ima alkohol tudi zelo veliko kalorij - skratka redi.
    Bodi fajn,
    • CommentAuthormucka
    • CommentTime11. Oct 2007

Jaz sem tudi pričela z dieto...s tem da moram priznat da sem se prekršila z dvema napolitankama do zdaj in z eno tablico čokolade ...sem 4 dan na dieti in shujšala samo 30 dag....ostalo sem se ful striktno držala....
    Zdaj se nameravem te 4 dni ful držat ali bo uspeh da shujšam vsaj 3 kg ali 4kg...več itak vem da verjetno ta teden ne bom...ali lahko???
    Moram shujšat pa 7 kg vse skupaj......ali mi priporočate kako drugo dieto?
    Sem pa nora na sladko in......groza.....ne vzdržim glih dolgo brez.....sploh će je doma kaj meni na očkah....???'

lp vsem in uspešno hujšanje....
    • CommentAuthorDeeDee
    • CommentTime29. Oct 2007

hei
    mene zanima kako lahko pri dieti s tako polnim jedilnikom ( za večerjo meso..????:surprised:) lahko shujšaš v 7 dneh prb.
    6 oz. 7 kg kot pise...? danes sem prvi dan na tej dieti, shujšala bi rada 8 kg... upam da mi bo uspelo kajti največ pri dietah sem lahko zdržala 6 dni :angry::bigsmile: ker pač sem malce neučakan človek in se rezultati niso poznali tAKOJ
    :bigsmile: (ločevalna dieta)....skratka..vsem vam ostali sotrpinkam :wink: želim čim hitreje dosežen cilj...

Lp
    • CommentAuthordrev
    • CommentTime5. Nov 2007

Pozdravljeni
    Danes štartam in upam, da bom vsaj malo uspešna. Volja je pa gremo novim podvigom naproti
    • CommentAuthor+KaTkA+
    • CommentTime5. Nov 2007

Evo 3 dan...-2 kg :D Jeee
    Lacna nisem, hrana je fajna. Mal goljufam sama sebe ampak ocitno to nima vpliva. Namrec solato si naredim kar z navadnim jogurtom z manj mascob.

Sporocim rezultat po koncani dieti.

Upam da bo volja da si podaljsam dieto v 14 dni.
    • CommentAuthordrev
    • CommentTime7. Nov 2007

Hojla.
    danes je moj tretji dan. Sem se malo pregrešila, ker sem prej preveč jedla in je bil šok. Zgubila sem 2,5 kg. Bomo videli kako naprej.
  1.  
    Jaz sem se pa odločla da bom začela s to dieto=D
    sicer se ne upam postavit na tehtnico, ampak sem samo ocenla svojo težo in zdej sem si zastavla tolko in tolko kilogramou in ko se bom sama sebi zdela bolj suha kot zdej se bom zvagala=D
    upam da vam ne bo u napoto...vsake tolko bom tukaj napisala kako mi kaj gre ok? če vas pa ne zanima ne brat=D
    če pa do ju3 najdem kakšno primernejšo dieto zame pa vam ne bom več težila tu=D
    • CommentAuthorsarq
    • CommentTime8. Dec 2007

a lahko solati(paradiznik,mesana solata)dodamo olje??
    • CommentAuthortati
    • CommentTime10. Dec 2007

pozdravljeni,

zanima me ali se lahko pije kava z mlekom???

lp.
  2.  
    pozdravljeni,
    sem nova na forumu in dieto izvajam danes že tretji dan.

Ne morem rečt, da sem lačna je pa res, da mi je včeraj pred večerjo postalo slabo in sem bla slabotna, ker sem za kosilo v bistvu pojedla zelo malo sadne solate.

A ima kdo podobne težave in kako jih premagate?

Tati, da ti odgovorim, sem šla gledat angleške članke kjer je bolj podrobno napisano kaj smeš in kaj ne...kava mora biti sladkana samo z umetnimi sladili (brez mleka, brez meda) sam kava črna + umetno sladilo...
    sama sem mislia, da se na črno kavo brez mleka nikakor ne bom mogla navadit, pa je blo presenetljivo lahko, še celo bolje mi je tako...pijem pa Nestcaffe.:smile:
  3.  
    Sarg,

solati v osnovi ne bi smeli dodati olje, boljše je če dodaš lahki jogurt...pa kake začimbe, pa vinski kis, česen, pamalo gorčice...

sem ugotovilada je tunina solata neverjetna, če dodaš malo gorčice...res the best....jaz jo jem danes...mjam(jo obožujem namreč)

lep pozdrav vsem, lep vikend(pa da bi minil brež grešenja...1. zapoved)

by:cool:
    • CommentAuthorglory
    • CommentTime15. Dec 2007

hej!!
    danes sem našla tole fajn spletno stran in sm se po hitrem postopku odločila da probam eno dieto. ko berem vse komentarje so vsi bolj k ne pozitivni;) tko, da se že veselim prvega dne. to bo pa v ponedeljek;).sicer nism prekomerno težka ampak rada vidim, da hlače glih ne pokajo po šivih;);).

vso srečo pri zgubljanju kg vsem!!
  4.  
    Dobrodošla Glory med nami....

Želim ti veliko uspeha...

:)
    • CommentAuthorkuky
    • CommentTime18. Dec 2007

Helo:wink:
    Mene pa zanima ce bi mi lahko kdo do jutri dopoldne napisal kako se naredi tunina solata?
    hvala za odgovore:winkkiss:
  5.  
    Živijo Kuky,

upam, da nisem prepozna...

Tunina solata po moje:
    RABIŠ:
    PARADIŽNIK
    KUMARE
    ČEBULA (če imaš možnost...saj veš vonj in to)
    1 KONZERVA TUNE (jaz ko jo odprem najprej olje odcedim)
    OLIVE (narežem jih na majhne kolobarčke)
    KORENČEK-SUROV (narežem ga na zelo tanke kolobarčke, da se napije okusa)
    GORČICA (1 ŽLIČKA)
    POL KOZARČKA LAHKEGA JOGURTA (oziroma po želji)

Vse skupaj zmešaš...in pustiš čez noč(najbolje), da se okusi prepojijo...upam, da ti bo všeč

Dober tek
    :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::tongue:
  6.  
    Aja paradižnik in kumare narežem na kocke (manjše)...
    :confused:
    •  
      CommentAuthorpomme
    • CommentTime2. Jan 2008

cao

zacnem od jutri
    z to dieto sem lani shujsala 6 kg tako da je uncikovita

vsem zeli veselo in srecno 2008 leto
    •  
      CommentAuthorpomme
    • CommentTime2. Jan 2008

se to

zacela bom post tako da bom zamenjala meso z ribo
    in sir z tofujem

upam da bo ok

cao
  7.  
    Pozdravček

Tudi jaz bi rada malo oklestila kg in glede na izbrano hrano mislim, da mi še najbolj ustreza tale dieta, ampak imam en problem... sem diabetik ( tablete ) in so 3 obroki dnevno premalo, torej ali lahko za zajtrk samo kavo ali čaj in potem kosilo spet razdelim na recimo meso posebej in solato - zelenjavo malo kasneje?.. Prav tako bi razdelila tudi večerjo... torej pojedla del večerje malo kasneje.

Držala bi se predpisane hrane 100%.....ker mi čisto vse ustreza, je pa res, da sem po 3 letih uspešno "ukrotila" diabetes in sicer z 5-6 majhnimi obroki dnevno. Razmak med obroki je od 2,5 do 3 ure...

Zanima me še, če je skodelica kave=zeleni čaj...glede učinkovitosti mislim...????

Čestitam za tole spletno stran in vsem , ki hujšajo za pogum in vztrajnost!

Uživajte
    • CommentAuthoralexx
    • CommentTime4. Jan 2008

Hojla!

Včeraj sem na srečo našla tole stran (v glavnem zaradi slabe vesti po prazničnem nažiranju :shamed:) in je res super! Predvsem podpora, ki jo dajete forumovci en drugemu in Petra, ki tako pridno odgovarja na vsa vprašanja! Sem pa tudi že našla dieto, ki mi vsaj na prvi pogled zelo ustreza - Scarsdale in jutri nameravam z njo štartati!Na dieti nisem bila še nikoli, saj zanjo ni bilo nujne potrebe, se mi pa z leti kilce počasi nabirajo (cca 8 kg v 10 letih) in bi rada prišla nazaj na zame idealno težo - 60 kg pri 170 cm. Tako da če bom izgubila cca 5 kg, bo super!
    Hvala za vsako vašo podporo, pa mejte se radi...:bigsmile:
    • CommentAuthorglory
    • CommentTime6. Jan 2008

no končno sm začela z dieto! sem mislila da bo lahko pa niti ni:(. sicer vztrajam šele drug dan in najbrž se mora želodec navadit na nov režim?! sicer sm si to dieto izbrala ravno zaradi tega, ker ne jem OH že več let!! ampak mene mal ubija "urnik". pa prepoved sladkega mi povzroča preglavice;)...

moje vprašanje pa je naslednje: ali lahko med glavnimi obroki jem sadje???? ker tako mislim da bom lažje zdržala;).

hvala za čimprejšni odgovor