![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
.
....misliš da lahko pojem samo eno jajce al pa samo skuto?
. Drugače pa lahko skuto shraniš v hladilniku (se ne pokvari preveč hitro). Za zajtrk pa se kar drži jedilnika
.
.
.
.
. Nič ne skrbi z pomočjo foruma ti bo gotovo uspelo, saj je tukaj nekaj punc, ki res znajo pomagati in dvigniti motivacijo
.
.
,
.
.
.
. Grah in koruza pa sta tudi že prekuhana in je tudi ok
.
.
.
Sicer pa se zavedam, da je ta dieta prej kot vse, dober način prečiščevanja, in tudi če mi kilogrami ne letijo vstran, sem se v teh treh dneh naučila discipline. Priznam!
.
.
).

) lahko shujšaš v 7 dneh prb. 
ker pač sem malce neučakan človek in se rezultati niso poznali tAKOJ
(ločevalna dieta)....skratka..vsem vam ostali sotrpinkam
želim čim hitreje dosežen cilj...

) in je res super! Predvsem podpora, ki jo dajete forumovci en drugemu in Petra, ki tako pridno odgovarja na vsa vprašanja! Sem pa tudi že našla dieto, ki mi vsaj na prvi pogled zelo ustreza - Scarsdale in jutri nameravam z njo štartati!Na dieti nisem bila še nikoli, saj zanjo ni bilo nujne potrebe, se mi pa z leti kilce počasi nabirajo (cca 8 kg v 10 letih) in bi rada prišla nazaj na zame idealno težo - 60 kg pri 170 cm. Tako da če bom izgubila cca 5 kg, bo super!