Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthor*manja*
    • CommentTime9. Jan 2008

Živjo!

Tudi jaz sem se odločila za Scarsdale dieto, in sicer teče danes moj drugi dan... Zanima pa me naslednje (saj vem, najbrž se po nepotrebnem sekiram): včeraj sem ob večerji popila kavo, sicer samo črno, ampak je ni na jedilniku (mislila sem, da je). Lahko to kaj vpliva na potek hujšanja? Pa za kosilo in večerjo sem jedla pečena piščančja bedra (brez česarkoli), je to v redu?

Hvala že vnaprej and keep up the good work:bigsmile:
    •  
      CommentAuthor5r@
    • CommentTime11. Jan 2008 urejeno

Živjo sem nova na forumu pa me zanima eno .
    .Zanima me če sploh obstaja kakšna dieta ki ne vsebuje zelenjave. Hvala in upam na kakšen pozitiven odgovor.
    LP 5r@:shamed::smile:
    • CommentAuthorvesela
    • CommentTime13. Jan 2008

Tudi jaz sem nova. Prebrala sem forum kar nekaj krat in dobila odgovore. Res bi bila vesela, če bi se jih v tem času priključilo še več.
    Jutri začnem z dieto in vesela bi bila če bi mi uspelo shujšati vsaj 5 kg.
    Javite tisti ki ste hujšali, kakšne rezultate ste dosegli.

lep pozdrav

:cry::neutral::sad::shamed::shocked:
    • CommentAuthorvesela
    • CommentTime13. Jan 2008

Manja- javi koliko si shujšala. Prosim..........................:tongue:
    • CommentAuthorbarbi28
    • CommentTime15. Jan 2008

Pozdravček vsem! Včeraj sem začela z dieto in sem zaenkrat zelo zadovoljna, so jo malo prilagodim, ampak upam da v stilu dovoljenega. Vesela - tudi jaz bi za začetek rada shujšala 5 kg, potem pa naprej. FAjn je, ker nisem lačna. Pa grenivka mora bit nekaj posebnega, ker brez težav zdržim do kosilo. Aja, spijem več kot 1 kavo dnevno, načeloma se držim brez mleka, ampak danes sem se pregrešila. Pa verjetno v dveh belih kavah brez sladkorja ni veliko mleka, ali pač? Pa namesto pleskavice sem malo četrt pustih piščančjih prs na vodi pečenih, pojedla s kuhano zelenjavo.

Če druga ne, spreminjam slog prehranjevana, kar je pa tudi nekaj, a ne?

lp,b
    • CommentAuthorbarbi28
    • CommentTime18. Jan 2008

Kuku!
    Kako vam gre?
    • CommentAuthorSuzy-ca
    • CommentTime19. Jan 2008

Ojla!!!!!
    Kako ste kaj?
    Moram vam sporočit,da sem jaz s tole dieto shujšala 6kilogramov!!!!!:boogie:Fulll sem zadovoljna!!!!!!!!!!:cheer:

Lep pozdrav!!!!!!
    •  
      CommentAuthor5r@
    • CommentTime19. Jan 2008

Suzy-ca čestitam:cheer::clap::swingin::cheer::clap::swingin::thumbup::thumbup:
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime21. Jan 2008

Pozdravljeni!

Odločila sem se, da preizkusim to dieto, ki mi je na prvi pogled zelo simpatična, vendar imam par vprašanjc za že izkušene uporabnice te diete, in sicer:
    1. Ali lahko pri zajtrku grenivko zamenjam s pomarančo pa to ne bo vplivalo na delovanje diete?
    2. Ali so različne vrste mesa in riba napisane zgolj zato, da jedilnik ne bi bil enoličen, ali dejansko vplivajo tudi na uspešnost diete?
    Ker če bi bilo po moje, bi kar vedno jedla navaden puranji ali piščančji zrezek. Kaj mi svetujete?
    3. Ali je zelo narobe popiti kakšno instant kavo brez sladkorja npr. Jacobs 2+1 (kao kava z mlekom)?
    Ker če to dejansko vpliva na (ne)uspešnost diete, si tega ne bom privoščila.

Hvala za odgovore in uspešno hujšanje vsem! =)
    • CommentAuthorMare
    • CommentTime24. Jan 2008

Pozdravljeni!

Tudi jaz sem začel hujšati s to dieto in zaenkrat sem kar zadovoljen z njo. V treh dneh 2 kg dol. Veselo sledim jedilniku in se ga držim.
    Nekaj me zanima. Za peti dan je za kosilo napisano za kosilo manj masten sir. Zanima me kako ga je treba pripravit oz. kako ste si ga kej vi pripravili in za četrti dan je za kosilo 2 jajci , skuta... Jaz sem si jajca trdo skuhal in skuto zraven jedel. A je to dobro?
    V čem je fora da po kosilu, večerji spiješ kavo in v koliko je to mišljeno. Npr. jaz za zajterk spijem dve šalici kave-črne z natrenom.

Lep pozdrav vsem!
    • CommentAuthorbarbi28
    • CommentTime25. Jan 2008

Pozdravček! Jaz sem na dieti že drugi teden, s tem da se v nedeljo nisem držala diete in sem normalno jedla kosilo, res pa po kosilu nil več. Vmes sem kakšno sestavino izpuščala, ker si vsega tudi ne morem v službo odnest, pa tudi kakšno večerjo in kosilo sem združila, kakšen piščančji zrezek namesto ribe in svinjskega namesto piščančjega pojedla. Zaenkrat sem skupaj izgubila dobrih 8 kilogramov, sčimer sem zelo zadovoljna. ŠE dva dni pa dosežem zastavljani cilj-zaenkrat!

Verjetno se vsaka sprememba diete pozna na končnem učinku. Fore kave ne poznam in je po večerji nisem pila, ker sem je čez dan dovolj :)
    Jaz sem manj masten sir jedla kot sir, brez priprav. Mislim, da je glede priprave jajc napisano par strani nazaj, eni si jajca trdo skuhajo, jaz sem si jih včeraj popekla.

REsno sem se odpovedala kavi z mlekom brez sladkorja in pila samo črno kavo oziroma prešla na zeleni čaj. Ker sem opazila,da pripravki (instant kave) vplivajo na učinek diete. To je moja izkušnja, morda je od koga drugega drugačna. VErjetno lahko menjaš grenivko za pomarančno, morda učinek diete ne bo točno natančno enak. Se mi zdi, da grenivka vsebuje nekaj, kar te nasiti. Za meso pa ne vem, ker sem ga po svoje menjevala.

TOliko zaenkrat! DAjmo se vzpodbujat preko teh strani!!! USPEŠNO HUJŠANJE VSEM IN PREDVSEM BREZ LAKOTE!!!!
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime25. Jan 2008

Pozdravljeni vsi, ki se trudite narediti nekaj zase! =)

V ponedeljek začnem s to dieto, na katero bi se rada res dobro pripravila, pa me zanima nekaj:
    delala sem že dieto kemičnega razkroja (zelo uspešno), kjer je zelo pomembno, da ješ hrano točno po vrstnem redu, npr. za kosilo najprej zrezek, potem skodelico pese, potem skodelico korenja, itd. Ker pri tej dieti ne piše nič takega, potem najbrž ni pomembno, da ješ hrano po vrstnem redu in lahko izmenično ješ zrezek in solato, pa tam kjer je na jedilniku toast, ga lahko grizljaš zraven jajca in skute, ne? Kaj pa kava, ki je vedno napisana na koncu ? To je najbrž pomembno, da se popije na koncu obroka?
    Pa še nekaj: kave brez mleka ne morem piti, kaj je potem boljše - kava z malo mleka, ali raje zeleni čaj?

Hvala za odgovore in veliko uspeha vsem - ob prebiranju vseh vaših uspehov je motivacija zeeeeeloooo velika!!! =)
    • CommentAuthorvesela
    • CommentTime26. Jan 2008

Čestitam vsem.
    • CommentAuthorvesela
    • CommentTime27. Jan 2008

Občudujem vse vas. Tudi jaz sem pred novim leto brez posebne diete izgubila 8 kg. Ustavilo se je, pa gre 2 kg gor in dol. Sedaj pa bi morala z nečim začeti- torej dieta....
    Nekako nisem dosledna. Rada bi še nekoga, da bi jutri začela- začeli skupaj in se spodbujala. Brala sem o tabletah Reductil. Ali ima kdo izmed vas kakšen izkušnje z njimi? Lep pozdrav in hvala za informacije.
    • CommentAuthorsharpejka

Zdravo!
    jaz pa začnem v torek, in sicer zato, ker grem v torek domov, kjer imam vse sestavine za dieto, medtem, ko v LJ, kjer študiram nimam nič takega. Se pa že zelo, zelo veselim. Vesela: moj oče je uporabljal tablete Reductil in je precej shujšal, je pa res, da jih ni jemal redno, kot bi jih moral, pa še do konca jih ni pojedel...
    Tako da, kolikor je meni znano, res delujejo, vendar so precej, drage, a ne? Koliko pa nameravaš shujšati? A bi se odločila za te tablete? Jaz bi rada kakih 10 kg, pa mi je ta dieta res simpatična. Veliko uspeha ti želim - se bom še oglasila! =)

lp, sharpejka
    • CommentAuthorvesela

Hvala za to informacijo. Shujšala bi še rada - precej. Zadala sem si cilj, da bi v vsakem letu ( 3 krat) shujšala 10 kg. Slišala sem, da so te tablete zelo učinkovite. Stanejo 45 EUR.
    Imam jih doma, pa se jih nekako nisem upala lotiti, ker imam malo zvišan krvni tlak in me je strah stranskih učinkov. kako jih je prenašal tvoj oče in kako dolgo jih je užival?
    Nato pa sem ugotovila, da sem že kaj naročila po pošti, pa sem pojedla, pa nisem vedela niti za stranske učinke.
    Tudi jaz sem za to, da bi poskusila s to dieto. Si zato, da poskusiva v torek in spremljava - kg. Bila bi zelo vesela, če bi imela kakšno vspodbudo in izmenjavo mnenj, spremljanja minus kg......
    Če si za, napiši. Uspešno hujšanje........
    • CommentAuthorMare
    • CommentTime27. Jan 2008 urejeno

Spoštovani!

Danes se mi izteka zadnji dan te diete in morem rečt da nisem kaj presenečen. Držal sem se jedilnika in jedel samo kar je na njem. Vode sem spil cca 3l na dan in mislim da je to kar veliko. Res pa je, da gre najprej voda ven in šele nato odvečna maščoba. Se bom kar posvetil dieti katero sem imel pred to. Izmislil pa sem si jo sam in sem v 6 dneh šel dol 5 kg, v tej pa v 7 dneh 3 kg. Zdej bodo začela lepa vremena in želim pretečti toliko kolikor sem lani na dan. Upam da mi bo uspelo.
    Ostali pa tako. Ne obupajte, kajti volja je največji dejavnik pri dieti in z njo vam bo uspelo. Veliko je tukaj kateri so bili zadovoljni s to dieto - glede rezultatov seveda. Jaz sem bil tudi glede jedilnika, ker je bilo res dobro, rezultati pa no.

Zato uspešno hujšanje vsem kateri ste se jo lotili in tistim kateri nameravaste jo uporabljati.
    • CommentAuthorvesela

Čestitam za izgubljene kg. Kakšna pa je ta Vaša dieta. Jaz sem shujšala brez posebne diete. Jedla sem porcijsko, obvezen zajtrk, kosilo, večerja pa sadje in jogurt, pa kakšno hrenovko......
    Res je šlo 4 kg mesečno, nisem se tehtala dva meseca in nisem se gibala. Ležala sem, zaradi poškodbe. Potem sem začela jesti malo več, pa se je ustavilo vse skupaj..
    Vesela bi bila, če bi nam zaupali vašo dieto.
    Hvala in lep pozdrav,
    • CommentAuthorsharpejka

Zdravo!
    Vesela, moj oče pri jemanju tablet Reductil ni imel nobenih težav, le ne vem, če jih je jemal dovolj redno in po pravilih. Jaz z dieto začnem v torek in z veseljem sprejemam sodelovanje! =) Sem za, da se obveščava o rezultatih, o tegobah in morebitnih zapletih in vprašanjih, kar se jedilnika tiče, ker le tako je uspeh zagotovljen in pa seveda, da se 100 odstotno drživa jedilnika in vztrajava! Torej, v torek veselo na delo! (Jaz sem se diete nameravala držati 1 teden, če mi bo ustrezala, pa še 1 dodaten teden, pa ti?)
    Lp do takrat, sva na vezi! =)
    • CommentAuthorMare
    • CommentTime28. Jan 2008

Moja dieta je takšna. Jedel sem samo prepečenec, solato in sadje ter pil ogromno vode. Soku in gaziranim pijačam sem se odpovedal. Odpovedal sem se tudi malici na delovnem mestu. Gledal sem tudi, da dnevno vnesem vse hranilne snovi v majhnih količinah ( og. hidrati, beljakovine, maščobe,...) in nisem se nič gibal (v mislih imam kak šport al kaj takega).

Tako da se ta teden bom posvetil tej svoji dieti in seveda z malo več gibanja (tek).
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime30. Jan 2008

Zdravo!
    Vesela, kako ti gre? Danes je že 2. dan diete. Meni gre zaenkrat super, danes zjutraj je bil 1 kg manj, kar me zelo veseli, če bo šlo tudi tako naprej.
    Je pa res, da se zelo strogo držim, vmes pa pijem vodo ali čaje z umetnim sladilom. Pa tudi hrana mi je dobra.
    Napiši, kako gre kaj tebi, veliko uspeha pa sva na vezi!
    lp in veliko uspeha vsem, pa poročajte kaj, kako vam gre! =)
    • CommentAuthorvesela

Zdravo.

Jaz sem zbolela in se nisem čisto držala diete. Ni mi pasalo drugega kot juha pa še kaj malega, zato sem jo preložila. Zdi se mi, da moraš biti za dieto zdrav.
    Rekla si, da se je držiš strogo. Kakšne ribe ješ? Jaz nisem ljubitelj rib? Če lahko zamenjaš s kašnjim piščančjim belim zrezkom?
    Veliko uspeha in javiva se spet jutri.
    • CommentAuthorsharpejka

Zdravo!
    Res škoda, da si zbolela. Si pa prav naredila, ker za dieto moraš biti res zdrav, drugače imaš lahko še kake težave.
    Diete se držim strogo, vendar pa namesto rib jem raje meso, ker tudi sama nisem ljubiteljica rib in raje pojem navaden zrezek,
    sploh pa je že bilo na forumu rečeno, da se to sme. Druge stvari pa res 100% upoštevam in se zaenkrat zelo dobro počutim.
    No, lepo se pozdravi, pa se tipkamo jutri.

lp
  1.  
    Lep pozdrav!

Danes se vam tudi jaz pridružim, s prvim dnem. Poskušala sem že z dieto kemičnega razkroja, ampak ne več kot 14 dni, ker sem bila razočarana, izgubila sem samo 3 kg. Tako da sem se sedaj odločila da probam s scarsdale dieto. Upam, da bi mi v enem tednu uspelo izgubiti vsaj 3 kg, redno hodim na sobno kolo in sicer po 10 km na dan tako da upam, da mi bo uspelo in če mi, potem s to dieto vsekakor nadaljujem.

Veliko dobre in jeklene volje vam želim, pa se še tipkamo kaj.

Lepo se imejte,
    Petra
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime1. Feb 2008

Zdravo!
    Petra, lepo, da si se nam pridružila. Jaz delam to dieto skupaj s sestro, tako da imava vse obroke skupaj in se vzpodbujava. kako ti je minil prvi dan? Jaz imam jutri že peti dan, in do zdaj vsak dan lepo gre teža dol, pa tudi počutim se super. Nameravam pa se držati 14 dni, pa bomo videli. Prav navadiš se na jedilnik in res mi je všeč. Poročaj kaj, kako ti gre, pa veliko uspeha. Morda se tudi jaz spravim na sobno kolo, glede na to, da ga imam doma, ne bi bilo slabo... =)

lp, se tipkamo
    sharpejka
    • CommentAuthorštudentka
    • CommentTime2. Feb 2008 urejeno

Zdravo sharpejka!

Super, da se s sestro vzpodbujata :). Tudi jaz imam manjšo motivacijo, tako da upam, da mi bo uspelo. Prvi dan je minil super, brez kakšrne koli lakote. Morm rečt, da včeraj zjutraj nisem šla na tehtnico, tako da ne vem koliko sem v enem dnevu dala dol, sem pa od nekje 7 januarja pa do danes dala dol 5 kg, kar je za mene zelo veliko in sem res zelo zadovoljna. Danes gremo pa naprej z novim dnem, žal sem zjutraj pojedla en krof, ker je glih pust in se mu nisem mogla upreti, ampak imam tablete chitosan, ki naj bi razkrojevale maščobo, tako da se lahko 1x na teden pregrešim, čeprav se v tej dieti ne nameravam več. Važno da se super počutim :). Upam, da bodo na koncu zadovoljivi rezultati tako za mene kot za vaju s sestro!

Koliko ti je pa že šlo v petih dneh dol, če mogoče veš oz. zaupaš?

Lep pozdrav in veselo pustno rajanje :)

Petra
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime2. Feb 2008

Zdravo, Petra!

Me veseli, da ti gre. Meni je malo kriza zaradi krofov, ampak, ko se odločim, se odločim, in tokrat se ne bom pregrešila. Pač bo minil en pust brez krofov, kaj hočem... =) Glede kil je pa tako: prvi in drugi dan sem se tehtala zjutraj in sem vsak dan imela -1 kg, se pravi v 2 dneh -2 kg. Zdaj se pa od druge dneve nisem nič tehtala, pa se bom morda jutri ali pa še kakšen dan kasneje. Bom pa sporočila, vsekakor. Sicer pa sem se odločila, da se diete držim 14 dni, pa bomo videli, kakšn bo rezultat. Všeč mi je, ker so obroki zelo nasitni, vmes pa pijem čaj s sladilom in vodo, pa mi res ustreza.
    Veliko uspeha ti želim, pa smo na vezi!

lp, sharpejka
    • CommentAuthorvesela
    • CommentTime2. Feb 2008

ČESTITAM OBEMA. TUDI JAZ ZDRAVSTVENO RPIHAJAM K SEBI. ZAČELA BOM JUTRI. UPAM, DA MI ŠLO TAKO DOBRO KOT VAMA. SPOROČITA KOLIKO KG STE ŽE SHUJŠALE. LEP PUSTNI POZDRAV.
  2.  
    Zdravo!

Vesela seveda da ti bo šlo, skupaj nam bo uspelo :). Meni je bila danes kar kriza, za kosilo sem imela samo sadno solato, pa še tist je nisem velik, tako da sem res komaj čakala na večerjo. H sreči je to že mimo, sem lepo sita in komaj čakam na jutri. Ne upam iti na tehtnico, ker se bojim, da ne bo nič manj kg in to samo zato, ker imam občutek sitosti. Čudno mi je, da je vsak dan meso za večerjo, ampak vredu, bom vidla kko bo šlo naprej. Punce oglasite se še kaj, jaz pa tudi še sporočim kako mi gre.

Lp, Petra
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime4. Feb 2008

zdravo!
    Spet se oglašam... Moram priznati, da so mi zadeve malce ušle iz rok, oz. sem imela zadnja 2 dni malo "prikrojen" jedilnik. Namreč... Zajtrk jem vedno normalno, kosila sem pojedla komaj kaj (tisti dan, ko je bil sir, in naslednji dan, ko je bila sadna solata), namesto večerje sem si pa ta 2 dni privoščila krof. Ja, priznam. Sicer sem že pred tem izgubila skoraj 3 kg, zdaj pa z dieto nadaljujem spet po starih tirnicah. Danes je moj 7. dan, potem pa še 1 teden, pa brez prebliskov. =) Mislim, da dieta zelo lepo uspe, če se je seveda strogo držiš. Aja, pa zanima me par stvari:
    1. kako si pripravite sadno solato? (midve s sestro sva jedli kar manj sladek kompot - ananas, breskev, hruška...) Mislite, da je to okej?
    2. Kako si pripravite pleskavico? (jaz sem meso začinila in dodala malo pražene čebule na kapljici olja)
    3. A vedno jeste tisto vrsto mesa, kot piše, npr. teletina, svinjski kotlet? (jaz ne, ampak si pač pripravim meso, ki je trenutno doma, kar pa je po navadi puran ali pa piščančje meso, sestra pa je itak vegetarijanka in je doma pripravljen zrezek iz ovsenih kosmičev in začimb ali pa sojo).
    No, oglasite se še kaj, pa veliko uspeha vsem! p.s. - počutje je odlično, pa pri vas?

lp, sharpejka
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime5. Feb 2008

Pozdravljeni!
    No, minil je 1 teden, jaz pa imam 3 kg manj, pa še to samo zaradi tistih dveh krofov... =)))
    Torej, če bi se 100% držala diete, bi zagotovo izgubila več kg. Dieta mi je sicer super in se je nameravam v kratkem spet lotiti, vendar bom zdaj 1 teden jedla normalno, a zmerno, ker imam čez 1 teden izpit. V tem nekoliko stresnem obdobju se mi ne zdi pametno izvajati diete, ker se potem ne morem osredotočiti na to, kar je dejansko pomembno (imam izkušnje). Bom pa pazila, da po 6. uri ne bom jedla ter da bom popila veliko vode. V tem tednu pa bom zagotovo spremljala forum, da vidim, kako gre vam. Držim vam pesti pa veliko uspeha! Kmalu nasvidenje!

lp, sharpejka
    • CommentAuthorštudentka
    • CommentTime5. Feb 2008 urejeno

Zdravo!

Jst morm pa povedat, da sm včeraj že obupala. V 4 dneh mi je šel dol samo 1 kg, tako da sm se odločila, da bom začela pač paziti pri hrani in enako, kot ti sharpejka, ne bom jedla po 6 uri zvečer. Še vedno sem pa aktivna na kolesu, tako da mislim, da bi mi tudi to moralo vsaj malo pomagati.

Veliko uspeha vsem,

Lp
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime7. Feb 2008

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, če kdo izmed vas pozna obliže za hujšanje oz. zmanjševanje apetita, ali ima kakršnekoli izkušnje z njimi?

Hvala za infprmacijo pa veliko uspeha vsem!

lp, sharpejka
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime14. Feb 2008 urejeno

oj:bigsmile:

Tukaj v reviji NIKA, sem zasledila, kako je Danica Lovenjak izgubila 4,5 kg z obliži.TRIM 24SEVEN SLIMMING PATCH tako se imenujejo.telefon za naročanje: 031 /674-195 :updown:
    Poskusi, Danica je uspela.:boogie:

lp:rainbow::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime22. Feb 2008 urejeno

Hojla!

Še enkrat se oglašam. Kam ste mrknile punce. :shocked:

študentka, sharpejka, vesela- kako vam gre, ste še z nami. Pišite o svojih uspehih in izkušnjah.:bigsmile:

In sharpejka, si poizkusila obliže za zmanjšanje apetita.:confused:

Lp:updown::updown::bigsmile:
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime23. Feb 2008

Pozdravljeni!

Kozoroginja - najprej hvala za informacije o obližih - sem veliko o njih prebrala in slišala veliko komentarjev zadovoljnih uporabnikov na forumih.
    Seveda sem si jih nabavila ;).
    Zdaj jih uporabljam šele tretji dan in moram reči, da je apetit znatno manjši. Zjutraj me je navadno vedno popadla volčja lakota, o kateri pa zdaj ni ne duha, ne sluha. Bom poročala o izgubi kilogramov - se bom tehtala čez nekaj dni, da vidim, kako bo šlo. Sicer pa je potrebno popiti tudi veliko vode, in po možnosti iti na kakšen sprehod, kar pa je tako ali tako že samo po sebi koristno. Diete pa zdaj ne delam nobene, razen tega da pač pijem več vode in imam post od sladkarij. =)

Kako pa gre vsem vam? Kakšne metode ste ubrale tokrat? Poročajte kaj pa vsem veliko uspeha!

lp, sharpejka
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime23. Feb 2008 urejeno

Hoj!

Sharpejka- zadaj bom pa jaz tebe vprašala--si obliže naročila po telefonu, ali se jih da kupit kje drugje.:bigsmile::bigsmile:

Bom še sama probalata izdelek.

Sama sem zdej mal prehlajena, pa še kašljam za povrh. Imam malo počitka pri dietah. Bojim se stopit na vago, čeprav pazim pri hrani.:bigsmile:

Lp :swingin::bigsmile:
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime24. Feb 2008

Zdravo!
    Obliže sem naročila preko interneta, na spletni strani www.optatio.si, lahko pa jih naročiš tudi preko telefona. meni se je apetit znatno zmanjšal,
    ne računam pa na čudež - pač rada eksperimentiram in sprobavam te nove proizvode. =)
    Veliko uspeha z obliži (bom tudi jaz poročala) pa lp,

sharpejka
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime24. Feb 2008 urejeno

Tenks sharpejka. Sem se tudi jaz odločila da si nabavim obliže. Čudeže si pa lahko ustvarimo same s trdno voljo in pravilno prehrano. Pa seveda z našimi dietami.:updown::updown:

Trenutno tudi sama pavziram, sem mal prehlajena:cry:... potem pa v nove zmage. Huuuuuura.:cheer:

papapa lp:swingin::bigsmile:
    • CommentAuthorfamilijab
    • CommentTime29. Feb 2008

Takole je, meni teče danes peti dan te diete in sem z rezultati zadovoljna, vendar pa sem si dieti zelo zmanjšala, kajti že prej sem manj pojedla kot je napisano tukaj in bi se po tej dieti samo zredila. Tako da sem za zajtrk pojedla grenivko, pila kao in zeleni čaj, ter obilco vode. Za kosilo sem se striktno držala to kar piše, mogoče se kdaj izpustila grenivko (bila sem sita kosila),
    večerij pa nisem jedla! Zajtrk sem imela okoli 11 ure, kosilo pa okoli pol tretje! In vam povem danes je peti dan in nisem prav nič lačna ob tej dieti, kilce pa so šle lepo dol, do sedal sem shujšala iz 57,3 kg na 53,4 kg!Saj pravim dieto pa sem si omejila, kajti toliko nikoli ne pojem že ko normalno jem, zato sem si dieto tliko omejila!
    Upam da bo vam tudi uspelo!:bigsmile::jumping:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime29. Feb 2008 urejeno

Živjo!

Familiab- to kar delaš, nikakor ni vredu za tvoje zdravje.Čist premal ješ.Zdaj si, če sem dobro razumela , shujšala v petih dneh 4 kg. Mej se rada, tudi če običajno malo ješ je to zdaj.......?

Ko boš nehala hujšat in boš začela normalno jest - spet malo - boš vseeno hitro pridobila nazaj , ker telo bo začelo shranjevat zaloge.Bolje ti je hujšat zmerno in zdravo in da ti pridobljena teža ostane.
    Nisi napisala koliko si velika.Ne zameri, ampak to ni zdravo hujšanje.
    lp:thumbup::confused:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime29. Feb 2008 urejeno

:sad::rolling::jumping:
    • CommentAuthorfamilijab
    • CommentTime1. Mar 2008

Takole je kozoroginja, visoka sem 170 cm in sem po 2 porodu imela 69 kg pa mi je uspelo pridt na 56 kg v roku 1 leta, s tem da sem normalno jedla. Sedaj pa sem se odločila za to dieto pri kateri vem da bi se zredila če bi jedla tako kot piše tukaj kajti, saj pravim , moj normali dan, ko ne hujšam je, da pojem za zajtrk eno sadje, katerokoli, kosilo pa ponavadi ločim ali krompir pa solato, ali meso pa zelenjavo,... in tega ne pojem v velikih količinah, večerjam pa ponavadi nič, če pa že je pa to kakšen jogurt. Tako da definitivno, s to dieto, če si je nebi prilagodila bi šli kg gor! Je pa takole moje mnenje je da vsak najbolje pozna svoje telo in ve kako je delal pred dieto in po dieti, telo je potrebno poslušati in jaz se počutim enkratno! Sem pa že bila na dieti, katera mi ni odgovarjala in sem jo prekinila! Tako da vem kaj delam, samo poslušam svoje telo! In to je pri vsem najvažnejše!
    Pa brez zamer!
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime1. Mar 2008 urejeno

Familijab - se opravičujem, če sem kaj narobe napisala. Res je, vsak pozna svoje telo. Nisem mislila nič žaljivega in vsekakor ti želim veliko uspeha pri hujšanju.

Lp :bigsmile::smile:
    • CommentAuthorDeeDe
    • CommentTime6. Mar 2008

Pozdravljeni!

Pred 4 dnevi sem začela hujšati. Tehtam se ne, opazim pa, da obleke niso več tako popete. V enem letu in pol sem se namreč zredila 9 kg tako, da sem imela v nedeljo kar 70 kg na višino 172 cm. Stehtala se bom v nedeljo, da vidim kakšen bo iskupiček :) Z jedilnikom nimam težav, saj rada jem naštete jedi, moram pa priznati, da sem čez dan na trenutke pošteno lačna! Zanima me, kako je s kakšnim kozarčkom vina, martinija ali piva- saj se bliža petek :) Morda katera ve, če bi bila to hujša prekršitev ali ne?

Vsem skupaj čestitam za izgubljene kilograme in še tako naprej:wink:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime7. Mar 2008 urejeno

DeeDe- kakšen kozarček za praznik ne bo hujša kršitev, potem pa po starem na dieto. Če ti trenutno kakše dkg ne bo šel dol, ne bo panike. Martinija , pa le nikar, ali kaj žganeha, to ima veliko kalorij, tudi pivo, vendar 2 dcl ti ne bo škogilo. (drugače pa pri dietah ni priporočljivo uživat kakšne pijače)
    Stehtaj se papred prekrškom, pa potem še v nedeljo. Če ne boš preveč grešila, bo tehtnica prijazna.

Lp:bigsmile::bigsmile::bigsmile::swingin:
    • CommentAuthorDeeDe
    • CommentTime10. Mar 2008

Živjo Kozoroginja!

Čez vikend me je čisto zaneslo, saj sem bila na dveh rojstnih dnevih- tako da sem seveda grešila :( Kot si rekla sem se stehtala v petek zvečer in sem ugotovila, da sem v 5 dneh shujšala 3,4 kg. Sem se stehtala tudi danes (včeraj in danes sem se diete držala tako kot piše), pa imam 0,2 dkg več kot v petek zvečer !!! Sem vesela, da ni šlo gor! Kako gre tebi?

Lp
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime10. Mar 2008 urejeno

Hellow- DeeDe:bigsmile:

Vidiš da ni bilo panike, tudi če si grešila. 0,2 kg ni nič hudega, in se bo hitro razgubilo. Samo pogumno naprej. V petih dneh ti je res lepo uspelo shujšat in tudi za naprej ti želim uspha.

Jaz nekje vzdržujem kilažo pa počasi tudi izgubljam dekagrame , kijih ne dobim nazaj. Hahaha:shocked::bigsmile:Trenutno samo pazim pri hrani in se odločam za bol resen korak, še vedno maoram shujšat vsaj 15 kg,:cry: Pri 16o cm imam 83,5 kg. Januarja , ko sem začela z dieto kemičnega razkroja ( 21 dni) sem imela famoznih 91 kg.Prilezla sem tudi na 93kg pa so se mi kar
    stopili, potem sem pa začela z dieto. No zdaj sem pa tle pri 83 -tih kg.Zdaj pa dost čvekanja.

:updown::updown:

Lep večer vsem .:boogie::bigsmile:
    • CommentAuthormirijam
    • CommentTime11. Mar 2008

Vprašanje: a se diete lahko držim dlje časa? imam toliko odvečnih kilogramov, da dva tedna nista nič... :)
    • CommentAuthorninchyy
    • CommentTime11. Mar 2008

jaz sem danes začela z dieto in se še kar dobro držim.Ni naporna.Nameravam shujšati do 20kg.Sprašujem se če lahko to dieto dalje kot dva tedna uporabljaš!?Pa jaz ne morem pit kave brez mleka.Je to kaj narobe!Saj pijem grenko kavo!Rezultate vam sporočim.

Lp Nina