Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorDeeDe
    • CommentTime11. Mar 2008

Živjo!

Po mojem mnenju bi bilo bolj pametno za kak dan prekiniti dieto, saj pri njej res hitro hujšaš! Če boš shujšala za 20 kg prehitro, se ti bo nabrala koža, ker se ne more tako hitro krčiti, le-te pa ne boš mogla več odpraviti.

Malo mleka v kavi pa ni nič hudega- tud jaz popoldne spijem belo kavo, pa gre vseeno dol!

Čestitam za odločitev in za podporo, ker vem da ne trpim sama :)
    • CommentAuthorninchyy
    • CommentTime11. Mar 2008

Hvala za informacijo.Problem je edini v tem da ne zdržim dobene diete.in vsako dieto ki jo opravim samo malo shujšam in vse dvojno nazaj kilograme dobim.Rabim podporo ker sama ne bom zdržala diete.kaj res ta dieta deluje?
    • CommentAuthorDeeDe
    • CommentTime12. Mar 2008

Pozdravljena Ninchyy!

Dieta res deluje! Prvi teden boš čez dan malo lačna, ker si navajena drugačnih obrokov in drugih prigrizkov :) Drug teden pa gre lažje, ker se želodček že malo navadi, pa tud rezultat se že mal pozna, tko da je stimulacija še večja! Meni je bilo najtežje prve tri dni, ko sem bila lačna in sem komaj čakala na večerjo, rezultat pa seveda ni bil še viden! Sama sebi govorim, da se nisem čez noč zredila za 10 kg, tko da tud shujšat ne morem čez noč- bi bilo pa seveda idealno! Drži se in sporoči kako ti gre!

Lahko noč......
    • CommentAuthorDeeDe
    • CommentTime13. Mar 2008

Ojla Nina!

Kako gre? Upam, da nisi že obupala :(

Jaz se pridno držim, čeprav sem se danes komaj uprla skušnjavi- saj so v pričo mene jedli čokoladno torto! Sem pa toliko bolj ponosna nase in sem zdaj z veseljem pojedla skuto in jajci!

Lp
    • CommentAuthornika
    • CommentTime17. Mar 2008

Pozdravljene!
    Iskala sem razne diete, in naletela na to stran. Vidim da vas je ogromno zadovoljnih s to dieto, pa sem se jo odločila preizkusit tudi sama. Verejtno je volja in disciplina večja ob izmenjavi mnenj in sodelovanju.lp
    • CommentAuthorDeeDe
    • CommentTime17. Mar 2008

Ojla Nika!

Želim ti veliko uspeha:wink: Sigurno pa je disciplina tista, ki te bo pripeljala do cilja!

Sporoči, kako ti bo šlo :cool:
    • CommentAuthornika
    • CommentTime18. Mar 2008 urejeno

Oj...za prvi dan niti ni bilo tako hudo...sem pa ribe zamenjala s hrenovkami, in ne vem kolko je to v redu. Nisem pristaš rib, čeprav živim ob morju.Malo sem prebirala prispevke in videla, da jih dosti ne mara rib, in zamenjajo ribo s kakim pustim mesom, pa sem presodila, da tudi hrenovke ne morejo bit zelo napačna izbira...ali pa?
    Seveda poročam....lp
    • CommentAuthorDeeDe
    • CommentTime20. Mar 2008

Ojla!

Ne vem, če so hrenovke dobro nadomestilo, saj so polne aditivov in so tudi brez diete odsvetovane! Poskusi s piščančjim mesom ali kakšnim drugim, ki ti ustreza! Se kaj tehtaš?

Lp, DeeDe
    • CommentAuthorAnahi
    • CommentTime24. Mar 2008

Čau čau
    Ej a lahko paradižnikovo solato zamenam za navadno solato ???
    Pa tud rbio zmer zamenam za navadno pusto meso ?
    A bo to fful vpilivalo na dieto učinek ??
    Aja a morm zravn obrokov pit čaj al pa kofi al lahk sam vodo ?
    Čaučy*
    • CommentAuthornika
    • CommentTime25. Mar 2008

OJ....DeeDe...hvala za odgovor, torej se bom hrenovk izogibala... sem te dni na malo olivnem olju jedla puranje zrezke, ki jih imam itak rada, in bi jih lahko vsak dan jedla. Ja, kljub temu, da si jedilnik malo prirejam, sem v treh dneh izgubila 2 kg.....prejšnji torek sem začela-do petka, vmes te prazniki, in sem malo grešila, nisem se pa zredila...tako da danes nadaljujem.Pogumno naprej.
    LP
    • CommentAuthorAnahi
    • CommentTime25. Mar 2008

plis odgovrte mi no...pliiiis

Čau čau
    Ej a lahko paradižnikovo solato zamenam za navadno solato ???
    Pa tud rbio zmer zamenam za navadno pusto meso ?
    A bo to fful vpilivalo na dieto učinek ??
    Aja a morm zravn obrokov pit čaj al pa kofi al lahk sam vodo ?
    Čaučy*
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime25. Mar 2008 urejeno

Anahi- paradižnik lahko zamenjaš za navadno solato. Mislim, da učinek ne bo manjši. Lahko pa poješ tudi kakšno kumaro v solati namesto zelene solate, če jih ješ.
    Zraven obrokov pa lahko piješ tudi samo vodo, čaj ali kavo pa kadar ti paše (brez sladkorja).

Uspeh pa bo vsekakor če se boš drzala pravil diete. Želim ti veliko uspeha.
    Lp kozoroginja:confused::bigsmile:
    • CommentAuthorAnahi
    • CommentTime26. Mar 2008

šE NEKaj ??
    Kako pa lahko jem jajca in skuto ? ali ne bruham ??
    kakšno skuto ??
    odgovrte čim prej kr jutr mam že 3 dan..
    čauč
    • CommentAuthorSmina

Pozdravljene/i !

No, js sm se tut odločla za tole dieto, čeprav nisem pristaš kratkih diet, ker se mi zdi da potem hitro nazaj dobiš. Zato vas sprašujem, predvsem tiste ki ste že končali z dieto, če so moje domneve pravilne. :confused: Zanima me še, koliko se prehranjevanje s to dieto pozna na telesu.
    Če sem prav prebrala v opisu, naj bi dieta trajala 1 teden, kolikor pa sem prebrala tukaj se pogovarjate tudi o 2 tednih. Rada bi slišala izkušnje obeh variant. :smile:

Hvala!
    LP
    • CommentAuthorAnahi

šE NEKaj ??
    Kako pa lahko jem jajca in skuto ? ali ne bruham ??
    kakšno skuto ??
    odgovrte čim prej kr jutr mam že 3 dan..
    čauč
    • CommentAuthorDeeDe
    • CommentTime27. Mar 2008

Ojla!

Jaz sem kupila skuto v lončku iz Ljubljanskih mlekarn. Lahko jo poješ z žličko in zraven kuhan jajc, jaz pa sem skuto stresla na tefalovo ponvo (brez dodanega olja!), ko se je skuta malo stopila sem primešala jajca in si tako napravila omleto. Meni je blo dobr :) Jaz sem bila na dieti 9 dni in sem izgubila okoli 5 kg, s tem da sem grešila zaradi praznovanja rojstnih dnevov. Zredila se nisem nazaj, se pa zdaj odločam, da bi drug teden spet začela, ker moram shujšati še 5 kg! Dieta naj bi trajala maksimalno 14 dni! Vsaj tako sem prebrala! Upam, da vam bodo informacije koristile!!

Lp, DeeDe
    • CommentAuthorAnahi
    • CommentTime27. Mar 2008

dEEDE :D FUUL hvala :D
    ja jst sm se tud mal pregrešila ene par čokolatinčku pojedla...pa sj bo že...
    No lepo hujšajte pa veliko uspehov
    • CommentAuthormirijam
    • CommentTime31. Mar 2008

Tako, prišel je dan, ko sem tudi jaz začela s to dieto. :bigsmile:

Upam, da mi bo uspelo, ker nikoli ne zdržim nobene diete.

Jo bom pa tudi jaz dalj časa uporabljala. imam toliko špehca preveč, da bomo tole kar nekaj časa jedli.

Nič, oglaste se kaj, da ne bom sama.
    •  
      CommentAuthorpomme
    • CommentTime3. Apr 2008

moja volja za hujsanje je ravna nuli

zacnem neham, prebiram forum za motivacijo uf uf
    izpraznila hladilnik tako da upam da jutri zacnem

javljam

pozdravcek
    • CommentAuthorLanchy
    • CommentTime3. Apr 2008

Živjo! Mene pa zanima s čim lahko nadomestim špinačo, s čim naj jo zamenjam, ker samo je nemorem jest razen s krompirjem:bigsmile::shamed:?

byy
    • CommentAuthorDeeDe
    • CommentTime9. Apr 2008

Živjo!

Kaj dogaja? A še kej hujšate? Rabim malo spodbude za drugo rundo :) Še malo pa bodo prvomajski prazniki, pa se bo treba počasi v kopalke slečt, jst mam pa še kar zaobljen trebušček, da o stegnih niti ne govorim! Kako gre vam? Bi kdo začel jutri?

Lp
    • CommentAuthorzabica4
    • CommentTime9. Apr 2008

Heeej DedDe!

sem nova na forumu...in sem se odlocla, da jutri pricenm s to dieto, ker bi rada izgubila 4-5kg. Tko da..sve ze 2 ...:wink:

Lp
    • CommentAuthorDeeDe
    • CommentTime9. Apr 2008

Jeeeeeeee! Torej jutri grenivka za zajtrk :) Pa ne se premislit, skupaj nama lahko uspe!!!!
    • CommentAuthormajche
    • CommentTime15. Apr 2008

ojlaaaaaaaa vsem...
    danes sem zacela s to dieto :)))
    rabim shujšati 15 kg :((((
    upam da mi bo uspelo v 14-ih dneh izgubiti vsaj 8 kg. :)))
    vam bom sporocala kako poteka dieta!
    lep pozdrav vsem!
    • CommentAuthormajche
    • CommentTime16. Apr 2008

zabica4.... kako gre dieta? Si obupala? Meni je danes drugi dan in se počutim enkratno :))
    • CommentAuthormajche

DeeDe poročajjjjjjjj.... koliko kilogramčkov je šlo?
    • CommentAuthorzabica4

Heeej! NE nisem obupala :) ful se dobro pocutim...danes sem se prekrsila, k mam RD... tortica :P drugace pa mi je fajn, k nimam nic napihnjenega trebuha pa tut fajn sem se pocutla. majche upam da ti rata...

lp
    • CommentAuthorDeeDe

Ojla!

Sem začela v ponedeljek- sem se vseeno odločla, da bom vikend preživela sproščeno :) Danes je tretji dan, pa je šlo dol 1kg. Upam, da bo šlo kaj hitreje. Kako gre vama? Mam občutek, da je trebuh bolj raven, sam na tehtnici pa nič kaj dosti ne pokaže :(

Lp
    • CommentAuthorninchyy

evo me.po dolgem času sem nazaj.Ja se delala dieto 2 tedna ampak sem izgubila samo 5 kg,čeprav sem se je držala.Nažalost sem obupala.Ampak sem se odločla da ponovno začnem to dieto,saj je vredu.Čeprav se ti nena na tehtnici pozna,vidiš da gredo kg dol.Upam da bom zdaj zdržala.

Punce pomagajmo si med sabo.Skupaj bomo zmogle!!!!

ninchyy
    • CommentAuthormajche
    • CommentTime17. Apr 2008

ojlaaaa punce...
    evo me... meni je danes 3. dan... se drzim res... razen mogoce kaksno kavico vec spijem...
    pocutimmm se fenomenalnooo... vagala se nisem... vendar po oblacilih cutim da sem ze lazja :)))
    po enem tednu se bom zvagala...

ninchyy seveda bomo zmogle!!!
    • CommentAuthorNely

No punce....
    tudi jaz se opogumljam, da bi začela z dieto... prijavila sem se na SMSe za soboto, ko naj bi začela in upam da bom tako pridna kot ve. Shujšati moram vsaj 20kg do poletja, vendar se ne upam lotiti kakšne dolgotrajne diete, ker sem že enkrat dala skozi 90dnevno dieto, ki me je psihično čisto izčrpala in sem večino izgubljenih kg že pridobila nazaj.
    Malo sem prebrala vaše teme in se mi zdi super kako si pomagate med sabo.
    Če katera želi, se mi lahko pridruži, saj mislim da nam bo s skupnimi močmi lažje.
    • CommentAuthorninchyy

Nely jaz tud morem do poletja 20 kg shujšat.Bodi optimistična,ker samo tako boš lahko shujšala.Jaz sem si še kot pomoč pri hujšanju si naročla po predlaganju zdravnika kapsule Karnitin.Upam da bodo pomagale.Majche hvala za podporo.Vem da bomo skupaj zmogle.90 dnevna dieta pa je ena sama laž.Res je,da shujšaš ampak večinoma kg nazaj dobiš.Jaz bom zdaj z 21.4. začela to dieto.Upam da se mi bo ktera pridružla.

čaw
    • CommentAuthormajche
    • CommentTime18. Apr 2008

punce evo me....
    nisem zdrzala do konca, da se ne bi zvagala... danes zjutraj ko sem vstala sem se tko odlicno pocutila in sem rekla grem na tehtnicooooo.... vauuuuuuuuu
    danes je 4. dan in je zjutraj tehtnica pokazala 3 kg manj... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    tako... da bom in moram zdrzati 14 dni...

drugace, da vam povem da sem se na to dieto dolgo pripravljala... in v ponedeljek sem se odlocila da zacnem z torkom... tko da sem... napisala na listek kaj potrebujem za cel teden in sem sla vse nabaviti... razen solato zeleno kupujem sproti...
    meso sem spakirala in dala v skrinjo... kosilo si vzamem v sluzbo... vecerjo pa doma pojem...
    vcasih je kriza (tako kot zdajle) ker moram vsaj do 12-ih pocakati da jem kosilo... ampak bom zdrzala :)))))

takoooooooooooo.... upam da ste tudi vztrajne... ker se splaca resssssssss

kissssssssssssss
    • CommentAuthorDeeDe

Čestitam!!!!! Bravo! Jaz pa nisem tako vztrajna :( Včeraj sem bila na poslovnem kosilu, pa sem se pregrešila. Tako da sem jo spet prekinila, jutri pa grem na rojstni dan- tko da spet ne bom zdržala, da ne bi pojedla vsaj malo torte. Pa jezna sem sama nase!!!!!

Lp, DeeDe
    • CommentAuthorNely

Ojla
    Majche bravo, čestitam.
    Rada preberem tvoje uspehe, saj tudi mene motivirajo in bom jutri še lažje začela. Deede tebi pa svetujem da ne obupaš, ne bodi jezna nase, sprejmi svojo odločitev in njene posledice in si zadaj nov cilj. Iz lastnih izkušenj vem da z obupom ne dosežem nič.
    Dajmo punce, bodimo si v oporo in bomo zmagale!!!!!
    Čaw
    • CommentAuthorNely
    • CommentTime21. Apr 2008 urejeno

No, zdaj ne vem al ste vse tako pridne da nimate časa pisat ali pa ste že vse končale z dieto. V glavnem z dieto sem začela, danes je moj 3dan, sem bila pridna- samo danes mi tale tunina solata nič ne diši, ima mogoče kdo boljšo idejo?
    Please na plan z njo, da se ne bom silila!
    Aja pa paradižnika ne maram in sem ga zamenjala s kumarami, upam da ni to greh?
    Lp Nely
    • CommentAuthormiškica
    • CommentTime23. Apr 2008

Lep pozdrav,
    tudi sama sem se odločila za dieto. Imam pa eno vprašanje, ali je s kavo mišljeno zraven tudi mleko, in ali lahko namesto paradižnika pojem regrat in radič???
    lp
    • CommentAuthorNely
    • CommentTime26. Apr 2008

Pozdravljena
    Meni se je dieta končala, sem se je pridno držala in izgubila 3kg, mogoče bi šel še kakšen kg več dol če bi jedla paradižnik ampak ga resnično ne prenesem. Vseeno sem zadovoljna z rezultatom in ponosna nase, ker sem vztrajala do konca.
    Glede tvojih vprašanj pa: mislim da ni pametno piti kave z mlekom, če je ne moreš brez jo pij vsaj z manj mastnim, ali kapučino z vodo, kot sem ga pila jaz. Glede paradižnika in vseh ostalih sestavin v dieti, pa mislim da ni pametno mešati, saj je dieta res kratka in mislim da so živila sestavljena tako, da s kombinacijo med njimi izgubiš kg. Aja pa jaz sem za meso imela vedno piščančje naravne zrezke.
    Tako sedaj bom malo počila, verjetno pa se bom kmalu lotila kake daljše diete, pri kateri pričakujem boljši učinek. Ker v tako kratkem času ne pričakujem čedežev. Verjetno bo to 90dnevna dieta.
    Lep pozdrav in veliko uspehov še mojim naslednikom in naslednicam.
    Nely
    • CommentAuthorsobotum
    • CommentTime27. Apr 2008

Lep pozdrav vsem
    Imam eno vprašanje. ful se ukvarjam s športom 9 let .5 let tekmujem u kickboxu .........pa me zanima če je ta dieta primerna ...........namreč rabim shujšat 8 kg u treh tednih pa me zanima če je ta dieta primerna .

lep pozdrav uroš
    • CommentAuthorninchyy
    • CommentTime2. May 2008

oj
    jaz sem v enem tednu zgubla kg.Upam da bo šlo tak naprej.Upam da se nebom več tak pregrešila.
    se čujemo
    • CommentAuthorCokoladk@
    • CommentTime2. May 2008

Vprasanje:
    kako pripravite ribe?

Jaz sem pri pripravi rib mrzla, mi ne ratajo in ne ratajo.
    •  
      CommentAuthorsnoopy
    • CommentTime4. May 2008

Ojla
    Danes je moj 3 dan diete, pa se mi zdi da kr stagniram.
    Glede na to da sem vegeterijanka, sem si meso zamnjala s tofujem in sejtanom.
    Glede na to, da so oboje dobri proteini, me zanima, če to predstavlja kakšno oviro pri dieti?
    Ribe si sicer skuham (fileje z zelenjavno kocko) in so mi prav okusni, pa menim da bolj dietni...
    Zdi se mi da sem veliko bolj žejna oz spijem več in več hodim na wc
    :wink:
    Srečno vsem in hvala za odgovore...
    :boogie:
    •  
      CommentAuthorsnoopy
    • CommentTime4. May 2008 urejeno

" <blockquote><cite>Posted By: ninchyy</cite>Nely jaz tud morem do poletja 20 kg shujšat.Bodi optimistična,ker samo tako boš lahko shujšala.Jaz sem si še kot pomoč pri hujšanju si naročla po predlaganju zdravnika kapsule Karnitin.Upam da bodo pomagale.Majche hvala za podporo.Vem da bomo skupaj zmogle.90 dnevna dieta pa je ena sama laž.Res je,da shujšaš ampak večinoma kg nazaj dobiš.Jaz bom zdaj z 21.4. začela to dieto.Upam da se mi bo ktera pridružla.

čaw</blockquote>"

Žal moram pripomnit, da 90 dnevna dieta je prav odlična. Sama in moji bližnji imamo dobre izkušnje, ker bodimo realni, kratkoročne diete so tudi kratkoročno učinkovite, dejstvo je , da moramo spremenit način prehranjevanja. Takšno je moje mnenje, pa brez zamere. Hotela sem le podati lastne izkušnje fora je le v tem, da se ponavadi ljudem ne da 3 mesece vztrajat za tistih nekaj kilc, vendar se splača in je tudi bolj zdravo.
    Kakorkoli že, srečno in uspešno na katerikoli dieti že boš. :peace:
    • CommentAuthorNely
    • CommentTime4. May 2008

Snoopy hvala za vzpodbudo,
    sem optimistična se bom jutri zopet lotila 90 dnevne diete in upam da mi bo uspelo, tudi prvič mi je samo potem se nisem nič pazila in se mi je maščevalo. Tako, da bom tokrat šla bolj z glavo v to in upam, da bom uspešna.
    Tudi tebi želim veliko uspehov pri zadanih ciljih!!!!
    Lp Nely
    •  
      CommentAuthorsnoopy
    • CommentTime5. May 2008

Le pogumno naprej Nely, vse se da doseči le če imaš voljo (ki nam je vsem včasih zmanjka). Zato pa se podpiramo in vztrajamo :wink:
    Držim pesti zate pa čimmanj "grehov" in kako miganje tu pa tam, pa bo...
    LP
    • CommentAuthorNely
    • CommentTime6. May 2008

Hvala Snoopy, tudi tebi želim enako, resnično mi je lažje ker nisem sama!!!!
    :wink:
    • CommentAuthoranka33
    • CommentTime11. May 2008

Ojla vsem,
    Imam eno vprašanje...
    Zelo si želim dieto vendar ker sem sem vegetarianka (ne jem mesa in tudi rib ne) ne vem kaj naj jem!
    Kako naj nadomestim meso?
    v naprej se vam zahvaljujem
    Lp
    • CommentAuthorammi
    • CommentTime11. May 2008

anka, najboljse pol z zelenjavo testenine z zelenjevo pico pol krompir jes normalno sataras,riz .Jaz tudi velik teh stvari jem z zelenjavo pa je o.k
    • CommentAuthorbronze
    • CommentTime19. May 2008

Prvi teden -6 kg :swingin: me zanima kako bo šel ta :rolling:

lp in veselo hujšanje vsem :peace:
    • CommentAuthorDeeDe
    • CommentTime19. May 2008

JEEEEE, čestitam!!!!! Jaz sem tud danes zaključila s prvim tednom in sem na -3,5! Če bi jih tud v tem tednu zgubila toliko, bi bila ZEEEEEElo vesela, saj bi bila od svojega cilja oddaljena le 1 kg!

Če ti ni odveč Bronze, bi te vprašala ali si telovadil/a in ali si se držal/a diete 100%?

Uživaj v uspehu in pogumno naprej :)