Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorhubabuba
    • CommentTime6. Apr 2009

scarsdale =) zaka?
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime6. Apr 2009

Potem ti bo nasvet dala Kozoroginja, jaz sem na 90. dnevni ....
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Apr 2009

Lahko nadomestis, govedin celo bolj pomaga pri izgorevanju ne vem cesa kot teletina.
    Aicha
    • CommentAuthorhubabuba
    • CommentTime6. Apr 2009

najlepša hvala =)

upam da mi bo šlo=) poročam ko bom konc :D

lep pozdrav
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime6. Apr 2009 urejeno

Hubabuba, zdaj ti je že Aicha odgovorila. Teletino lahko zamenjaš za govedino.Zvečer pa le pojej nekaj lahkega za večerjo. Vsaj kakšno sadje.Pa naj bo to samo prigrizen in ne večerja, če ti bo tako lažje.
    :bigsmile:
    • CommentAuthordejanje
    • CommentTime3. May 2009

Oj,upam da mi bo ko pomagal jaz še pa še dojim ka bo kaj narobe:cry:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. May 2009

Draga moja, dokler dojiš ni dobro da bi bila na dieti. Ko boš nehala z dojenjem pa si le izberi eno, če imaš
    potrebo po hujšanju.
    • CommentAuthordejanje
    • CommentTime3. May 2009

Hvala ti Vandolina,ampak,ko vsi rečejo da je odvisno da veliko piješ pol maš dovol mleka,
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. May 2009

Ja pit je pa potrebno, čene nebo mleka.:shamed:
    • CommentAuthordejanje
    • CommentTime3. May 2009

Pa saj jaz to vem saj že dojim sedem mesecev,ampak malo pa vseeno lahko gledaš kaj poješ ne:cry:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. May 2009

To ja, samo ne prestrogo. Moja hči je dojila 6 mesecev in potem je šla na dieto in v 90. dneh shujšala 10 kg.
    • CommentAuthormajchika
    • CommentTime10. May 2009

pozdravljeni mene pa zanima če se lahko odpovem večerji ali bo učinek enak? :D
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. May 2009

Naceloma ne.
    Tudi ucinek ne bo enak, potrudi se pojesti vsaj polovico vecerje.
    Aicha
  1.  
    Ojla sem vaša nova sotrpinka, danes je za mano 3. dan diete in moram reč, da se počutim dobro, v ponedeljek se stehtam in sporočim rezultate upam, da bo šlo dol 7 kg oziroma mora it, ker jih imam ful ful preveč in 7 kg bi pri moji postavi ne smelo biti problem. Upam, da mi bo z vašo pomočjo uspelo.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime20. May 2009

Pozdravljena.
    Z voljo, vztrajnostjo in disciplino ti bo uspelo.
    Aicha
    • CommentAuthorpoporodka
    • CommentTime9. Jun 2009

helo,

tukaj sem še ena, ki je polna optimizma in volje, da se končno spravi v red. Sem namreč skoraj pol leta po porodu (ne dojim), kile pa kar stojijo in se jim čisto nikamor ne mudi. Ker očitno ne bo šlo nič samo od sebe nikamor, sem odločila, da se vržem v to dieto. "Furala" sem jo prejšnji teden in izgubila 2 kg. Zelo sem bila vesela, tako sem se po dvodnevnem premoru odločila ponoviti teden. Pa če gre 1 kg v celem tednu dol je super. Glede na to to, da mi prej mesece ni uspelo izgubiti čisto nič. :smile:

Verjamem v uspeh in na odhod 12 kg....:cool:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Jun 2009

Ce gres 1 kg na teden dol je to optimalno.
    Zato le vztrajaj. In cim vec dviguj dete bos natrenirala misice.
    Aicha
    • CommentAuthorsaska25
    • CommentTime11. Jun 2009

Pozdravljeni,

Za mano je Scarsdale dieta in imam skoraj 3 kg manj (pred tem pa 2,5 kg dol z dieto kemičnega razkroja), in po tednu dni normale prehrane se še nisem zredila nazaj.
    Moja mami je z to dijeto po 14 dneh shujšala 4,5 kg.

Mogoče res ni veliko, ampak če ozgubim še 5 kg po to - to.

Lep pozdrav in veliko volje vsem shujševalcem.

Če je uspelo meni, lahko uspe vsakemu.
    • CommentAuthorbani
    • CommentTime1. Jul 2009

Pozdravljeni! Jaz sem nova tu gor, moram pa povedati, da že nekaj časa prebiram ta form in mi je cool. Sama sem se odločila za Scarsdal dieto in povem vam, da pomaga, danes sem na dieti tretji dan in izgubila sem že 2kg, pa se jedilnika ne držim strogo, držim se samo razporeda hrane in to pri meni izgleda nekako takole: včeraj je bila za kosilo sadna solata za večerjo pa pleskavica, jaz sem jedla za kosilo meso za večerjo pa sadje in je šla vseeno kilca dol. Mislim da se bom tega še kar nekaj časa držala, ker mi nič ne manjka. Zanima me pa nekaj, zakaj se moramo diete držati max. 14 dni, kaj se bi zgodilo če bi jaz na njej ostala kar en mesec?

Lp vsem:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Jul 2009

Saska super.
    Lepo je brati nekoga, ki je zadovoljen z dosezenimi rezultati. Ne pa nekatere, ko hocejo shujsati 15 kg v 10-tih dneh.

Bani lahko, ce ti nacin prehranjevanja ustreza edino mogoce bi po 7 dneh naredila premor in jedla OH.
    Drugace pa se mi nagnjeni k debelosti v boju najveckrat zatekamo k omejevanju OH in jemo predvsem B in sadje ter zelenjavo.
    Aicha
    • CommentAuthormato
    • CommentTime4. Jul 2009

imam nekaj vprašanj glede te diete.

kot prvo, sem moškega spola in sicer sem bolj športen (celo življenje rekreativno treniram različne športe) ampak sem bil pol leta hospitaliziran in sem se zredil...
    torej, a deluje to tudi na moškem, ali je izgorevanje maščob tukaj kaj drugačno?
    ali lahko pijem zeleni čaj v tej dieti neomejeno čez cel dan?
    ali je ta kilogram (približno an) obljubljen če miruješ (oz. si aktiven kot povprečen človek) - jaz vsak dan kolesarim uro in pol, eno uro tečem ter naredim 100 trebušnjakov in okoli 50-100 sklec. bi bilo izgorevanje kaj drugačno?
    lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Jul 2009

Ja tudi moski hujsajo baje celo prej kot zenske in lazje.
    Par dni nazaj sem brala, da se studje glede izgorevanja razlikujejo, eni trdijo da moras telovadit eni, da je vseeno.
    Torej ce se rekreiras kot si napisal, manj jes bodo kilogrami sli dol.
    Definitivno.
    Caj lahko pijes ne rabvis pa sedaj spiti 10 litrov.
    Uspesno hujsanje.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime4. Jul 2009

Hm
    • CommentAuthorcedevita
    • CommentTime4. Jul 2009

O!
    Presenečena sem nad to dieto, predvsem zaradi izbrane hrane, ki jo lahko ješ.
    Odločila sem se, da, ko končam s sedanjo dieto, probam še to:D

Bani se ti kmalu pridružim;)

Lep večer
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Jul 2009

Le preizkusi.
    Aicha
  2.  
    Živijo!
    Danes je moj 7.dan diete in kljub temu,da sem izgubila namesto 7, samo 4 kg. sem z rezultatom zelo zadovoljna :D:D všeč mi, ker pri tej dieti nism imela občutka lakote in sem bila po vsakem obroku sita. Dieto toplo priporočam :D:D
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jul 2009

Pri hujsanju je dosti odvisno od organizma in obicajno redko kdo shujsa toliko kot pise.
    Je pa super feeling ko shujsas.
    Cestitam
    Aicha
    •  
      CommentAuthorcarrie
    • CommentTime13. Jul 2009

Zdravo! Sem nova na tem forumu in morm rečt, da sem z veseljem prebirala vse komentarje, ki so večinoma polni optimizma.
    Ker nisem ravno potrpežljiva in mam rada hitre rezultate sem se odločla za to dieto, ker sem po branju komentarju tud opazla, da so rezultati očitno vidni.
    No začnem jutri in poročam kak se bo obneslo :wink:
    lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime14. Jul 2009

Super, dobrodosla.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorhujsajmo
    • CommentTime15. Jul 2009

Pozdravljene,

danes je moj prvi dan diete. Upam, da mi bo šlo.

Bila sem že na 90 dnevni dieti kjer sem izgubila VELIKO odvečnih kilogramov, zdaj pa bi rada izgubila še 7 kilogramov, čeprav mi kalkulator kaže da jih moram izgubiti samo 4, vendar si želim izgubiti toliko kilogramov da bo prva številka na tehtnici 6 in ne več 7 :)

poročam o rezultatih.

lep sončen dan
    •  
      CommentAuthorcarrie
    • CommentTime16. Jul 2009

ojoj načrte mi je prekrižal nenačrtovan piknik tako da z dieto začenjam danes. edina težava je, da sem se že prvi dan pregrešila s čokolado. sem pravi čokoholik in nikakor ne morem, da je ne bi jedla :cry:
    no v planu imam zgubiti 3 ali 4 kilce tako da upam, da tele moje čokoladne pregrehe ne bodo preveč vplivale na izgubljanje kilogramov. :shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Jul 2009

Poizkusi jesti cokolado nacrtno in v omejenih kolicinah pa vedno manj.
    Tezko se je 'skinit' iz cokolade in sladkega.
    Jaz te cisto razumem.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorhujsajmo
    • CommentTime17. Jul 2009

danes je moj 3 dan in sem ze lazja za 2 kg. juhej. se pa nič nisem grešila in se striktno držim. jupi za naprej :)
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime17. Jul 2009

Pohvale tistim, ki zdržijo tole dieto, ker mi je že skoraj "absurdno", kako lahko nekdo zdrži s takim zajtrkom?
    1/2 grenivke in čaj? In kako potem prenašajo tisti, ki delajo do 16.00 in imjo šele takrat kosilo?
    To je za zajtrk zame občutno premalo, premalo. In potem glava boli, pojavi se slabost....

Meni se je bilo že težko navaditi 1 sadja in 2 prepečencov, glede na to da ne hodim ravno zgodaj domov.

lp
    • CommentAuthorPuncKa_V
    • CommentTime18. Jul 2009

elow
    jaz pa sem se odločla, da se od ponedeljka naprej držim te diete..in namesto grenivke bom jedla pomaranče..namesto dušenih rib( fuuuuuuuuuj) bom pa jedla piščančja prsa. in kot sem vmes opazla, lahko ješ kot "malico" kako sadje..tak da bom kako pomaranćo al pa kivi, ananas konzumirala..pa bomo vidli. in če bo šlo kaj dol, bom še tedn pred morjem probala enkrat..na morju pa upam, da bom fasala reductil :P
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime18. Jul 2009

Aisha na vse se na vadis tudi na rezim brez hrane.
    Samo ce ves, da te boli glava ce si brez (mene tudi) potem pac prilagodis nacin svojemu organizmu.
    Jaz sem se lepo navadila na 2 jabolki zjutraj.
    Ali pa nic.
    Aicha
    • CommentAuthorInesS
    • CommentTime19. Jul 2009

Eno vprašanje imam..:) Ali lahko zjutraj spijem čaj ali kavo brez umetnega sladila?Namreč teh umetnih sladil zaradi aspartama ne uživam...Hvala za odgovor...Čauuu
    • CommentAuthorInesS

Še eno vprašanje...Kaj laho jem namesto svinskih kotletov ter telečjega zrezka?Namreč oboje se mi upira....hvala
    •  
      CommentAuthorVandolina

Sladila niso zdrava, zato je priporočljivo pitje kave in čaja brez vsega. Saj se hitro navadiš okusu.

Glede svinskih kotletov in teletine, pa mislim, da nebi bilo nič narobe, če ješ piščančja prsa ali purana!
    • CommentAuthorcedevita
    • CommentTime21. Jul 2009

Pozdravljene!
    Po dobesedno "nabasanem in zapitem vikendu" sem včeraj začela s to dieto. Ko sem s kavo in grenivko počasi premagala mačka, sem se stehtala in tehtnica je pokazala 73,5 kg. Danes zjutraj se nisem tehtala, se bom pa jutri.
    Rada bi dosegla 65 kg, kar je precej velik zalogaj.
    Moj shujševalni načrt vsebuje tudi tek 2x dnevno (zjutraj in zvečer najmanj pol ure), saj sem prejšnje poletje postala velika oboževalka tekanja. Nikakor pa se ne morem pripraviti do telovadbe in delanja trebušnjakov:confused:, kar bi prišlo prav predvsem mojemu trebuščku.
    Spijem tudi dosti vode; navadno in pred tekom Radenskino Plus Body Shape, ki ima dodatek L-carnitina in naj bi ob vadbi pomagal topiti maščobo.

Imam nekaj vprašanj glede diete, verjetno so bila zastavljena že prej...
    Kaj naj bi vsebovala tunina solata?:confused: Tuna ja, pa pač poljubna zelenjava zraven?
    Kakšna količina npr. skute, špinače, skuhane zelenjave bi se naj pojedla?
    Katero kuhano zelenjavo priporočate?

Hvala za odgovore!
    O kilogramih (upam da čimveč izgubljenih:bigsmile:) poročam sproti!

Lep sončen dan vsem!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime21. Jul 2009

Zelenjavo lahko skuhas skoraj vsako. Pojes eno skodelico to je 250 g.
    Za tunino solato ne vem, ker jem samo tuno.
    Aicha
    • CommentAuthorcedevita
    • CommentTime23. Jul 2009

4. dan zjutraj; 69,7 kg juhu:)

Lep dan
    • CommentAuthorcedevita
    • CommentTime26. Jul 2009

Danes je torej zadnji dan prvega kroga moje Scarsdale diete. Skrbno sem se je držala, včasih sem izpustila grenivko in kavo za kosilo ali pa kakšno večerjo. Melone nisem jedla, ker ima visok GI. Kot zelenjavo sem jedla brokoli, korenček, paradižnik, tunina solata je vsebovala tudi koruzo.
    Vsak dan sem tekla in se sprehajala, spila sem dosti vode (najmanj 3l na dan).
    Tehtnica zjutraj je pokazala 68, 9 kg.
    S 73, 5kg na 68, 9kg (izgubila slabih 5 kg) se mi zdi dober dosežek, sem ponosna nase
    :clap:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime26. Jul 2009

Bravo, upam, da boš te kilogramčke tudi obdržala, da jih neboš dobila prehitro nazaj, pazi se.

Lp Vandolina :clap::clap::clap::clap:
    • CommentAuthorcedevita
    • CommentTime27. Jul 2009

Danes začenjam nov krog, tako daanmeravam še nekaj kilogramov izgubiti, potem pa bo treba seveda paziti na prehrano in ohraniti težo:)

Lep pozdrav
    • CommentAuthormojcaxy
    • CommentTime29. Jul 2009

Lep pozdrav vsem tukaj na forumu!
    Sem Mojca, in prebiram te diete. Odločila sem se za Scarsdale dieto.
    Vidim, da gredo lepo kg dol. Danes je moj 4. dan diete. Moja začetna teža je bila 95.6kg.
    Zelo si želim shujšati, in zato vztrajam,... Tehtala se bom po 14. dneh.
    Imam pa vprašanje za to dieto,...
    Ali ješ pri dieti po vrstnem redu,..? npr. ( jajce, skuta, toast) ali lahk to pomešaš in ješ vse hkrati??
    Hvala za odgovor.

Potrebujem pa še malo vzpodbude,.. ker nikakor ne zdržim pri nobeni dieti,.. :(

LP. Mojca
    •  
      CommentAuthorVandolina

Dobrodošla Mojcaxy, veliko uspeha ti želim.

Koliko si stara in visoka?

Lp Vandolina :shocked:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime29. Jul 2009 urejeno

Mojcaxy. jej po vrstnem redu.Sicer se potem res vse zmeša, ampak nekaj je na tem,
    da se je lepo po vrsti.
    Drugače pa dobrodošla. Tudi spodbude ti ne bo manjkalo. Se bomo potrudili!

Lp kozoroginja:bigsmile:
    • CommentAuthormojcaxy

Lp
    Ja visoka sem 159 in težka 95.6. Stara pa sem 22 let.
    15.9.2008 sem imela 68.3kg, potem pa sem imela prometno nesrečo, in se zredila takoj na 95.6.
    Trudim te kg zgubiti nazaj... ker jih nikoli nisem imela toliko,...
    Hvala za podporo,.. lep dan!
    Mojca
    •  
      CommentAuthorVandolina

Uspelo ti bo, boš videla. Držim pesti zate!:peace: