Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    hello !
    to diskusijo sm odprla ker ne vem več se pravi prijateljisploh še obstajajo ... so sploh kdaj obstajali?? :/
    ulauglaunem...v osnouni šoli sm mela super prijatelico ,bili sva non stop skupaj ,tudi podobni sva si bili.V 7.razredu osvoune šole je ona kar naenkrat zelo shujšala ... prej je bila res debela in jaz tudi... potem pa je shujšala in z tem se tudi zelo spremenila :/ bili sva še najbolši prijatelici vendar ne tako kt prej . začela je hoditi vn se prilizovat fantom in tako...prej me to nit ni tolo motiloo... zdej pa sva obe v sredni šoli in sava šle narazen ... nazačetku je bilo vse uredu hodili sva skupaj ven vendar sem mela vedno občutek da me uzame sabo ker sm grša od nje tako je ona v središču pozornosti.... onaje res lepa ful ful ful.... in usi fanti non stop za njo... name pa nobeden :/ ....:( na sredino šolskega leta sva se začeli zelo prepirat ker misli da je nevem kaj in kdoo... in me ma samo za nekega klouna... tudi vedno jaz njo prva pokličem pa tako... nehala sem hoditi ven z njo...pa mi je začela očitat da nočem hodit ven z njo ker kao sovražim njene kolege pa take.... kar sploh ni res... :/ pred 3 tedni sva e spet skregale pa sploh me ni še poklicala ne nič tko daverjetno j sploh ne briga zame al kaj .. nevem verjetno ji je useeno ke itak ma njene kolege pa sošolce in prjatelce ... uglaunem mislim da pravi prijatelji sploh več ne obstajajo al pa sploh niso nikoli obstajali...

kaj mislite vi ?? me ma še rada al ne ?? naj jo pustim?? naj jo pokličem ?? ( o tem sva se že pogovarjale a ne razume pol pa me tolko nahruli da se že sama počutim neko čudno ) :shamed::cry:

by:aleksandra
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jun 2009

Aleksandra, ker smo tukaj starejse dame imamo vec ali manj prijatelej se od prej.
    In se ne ubadamo s takimi stvarmi.
    V glavnem pa lahko prijatelje okarakteziras in spredalckas.
    Eni so pravi, pa iz interneta, iz chat-a. Pa zananci, sosolci in kolegi.
    Z vsakim imas drugacen odnos, ki ga gradis skupaj z njim. In potem ga ocenjujes.
    Ce ti prijatelj ni vec prijatel potem ga pusti.
    Aicha
    • CommentAuthorSimon13
    • CommentTime7. Jun 2009

Uf Alexandra js sm str 15... pa vem kako je to... isto je pri meni:wink: ... če je taka do tebe jo pusti, še sama te b prosila, da greš z njo ven. Pri meni je isto bilo, vedno sm se počutu kot ene klvn zraven ostalih, ko so okol hodil v SAMOOKLICANIH mišičmajcah haha js pa en lolek zraven:bigsmile:... zdej sm pa odrastu mal pa shujšu pa dubu mal mišic, so pa fouš haha
    • CommentAuthorcandy55
    • CommentTime8. Jun 2009

ej faca si ti simon.Lušten fat . Imam sina ,ki bo jutri star 13 let ,kar nemorem verjet kako čas beži. On naprimer ima veliko prijateljev in njemu so vsi prijatelji in se bojim ,da bo v življenju razočaran .Čeprav je že mel nekaj izkušen z nekimi forami .Saj mu dam kak nasvet ,da pa nerabi kar za svojga vzet koga ki ga ne pozna .Ampak tako je to .To je tak karakter ,skoz ,da se kaj dogaja in skoz v družbi. Mislim ,da bi bil zelo nesrečen če bi bil nekje sam.Zato tud upamo ,da si bo izbral poklic primern njegovemu značaju. Prijatelji pa kot je povedala Aicha .Raje manj ,da ni gneče,pa tisti res dobri prijatelji. Počasi boš že spoznala taprave okol sebe .In tista prijateljstva neguješ in ohranjaš . Se splača imet dobra in iskrene ljudi okol sebe .Z drugimi se pa sploh ne ukvarjaj kaj preveč ,škoda energije. Boš že kdaj slučajno ali kako drugače našla osebo podobno teb.Enakih misli in razmišljan. Pa ne bit preveč razočarana ,vedi da je ona na zgubi. Pa pogumno naprej v svet.:cool:
  2.  
    hvala za vaše nasvete :shamed:
    • CommentAuthorSimon13
    • CommentTime9. Jun 2009

Candy hvala hehe:smile:
    • CommentAuthorcandy55
    • CommentTime10. Jun 2009

:bigsmile: ni zakaj.:wink:
  3.  
    Hjoj hvala...!!

sploh je več ne pogrešam ..!!
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime15. Jun 2009

Bravo, kar tako naprej.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime15. Jun 2009

:peace::peace::clap::clap: SAJ:cheer:
  4.  
    :wink::tongue:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):