Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorMrsQQ
    • CommentTime12. Jun 2009

Lep pozdrav. Sem Ana. Stara sem 14 let in lansko poletje sem imela 88kg ko sem od zime izgubila kar 6kg z dieto kemičnega razkroja.

Od februarja 2009 do sedaj sem izgubila neverjetnih 10kg torej je moja sedanja teža 78kg.

Odločila sem se, da dva meseca počitnic namenim hujšanju, moja želja pa je spraviti težo na 73kg.

Kakšen predlog kako v dveh mesecih izgubiti toliko?

hvala vsem že v naprej:smile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime13. Jun 2009

To pa res ni tezko, manjsi obroki dosti sadja in zelenjvae pa nic sladkarij, gaziranih pijac in stvari iz bele moke. Ter gibanje.
    Aicha
  1.  
    a ja jaz da to jem se še zredim ... nismo usi take konstukcije da shujšao z sadnjem in zelenjavoo!!!!
    ... sm vegeterjanka in ne jem ničesar razen zelenjave sadnja in rib... pa imam še zmeri preveč kg ...

prporočam ti hitro dijeto z jajci ... in čim več gibanja :P
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime15. Jun 2009

Tudi s sadjem se nesme pretiravat saj ima veliko sladkorja.
  2.  
    Ja sploh pa ne kašne jagode ,banane ,..
  3.  
    aja!!
    menda da za hujšanje je dober grah ,ker ima lupino in una lupina upije maščobo.
    tko sm čula !
    •  
      CommentAuthorVandolina

Vse je mogoče
    •  
      CommentAuthorAicha

Vegetarjanci imajo dostikrat problem da imajo prevec kg.
    Ker eni pojedo ogromno cipsa in ostalih stvari.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime16. Jun 2009

Ja to se pa čist strinjam . Eni vegetarjanci mislijo ,da če ne jedo mesa ,da se pol zdravo prehranjujejo.
    Pa sploh ni tako .Tud oni morajo imet pošlihtano tam gor .
    So primeri ko lepo jejo ocvrt sirček ,pa krompirček ,pa še bi se dalo naštevat....sam ,da ni mesa .

Je pa zanimivo ,da mislijo ,da bodo shujšali . To je način življenja !!!!!
    Seveda ne vsi ,velika večina ve o čem se gre in zakaj so se odločili za vegetarjanstvo .

To o lupini ,da vpija maščobo pa ne verjamem glIh . L.P.
  4.  
    ja sej ne pravim da smo vegeterjanci usi suhi ... pravavim samo da ne uspe usem shujšat če ješ manj !
    jaz jem zelo malo pa use kar pojem se zredim... pa treniram rokomet tko da se tudi gibam...
    to da manj ješ je samo bla bla ..... JEJ zdravoo ne masno ne sladkarij veliko se gibaj in ne jej po 18.00 urii !
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime24. Jun 2009

Tako !!:cool:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime24. Jun 2009

Jap.
    A.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):