Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    Tako končno je konec šoleee ! :D Zdej pa sm se odločila za en mesec in pou samega garanja (telovadba dijeta ..)
    A se mi še kdo pridružii na dijeto ki jo začnem ju3??????!!! :O
    Imam 65kg in visoka sem 171cm ... do augusta nameravam imet 58 kg :D :D ...

zanima me ali je bolše tečt ali hitra hoja ??
    kdaj da grem teč zju3 ali zvečer ?? meenda da če tečeš zvečer pol ne morešš spat !! je to res??

:shamed:
    • CommentAuthorSimon13
    • CommentTime17. Jun 2009

Js se ti pridružujem :smile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime18. Jun 2009

Simon kam boš šel naprej v šolo?
    • CommentAuthorSimon13

Na gimnazijo Jožeta Plečnika tu v Ljubljani :smile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

AHA, priden.
  2.  
    okej simonnn pol sva pa zmenena xD
    • CommentAuthorSimon13

Aleksandra... od 18.6. naprej začneva skupaj na tej strani si bova pisala kaj sva pojedla itd a prou da se mal spodbujava, ker jaz zadnje čase se kar naprej grešim, ker nimam nobene motivacije... Zdaj si pa ti moja motivacija hehe... :smile:

Vso srečo, Simon!
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime20. Jun 2009

Najbolje je da telovadiš zjutraj,ker je boljsi ucinek, ampak ce ne mores potem lahko tudi zvecer..tudi sama zaradi obveznosti telovadim zvecer pa se mi zdi da se lazje zaspim, ker si tako zmatran da le se posteljo vidis, tako da ni res.. nimas pa veliko za zgubiti, tako da ni panike...

sporocaj kako gre..:)
  3.  
    hehe :D hvala bogu da sm nekoga našla da me malo uspodbuja ....:P

no učeraj sm pojedla :
    z: pomarančo ,kavo
    k: juha (kocka)
    umes : juha,pomaranča
    v:juha

spila sm 2l vode :D

1 teden bom samo to jedla pol pa bom začela hitro dijeto z jajci :D
    ta teden ne bom telovadla pol pa meh dijeto z jajci usaki dan 2x (tek )

noo simon kako pa gre kaj tebiii???

katero dijeto si si izbrau???

:bigsmile::devil::devil:
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime21. Jun 2009

Lepo kje da imas en cilj in da bos telovadila, ampak ti ne predlagam hitre diete z jajci, kajti sama jo izvajam ze kar nekaj casa in je zelo restriktivna, ti pa si se v fazi razvijanja, ne vem sicer koliko si stara, lahko napises. Ce se ze odlocas pa ti raje predlagam sadno dieto sali Scardale dieto, ki je veliko bolj zdrava.

l.p
  4.  
    to dijeto sem delala tudi lani tko da ne skrbii:D
    17let imam
    • CommentAuthormimi22
    • CommentTime23. Jun 2009

pozdravljeni!
    simon13 in aleksaddra33 kje sta, nič ne pišeta!:)jaz bi se vama z veseljem pridružila!a lahk povesta na kakšni dieti sta?jaz več ne vem kaj naj nardim!:( najbolj mi odgovarja ta hitra dieta z jajci a kaj ko pa se je ne morem do potankosti držat!
  5.  
    ojla mimi22 :D

lepo da si se nama pridružlaaa :D jaz sm se odločla za uno mojo dijeto tam zgori ma sm jo kr rajši zamenjala za hitro dijeto z jajcii...
    ja poglej dijeta ni lahka ne ...ti pa jo res priporočamm... !! drži se je usaj 1 teden pa boš vidla dobre rezultat kateri te bojo še bol povlekli da nadaljuješ dojetoo :D

lej jazz sm lani augusta tudi delala to dijeto z jajci in sem do septembra shujšala 6 kg :D samo pol se je začela šolaaa pa tooo in letos je blo res stresno leto zame tko nasplošnooo pa jaz ko sm nervozna pa to začnem jest pa eko spet imam 66kg :S:S zdej sm šla u 4 dneh 2 kg dol :D

do septembra nameravam imet 58 57 kg :D upam samo da mi bo uspeloo !! :/

kolko si stara ???
    velika pa težka ??

jaz imam kmalu 17 let velika sem 171cm težka pa 64kg :D

no upam da nam boš kaj pisla apa sporočala o tvojihh rezultatih !!
    jaz ti samo želim veliko sreče pa potrplenja :D ne škodi pa zraven delat še kako telovadblo al kaj !! vem da se ti ne da , sej meni tudi ampak če želiš bit lepa se bi in DRUGIMMM se splača potrudit !! :P

ajd čauu**:wink:
  6.  
    aja če pa rabišš kakšen nasvet kr pišiii !! če rabišš podporo kr piši tukiii ...jaz jo tudi rabim tko da ...:P
    • CommentAuthormimi22

No pol pa bom jaz tud probala znova to dieto!kje si ti v katerem krogu in kateri dan?jaz bom kar z jutri na novo začela, pa bom kar v tej temi pol pisala kako mi gre, pa ti tudi daj!:))da nama bo lažje, ker je res ful težko!no glede telovadbe pa bom jaz na orbitreku in delala bom trebušnjake!v začetku bom 20min orbitreka in 60 trebušnjakov!bo dovolj?

drugače sem pa stara 22let velika sem 165cm težka pa 64kg!sam kolko zdaj vidim maš ti kar vreji postavco!:))no sam če se ti nene vreji počutiš!ker jaz sploh nimam niti malo samozavesti od takrat ko sem se zredil, jaz sem se namreč sedaj v pol leta zredila za skoraj 10kg.:(((in se res neje vreji počutim, pa bi vsaj do morja rada zgubila 4kg, to pa je nekje čez en mesec!upam da mi bo uspelo!:))da nama bo uspelo!:))

no fajn bodi, pa se slišimo jutri!

lep pozdravček vsem!
    • CommentAuthormimi22

aja pa sam še to!jaz bi neki še dodala v dieto!:)a misliš da bi ful blo narobe če bi spila eno belo kavo ali pa dve, namreč med zajtrkom in kosilom sem ful lačna če pojem sam eno sadje,in pa med kosilom in večerjo če bi eno spila?kaj pa jabolko je lahk namesto pomaranče?jabolko imam namreč rajši pa še bol me nasiti!no saj če je to ful razlika bom pa rajši pomaranče jedla!:)
  7.  
    oj :D

ma jaz sm začela učeri in med vikendom sem jedla samo juho iz kocke in 2 pomaranči če se ne motim :D xD
    JA itak da bo dovolj (telovadba)
    ja sej nisem neki dosti debela samo se tko počutimm res mam velik trebuh to res tudi mama pravi ... sem si pa kupla učeri uno kremo somatoline cosmetic trebuh in boki če se tko napiše haha :P

seveda da nama bo uspelo če se bova spodbijalii... ker jaz nimam nobenga doma da bi me tko xD moja mama kr en da prinese kruh pa salame pa tko pol pa si rečem " ma ja kaj sej 1 dan ne bo mi ničč škodu " pol pa se spet začne ..... hehe ..

ia pomarančoo menda da lahko zamenjaš za bilo katero sadje ( se mi zdii) zrazen banene ! hehe :D
    uglaunem že ki sprašuješ za te bele kave ... jaz zdržim tudi jih ne pit ... pol pa zvečer naprimet imam večerjo ob šestih pa sm lačna spet ob osmih spijem en kozarec mleka...
    pomoje nebi nič škodlo če bi ti kavooo med kosilommm :D

lepo se mej ! čauu čuuu*
    • CommentAuthormimi22
    • CommentTime24. Jun 2009

oj!

a to kremico si kupila,pol pa boš poročala o rezultatih,me res zanima!:)

pr men doma tud nišče noče nč gledat na hrano,vsi sam neki jejo!pol pa je to ful težko se upret,pa saj bo šlo!

zdaj sem že pojedla jabolko,pol pa še bom vidla kaj bom!pa eno kavico bom vmes ziher spila,pa kaj bo bo!:)ena kavica brez sladkorja z mlekom nebi smela bit problem!:)

čao,čao
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz sem doma tudi sama in bijem vecni boj, ker nocem vsega jesti.
    Huo je ce si sam in nimas moralne podpore.
    Aicha
  8.  
    ma ti si itak suha
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja pa ves, da se moram trudit za to.
    Ni, da bi shujsala potem pa spet pojedla pol litra sladoleda na dan.
    Ce hoces biti suh moras po dieti se vedno biti na dieti oz. manj jesti.
    Brez nic ni nic.
    Aicha
    • CommentAuthormimi22

Alesandra33 kot si že lahko prebrala v drugi diskusiji, sem se rajši odločla za 90dnevno dieto, ker se diete z jajci ne morem nikakor držat!tako da bom probala rajši to!

pa saj vseeno na kakšni dieti sva se lahko vseeno spodbujava, a ne!:)))

no fajn nadaljuj s tvojo dieto,jaz pa bom probala z mojo, pa se javim kaj!pa ti tudi napiši kako ti kaj gre!

čao
  9.  
    ja super ne če ne moreš zdržaz pol pa pač ne moreš... če ti una bol odgovarja še bolše saj boš mela večjo voljo ker ne boš tko lečna.. :D hehe *

ja jaz sm pa danes ob 14.00 pila vodko pou litra vodke... -.-" pijana pa ko mina .. ja kajčeš ne je treba proslavit konec šole hehehe xD ... alkohola vem da se kao pri dijeti ne sme ampak 1x tolko okej xD hehehe ...

lepo se mej pa piši :P
    • CommentAuthormimi22

ja to pa si že mogla zapit,sploh pa če je blo uspešno!:)))

ok.se čujemo kaj!
    čao
  10.  
    blo blo uspešno hehehe :D

jeej mam 63kg :D u petih dneh sm šla do 3 kg :D:D

kako pa kaj tvoje kile??
    si začela z dijeto??? si lačna??

čaučau
  11.  
    ufff......učeri sm mela 63kg danes pa 64 -.-" kako je to možnooooo..!!!:sad::devil::cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Jun 2009

Vse je mozno, jutri pa bos spet imela 63.
    Ne sekiraj se.
    Aicha
    • CommentAuthormimi22
    • CommentTime27. Jun 2009

Pozdravljene!

super aleksandra33 za izgubljene kg!

zdaj sem bila odsotna 2dni in se nisem nič javljala,drugače pa moja dieta napreduje!danes sadni dan, sicer si bom še verjetno naredila zelenjavno juhico, verjetno lahko ne.sam da nekaj toplega v sebe spravm.:))

jaz pa se bom vagala čez 14dni,do takrat upam da bo šla kakšna kilc dol!
    lepo se mejte!
    čao
  12.  
    hellooo !

zakaj se pa ne boš vagala ???
    jaz se vagam usako uro se mi zdi hahaha :P
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. Jun 2009

Se ti ne zdi, da tehtranje vsako uro pomeni pretiravanje?
    A.
    • CommentAuthormimi22
    • CommentTime28. Jun 2009

Oj!
    ma ne se vagat vsak dan al pa celo vsako uro kot ti pravviš,si pol lahko razočaran,ker ti teža niha.Jaz bom rajš mal počakala pa se pol naslednjo soboto vagala!bomo vidli!

no danes pa sem se mal že pregrešila,sem za zajtr pojedla jabolko in kos kruha z domačo jagodno marmelado!mmmmmmmmmm:)sej zaj pa ne bom več!za kosilo pa mesija,zelenjavo in še in še zelenjave!:)

upam da bo danes lepo vreme da bomo lahk šli mal na kolo!
    pa lepo nedeljo vsem!
    čao
    • CommentAuthorSimon13
    • CommentTime30. Jun 2009

No, da se malo javim:

Z: jabolko
    K: zelenjavna rižota
    V: soata s tuno
    Telovadba: 35-40 minut orbitreka, 200 trebušnjakov, preprosto nisem imel energije!
  13.  
    ojla...

ja vem da je usaka ura pretiranje ma kajčem XD
    jaz sm pa danes tekla 1 urooo :D:D počutim se odlično samo vem da ne bom mogla zaspat kre se mmii preveč spi XD
    jutri pa spet istooo....

jem pa :

Z:kava
    K:solata ,meso
    V:eno sadje al pomaranča al pa nektarina :D

uno hitro dijeto z jajci sem rajši nehala ker sploh nisem bla nič lačna ....brez veze XD

lepo se mejte !*:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime30. Jun 2009

Zakaj pa bi bila pri dieti lacna?
    Aicha
    • CommentAuthortadeja_
    • CommentTime16. Aug 2009

žiujo...
    jst sm nova uporabnica te strani...:smile:
    pa sem prebrala te komentarje in vidla da si je aleksandra33 kupila kremo somatoline cosmetic trebuh in boki....pa me ful zanima če res kej pomaga...???

čene sm pa jst velika 176cm in težka 80kg...obvezno morm spraut dol usaj 10kg...pa se bliža konc počitnic in mi zmanjkava časa...
    tko da ne vem kko bo...:neutral:

sem pa pred cca 1 letom in pou 20 kg...še 10 kg pa enosatuno ne gre dol...
    •  
      CommentAuthorAicha

Tadeja pa bos med solo hujsala.
    Saj se tudi da.
    Aicha
    • CommentAuthortadeja_

jah...se bi mogoč dalo ja....
    sam sem v dijaškem domu čez teden...:confused:
    čene pa...hvala za podporo:):)
    • CommentAuthorjust me

sem nova uporabnica in tudi jaz se vam bom pridružla pri dijeti.
    saj sem visoka 166 in tehtam 56kg . moram shujšati kakšnih 5-7kg, ker treniram balet :heartbounce: in imam probleme z trenerjem zaradi teže ker meni da imam preveč kg in da bom bolj uspešna na tekmovanju ki bo čez 3 mesece če bom shujšala
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz bi se zamislila nad besedami trenerja.
    Prijateljica je izpisala hcerko iz baleta, ker so hoteli da ima manj kilogramov, kar pa bi ze bilo anoreksicno.
    166 cm in 49 kg je skoraj ze premalo.
    Seveda pa je odvisno od telesne zgradbe.
    Aicha
  14.  
    Ojla,da se vam prdruzim.tudi jaz bi rada shujsala pa bi probala zdej k bojo poletne.ampak tud zdej bi rada probala ma nočem da bi mama zvedla!moja sestra pa tud ne!no pa poglejmo zakaj:vedno sem bila suhica moja sestra pa debelčkena.vedno sem neverjetno malo jedla,ko pa sm šla k nonki za poletne sm se zredila za celih 10 kg ali več.moja sestra pa je zdej skori anoreksična pa pravi da sem debela čeprav tudi o sebi tko misli.
    res bi prosila za odgovor!

lp
    • CommentAuthorvanchy
    • CommentTime28. Mar 2010

živjo tadebelčkena
    hm tudi jaz imam podobne probleme, v letu in pol sm se zredila iz 52 kg na 70kg, kar je prava nočna mora!!!!! poznam občutek ko ti sestra ali pa prjatelce prično govort da si debela in te zmerjajo za bajso al pa v mojem primeru celo z nilskim konjem ampak če bomo samo jokale in nč nardile za našo postavo ne bo nč bolše.
    jaz sem danes pričela z hujšanjem in sicer ne hujšam s pomočjo diet kajti ugotovila sem da bo vsaki diete dobim jojo učinek.
    za to se moj nasvet glasi takole: jej lahko hrano sadje, zelenjavo, pusto meso in lahke mlečne izdelke. poleg tega ne jej po 18. uri, čez dan popij veliko vode ter se gibaj vsak dan pol ure in boš vidla da bodo kr kar kopneli. svetovala pa ti bi tudi da se tehtaš enkrat na mesec saj tako ne boš izgubila volje za hujšanje če ti bi slučajn tehtnica pokazala kak kg več kot ti pričakuješ.
    pa vso srečo ti želim
    • CommentAuthorJaseboova
    • CommentTime31. Aug 2011

•  
      CommentAuthortehtnica

A res?
    •  
      CommentAuthortehtnica

Pejt u
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime1. Sep 2011

15.  
    Hehe, tele so pa dobri :D
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):