Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    živjo!!

sm čisto nova na tem forumu in že neki časa berm vaše forume!
    Stara sem 14 let in nikol prej nism imela težav prekomerno težo! To se dogaja zadnji 2 leti ker sem vse pogosteje notri v hiši in sploh nimam časa za aktivne dejavnosti, želim imeti super ocene na kar me kar priklenejo za mizo. Zelo malo časa se posvečam športu, kar se vidi tudi pri mojem zunanjem videzu. Zredila sem se za 15 kil v enem letu! Nikakor ne morm priti nazaj v formo, kljub temu da sem bila prej super športnica.Precej opatne so spremebe na moji zadnjici in stegnih!! Pomagajte mi prosim z nasveti!!

Hvala že v naprej!!!
    lp:bigsmile:
  2.  
    Če imate kakšne predloge kako naj to stanje izboljšam in shujšam mi prosim napišite!!!

ful vam bom hvaležna!!
    lp:wink:
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime18. Jun 2009

Živ.Ne jej pozen popoldan ,naprimer od določene ure naprej in se res drži tega . Ter najdi si čas za gibanje ,dan se je že podaljšal tako ,da kar naprej . In biti vstrajna .:peace:
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime20. Jun 2009

pij cimvec vode, kruh zamenjaj s prepecencem , jej on dolocenih urah in se giblji. za dieto si se premlada.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime20. Jun 2009

Tako ja ,čim več zelenjave in sadja pa tud kakšen mesek ter gibanje . Izogibaj se visoko kalorični hrani . Saj veš katera je .
    Kakšen lahki jogurt ,mleko 1,6 in tako dalje .
    Pa velik vstrajnosti želim. Ni čez noč urejeno zato vstrajaj. :wink:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime21. Jun 2009 urejeno

Tudi stročnice (stročji fižol v solati), pa brokoli, cvetača , zelenjavne juhice, čeprav je vroče (trenutno ne)pašejo. Izogibaj se pomfriju, praženim jedem pohanju, in mastni
    hrani. Pa vsak dan en hitri sprehod, da se nadihaš svežega zraka ... pa bo.
    Pa veliko uspeha v šoli. Vztrajnost je vedno poplačana.

:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime21. Jun 2009

A stročnice samo v solati ?
    Naprimer :soja ,leča ,fižol takšen in drugačen .
    Jaz si fčasih naredim solato iz ajdove kaše ki jo predhodno skuham . Ko se ohladi dam noter papriko svežo na kockice narezano ,malo čebulce pa malo feta sira .ampak res čist mal. Pol pa kapljico olivca in kis ,sol,poper.
    Men je to zelo dobro pa še sitostno je . Je pa res ,da je pač hidratov velik. Pa tud železa ,ki ga telo apsolutno potrebuje.
    Zato pa včasih.

Tako kot je že povedala Kozoroginja :spremenit način prehranjevanja in gibat pa bo !
    vstrajat seveda . :wink:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):