Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    HELLOOO***

zakaj se upoablja sauna ??
    je res da suhujšaš če jo uporabljaš ??? in zakaj???:neutral:
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime21. Jun 2009

Savna se uporablja za sprostitev, precistijo se nam dihalne poti, izboljsa se nam tudi prekrvavitev.
    Izloca se priblizno 10g znoja na minuto, tako da se izloca voda in ne gre za neko topljenje mascob, malo ze pripomore pri hujsanju,ko izloca vodo iz telesa, ampak nam ne topi mascob , ta voda pa se lahko prej ko slej vrne. za hujsanje samo savna, torej ne pride v postev.

l.p
  2.  
    vem da ne pride u pošteu SAMO sauna ...
  3.  
    kolkiko minut naj bi bla u sauni????

20 ,30????:O
    • CommentAuthorvinks
    • CommentTime30. Jun 2009

V sauni bodi toliko časa, kolikor ti odgovarja, saj vse kar je več predstavlja za telo nek napor, ki pa ne veš kako bo organizem odreagiral.Seveda pa je vse odvisno od vrste savne.Jaz namreč lažje trpim suhe savne, kot pa parne, parne me hočejo kar zadušiti, zato jih ne prakticiram več.:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime1. Jul 2009

Jaz pa nažalost nesmem v savno, zdravniška prepoved.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Jul 2009

Nic nisi zamudila.
    27 kg s savno ne bi shujsala.
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime1. Jul 2009

Mislim, da res.
    Moj stric je imel v Ljubljani "javno" savno in me je vedno mikalo, da bi jo obiskala, vendar zaradi pljuč je bila prepoved.:cry:
    • CommentAuthorperic
    • CommentTime27. Aug 2009

sama ogožujem savne, se prav prijetno počutiš in malo utrdiš
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):