Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorhelen
    • CommentTime8. Jul 2009

Hojla!
    Na tej dieti sem že sedmi dan. Sprva sem izgubila 2 kg v treh dneh. Po četrtem dnevu sem dobila 1 kg nazaj. Danes je že 7 dan in je šla samo, če zračunam od začetka 70 kg do 7 dne 68kg :sad:,malo. Naj povem, da sem se navodil striktno držala. Saj vem , da ne gre to tako hitro in da smo ljudje različni. Še bom vztrajala. Zanima me nekaj glede kave:ali lahlo 3x dnevno spijem eno kavico in sladoled s čim ga lahlo nadomestim? Danes sem namvreč v službi in bližnji kiosk je po poletnem delovnem času zaprt. Danes ga bom izpustila , a kaj naslednjič. Ker imam tako službo, bom večkrat v taki situaciji. Hvala.
    • CommentAuthorhelen
    • CommentTime8. Jul 2009

Sorry, vsem se opravičujem, ker sem nevede odprla novo temo.....isto. Če bi jo vedla izbrisat, bi jo. Hvala za potrpežljivost. Se bom priključila drugi temi. Adijo!:shamed:
    •  
      CommentAuthornjegova
    • CommentTime8. Jul 2009

Malo te bodo okregali, ker je ful nepregledna zadeva, ker je tega že itak preveč. Ampak če je že toliko tem,mislim da se tale ne bo poznala :wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Jul 2009

Se zgodi zal pa se zadevo ne da zbrisati.
    No, si se pa vsaj opravicila.
    Kavico lahko spijes, sladoled pa izpusti.
    Mogoce ti sama dieta ne odgovarja poglej si Scarsdale ali pa jajcno mogoce bi ti bolj odgovarjali pa se podobni sta.
    A-ja kavico brez sladkorja seveda.
    Aichha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):