Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorchocolate
    • CommentTime9. Jul 2009

živijo, na forumu sem nova in upam, da kakšna podobna diskusija ni že odprta.
    no, mislila sem, da bi v to temo lahko pisali kakšne ''probleme'' imamo med dieto; naj vam povem za moj problem

torej, s svojo postavo sem dokaj zadovoljna, sem aktivna in tudi prehranjujem se ok, OBOŽUJEM sadje in zelenjavo. tako da moja prehrana temelji na tem
    se mi pa vsak teden zgodi, da imam dva ''take off'' dneva :/
    nenavadno, ampak to sta skoraj vedno sreda in četrtek. na tak dan jem normalno, zvečer pa se najem do polnega, da se niti premaknit nemorem.
    bojim se da je z mano kaj narobe, saj se mi zdi takšno prenajedanje zelo NEvredu.
    jem pa vse kar mi pride pod roke, tudi če se mi to v tem trenutku sploh ne je. seveda je to kalorična hrana, kot so toasti, čokolade, pudingi ali sadni jogurti ipd ...

no, s tem se spopadam jaz.
    zanima me, ali kdo ve kako lahko to vpliva na mojo postavo ?
    po teh dveh dnevih take off-a pa jem zelo malo in predvsem sadje in vodo ... nato pa normalno, dokler ne pride spet ta napad :(

želim vam lep večer in upam da bo še kdo kaj pripisal ;)
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime12. Jul 2009

HUJŠANJE (pomoč, nasveti, komentarji)-namenjeno čisto vsem, ki so na kateri koli dieti!!

ali pa ČVEK ....:shocked::shocked:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):