Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthormonchy93
    • CommentTime12. Jul 2009

oi
    sem nova tukaj
    stara sem 15 let in imam 90 kg
    do septembra bi rada shujšala 30 kg
    kera dieta mi najbol ustreza
    ali mi bi pomagala dieta z zelenjavnoo juho
    prosem pomagajte mi
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ni šans, da shujšaš 30 kg do septembra. :shocked::shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha

Pa kaj se ze vsi norca delate?
    Kako dolgo si porabila, da si ugotovila, da je 90 kg prevec?
    In saj se nisi v mesecu dni zredila?
    Toliko casa kot si pridobivala teh 30 kg toliko casa ali pa se vec bos rabila, da jih izgubis.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime13. Jul 2009

Deklica ima šele 15 let, kje je pa mama, da ji pomaga?:shocked:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime13. Jul 2009 urejeno

Monchey, do septembra lahko izgubi le kakšnih 10 kg "ČE". Najbolje bi bilo če bi se posvetovala z pediatrom oz tvojim zdravnikom, da ti svetuje kaj storiti. Mlada si še za drastične diete, ker ti lahko naredijo več škode kot koristi.
    Nasvet za enkrat: zmanjšaj obroke, jej 5 x na dan (zajtrk,malica,kosilo, malica in večerja).Malice naj bodo sadne ali zelenjavne. Odpovej se prigrizkom kot so čokoladice, čipsi in hitra hrana., tudi kruh naj ne bo pogosto na jedilniku.
    Telovadba, veliko gibanja.... pij veliko vode navadne, s tem zamotiš lakoto, pa tudi organizmu dobro naredi.

Lp in veliko uspeha

Kozoroginja:confused:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime13. Jul 2009

Nimam vec besed.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime13. Jul 2009 urejeno

:shocked:
    •  
      CommentAuthorHelloKitty
    • CommentTime16. Jul 2009

monchy sem še mlajša kot ti ( 13 ) :shamed: in vem kaj se ti dogaja.......vsaj približno..moja prijateljica ima še več kil kot ti in je skupaj z mano na ločevalni dieti..poskusi jo ni tako slaba:peace: le sadni dnevi so malce težji drugače pa če se je 100% držiš ti bo uspelo zgubiti okoli 15 kil če jo pa zavlečeš še do kakega decembra pa je mogoče da se znebiš vseh 30 kg:tooth:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime16. Jul 2009

Sadni dnevi niso samo sadni, so tudi zelenjavni, zato ni tako težko kot se sliši. Lahko ješ solato, paradižnik in razno zelenjavo, seveda tudi kuhano zelenjavno mineštro. Tako se lažje preživi ta dan, če ti je samo sadje težko.

Lp Vandolina
    • CommentAuthortinajan
    • CommentTime25. Jul 2009

Pozdravljena!!
    Te popolnoma razumem. Celo življenje se ubadam s kilogrami - 4 x v življenju sem shujšala za 15-20 kg in ponovno pridobila vse kilograme nazaj, ker sem hujšala po raznih dietah ter se potem lotila "normalnega prehranjevanja" kakršnega sem imela pred dieto.
    Glede na to, da si zelo mlada ti svetujem spremeni način prehranjevanja in uspela boš shujšati in obdržati svojo težo in sexi postavo. Meni je uspelo v 4 mesecih izgubiti 16 kg ( sedaj iz 70 na 53 kg ) in dobesedno cvetim, imam polno energije, sem maksimalno samozavestna... Stara pa sem 36 let, tako da ti imaš ogromno časa. Prehranjevala pa sem se po krvnih grupah. O tem ima ogromno napisanega na netu in tudi knjiga obstaja - v knjižnici. Res ti jo lepo priporočam - Opisane imaš preventivne stvari, da shujšaš in ohraniš super postavo, ter tudi razne aktivnosti, katere pa so nujno potrebne ua pridobitev mišične mase in boljše počutje.

Držim pesti zate - uspelo ti bo. Pa veliko uspeha ti želim.

Je enostavno, seveda če si res to želiš!!

Tina:bigsmile::cheer::cheer::peace:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):