Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorlittle
    • CommentTime19. Jul 2009

Živjo!Mene pa zanima ,če lahko skupaj z AD-ji jemljem Reductil.Sem sicer zelo močna tako ,da se že dolgo mučim s temi kg.pa mi nikakor ne uspe.:cry:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ne vem vprasaj zdravnika ce je AD to kar mislim lahko pa do tudi AD kapljice vitamina Ain D.
    Aicha
    • CommentAuthorlittle

Ja antidepresivi so zdravila ki jih jemljem.Kaj pa dieta katera ja najboljša in ne preveč stresna Hvala Little
    •  
      CommentAuthorAicha

90 dnevna locevalna.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Točno tako, kar pridi na našo stran 90. dnevna ločevalna dieta in dobrodošla.
    •  
      CommentAuthorTalita

Kolikor sem brala, Reductil odsvetujejo, če se jemljejo AD-ji.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Najboljše je, da se posvetuje z zdravnikom. Saj tudi antidepresivi vplivajo na znažanje teže.
    • CommentAuthorlittle

Hvala za pomoč ravno sem razmišljala o tej 90.dnevni dieti.Probala sem jo že dvakrat ampak hitro obupala.Glede Reductila bom pa raje vprašala zdravnika.Sem se pa zelo zredila zaradi AD-jev,ker prej nisem nikoli imela težav s kilami,če je kdaj šlo kaj gor sploh ni bil problem dol spravit.Zdaj pa sem se polenila in se čisto zapustila verjetno moraš imeti močno voljo za uspeh ,ki si ga jaz tudi zelo želim. Little
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime20. Jul 2009

Pri jemanju AD se teza poveca, clovek se dostikrat zapusti ampak to gre skupaj.
    Zato ne obupaj, odloci se in se nam pridruzi.
    Tako ali drugace.
    Aicha
    • CommentAuthorlittle

Sem se že odločila začenjam danes in upam ,da mi rata bom napisala ,kako mi bo šlo .Imam sicer pri 163cm viš.87kg.Potem veste ,kako se počutim.Hvala za podporo Little
    •  
      CommentAuthorAicha

Pridruzi se nam pri diskusiji 90 dnevna locevalna dieta.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Little ne obupaj, tudi jaz sem jemala AD 2 leti, po jemanju AD pa sem se malo umirila in tudi nisem več hodila gledat v hladilnik kaj je za popapat notri.

Ti proporočam 90 dnevno ločevalno dieto, ta dieta je zakon, vsaj zame. Jem, hujšam, se dobro počutim, nisem lačna, pojem vsakih par dni nekaj sladkega!

Lp Vandolina :surfing:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):