Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorabčkdn
    • CommentTime30. Jul 2009

Res me zanima...kake učinke pusti alkohol če ga uživam med dieto. Pa ne vsak dan. Nevem, grem v petek zvečer žurat pa spijem 3 pive. Vse pokvarim?!?!?:shocked::shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorprimorka

Pol litra piva ima cca. 250 kcal. Torej trije 750 kcal. Lahko to sicer upoštevaš in čez dan toliko manj poješ, ampak piti na luknjo v želodcu ... :wink:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Alkohol je prepovedan med dieto, to je menda čisto jasno.:sad:
    •  
      CommentAuthortehtnica

Jaz sem se alkoholu čisto odpovedala. Se mi zdi, da alko in dieta ne gresta skupaj. Pa tudi sicer name ne deluje dobro, tako da...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime31. Jul 2009

Alkohol ni moderen.
    • CommentAuthorcedevita
    • CommentTime31. Jul 2009

Uf dobra tema:D
    Tudi jaz sem imela probleme s tem ali ne piti ali piti, še posebej ker so počitnice in smo bili s prijatelji navajeni iti žurat pa spit kar precej vina.
    Pivu sem se odpovedala že zelo dolgo nazaj, vinu pa nedavno. Najprej pride seveda do neskončne težnje prijateljic zakaj ne piješ etc. ampak potem se nekako navadijo:D in ti je lažje vzdržati na vodi:)

Lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Aug 2009

Meni alkohol ni dober, je kaloricen in ne vidim razlog zakaj bi ga pila.
    Ceprav so mi vsi na zacetku tezili sem vztrajala.
    Ceprav jih dosti misli, da si ozdravljen alkohilik ce kategoricno odbijas pitje alkohola.
    Pa me ne zanima.
    Sedaj kvecjemu naredim pozirek piva pa se to tako bolj za salo kot za res.
    In se vedno sem ziva. Nic mi ne manjka.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime15. Aug 2009

Ja ,tud men se zdi ,da ima kar velik kalorij. In se ga izogibam. Kdaj pa mi je zapasal kak deci rdečga in sem si ga privoščila.Pa sem tud jaz še tu.:wink:

Nasplošno :čim manj alkota .:cool:
    • CommentAuthorskido
    • CommentTime25. Aug 2009

to je res alkotu se je treba izognat vendar piše da če že pride do spitja parih piv da naslednji dan sledi vodni dan da se telo prečisti!!!!

definitivno pa pomaga če vsak večer če se le da, ne samo naslednji dan po alkoholu (ki je skoraj obvezen) da se gre za cca. 30min poteči malce v naravo...definitivno pomaga :wink:
    •  
      CommentAuthorAicha

Alkohol kaj je ze to?
    :wink:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Nimam pojma, se ne spomnim kdaj sem ga nazadnje spila!

Se mi zdi da so rezultati pitja
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime27. Aug 2009

Oh ! Parih pirov. Alo....juhu veselica.....:jumping:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Bljak pir, rajši vodo.:sad:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime27. Aug 2009 urejeno

Pivo....mislim da je minilo že ene 18 let, ko sem ga nazadnje popila kozarec (italjančka).Zdaj pa na kakšni fešti še spijem kak špricer z več radenske, drugače pa vodo ali pa šveps, če smo v družbi. Doma pa voooodo.:bigsmile:
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz ga konzumiram 3 pozirke na leto mogoce.
    A.
    • CommentAuthorcandy 55

Parih pirov sem mislila na Skido .Preberite.
    Ni pri meni niti alkoholne kondicije za 1 pivo kaj šele za nekaj par.
    Pa pri dietah PIVO ne gre oziroma čim manj ali 0 !

Pivo spodbuja apetit !!!
    To vam piše v učbenikih o prehrani .
    Spiješ 1 pivo ,če začneš še z drugim pol že moraš kaj tud pojest.Tako je to.
    Malo opazujte okoli kakšne družbe . Pri 2 ali 3 je tud jedača na mizi .
    Če se pa pije vino ,pa tega ni. ( cviček ) je najbolj v teh trenutkih. Seveda v mejah.:cool:
    •  
      CommentAuthorAicha

No, jaz imam sreco, da mi alkohol ni dober, sladoled imam rajsi in Coca Colo.
    A.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime29. Aug 2009

tud prav.:cool:
    • CommentAuthorpower
    • CommentTime24. Sep 2009

uuuu madonca!! jaz pa imam rada in pivo in črno vino :cheer: Ničemur se ne odpovem, če vem da grem zvečer ven in da bom pila, pol pojem čez dan toliko manj kcal :hungry: Včasih pa ga itak nazaj ven vržem :jumping:
    • CommentAuthormimikito
    • CommentTime25. Sep 2009

jaz imam dieto že 24 dan in sem shujšala za 5 kg. prvih 14 dni mi ni šlo nič kg dol, po 14 dneh za zelo :) v knjigi piše da ALKOHOL ZAUSTAVLJA PROCES HUJŠANJA. jaz imam to dieto že drugič in nikoli me ni alkohol zaustavil, vedno sem ga uživala v petek in soboto(pive, vino, tekilo ..vse možno) in vedno je normalno bilo....
    samo je pa se opazilo, da sem bila cel teden na vodi zaradi diete in se mi kar precej hitro začelo vrtet, ko sem zaužila alkohol, torej mi ni niti trebalo dosti popit :)
    • CommentAuthorpower
    • CommentTime25. Sep 2009

mimikito, vidiš, jaz bi temu že rekla varčevanje :wink: he he, ni treba dosti zapravit če rad srkneš :bigsmile:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):