Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorLara22.
    • CommentTime31. Jul 2009

Pozdravljeni :)
    Potrebujem malo pomoči pri izbiri diete. Visoka sem 160cm, imam pa 77,2kg > preveč! Torej, do 1.9. bi rada izgubila dobrih 15kg ali pa še celo malo več, saj bi v novo šolsko leto rada zakorakala bolj samozavestna! Dejstvo je, da bom kasneje, ko se bom morala učiti itd. bolj težko hujšala, zato bi rada izkoristila ta zadnji mesec. Seveda, že zadnjih par dni pazim na prehrano, tudi "telovadim", ampak gre vse skupaj prepočasi in se zavedam, da mi tako nebo uspelo.
    Zato pa bi rada, da mi pomagate. Da napišete katero dieto priporočate in vaše izkušnje z njo :)

Hvala za pomoč! :jumping:
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime31. Jul 2009

V enem mesecu je nemogoče shujšati 15 kil ali še celo več. Lahko, če nič ne ješ. A potem dobiš vse dvojno nazaj. Zakaj ne bi prišla na 90 dnevno ločevalno? Tudi 5 kil bi se ti lepo poznalo, vsaj meni se je.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Aug 2009

Lara zadovolji se z manjsim minusom in se veseli vsakega izgubljenega kilograma.
    Zadaj si za cilj minus 5 kg in bodi vesela ce jih bo 6.
    Nesmiselno je misliti, da lahko v enem mesecu izgubis 15 kg ne, da bi se ti kasnjeje to vrnilo.
    Aicha
    • CommentAuthorLara22.
    • CommentTime1. Aug 2009

Hvala Tehtnica in Aicha za nasvet :)
    Da, se zavedam, da je to skorajda nemogoče, toda sem imela upanje glede na to, da Dieta z jajci in vse tiste Diete kemičnega razkroja obljubajo sanjske rezultate! Ravno zato, sem tudi odprla diskusijo, ker me je zanimalo, če se bo mogoče javila kakšna, ki ima s temi dietami že izkušje :D Toda vseeno, tudi vama hvala!

@ tehtnica: Mogoče veš, kje bi lahko dobila to knjigo/dieto? Hvala vnaprej!
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime2. Aug 2009

Oprosti, ker ti odgovarjam tako pozno. Pojdi v diskusijo 90 dnevna ločevalna dieta. Na strani 117 in 120 imaš linke in si knjižico z dieto lahko sama preneseš na svoj računalnik in sprintaš. Dieta je preverjena in zelo uspešna. Naša Vandolina je z njo shujšala 20 kg v 90. dneh in potem še 7 kg, skupaj torej 27 kg. Splača se biti potrpežljiv. Saj si tudi teh kil, ki so nam zdaj v napoto, nismo nabrale v enem mesecu ampak več. Želim ti veliko sreče pa oglasi se še kaj! Lep pozdrav!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Aug 2009

Ja Lara res so rezultati sanjski in izguba kilogramov tudi ampak verjemi.
    Ce v kratkem casu izgubis dosti kilogramov se ti povrnejo, ker enkrat moras zaceti vsaj priblizno normalno jesti. In cim zacnes normalno jesti takoj zacnejo kilogrami "prihajati" nazaj.
    Zato je 90-dnevna dieta boljsa, ker hujsas pocasi in potem osvojis locevanje kot nacin prehranjevanja.
    Ce hoces se recimo lahko postis 30 dni (kot Petrle :wink:) izgubis 10 kg ampak potem jih bos cez 60 dni imela 15 viska.
    Sicer je pa dieta vsako prehranjevanje samo vnos kalorij moras zmanjsati.
    Aicha
    • CommentAuthoryovani
    • CommentTime28. Nov 2009

če te zanimajo naravni napitki za pomoč pri hujšanju me pokliči na 040132196 tudi jaz moram shujšati za celih 30 kg. našel sem zadevo ki mi pri tem pomaga
    • CommentAuthorcandy 55

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ha, :devil::devil::devil:?????????
    •  
      CommentAuthorAicha

Kar srce me boli.
    Jaz bi vzela 1 tableto da bi bila 3 kg lazja.
    A.
    • CommentAuthorcandy 55

No,no .Saj bo tudi ciklus mimo.
    Te pa čist razumem.:bigsmile:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):