Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorziga
    • CommentTime6. Aug 2009

Zdravo!
    Sem Žiga in rabim vašo pomoč! Rad bi v parih mesec se znebil nekaj kilogramov in pridobil nekaj mišic. Star sem 16, velik 185cm in tehtam 86 kilogramov . Kaj mi svetujete kaj naj naredim? :cry:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime7. Aug 2009 urejeno

Pridi na 90 dnevno dieto. Tam ti bo lahko pomagal z nasveti SIMON, ki je tudi nekje tvojih let in je zelo uspešen
    Drugače pa veliko telovadi, delaj trebušnjake ...jej zelenjavo in pusto meso.

Lp kozoroginja:bigsmile:
    • CommentAuthoranja

ojla .....
    ime mije anja. velika sem 157 cm težka pa 39 kilogramov.rada bi v sedmih dneh shujšala 5 kg a mi ne gre!!!
    prosim pomagajte mi!!!!
    svetujte mi....
    hvala že za v naprej!!!:cry::confused:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Aug 2009

Anja ne ga lomit, ti se moras zrediti ne pa shujsati.
    Ali zelis izgledati kot anoreksicna najstnica?
    Sploh ti ni treba hujsat.

Ziga poslusaj kozoroginjo in na diskusiji 90 dnevna locevalna dieta preberi poste, ki jih je pisal Simon.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Anja, tako je ime moji vnukinji.Kaj ti pa hodi po glavi. Kam bi ti shujšala. Koliko si stara, da imaš tako nemogoče želje. Kot je napisala že Aicha, bi morala kakšno kilco pridobit, ne pa shujšat. Dekle čuvaj zdravje, ker prevelika vitkost ni vedno zdrava. Že zdaj naverejetneje zgledaš kot kakšen otroček.

Lp kozoroginja:bigsmile:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):