Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthoralenkka
    • CommentTime25. Feb 2011

ja, tudi pri meni se je na začetku mogoče pojavila rahla slabost, ker vseeno je za telo nekaj novega. In tudi za druge stvari je tako. Če začneš jemati zdravila po zdravnikovem naročilu ali brez, so vsepovsod navedeni stranski učinki. Tudi pri takšnih, ki so na naravni bazi. Tako, da mislim,da je vsepovsod reakcija podobna. Vsaka sprememba nesena v telo pač da drugačno reakcijo. No meni je po nekaj uporabah ta slabost in čudno počutje popolnoma izzvenelo in potem je bilo vse enako kot pred upotrabo čaja.Se telo navadi. No razen tega, da je bilo počutje in energija boljša.Tako, da je pač treba vztrajat, če si nekaj želiš in potem so slabi simptomi hitro pozabljeni, ko je končni cilj uspešen.
    • CommentAuthorseverina
    • CommentTime9. Sep 2011

zdravo, sem nova na forumu...
    tako moja izkušnja z tem čajem je odlična, v nosečnosti sem se zredila 15 kg in jih nism mogla spravit dol nikakor.
    8 mesecev po porodu, mi je sestra podarila 1 pakiranje čajeve Paiyouji.
    Naslednje jutro sem začela takoj pit. Verjeli ali ne sem tisti dan bila popolnoma brez hrane saj nism mogla nič jest,apetita sploh nism imela. Po par dneh brez hrane, sem se prisilila jesti, a vsa hrana ki sem jo spravila v sebe je bila na silo. saj vem da ta način ni zdrav, vendar sem bila pripravljena na vse za shujšati. po treh paketih čaja sem imela 18 kg manj. Zdaj čaja ne pijem že pol leta in sem nazaj pridobila 2kg, kar se mi ne zdi nič.
    Ker sem na forumu zasledila da ne najdete čajev za naročiti, jaz sem čaje naročila na Paiyouji.si in bila sem zelo zadovljna saj sem čaje dobila že takoj naslednji dan na dom!! :tongue:
    •  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime9. Sep 2011

A ni zanimivo,da so vse ki poročajo o tej čudežni izgubi teže s tem čajem čist na frišn registrirane pa še to dajo samo 1-3 komentarje??
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime9. Sep 2011

Pa to, da foruma niso našle, ko kilogramov nikakor niso mogle spravit dol, ampak šele ko so že shujšale s čudežnim pripravkom. :devil:
    •  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime9. Sep 2011

Hehe,tud to ja. Pa ne dam tolk za čaj. Ko bo pa Aicha,al pa ulala,tehnica,talita ti primorka,kozoroginja ,Vandolina.... napisala da je z nekim čajam al newem čim shujšala ga pa kupim tud če stanen 200evrov!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Sep 2011

Jaz sem tako testni zajec.
    Trenutno ni izdelka, ki bi ga zelela preiskusiti, ker me ni nic prepricalo.
    A.
    :devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime9. Sep 2011

Aicha nisem tko misla .To je blo bol u smislu komu tle zaupam.Lahko sem tudi jaz kdaj poskusni zajček, samo da bo kaj dinarčkov viška.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Sep 2011

Razumela sem.
    Hotela sem povedati, da jaz tako vse zivo sprobam, tudi ta caj in zeleno kavo sem mislila, pa me reklama ni prepricala.
    Ko sem leta 1993 hujsala iz 55 na 50kg (moja idelana teza) sem jemala neke kapsule Slim Fit. To mi je res pomagalo.
    Edino, potem pa sem jemala se 1.000.000 stvari in nic. nikoli pa nisem nic pila oz. si pripravljala kaksne napitke.
    Ce bi dobila te kapsule (saj nisem sigurna da se jim tako rece) bi jih kupila takoj. Bile so kar drage.
    A.
    •  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime10. Sep 2011

Men je pomagat citozin al hitozin IN L-carnitin. Skupaj sta bla u enih kapsulah. Mislim da je šlo takrat 7kil dol
    •  
      CommentAuthorulala
    • CommentTime10. Sep 2011 urejeno

pred leti nabavila efidrin, čeprav je nedovoljen, je bil pravi hit in se ga je hitro kje dobilo..vsi so ful shujšali z njim, skor brez gibanja celo..jaz pa nič, čeprav sva si s prjateljico nabavili skupaj in si rezdelili, je ona imela očitne rezultate..:S sicer nisem bila pretežka, sam še vedno par kg nad idealno težo..edino kaj mi je pomagalo, je bila prejšnja verzija zelene kave coffee800, ki je itak ni več za dobit..:( zasledila sem tudi acai berry kapsule..ima katera izkušnje? te bi naj tudi oprah promovirala..http://www.shujsajmo.si/ :S
    •  
      CommentAuthorkatja007

Mah, men se vsi ti neki čudežni preparati čist šalabajzerski zdijo... Sploh te neki zaviralci apetita... kr neki. Če bi jest jedla zarad lahkote ne bi bla pretežka... Problem je v tem ker so nas same oči! Če pa kera pogrunta RESNIČNO čudežno tabletko pa se seveda tud jest priporočam...

Ja zdej so te accai berry ful neki popularne... v kombinaciji s klistiranjem so baje zmagovalne... ampak mislim, da marsikatera ni pripravljena tega delat :shamed:
    (z mano na čelu). Čeprav baje da je zdravo za črevesje... :confused:
    •  
      CommentAuthortehtnica

Jaz sem ga pila, priznam. Apetit mi je še povečal, ne zmanjšal. Nobene stvari več ne kupim. Vse skupaj je samo nateg naivnih ljudi!
    LP!
    tehtnica
    •  
      CommentAuthorAicha

Acai Berry kapsule sounds good sem ze stegovala lovke po njih.
    Potem pa sem se vprasala zakaj je Oprah spet debela? Ce bi jemala kapusle redno
    verjetno ne bi bila. Zakaj pri :devil: jih je nehala jemati.
    In potem sem lovke umaknila.
    Klistiranje je mogoce dobrodoslo za obcasno ciscenje crevesja, ne pa vsakodnevno.
    Lahko se poskuduje sluznica.
    Torej je se vedno najboljsa varijanta manj zri!
    A.
    • CommentAuthorEzi

Se spomnim znanke, ki je hujšala s čajem Čang Šlang in je bila čisto navdušena. Sem jo vprašala, kako deluje, ima kakšno dieto zraven..., je rekla, da cele dneve samo čaj pije in nič ne je in se ji kile kar topijo. Pa sem jo vprašala, zakaj potem sploh kupuje čaj, saj lahko samo vodo pije, pa mi je rekla, da jaz nič ne vem. Tako, da se strinjam, da je pitje čaja na tak način učinkovito. :wink:

Se še spomnim, ko so na top šopu reklamirali neko zadevo, ki jo pred obrokom povohaš in te mine apetit, tako da potem obroka ne poješ. Prva reakcija moje sestre je bila: ali pa če si kosilo s katranom poliješ, ga tudi ne boš pojedel. :bigsmile:

Efedrina sicer še nisem probala, sem pa slišala, da je tako učinkovit tudi zato, ker po zaužitju ne moreš biti pri miru. Imaš toliko energije, da se kar treseš in posledično zato tudi izgubljaš težo. Sicer pa je pri ilegalnih stvareh vedno vprašanje, kakšno robo dobiš. Nikoli ne moreš biti prepričan, kaj je dejansko not zmešan (mogoče samo kofein in zeleni čaj, lahko pa kaj hujšega).
    •  
      CommentAuthorAicha

Efedrin je res baje super.
    Ker si potem naspidiran.
    A.
  1.  
    Ja, z ilegalnimi zadevami se raje ne bi ukvarjal, sploh pa ne s snovmi, ki bi jih želel dati v svoje telo. Nikoli ne veš kaj te lahko doleti.
    •  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime12. Sep 2011

Se strinjam z mitjem, so tudi drugi načini da se shujša ane!
  2.  
    Seveda, naravni in bolj zdravi! Raje se malce bolj potrudim pa da dlje traja, kot pa da se uničujem zaradi hitrega rezultata.
    •  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime12. Sep 2011

Vse ki sem jih do sedaj poslušala in so uspešno shujšali govorijo. Ja manj žri pamigaj samo to pomaga.
    Samo moj sosed, ki je zelo shujšal in ga je mami uprašala kako mu je uspelo, ji je rekel da je jedel neke kapsule iz ananasa. No mamici niso pomagale!Je že tako da smo si različni in morda kakšna stvar deluje, ampak tu je spet vprašanje: "Katera deluje zame?" In preden to ugotoviš lahko finančno obubožaš ali pa zboliš.

Manj žri in več migaj pa garantirano in brez stranskih učinkov deluje za vse. Pa še zastonj je!
    • CommentAuthorhelly-
    • CommentTime23. Sep 2011

mah, tko jaz sm tudi z čaji bla super zadovoljna, z dvemi paketi sm šla dol 12 kil in se mi to zdi fulll! Zakaj bi se mučla z telovadbo in z zdravo prehrano ko pa obstaja čisto lahka rešitev¨!!! meni je čisto ok paiyouji čaj!!!!
    •  
      CommentAuthorprimorka

Ooo, še ena, ki se je registrirala zato, da lahko pove, kako zadovoljna je s čajem.
    •  
      CommentAuthorAicha

Seveda napacen pristop.
    Oh ce bi samo caj pomagal.
    A.
    • CommentAuthorninitan
    • CommentTime3. Apr 2012

Jaz vam moram povedat, da sem po 5 dneh pitja čaja po navodilu na škatlici bila izčrpana, zaprta, brez energije, ledvice so me bolele tako hudo, da sem se komaj k sebi spravla. Čaj je nevaren in drag!!!
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):