Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorelitex
    • CommentTime4. Sep 2009

Po enem tednu pitja imam 3.5 kg manj, apetita nič. Upam da bo to trajalo še nekaj časa. Prej sem probala vse živo...Hoodia tablete, pa Hoodia spray, pa Natural balance pa Diet slim za podnevi in ponoči....nič od tega mi ni delovalo (čeprav verjamem, da nekaterim deluje, saj smo ljudje različni v svoji zgradbi)No tale čaj mi pa deluje.(pa ne samo meni, pijemo ga 3 in vsem trem deluje) V vednost vsem ki iščete nekaj kar bo pomagalo kile dol dat! aja, pa še to..kupla sem ga u Ljubljani...če hočete telefonsko mi pišite ( k bom mela cajt vam odgovorim), ker tukaj najbrž ne smemo dat, zaradi reklame..al pa poište na Facebooku pod Paijouji plus tea. Pa še to; stara sem 43 let, viška kil imam 7, telovadbo sovražim, če pa uživam dietno hrano 10 dni, pa mogoče zgubim pol kile...ja sej vem-telovadit bi morala, ampak pač ne bom.Debela pa tud ne bom! Zato tudi pošiljam tole informacijo, vsem tistim, ki ste mi podobne! :wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Sep 2009

Kaj pravis na to, da se nobena internetna stran paiyouji ne more odpreti?
    Pa smo ze imele diskusijo o tem.
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime4. Sep 2009

Sporočilo za javnost ? čaj za hujšanje Paiyouji

Analiza v avstrijskem uradnem kontrolnem laboratoriju je pokazala, da čaj za hujšanje Paiyouji vsebuje potencialno rakotvorno snov fenolftalein in centralno delujočo učinkovino sibutramin, ki je sicer sestavina registriranega zdravila za hujšanje Reductil ?, ki se izdaja le na zdravniški recept.

Javna agencija za zdravila in medicinske pripomočke Republike Slovenije odsvetuje nakup zdravil preko spleta saj gre v večini primerov za nenadzorovane vire zdravil, ki so lahko škodljiva, ponarejena ali slabe kakovosti.
    • CommentAuthorelitex
    • CommentTime11. Sep 2009

Po 14 dneh pitja kaže moja vaga 5.5 kg manj !!! Juhuuuu
    Počutim se super, nobenih stranskih učinkov, samo apetita nimam, jem pa vsak dan male količine dietne hrane in popijem veliko vode. Govorila sem tudi z Slovenskimi uvozniki, ki so mi povedali, da to ni klasičen Paiyouji čaj ampak Paiyouji Plus, ki je delan za Evropski trg in po Evropskih standardih, tako, da mislim, da ne govorimo o istem čaju. Jaz pijem tale čaj; http://www.bolha.com/oglas383256808/paiyouji-plus-tea-caj-za-zmanjsanje-teze

Se vam javim čez nekaj dni!

Lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime11. Sep 2009

To je isti caj, kot se prodaja povsod po Evropi samo njihova uradna stran se ne more odpreti.
    Aicha
    • CommentAuthorkity
    • CommentTime13. Sep 2009

Draga elitex in vse uporabnice paiyouji čaja čestitam pri dosegu zmanjšanja kg res lepo.Moje mnenje je ,raje posegajte na naravo ne pa kemiji.Jaz vsak dan popijem jabolčni kis mešan z vodo in vsaj vem kaj zaužijem saj imam tudi jaz preveč kil nekje 30-40 preveč pa bo že šlo tudi to preč tudi z pomočjo ločevalne.jaz pravim ,kakor je šla kila gor ,tako bo šla pa tud dol.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime14. Sep 2009

Dobro povedano.
    Aicha
    • CommentAuthorkity

kolk pa sploh stane ? saj ne drugega vrjetno ni pocen .za ta dnar in moj zastonj zdrav nasvet si lahko kupite lepo konfekcijo pa še kmal jo bo treba nabavit ,ker nam bojo že te PREVELIKE:boogie:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ni poceni.
    Aicha
    • CommentAuthorkity

aicha še v lekarni prodajajo za hujšat mačka u žakli ,kaj šele na fuš trgi .GROZZA :angry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime15. Sep 2009

Se strinjam.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Boljše piti domače kamilce!
    • CommentAuthorkity

Narava je in bo skrbela za nas ,zato dajmo in lepo negujmo tudi mi njo ,da nas bo imela RADA:flowers:
    • CommentAuthormanja003
    • CommentTime16. Sep 2009

Ne morem si kaj, da ne pokomentiram tele debate. Pravite da pijete jabolčni kis in prisegate na naravno! Ja lepo, pa ste se kdaj informirale, kaj vašemu črevesju pusti pitje jabolčnega kisa??? Očitno se še niste...pa vam priporočam! Včasih tudi naravno ni nedolžno, če se uporablja vsak dan....Pa ne bit jezne name, tudi jaz sem že dolgo časa lastnica viška kg. Sem si pa učeraj tudi jaz kupila Paiyouji čaj od uvoznikov iz Ljubljane (na Bolhi ja), jutri ga začnem pit, pa bomo videli. Sem pa eno vrečko dala tudi prijateljici, ki dela v laboratoriju, pa ga bo malo analizirala....Se oglasim, ko bo kaj novega!

pa lep dan
    •  
      CommentAuthorVandolina

Vsak ima svoj prav. Nihče pa ni jezen nate, zakaj le.
    Ali boš naša članica, če boš si dobrodošla.
    • CommentAuthorpower

Vsaka stvar ki je za nekaj dobra, je za drugo škodljiva! Vedno in povsod je tako :wink:
    • CommentAuthorkity

Idealna lepo pozdravljena hvala za komentar,seveda ti ne zamerim zakaj,če bi bila zamerljiva bi imela potem že 1000kil .vsi imamo svoje mnenje kar je dobro .Drugače pa kar se tiče tole s kisom si pripravim tako 2-jušni žlici na 0.5l vode tako ,da ima poleg okusa tudi učinek in to pijem skoz cel dan .A sej če si kupila ta imenovani čaj probaj ,pa sporoči kaj ti bo rekla prijateljica, kaj je analiza pokazala ,več:grouphug::grouphug: več ve.
    •  
      CommentAuthorAicha

Analiza caja bo mogoce pokazala kaj vec.
    Me res zivo zanima kaj je notri.
    Aicha
    • CommentAuthorPuhek
    • CommentTime17. Sep 2009

Vsem elegantno izpopolnjenim tudi sama priporočam hujšanje z naravnimi zelišči, zato je paiyouji prava odločitev. Naravno in najhitreje.

Več informacij na: paiyouji@gmail.com

Breda, (pre)zadovoljna uporabnica čaja paiyouji
  1.  
    g. Breda oz. PUHEK

Stranke so nas opozorile, da se na raznih forumih pojavlja KOT URADNI e-mail za naročanje Paiyouji čaja
    paiyouji@gmail.com, kar pa je LAŽ!!! KOT URADNI IN EDINI uvozniki čaja Paiyouji Plus za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo vam od danes naprej PREPOVEDUJEMO zavajati ljudi !!! Če boste s tem početjem še nadaljevali, bomo proti vas sprožili uradni kazenski postopek zaradi zavajanja potrošnikov in krajo licence!!!
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime17. Sep 2009 urejeno

Bravo!
    Še za druga reklamiranja bi kdo moral ostro nastopit in prepovedat reklamo!
    Lp K.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Končno se je zbudil nekdo od odgovornih.:devil:
    • CommentAuthorcandy 55

g. Uvoznik !!!
    Nevem,če je to prava stran za to .A ne obstajajo službe ?? :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

No caj se pa lahko naroci na Bolhi.
    Stane 35 evrov sem videla.
    Nisem pa videla (nisem se zavzela) za koliko casa je.
    Aicha
    • CommentAuthorPuhek

Pa saj ne moreš verjet: uvoznik iz Anglije tudi obstaja in to celo uradni. Zanimivo.

Breda
    • CommentAuthorcandy 55

Ja! Zmente se !!!
    • CommentAuthorTENERIFE

G. ali Ga. elitex, IDEALNA in Uradni uvoznik - VSE JE NAMREČ ENA IN ISTA OSEBA :devil:

ne vem, kako se lahko izdajate za uradnega uvoznika čaja Paiyouji plus, ker to niste in ne morete biti, saj za SLO, HR in ostale republike ex YU ne obstaja uradni uvoznik za ta čaj! Lahko ste le klasičen preprodajalec, kar tudi ste in sicer tako, da tale čaj prodajate na bolhi in na e-mail paiyouji.plus@yahoo.com. Vsak kupec si lahko čaj individualno naroči po mailu na naslovu www.paiyouji.com - sedaj se je sicer uradna stran preimenovala v http://www.mybeautypack.com/ brez navideznega uradnega uvoznika. V kolikor pa imate licenco kot pravite in ste "uradni uvoznik" s sedežem v Ljubljani, kot se reklamirate, pa objavite naziv in sedež vašega podjetja, kjer lahko OSEBNO kupim ta čaj! To vam pišem iz razloga, ker sem osebno kontaktirala z lastnikom podjetja iz Birminghama g. Haroon Rashid-om, ki mi je zagotovil, da uradni uvoznik za SLO ne obstaja in tudi ni potreben, saj oni dovolj dobro nagrajujejo preprodajalce z mastnimi popusti pri nakupu večje količine čaja.
    Ne vi in ne PUHEK se ne izdajajta za prodajalce, saj sta le posredovalca in glejta, da se vsi skupaj ne srečamo na sodiču!
    Moderatorju pa predlagam da dejansko prepreči reklamiranje in zavajanje kupcev!

Jezna uporabnica čaja Paiyouji plus,
    mag. Karolina P.
    :angry:
    • CommentAuthorcandy 55

Joj,joj ta je pa huda ! Ni kaj.
    Mi smo na forumu in se vsak sam odloča kaj bo in kaj ne bo kupil in kje bo kupil.
    Vsaj jaz.
    Ne uporabljam nobenega čaja. Ampak to kar vi napadate je pa res smešno.
    Pa ljudje na inter.se svašta prodaja in to se ne da glih preprečit pa če se razpočite .
    Vsak sam odloča a bo kupil meglo ali dež !!!!
    Pa SODIŠČE GOR ALI DOL. !!!!
    Saj pravim zmente se !
    Jaz sem uporabljala za hujšat REDUCTIL . In kaj pol ?????

:wink:
    • CommentAuthorcandy 55

A to srečanje na sodišču je iz reklame ????:cry:
    • CommentAuthorkity

EJ ,JEJ ,JEJ!Zdej pa komu kej verjem(sramota):shocked::devil:
    •  
      CommentAuthorAicha

Tenerife tole sem nasla na linku ki si ga poslala:
    Paiyouji Plus
    There are no products listed under this brand.

Paiyouji

Mocno sumim, da tudi ti nekaj ali nekoga zagovarjas, ker si se tako razhudila.
    Uradni, neuradni zastopnik, preko interneta res lahko kupis atomsko bombo.
    In nikoli ne ves pri komu.
    Isto je povsod po svetu.
    Moderator te strani pa je .....
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime18. Sep 2009

Jap !
    •  
      CommentAuthorVandolina

Paiyouji Plus
    Ni proizvodov, naštetih v skladu s to blagovno znamko.

Paiyouji
    Ni proizvodov, naštetih v skladu s to blagovno znamko.
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja Vandolina to je bilo to.
    Sem pozabila, da bi morala prevesti.
    Verjetno se je nasel nekdo, ki ima moznost narociti caj iz Anglije in ga tukah prodaja.
    Kot en gospod, ki uvaza tablete (razne) iz ZDA in jih potem tu prodaja.
    Taksne, ki jih uporabljam jaz za tenzijske glavobole in stanjeo v ZDA od 10-15$ jih lahko uvozim sama in me stanejo 40 evrov (priblizno) on jih pa prodaja za 25-30.
    Se je pac znasel in nic ilegalnega ne dela, naroci vec stvari hkrati in placa carino samo 1x jaz pa bi jo morala za vsako skatlico.
    Znajdi se.
    Aicha
    • CommentAuthorTENERIFE

Paiyouji

Torej, da vam pojasnim, čeprav se mi več ne-da
    :confused:
    Čajev paiyouji plus trenutno ni na zalogi, dobavljivi bodo ponovno čez 14 dni! Po vsej verjetnosti bo nova embalaža!
    Zaenkrat toliko, vsekakor pa se vsak sam odloča kaj bo kupil in kje,...nervirajo pa me razni navidezni ustrahovalci, ki se hršijo potom interneta, v živo pa se skrivajo....
    Resnično si želim osebno spoznati "Uradnega uvoznika" paiyouji plus čaja za slovenijo in hrvaško!!!!:angry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime19. Sep 2009

A-ja. Trenutno ga ni na zaogi.
    Zakaj pa si zelis spoznati to duso?
    Saj ne bos imela nic od tega.
    Aicha
    • CommentAuthornamih
    • CommentTime22. Sep 2009

ZDAJ MI PA NAJ ŽE ENKRAT NEKDO POVE, KAJ JE RES IN KAJ NE!!!!
    Eni govorijo tako,drugi drugače.Kdo bi vedel?!Ste sigurni,da ni nič narobe z vami?:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Z nami je vse OK samo to s prodajo je malo cudno.
    Pa saj prodajajo tudi pri nas vse mogoce za pomoc pri hujsanju.
    Vsak se sam odloci kako bo hujsal in koliko denarja in za kaj ga bo porabil v te namene.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55

Točno toooooo !
    • CommentAuthorslikarka
    • CommentTime4. Nov 2009

Pozdravljeni!
    Sama sem poizkusila nekaj diet : brezuspešno! Predvsem zaradi svojega velikega apetita.
    Saj ne da imam veliko "pribitka" kil, pri velikosti 165 cm sem imela 75kg, zato sem želela shujšati le za 8-9 kg, drugače bi mi koža kar visela - pri mojih 63 letih.
    Kot vidite, sem uporabila pretekli čas!!:wink:
    Z uporabo paiyoui plus čaja sem v 4 tednih shujšala za 7 kg:peace:, pri čemer je moj veeeliki apetit popolnoma izginil. Popila sem veliko sadnih in zelenjavnih čajev, ter jedla pol kuhano zelenjavo in pusto meso ter sadje. Vse v zelo majhnih količinah, ker me je minilo vse veselje do hrane. Mož se je čudil moji trdni volji, saj sem za ostale normalno kuhala vsak dan.
    Sama sem zelo zadovoljna z čajem, nabavila sem ga preko spleta iz MB. V prihodnje bom naročila še eno škatlo (18 zav.), da ga bom imela pri roki za božično-novoletno praznovanje.
    lep pozdrav vsem
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime4. Nov 2009

A res?!? Meni pa ni pomagal prav nič!!!!!!! Po njem sem še bolj ne jedla, temveč žrla!! Pa vseeno hvala za informacijo! Ti ga kar kupi!
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime5. Nov 2009

:fingersear::fingersear::fingersear:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime5. Nov 2009 urejeno

:crazy:HA!
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime5. Nov 2009

OK.:bigsmile:
    • CommentAuthornathalie
    • CommentTime29. Mar 2010

ola punce, tudi jaz se odločam, da bom poskusila s tem čajem. mi lahko katera svetuje, kako do naprednega učinka. o svojih kilogramih ne bom govorila, jih je kar precej, odločam se tudi za operacijo želodca, poskusila pa bi še s čajem, ki ga predlagate. čeprav sem poskusila že ogromno diet,jedla tablete take in drugačne, nič ni pomagalo, bi pa rada shujšala, že zaradi zdravja in vsega ostalega. Kaj mi priporočate? ste imele še kakšno posebno dieto zraven,koliko ste se gibale in kako vam je pomagalo.

Prosim, obupana!
    •  
      CommentAuthormams

Oja, jaz imam posebno dieto, poleg gibanja in ločevalne in scarsdale - je čisto enostavna, vedno deluje in kilogrami kopnijo.
    Imenuje se prazen hladilnik ali v madžarščini: " manjžri" .

Šalo na stran. Nočem biti nesramna, res ne, ampak, najbolj na široko odprem oči, ko mi nekdo reče, da je probal že ogromno diet pa mu nič ne pomaga. To preprosto ni mogoče. Če se lotiš diete, preizkušene, z vidnimi rezultati pri številnih drugih, strokovno utemeljene itd... če se jo držiš, potem MORA delovati. Če jo pa samo probaš par dni, pa najbrž res ne. Poleg pravilne kombinacije in izbire živil obstaja še ena sama zdrava kmečka logika - pokuriti več kot vnesti vase. Mislim, da je to vsem jasno. Tako kot je vsem jasno da je bolje pojesti zelenjavni krožnik kot kos nutella torte in vročo čokolado. Ali pa piščanjčja prsa brez kože in na sopari kuhan brokoli kot pa dobro zapečena svinjska rebrca s praženim krompirjem.Je pa res, da teoretiki smo vsi, pri praksi pa se zatakne.

Zaključek : shujšati se zagotovo da, verjemi!!!
    •  
      CommentAuthormams

aja,

glede čaja, ki je v naslovu, pa naslednje : očitno nekdo želi ponovno "obuditi" to temo, druge povezave ni. Slučajno imam čas, ker sem si zvila nogo pri laufanju in sem brskala po netu če je kaj novega o tem čajčku .. Kaj sem odkrila? Sledeče :

pinela
    Re: Paiyouji Plus čaj
    04.11.09 18:54

Pozdravljeni!
    Sama sem poizkusila nekaj diet : brezuspešno! Predvsem zaradi svojega velikega apetita.
    Saj ne da imam veliko "pribitka" kil, pri velikosti 165 cm sem imela 75kg, zato sem želela shujšati le za 8-9 kg, drugače bi mi koža kar visela - pri mojih 63 letih.
    Kot vidite, sem uporabila pretekli čas!!
    Z uporabo paiyoui plus čaja sem v 4 tednih shujšala za 7 kg, pri čemer je moj veeeliki apetit popolnoma izginil. Popila sem veliko sadnih in zelenjavnih čajev, ter jedla pol kuhano zelenjavo in pusto meso ter sadje. Vse v zelo majhnih količinah, ker me je minilo vse veselje do hrane. Mož se je čudil moji trdni volji, saj sem za ostale normalno kuhala vsak dan.
    Sama sem zelo zadovoljna z čajem, nabavila sem ga preko spleta iz MB. V prihodnje bom naročila še eno škatlo (18 zav.), da ga bom imela pri roki za božično-novoletno praznovanje.
    lep pozdrav vsem

Ja, oseba slikarka je istega dne objavila isti tekst tudi na medover netu le da je bila tam pinela - toliko torej o relevantnosti podatkov na teh straneh. Ne pustite se zavajati z raznimi čaji, kavami, tabletami... in brezplačnimi reklamami, ki se jih nekateri poslužujejo. Za zaslužek tudi na račun tujega zdravja. Kam gre ta svet:shocked::neutral::sad:
    •  
      CommentAuthorAicha

Nathalie prvic: za operacijo zelodca se ne odlocis sama ampak skupina zdravnikov (psiholog, gastroenterolog, tvoj osebni zdravnik...) ker si tega seveda ne mores predpisati sama.
    Razen ce si bos sama placala pa ne vem ce to delajo pri nas.
    Skratka: smo ze pisale in ugotovile, da razni pripomocki za hujsanje ravno niso relevantni za to za kar se reklamirajo. Slej ko prej jih tudi umaknejo iz prodaje (Reductil, Zelena kava).
    Mams ima prav: najprej ena dieta potem pa dieta "manj zri".
    To je edin in siguren nacin, da shujsas.
    Aicha
    • CommentAuthornathalie
    • CommentTime30. Mar 2010

Hvala vama punci, za direkten odgovor. Poznam verzijo "manjžri", poznam tabletke Reducil in ves ostali dobesedno "drek". Za ožanje želodca se pravzaprav nisem odločila sama, temveč me je napotila moja osebna zdravnica. Oz. ona mi je dala to zamisel, ko je videla, kako sem se po treh zaporednih porodih zredila (imam tri, no, dokaj majhne otroke. sedaj so sicer že stari 5,7 in 8 let), kilogrami pa kljub gibanja niso šli navzdol. Zraven treh otrok mi rekreacije ravno ne manjka,a moji kilogrami gredo samo še navzgor. Moja zdravnica je vse skupaj spremljala, na mojo željo pisala recepte za tabletke, iz mene pa nič.......Ni šlo in ni šlo. In sedaj mi je dala zamisel za OP želodca in grem v maju na razgovor v Slovenj Gradec, pa bomo videli, če me bodo vzeli. Za ta čaj, sem pa kar nekaj strani prebrala in se mi je zdel zelo zanimiv, čeprav sem bila oz. sem skeptična,kajti, če mi z vsem ostalim nekako ni uspelo, kako za vraga bi mi s čajem? Zato sem pa vprašala. Čaj sicer sedaj dobim iz Avstrije, poskusila bom, pa bom videla.....Če sem poskusila skoraj z vsem možnim, bom pa še s tem....se pa oglasim, da vam povem, kakšen bo učinek.....

Sem pa zelo vesela, da sta mi tako hitro dogovorili.....

Kako pa vama kaj gre? (no, saj ne vem niti tega, če imasta tudi težave s kilogrami?)
    • CommentAuthornathalie
    • CommentTime30. Mar 2010

Hvala vama punci, za direkten odgovor. Poznam verzijo "manjžri", poznam tabletke Reducil in ves ostali dobesedno "drek". Za ožanje želodca se pravzaprav nisem odločila sama, temveč me je napotila moja osebna zdravnica. Oz. ona mi je dala to zamisel, ko je videla, kako sem se po treh zaporednih porodih zredila (imam tri, no, dokaj majhne otroke. sedaj so sicer že stari 5,7 in 8 let), kilogrami pa kljub gibanja niso šli navzdol. Zraven treh otrok mi rekreacije ravno ne manjka,a moji kilogrami gredo samo še navzgor. Moja zdravnica je vse skupaj spremljala, na mojo željo pisala recepte za tabletke, iz mene pa nič.......Ni šlo in ni šlo. In sedaj mi je dala zamisel za OP želodca in grem v maju na razgovor v Slovenj Gradec, pa bomo videli, če me bodo vzeli. Za ta čaj, sem pa kar nekaj strani prebrala in se mi je zdel zelo zanimiv, čeprav sem bila oz. sem skeptična,kajti, če mi z vsem ostalim nekako ni uspelo, kako za vraga bi mi s čajem? Zato sem pa vprašala. Čaj sicer sedaj dobim iz Avstrije, poskusila bom, pa bom videla.....Če sem poskusila skoraj z vsem možnim, bom pa še s tem....se pa oglasim, da vam povem, kakšen bo učinek.....

Sem pa zelo vesela, da sta mi tako hitro dogovorili.....

Kako pa vama kaj gre? (no, saj ne vem niti tega, če imasta tudi težave s kilogrami?) :boogie: