Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthoredika
    • CommentTime10. Sep 2009

Pozdrav vsem, ki hujšate s to dieto

rada bi povedala, da je ta dieta res uspešna. sama sem pred dvema letoma shujšala 17kg. Naj povem, da je res, da se tehtnica od 10-20 dni nič ne premakne ampak potem pa boste videle, da gre samo dol. Sama sem zelo zadovoljna s to dieto, ker resnično deluje, če se držite seznama. Pred dvema letoma sem imela 80kg in sem shujšala na 63. Občutek je krasen. Morate imeti voljo, ker drugače ne gre. Morate pa vedeti, da se mora vsako telo navaditi na nov program prehranjevanja, zato se tudi tehtnica ne premakne tako hitro.

Sedaj sem spet na dieti, saj sem vmes imela porod in sem se sedaj zopet odločila za to dieto, ker vem da deluje. Zdaj imam 76 kg in jih želim imeti 65 in vem da mi bo uspelo.

No vsem želim veliko uspeha,
    :clap::clap:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime10. Sep 2009 urejeno

:peace::swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. Sep 2009

:clap:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):