Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorSMSdieta
    • CommentTime2. Oct 2006

Restriktivna dieta pri kateri lahko v 7 dneh, v kolikor strogo upoštevate navodila, shujšate do 7 kilogramov.

Povezava na dieto:
    Dieta za pospeševanje metabolizma
    • CommentAuthoreWa
    • CommentTime7. Oct 2006

dober večer

mene pa zanima ka bi lahka jedla dopoldne (malica v šoli) ker mislim da samo z kavo ne bom zmogla napora...?

lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime7. Oct 2006

eWa,

šolarji bi res morali zaužiti malo več hrane. Predlagam ti, da enostavno poizkusiš kako se dieta obnese, če zraven ješ malico. Saj nimaš ničesar za izgubiti. Poizkusi pojesti čimveč sadja in zelenjave, ter čim manj kruha in ostalih ogljikovih hidratov.

lep vikend,
    Petra
    • CommentAuthorgabi
    • CommentTime24. Oct 2006

mene pa zanima ali lahko ješ različno hrano skupaj ali vsako posebej po vrstnem redu kot je napisana in še to,ali lahko naprimer zrezek zmešam kar v solato
    hvala!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime24. Oct 2006

Gabi seveda lahko.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorgirl_17
    • CommentTime6. Nov 2006

no mene pa zanima kako vam je kj uspevalo s to dieto,...oz koliko ste izgubile po določenem času :confused:

lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime6. Nov 2006

Živjo gril_17,

najbolje je da kar uporabnice same povejo kako jim je šlo, drugače pa sama malce pobrskaj po našem forumu:wink:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorgirl_17
    • CommentTime6. Nov 2006

torej imam še eno vprašanje (se vidi da sm skoraj na začetku, je moj drugi dan)...če ti uspe pridt do željene teže, kako jo obdržat?
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime7. Nov 2006

Živjo Girl,

uporabnikom svetujem, da se po končani dieti konec vsakega meseca lotijo tridnevne diete kemičnega razkorja ali čistilne vikend diete. Tako se telo mesečno prečisti in znebi vseh odvečnih stupov.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorgirl_17
    • CommentTime28. Nov 2006

no takole je moja prva odločitev ni prav dolgo zdržala :cry::cry:
    zato sem se torej odločila da jutri začnem znova:shamed::shamed:
    upam da mi bo tokrat uspelo ker sama mislim da imam zelo "trdo" voljo in mislim da mi bo uspelo :neutral::neutral:

bom pa seveda sem prihajala po spodbudo in tolažbo :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime29. Nov 2006 urejeno

Živjo Girl_17,

dejmo dejmo, sej bo šlo:wink:. Nikar ne obupaj. ti si samo zastavi cilje in si vsak dan predstavljaj kako bo ko jih boš izpolnila.
    :cheer:

lp,
    Petra
    • CommentAuthortašika
    • CommentTime12. Dec 2006

Živjo.Sem se odločila da grem na to dieto,sam me zanima ali lahko jem kaj namesto zelene,ker je nimam rada,pa mogoče kaj namesto graha?Sam vprašam saj če ni druge možnosti bom jedla grah.Hvala pa držite pesti,ker kar se tiče diet nimam volje.Mi lahko kako pomagate,kako se naj pripravim da bi bila na dieti,saj se trudim ampak mam slabe izkušnje,vedno odneham,upam da tokrat ne bom.Zanima me še kaj naj si kupim,za zmanjšanje apetita?Hvala
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime13. Dec 2006 urejeno

Živjo Tašika,

če ne maraš zelene je najbolje, da jo izpustiš iz jedilnika, saj jo je precej težko nadomestiti. Enako je z grahom. Ker ne gre za velike količine lahko ti dve živili izpustiš iz jedilnika. Če boš kasnejej začutila lahkoto pa pojej kakšen košček sadja.:wink:

KAr pa se tiče preparatov za zmanjšanje apetita je najbolje, da vprašaš v lekarni ali bolje založenih drogerijah. Tam ti bodo znali najbolje svetovati.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorsurfbady
    • CommentTime14. Apr 2008

Zdravo!
    Moram se pohvalit,da sem zdržal dieto celih 14 dni.Po prvem tednu sem shujšal 5,3kg in upam ,da jutri ,ko stopim na tehtnico še dodatnih 5kg.Moje vprašanje je sledeče: v zadnjih dnevih opažam,da sem zelo nejevoljen,utrujen in skratka brez energije.Opazil sem tudi rahlo vrtoglavico,kar me seveda skrbi.Prosim za komentar!Kako po dieti ob normalnem delavniku obdržati s trudom pridobljeno težo?
    Lp
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime14. Apr 2008

Surfbady, čestitke! Ob normalnem delavniku naj ostane tudi normalno prehranjevanje in seveda dovolj gibanja. Sama že skoraj 7 mesecev vzdržujem težo, ob tem seveda pazim, koliko pojem in tudi kaj pojem. Morala bi se tudi več gibati, ampak za to vedno najdem kakšen izgovor! Drži se! Tinika
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):