Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorelina
    • CommentTime22. Oct 2009

Živjo vsem :D

Forum odpiram predvsem zato, ker me zanima, če je kdo pripravljen začeti dieto z mano? Podpora bi mi prav prišla :D

No, moja zgodba je taka.. lansko leto sem s 70kg shujšala na 50, kar za mojo višino ni premalo (skorminih 162 cm namreč). No, težo sm uspešno obdržala do začetka poletja, ko sem se začela prenajedati. Ko pridem domov pojem naprimer piščančka in solatko, kar je zdrav obrok. 15 minut po kosilu pa me prime želja po še nekaj več in napadem hladilnik. 1 kos kruha, 2, 3je, seveda nadebelo namazani z maslom. To še ni dovolj zato si vzamem banano, ki jo pojem v kombinaciji z nutello. Rečem si da je dovolj in čez 5 minut vidim svoje roke kako grabijo piškote ali arašide ali kaj tretjega. IN tako iz dneva v dan. No, prišlo je tako daleč da sem pridobila 12 kg in sem trenutno na 62. Že nekaj časa se odločam in zdaj imam končno vrh glave napihovanja svojega telesa in po enem tednu pishološkega pripravljanja:bigsmile: (zmanjševanja obrokov, odstranjevanja junk fooda in podobno :D) sem se odločila da jutri začnem in se počasi postavim v boj s svojo poletno malomarnostjo.

Pričakujem precej trenutkov šibkosti in kakšno cukr krizo sem ter tja, zato me zanima, če je kdo, ki začenja svojo dieto in bi bil pripravljen biti nekoliko podpore z vsakodnevnimi izkušnjami :D
    •  
      CommentAuthorVandolina

Dobrodošla Elina
    • CommentAuthorpajevka
    • CommentTime22. Oct 2009 urejeno

pozdravljena med nami elina
    •  
      CommentAuthorTalita

Želim ti, da bi ti uspelo obvladati apetit, in da prideš na težo, ki si jo želiš. Vse nas lahko kdaj doleti, da se ob določenem času ne bomo znali obvladati. Zato je dobro, da se podpiramo med seboj in hrabrimo.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime23. Oct 2009

Elina dobrodosla.
    Tvoje prenaziranje je sigurno posledica dolgega stradanja in sedaj si zeljna vsega.
    Najprej bos morala v glavi pocistiti in se res pripraviti, ter spraznit hladilnik.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime23. Oct 2009

Dobro,da si se odločila da je dost. Bravo ,da ne gre pol to v skrajnost ......
    Mi je pa znano to prenajedanje ko ni konca .Do bolečine in tišanja v trebuhu .
    dobro je ,da se zavedaš ,da to ni vredu.
    Potrudi se da shujšaš in pol počasi vzdrževanje .In čim začutiš ,da si pridobila kilco ali dve pa greš spet nazaj .
    Tudi mene čaka še hujšanje in pol vzdrževanje .Pot je še trnova !!!
    Trenutno sem na 10 dnevnem postu ,ker je prejšnji teden bilo vsega preveč .
    In upam,da mi bo uspelo in verjamem vase .Tudi ti moraš vstrajat in verjet vase.:devil:
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime25. Oct 2009

Candy, koliko dni posta je še pred teboj? Kdaj zaključiš? Čestitam ti, da zmoreš! :smile:
    • CommentAuthorcandy 55

V četrtek bo 10 dan .V soboto zjutraj se bom tehtala !
    Še malo .Telo se je kar navadilo in moja psiha tud.Jemljem ,da pač tak mam sedaj in ne razmišljam preveč.
    Včeraj pa sem za sinov roj.dan 2 žlički torte ,kar mi je bilo pol žal in se mi je zdelo ne potrebno.
    A kaj ko je tamali 4 letnik me gledal in rekel "mami a ti pa neboš moje tortice "?
    Kaj čem ??
    Drugač pa se držim in kar gre.:bigsmile:
    • CommentAuthorcandy 55

Razen las ,ki ispadajo .
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja to z lasmi je problem.
    Jaz razmislajm, da bi se ostrigla na kratko.
    Pa vse smo v letih,ko nam hormoni nagajajo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Candy ko sem naredila to dieto s tem finim sirupom, so mi začeli izpadati lasje. Zato sem vprašala v Sanolaborju kaj in kako
    in mi je rekla, da je to od stresa, od diete, ker je za telo šok. Potem sem naredila kuro z Fitovalom, lasje mi še vedno
    izpadajo, ne tako kot takrat, no zdej je tukaj spet jesen, pa morajo malo. Bom pa obvezno naredila še eno kuro z Fitoval kapsulami.
    •  
      CommentAuthorAicha

Vandolina jaz nisem na drasticni dieti.
    Mene hormoni basejo.
    Fitoval pa mi tokrat ne pomaga.
    Niti ni videti kasnih novih poganjkov.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorTalita

Teh tudi jaz ne vidim pri sebi.
    •  
      CommentAuthorVandolina

:cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorAicha

Joj, joj, joj.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime26. Oct 2009 urejeno

Tudi jaz ne vidim več učinka.
    Poskusimo še z vitamini, kot pravi Talita. Mogoče bo to malo ublažilo izpadanje.
    :devil::cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Oct 2009

Jaz jem trenutno zadosti sadja in zelenjave + B-complex in Fitoval.
    Izpadajo pa mi ze nekaj let.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):