Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime28. Jan 2010

Mene tudi zanima kako ti gre Vinniethepooh!
    • CommentAuthorgabrijela
    • CommentTime11. Feb 2010

kako to, drage dame, da že skoraj mesec dni ni dilo nobenega komentarja na temo zelene kave?
    • CommentAuthorPula1

Pred 2 dnevi sem prišla iz Srbije in kupila Zeleno kavo...začela sem jo piti včeraj....javim rezlutate..
    •  
      CommentAuthorAicha

Ker so jo umaknili iz prodaje.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Gabrijela, rade bi jo tudi kupile in izprobale in potem komentirale. Če jo ni na tržišču, kaj naj .......:sad::sad::sad:
    • CommentAuthoravim
    • CommentTime14. Feb 2010

Zelena kava COFFEE SHAPE je dobavljiva pri nas že od začetka lanskega novembra.
    Kaj več o Coffee Shape - 1. zeleni kavi iz Avstralije, ki je zelo kvalitetna in pomaga hujšati na naraven način, (brez umetnih dodatkov za hujšanje) si preberite na naši spletni strani www.zelenakava.net ali www.coffeeshape.si

Naročite jo še danes, da se boste prepričali o njeni kvaliteti, okusu in njenem učinku...

Franc Potočnik
    •  
      CommentAuthordany
    • CommentTime16. Feb 2010

Saj bi verjetno večkateri probal. Je pa cena kar zasoljena. 29 evrov za 14 dni. Potem pa še svetujejo osemtedni tretma. Stvar za premislit. :confused:
    •  
      CommentAuthorAicha

Mislim, da je ze bila razprava: stvar je relativna za vsakega, mogoce bo nekomu pomagala, nekomu pa ne. Ampak 20-30 kg s tem ne shujsas.
    Sicer je pa stvar res draga.
    Rajsi manj jem in prisparam kar nekaj denarja.
    Ker kar tako kar od kave seveda ne mores shujsati. Bi bilo prevec lepo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorTalita

:thumbup:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Danes sem vprašala v trgovini z čaji in zelišči, če imajo zeleno kavo in so jo imeli po 35 eurov škatlica????? Je to mogoče, da je tako drago?
    •  
      CommentAuthorAicha

Ne, ves, da ni ono eno so imeli po 20:45. Tisto, ki so jo umaknili iz prodaje.
    Za to novo pa ne vem.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime17. Feb 2010

Ja samo tu je v prodaji, stane pa toliko kot sem rekla.
    •  
      CommentAuthordany
    • CommentTime18. Feb 2010

Sem malo brskala po internetu in v Nemčiji ponujajo celo eno škatlo (15 vrečkic) za 49,90 Eur :shocked:
    Ni hec tale zadeva :devil:
    • CommentAuthorstarbucks
    • CommentTime21. Mar 2010

Zeleno kavo sem kupila pred 4 dnevi v Medexovi trgovini na Miklošičevi. Cena ene škatlice je 22 E in v nekaj dneh jim je pošla skoraj vsa naročena zaloga. Že 1. dan pitja polovice vrečke skoraj nisem imela apetita, nisem bila utrujena kljub obilici dela. Tehtala se res nisem, ker se ne maram, čutim pa, de imam že kakšno kilco manj. Moraš pa jesti kljub manjšemu apetitu, ker si sicer slaboten, lahko imaš tudi blažji glavobol, ker se telo čisti. Žeja je taka, da moraš veliiiko piti!!!Veliko sreče, jaz bom sigurno vztrajala 2 meseca.LP:bigsmile:
    • CommentAuthoranča
    • CommentTime28. Mar 2010

punce,kaj mislite?sm tud jaz pila zeleno kavo, vendar mi zdaj ni vseeno, ker vidim kaj se z njo dogaja in upam da nima kakšnih večjih stranskih učinkov.
    (mam pa občutek, da mi je stvar malo pomagala)
    preberite več
    http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/03/01/0524006.html
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime28. Mar 2010

No toliko bi še reskirala, če bi bilo kaj učinka. Sem pa malo skeptična o teh zadevah!

Starbucks napiši kako napreduješ?

Lp Vandolina
    • CommentAuthorstarbucks
    • CommentTime30. Mar 2010

Nadaljujem 2. teden, počutim se dobro, kilce grejo dol. Zdej so jo pa v Medexu baje nehal prodajat zaradi ene nevarne sestavine, so rekli sodelavko v trgovini, tko, da ne vem, kako bo naprej! LP vsem
    • CommentAuthormikaajsa
    • CommentTime1. Apr 2010

Ljudje božji, predvsem punce!!!!!!!!!

Prvič sem na kakem forumu in to z razlogom. Velikim kot Mounut Everest.
    Berem o zeleni kavi, njeni "uspešnosti" pri hujšanju in podobno. Proooooooooooooooooooooooosim vas, rooooooooooooooooootim vas, ne jejte ali pijte teh reči. In še ostalim povejte!!!!!!!!!!
    Zakaj?
    Sem kemik na delovnem mestu farmacevta analitika in sem sama lastnoročno v uradnem kontrolnem laboratoriju za zdravila analizirala prehransko dopolnilo Zelena kava (vzorec je odvzela zdravstvena inšpekcija).
    In sem odkrila ter nedvoumno dokazala, da vsebuje snov sibutramin in to kar skoraj 15 mg na vrečko.
    Ista zdravilna učinkovina je v zdravilih za hujšanje (Reductil), ki so ga na podlagi neželenih učinkov (srčni infarkt, možganska kap,... - glej obvestilo za javnost na http://www.jazmp.si/objave/Objava20091230.pdf) vzeli iz trga.
    Na spletni strani
    http://www.jazmp.si/
    si lahko preberete, da isto učinkovino vsebuje še kar precej tovrstnih preparatov (po moje, praktično vsi), npr. TEA POLYPHENOL, Pai You Guo (analiziran v švicarskem laboratoriju). Pa ne samo te, tudi fenolftalein (rakotvoren) in še kaj.
    Ljudje, NE NASEDAJTE!!!!!!!!!!!!!!!! Skrbite za svoje zdravje z ZDRAVO PREHRANO (zelenjavo, pridelano pri kmetu, ki ga poznate), GIBANJEM in PREVERJENIMI DOMAČIMI "ZDRAVILI" (predvsem čajčki in drugi pripravki iz zdravilnih rastlin, sadja, ipd.!!!!
    In POVEJTE TO VSEM, KI JIH POZNATE. POSTANIMO NE-NAIVKOTI, pač pa ZDRAVE, ODGOVORNE OSEBE!!!!!!!!!!!!!!!!
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime1. Apr 2010

Mikaajsa, punce na forumu smo že zdavnaj ugotovile, da kemija ni za nas in da je bolje malo bolj počasi hujšati in pa predvsem z zdravo
    prehrano in seveda s tistim francoskim receptom "manj žri".

Vseeno pa hvala za opozorilo! Saj ni čudno, da so vse te proizvode vzeli iz prodaje, a ne.

Kaj pa je ta sibutramin?

Lp Vandolina
    • CommentAuthoravim
    • CommentTime8. Apr 2010

Spoštovana Mikaajsa s svojim člankom ste se malo preveč površno in škodljivo za nas lotili svoje strokovne teme o zeleni kavi. Zelena kava se verjetno od proizvajalca do proizvajalca po svoji sestavi in učinku zelo razlikuje, a ne?
    Kot zastopnik in ekskluzivni distributer za Slovenijo za originalno zeleno kavo Coffee Shape (brez 0% škodljivih dodatkov) iz Avstralije ni bilo nikoli dvoma o bilo kakšni oporečnosti.
    Smo tudi mi imeli inšpekcijski pregled, da ne bo pomote.
    Priporočam vam, da si preberite kaj več o Coffee Shape na naši strani www.coffeeshape.si ali www.coffeeshape.eu ali na http://www.coffeeshapeasia.com/ o tej prvovrstni zeleni kavi.
    Vi ste s svojim "strokovnim" člankom vrgli vse izdelke z nazivom "zelena kava" v isti koš, kar ni prav.
    To je tako, kot bi rekli, da so pa vse kreme proti gubam škodljive in lepo vas prosim ženske nikar jih ne uporabljajte, ker povzročajo raka, razna vnetja itd.
    Ženske bodite naravne, delajte si maske s kumaricami, pač kar raste na vašem vrtu in boste brez gub ravno tako.
    Mislim, da bi se na vas kaj hitro zgrnil Mont Everest, ker pišete škodljivo za poštena podjetja, ki jim ni vseeno za trud in denar, ki ga investirajo v razvoj in prodajo kvalitetnih izdelkov...
    Prosim vas, da se opredelite kateri izdelek zelena kava je vseboval nedovoljene dodatke, kot so to npr. pošteno napisali Hrvati na svojih forumih.
    Pred nekaj desetletji, če se boste še spomnili tudi verjetno niso vsi Avstrijci v svoje vino dodajali antifriz ali pa Španci v jedilno olje, strojno olje, da bi si povečali dobiček. Na škodi so pa na žalost bili takrat vsi pridelovalci vina v Avstriji in olja v Španiji.
    Da ne bo pomote.
    Strinjam se z vami in zelo koristno je, da se zdravju škodljive izdelke nemudoma izloči iz prodaje, vendar je potrebno v javnosti točno opredeliti izdelek z njegovim trgovskim imenom in nazivom, da ne prihaja do napačnega mnenja pri potrošnikih o nekem izdelku ali celo tako daleč, da potrošniki začnejo zavračati npr. vso "olje iz Španije".
    Zelena kava Coffee Shape je verjetno najbolj zdrava kava z antioksidanti in brez umetnih dodatkov!:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime9. Apr 2010

Spoštovani avim,

ker ste si vzeli čas za tako dolg odgovor vas prosim, da bi nam razložili še v čem se "vaša" kava razlikuje od drugih, česa NE vsebuje oz. kaj vsebuje, da je ZDRAVA, kaj je sploh tista zadevca, ki povzroča hujšanje, kako vpliva na celoten organizem, kje so njeno delovanje in koliko časa testirali ter na kateri ciljni skupini, kakšni so bili rezultati izsledkov, katera zdravstvena organizacija je izdelek vzela pod svoje okrilje in kdo od certificiranih strokovnjakov na tem področju "stoji" za izdelkom. Tako kot ste rekli, če gre za zdravje ljudi, je treba biti previden. Hvala za vaše odgovore, ki jih bom z veseljem prebrala in če me bodo prepričali, bom pričela razmišljat o tem, da bi morda poskusila zeleno kavo, pa najbrž kdo drug tudi. Lep pozdrav, Barbara
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Apr 2010

Spostovna (i) avim,

govor je bilo o tej kavi, ki sedaj ni vec na prodaj. Tudi diskusija je tekla na to temo.
    http://www.zelenakava.si/

Samo ne vidim v cem se vasa kava razlikuje od zgoraj navedene. Vasa je za australijsko trzisce, omenjena pa za ZDA.
    Verjetno pa sta obe izdelani, kje na Kitajski in samo zapakirani drugace.
    Se Asicev caj za shujsevanje ni ravno kljucnega pomena za hujsanje, prej za odvajanje, prav tako verjetno noben drugi dodatek.
    Vsi (kot tudi vi) se trudijo zasluzit na racun naivnosti tistih, ki morajo shujsati.
    Ce komu pomaga bo pil te zadeve ce bo hotel pa ce so se ne vem kako nevarne, ker zelja po tem, da si suh, lep in druzbeno sprejemljiv je vecja od nevarnosti, da zbolis.
    Nekaterim pa celo Reductil, ki so ga pri nas dobili ni pomagal, da shujsajo.
    Tudi razne "raziskave in rezultati" so rahlo dvomljivi. Saj papir prenese vse.
    Na nasem forumu se trudimo, da hujsamo na cim bolj naraven nacin, brez pomagal, ker na koncu samo volja, disciplina in vztrajnost stojijo za nasim uspehom.
    Saj veste: ce bi katerakoli stvar RES pomagala shujsati kar tako na lahek nacin, ne bi bilo debelih ljudi na svetu.
    Nobeden me ne bo preprical, da lahko shujsas ce popijes skodelico cesa ali vzames tabletko. In se vedno normalno jes.
    Marsicemu sem nasedala nekoc, potem pa sem videla, da shujsas samo ce vneses v telo manj kalorij kot jih porabis.
    Pa brez zamere.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime10. Apr 2010

Točno tako!
    • CommentAuthoravim
    • CommentTime14. May 2010

Lahko vam samo posredujem spletne povezave na proizvajalčeve strani za zeleno kavo - Coffee Shape, ker smo morali po našem zakoniku črtati iz naših strani učinke in rezultate o našem prehranskem dopolnilu za pomoč pri hujšanju.
    Upam, da si boste vzeli čas za podroben pregled o zeleni kavi iz prve roke, kjer lahko navajajo znanstvene izsledke o prehranskih doplolnilih...
    www.coffeeshape.eu - distributer iz Francije za vse države članice EU.
    •  
      CommentAuthormams

Kater "naš zakonik" prepoveduje objavo "borbenih osobin" določenega izdelka? Resnično me zanima. Hvala.
    •  
      CommentAuthorAicha

Kaj si sedaj spet dol prebrala?
    Nimam casa greva pest torto.
    A.
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime15. May 2010 urejeno

Aicha, kako je s torto?

Glede vašega prispevka, g. Franc Potočnik (avim) , tudi v primeru, da bi iz vaših uradnih strani morali črtati podatke o učinkovinah v kavi in njihovih učinkih
    (pozitivnih seveda, negativnih tako ali tako ne bi objavili, logično), bi še vedno lahko vi, kot prodajalec kave, informirali vaše kupce o vsem, kar sem vas povprašala; če bi seveda svoje potencialne kupce radi celostno servisirali, ne pa "samo nekaj prodali" in na hitro zaslužili. Ker pa računate na srednje do pretežno, očitno po vašem prepričanju , butasto žensko populacijo, ste postregli z odgovorom, ki ne zdrži. Glede na mojo izobrazbo in določena vedenja tako o zakonih, kot tudi o prodaji in oglaševanju izdelkov prek spleta ( za slednje sem se izobrazila izključno za potrebe tega odgovora) vam zagotavljam, da vam nihče ne brani in ne prepoveduje objaviti vsega, kar o izdelku, ki ga prodajate, veste ali vedo drugi. Diet se poslužuje ogromno žensk ( kar ste pri svojem "delu" verjetno že odkrili), vam pa strokovnih odgovorov ni treba dajati, ker ste v končni fazi le prodajalec. Tudi to je res. Bi bilo pa etično in moralno, da nam postrežete s podatki, če ste vprašani. Nihče pa vas v to ne more prisiliti.
    Želim vam še naprej uspešno prodajo in čimmanj kupcev, ki jih ne bo zanimalo nič v zvezi z izdelkom, ki ga uživajo. Pozdrav iz Bele krajine na vaš štajerski konec. Barbara
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime15. May 2010

Tako je Mams!!!:clap::clap:
  1.  
    Se strinjam z mams.

Sem zasledila, da je na sceni zopet tista stara zelena kava -> green coffee 800 :tongue:

http://greencoffee.si/

Mislim pa, da je nek drug uvoznik. Trdijo, da njihova kava ne vsebuje sibutramina. Jim je zaupati? :confused:

Chau chau
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime18. May 2010

:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime18. May 2010

Kako se jim ljubi?
    Madona ce bi se mi ljubilo in bi imela denar bi jo probala.
    Me res zanima ali bi izgubila 10% teze ker ne pise do 10% ampak za 10%.
    Aicha
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime19. May 2010

Ja, za deset. To pomeni, da če imaš 100 kil jih 10 shujšaš zaradi zelene kave.
    Če jih manj, jih tožiš, pa je.:bigsmile:

Žalostno je le to, da bi bilo to najbrž res potrebno, ker ne verjamem v deset kil manj zarad kave.:smile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Aicha to je kot so razprodaje od 5 do 70 %, potem je pa vglavnem vsa roba minimalno znižana.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja pa ono v Merkurju ko je 90% vseh kuponov za popust za 5% popusta.
    Potem pa vedno seveda dobis za 5% in ne vec. Kupis za 10 evorv pa dobis 20 centov popusta, za to da si sel do Merkurja, kejer tako imajo vse drazje.
    Pa si na koncu porabil vec kot ce bi kupil drugje.
    Aicha
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime20. May 2010 urejeno

Ja, ko že penimo, bi dodala še moj "omiljeni " tuš, vedno boljši " : pet izdelkov znižajo, po možnosti generičnih , njihovih, na cajte kak rio mare ali pa prašek, potem pa ljudje norijo ko mutavi tja, da bi kupili k*****e ribe, ki so pa ja tooooolikooooo cenejše, zraven pa kupijo 17 izdelkov, ki so dražji kot vsepovsod drugje, še celo dražji kot v Mercatorju, ki ga vsi šimfajo, kako je drag.:devil::devil::devil: Pa še babe za pulti se grdo držijo, pa nek čuden filing je not.Točno... tako je. Isti drek kot z zeleno kavo.
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Ampak jaz rada hodim v Špar in Mercator. V Mercator za to, ker imam piko in imam potem cel mesec filing, da nisem nič zapravla, predvsem pa zato, ker je tak fajn mesar not... še dobro, da so ostali člani družine mesojedci in ga lahko hodim gledat in poslušat.
    Kako je lahko mesar visok, črn moški, s sinjemodrimi očmi?????????????????

Zadnjič sem skoraj 5 kil svinjine kupla, ker mi je rekel, da je čist sveža, pa še na akciji....

:heartsabove:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime20. May 2010

Madona taksenga mesarja imate?
    Zato pa moj moz hodi k mesarju imamo malo rdecelaso mesarko in sta si dobra.
    Vedno imamo super meso.
    Ce pa slucajno jaz kdaj grem in me streze njena mama imam vedno obcutek da eso ni tako dobro.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja, ja Mams, hmmmm????:shocked::shocked::shocked:

Jaz hodim pa v privatno mesnico, mesar je že starejši, ampak meso imajo pa fajn in malo cenejše kot v Merkatorju.
    V Tuš ne hodim, se mi je ravno pri mesu zameril. In tiste akcije, vzameš 1 salamo in 1 dobiš zastonj, ja, ja, ko pa doma pogledaš račun, na računu
    ti tisto eno salamo dražje zaračunajo in drugo ravno tako, ker je bil Tuš predaleč se nisem šla kregat, drugače bi šla. Pa akcija za zelenjavo, bale.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorAicha

Midva se tudi Tusa na dalec izogneva.
    Tam ko prodajajo meso vedno nekaj tako cudno smrdi.
    Pa na blagajni...
    Aicha
    • CommentAuthoravim
    • CommentTime30. Jul 2010

Internetne strani www.coffeeshape.si so prenovljene. Oglejte si jih in naročite CoffeeShape. Glede vaših vprašanja pa tole v razmislek;
    A ste mogoče opazili, da smo verjetno edini ponudnik na trgu, ki ne obljubljamo, da boste shujšali brez, da bi tudi spremenili svoje življenjske navade (prehrana in gibanje).
    A vam to kaj pove?
    Coffee Shape- zelena kava je naraven izdelek brez dodanih raznih dodatkov.
    Za razne dodatke pa ponavadi šele čez par let izvemo "kakšne dodatne stranske učinke imajo" in jih ukinejo, ko je proizvajalec že "pokasiral svoje".
    Še enkrat poudarjam CoffeeShape vsebuje le čisti izvleček zelene kave in praženo kavo zaradi užitka pri njenem pitju.
    S CoffeeShape boste shujšali zdravo in trajno, če boste spremenili tudi svoje življenske navade.
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime30. Jul 2010

:crazy::crazy::crazy:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime31. Jul 2010

4/ Stroškovno ugoden nakup.
    Coffee Shape vas stane približno enako kot cappuccino, vendar ponuja veliko več zdravja in shujševalnih koristi!

:trompet:

Jaz pa res ne porabim 56 evrov na mesec za kapucino.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime31. Jul 2010

Hmm,
    jaz se javim, da jo testiram.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime16. Aug 2010

Sem bila na dopustu in pozabila pogledat za to vražjo zeleno kavo, zanima me cena tam doli.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Aug 2010

Cena je povsod priblizno ista.
    Zakaj nihce tega ne da testirati zastonj ali po polovicni ceni?
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime17. Aug 2010

Ja, to je pa res!:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime17. Aug 2010

Ne naredili bi skupino in potem bi testirali in objavili rezultate.
    Tako, zares ne pa neke slike, ki so zmontirane.
    A.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):