Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthortajdak
    • CommentTime4. Feb 2011

Zadnje čase veliko berem o zeleni kavi, saj sem se o nakupu odločala tudi sama. Kolikor sem uspela opaziti, se pri nas dobi zelo veliko razkličnih zelenih kav, ki imajo tudi različne sestave,...Na enem od blogov sem zasledila tudi raziskavo blogerke o razlikah med njimi (če katero zanima je tukaj link: http://vesna.blog.siol.net/2011/01/28/zelena-kava-mala-raziskava/ )

Kolikor po vseh prebranih blogih, forumih, člankih, ...razumem, je bistvo, da je med sestavinami zelene kave Svetol in čim več in več klorogenske kisline, zato sem se sama odločila za Coffee Slender. Veliko je namreč zelenih kav, ki sploh ne vsebujejo zelene kave, ampak imajo kakšne druge dodatke, ki ''naj bi'' pomagali pri hujšanju. O učinkih po 3 dneh pitja še težko poročam, lahko pa povem, da je okus kave res dober:)..Sem pričakovala, da pravzaprav ne bo niti približno dobro kot prava kava, vendar sem bila pozitivno presenečena...
    • CommentAuthorksia
    • CommentTime8. Feb 2011

tajdak kakšni so občutki? Jaz sem imela po green cofee 800 malce glavobola, nespečnost in huda žeja. Kakšna pa je ta kava? Meni je prejšnja pomagala, sedaj pa ne najdem več podobne :( sem z Green cofee 800 (brez nalepke) shujšala 6 kg v 2 mesecih :)
    •  
      CommentAuthorulala
    • CommentTime20. Feb 2011

tako, spila sem vse 4 škatlice te nove green coffee 800, ki je na tržišču. Končno poročilo: niti grama minusa..neprimerljivo s prejšno različico in ker zdaj vsi prodajajo le še to, se res ne splača zapravljat denarja..morda raje poskusit kakšno drugo znamko kavo, če že..
    • CommentAuthordivine
    • CommentTime19. Mar 2011

Tudi jaz sem začela piti green coffee 800 . Sicer jo pijem komaj en teden , ampak moram povedati ,
    da sem zadnjih nekaj dni zelo utrujena , zaspana , brez energije. Tako da vse tisto nakladanje o
    tem , da maš veliko energije in se bolje počutiš , je čisti ˝larifari˝. O hujšanju nebi govorila ,
    ker vsi dobro vemo , da se čudeži dogajajo le v pravljicah. Shujšati s pitjem kave bi bilo sanjsko.
    Človek lahko shujša le , če pazi na prehrano in se dovolj giblje. To vem iz lastnih izkušenj.
    Kavo pa sem poskusila piti samo zaradi tega , ker pišejo kot sem zgoraj že omenila ,
    da bi se naj po kavi bolje počutili in imeli več energije. Ampak na žalost , več sreče prihodnjič.
    Po enem tednu sem tako brez energije , kot še nikoli v življenju nisem bila.
    • CommentAuthorkatjuska
    • CommentTime30. Mar 2011

Moj komentar glede zelene kave... Sama sem uporabljala zeleno kavo Aqua Ligne in v treh tednih izgubila 2kg. Pri tem sem popila veliko tekočine, za malenkost zmanjšala obroke in "sladkarije", prigrizke med obroki, same vrste hrane pa nisem spreminjala... Od telesne aktivnosti je bolj malo. :shamed: Ne morem trditi da mi je nekaj občutno zmanjšalo apetit - imam pa definitivno manjšo željo po sladkarijah. Čudi me da divine poroča o tem da je brez energije, ker ima pri meni ravno drugačen učinek. Popoldanske krize ko me prime utrujenost veliko lažje prebrodim, k večjemu se mi zgodi da ponoči v nedogled ležim v postelji in ne morem zaspati -kar mi ni všeč, je pa res tudi da drugače nisem navajena uživati kave. Pri meni ima še največji pomen psihološki učinek. Večinoma se zelo težko držim nekega reda pri hranjenju, nad kakimi posebnimi dietami pa sem itak že zdavnaj obupala, tako pa ko zjutraj spijem to zeleno kavo imam motivacijo da popijem tista presneta 2l ali več vode in malo premislim preden si privoščim kako sladkarijo ali drugi nepotreben greh- v upanju da bo izdelek vsaj malo dodatno pripomogel k izgubi telesne teže. Ne trdim da so ti rezultati izključno posledica uživanja zelene kave - prej izguba vode v telesu zaradi pitja v večjih količinah, ima pa torej vsaj neke pozitivne učinke (predvsem povečano motivacijo). Sedaj sem se odločla da poizkusim še drugo zeleno kavo (http://www.greencoffee.si/index.html) pa da vidimo... Glede lažnega zavajanja o rezultatih delovanja zelene kave pa: "S pitjem zelene kave, zmernim in uravnoteženim prehranjevanjem ter rednim gibanjem uspeh enostavno ne more izostati" (vir: http://www.greencoffee.si/index.html). Nihče ne obljublja čudeža... LP!
    •  
      CommentAuthormams

Hehe...še ena, ki bi rada več prodala, čist frišno registrirana, pa že tako ljubezniva z brezplačnimi nasveti in povezavami:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Mams ti so kot detektivka.
    Jaz naivna pa sem lih mislila komentirati, kako lepo, da nekdo deli z nami izkusnje.
    Ja, se vidi, da prihaja pomlad, tudi na TV je vec reklame za izdelke za hujsanje.
    A.
    • CommentAuthorkatjuska

:smile: hehe... sem si kar mislila kakšen bo komentar glede na prej prebrano:bigsmile: pač po želji... jaz sem delila samo svojo izkušnjo, poleg tega res ne vem da bi napisala kaj takega da bi promovirala katerikoli izdelek... rekla sem da sem poizkusila enega, zdaj bom pa drugega... Poleg tega bi za moje pojme bila to bolj slaba reklama, glede na to da sem lepo napisala da sem dejansko zmanjšala količine hrane in povečala količino tekočine, kar lahko že samo po sebi prinese določene rezultate, pa tudi "nespečnost" sem omenila - si želi katera tega? In očitno si prezrla stavek o psihološkem efektu... no, kakorkoli... verjame kdor hoče, lahko pa 100% zagotovim da je moja edina povezava z zeleno kavo to da sem jo do zdaj enkrat naročila in uporabla!

P.S.: Tudi sama sem glede teh preparatov načeloma skeptik a sem poizkusila že vse živo, saj vedno znova pridejo do "REVOLUCIONARNIH" odkritij pa me vsake tlko vseeno premaga misel "kaj pa če je vse res". :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Katjuska kar se na veliko reklamira sigurno ne drzi.
    Verjetno ti je uspelo res ta dva kg izgubiti na racun manjsega vnosa hrane.
    No, dokler pa nekaj ne sprobas, nikoli ne ves.
    A.
    • CommentAuthorkatjuska
    • CommentTime30. Mar 2011 urejeno

To sem tudi skušala povedati! ...da imam to za dodatno motivacijo in ne pripisujem učinka izključno zeleni kavi. :wink: v nadaljevanju se bo pa že izkazalo kako je s tem...
    •  
      CommentAuthorAicha

No vso sreco.
    A.
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime31. Mar 2011

Katjuška, z dolžnim spoštovanjem - meni se je zdelo zanimivo samo dejstvo, da si se recimo registrirala, nato pa prvi in edini prispevek je bil v zvezi z zeleno kavo.
    Gotovo se boš strinjala, da če bi hotela znami deliti zgolj in izključno le izkušnjo v zvezi z omenjenim preparatom, bi ga omenila v smislu " punce, jaz sem pa pila zeleno kavo, ampak sem zraven tudi pazila pri hrani in sem se več gibala, pa sem shujšala dve kilci..." Nekako v tem smislu.
    In v tem primeru bi ti celo jaz verjela :bigsmile: In strinjaš se zagotovo tudi z dejstvom, da če nekdo prilepi link točno določene strani in to celo dvakrat v enem samem postu, to ni zgolj naključje.:wink:
    Vso srečo pri izgubi kilogramov, s kavo ali brez. Jaz bom še naprej bila moj zdravi čaj. ( ne bom prilepila linka do njega:bigsmile::bigsmile::bigsmile:)
    • CommentAuthorkatjuska
    • CommentTime31. Mar 2011

mams, saj ti dam prav, mogoče res nekoliko prodajniško zveni, ampak navsezadnje sem študentka ekonomije in mi je verjetno že malo ta način prišel v kri - tudi kar se tiče navajanja virov, ker je na faksu to pač nujno potrebno da te ne obtožijo plagiatorstva, nisem pa razmišljala da verjetno taki način tu ni zaželjen. :wink: drugače pa sem bila že enkrat prijavljena v ta forum ker sem iskala družbo za rekreacijo, ampak ker nisem redna oz. taprava forumašica sem pozabila kakšno uporabniško ime sem imela in sem potrebovala novega... to je dejansko vsa zgodba! :) tukaj jaz zaključujem s tem... Tudi tebi želim vso srečo. :wink: LP
    • CommentAuthorteyci
    • CommentTime4. Apr 2011

oj?
    Malo sem brala vaše komentarje in sem se odločila da z vami delim svoje izkušnje kar se zadeva zelene kave ....Jst sem si naročila green coffe 800... pred 1 mesecem in to zaradi stave z prijateljico, ki je inštruktorica aerobike in zumbe.... stava je padla zgolj zaradi tega koliko je ta stvar res učinkovita in zaradi mene ki sem, nadobudno obljubljala da pridem na zumbo.... kar nisem uresničila in ker me je prijateljica tko malo zbadala sem ji rekla da jst bom shujšala z zeleno kavo..... tako torej en mesec pijem to stvar in prvih 14 dni sem se odločila imeti dokaj zdrav jedilnik in se aktivno gibati do 20 min na dan .... rezultati po 14 dneh so bili taki insicer niti grama dol in niti grama gor! Ana (prijateljica) mi je takrat predlagala test... dala mi je na razpolago trikrat tedensko telovadbo po 1 uro, insicer na izbiro fitnes , aerobika ali zumba ter nov jedilnik ki je bil obogaten z beljakovinami , ter mi zagotovila 100% izgubo teže....ok sem sprejela čeprav, mi ni dišala tista 1 urna telovadba insicer sem izbrala zumbo, seveda sem vztrajala da ob tem vsem pijem naprej zeleno kavo. drage moje po 14 dnevih zumbe, po beljakovinsko obogatenemu jedilniku in rečmo ob zeleni kavi sem izgubila 3,35kg.... kar je za mene bil res dosežek, mogoče se komu zdi premal ali preveč jst sem bila navdušena do konca....seveda sem bila prepričana da je zelena kava naredila svoje ...jst sem shujšala.. nakar mi je Ana predlagala da nadaljujem z zumbo in pravilnim prehranjevanjem toda naj opustim pitje zelene kave tako da vidim kakšni rezultati bojo naslednjih 14 dni. to sem tudi storila i rezultati so bili super izgubila sem 2,75kg sicer malo manj ampak pravjo da od začetka gre več pol pa se malo ustavi pa tut jst sem se en mal pregrešila :shamed: pri prehranjevanju.... tako drage moje mislim da sem sama sebi dokazala da brez pravilne prehrane in gibanja ni nič pa če je zelena kava zravn al pa je ni ....tako torej to so moje izkušnje , vi pa si to lahko razlagate po svoje... ZDEJ VEM DA BREZ MIGANJA NI NIČ
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Apr 2011

Teyci well done.
    Seveda kava brez dodatkov ni nic.
    A.
  1.  
    @Teyci - se popolnoma strinjam, brez miganja ne bo nič z lepim telesom. Ampak najbolj je pomembna prehrana in vnos le te. Prehrana je bol pomembna od gibanja. Vadba ti le oblikuje telo, prehrana pa določa ali imaš zdravo ali nezdravo telo. Zdravje pa je verjetno bolj pomembno kot pa mišice. Hujšati je potrebno od znotraj in ne od zunaj.

Lp, Mitja
    • CommentAuthorLadyNina
    • CommentTime15. Apr 2011

A je mogoče komu padlo na misel, da je vse v glavi? Jaz si spijem navadno kavo, če sem čez dan malo lačna in to je to. Da ne bo pomote, z kavo ne nadomeščam obroka ampak če me med kosilom in večrjo pograbi malo lakota si pač skuham kavo dodam malo mleka 0,1 maščobe ali pa navaden zeleni čaj. In če malo pazim na prehrano je tudi moja kava lahko čudežna! Če pa je keri uspelo z to zeleno kavo pa seveda čestitke, samo še vedno pa sem prepričana, da zdravo prehranjevanje pa mal gibanja delata največje čudeže:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Apr 2011

Jaz kavo pijem, ker jo imam rada ampak samo maksimalno dve na dan.
    Vcasih, res vcasih 3.
    A.
  2.  
    Kava je topla in malce pomaga pri lakoti. Tudi sam sem jo včasih pil, ker mi je bil okus res božanski. Velikokrat mi je pomagala, da sem lahko počakal do kosila, če sem bil lačen.

Seveda, zdravo prehanjevanje in gibanje je čar vsega.

Lp, Mitja
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Apr 2011

Mitja se pijes kdaj kavo?
    A.
  3.  
    A je to povabilo? Haha, hecam se!

Spil sem jo, ko je prišel na obisk moj prijatelj (moj sosed), ki sicer dela v Londonu. Res je, da sem se pregrešil, ampak to je res zelo zelo zelo redko! Raje ne začnem, ker lahko še prehitro postanem odvisen od nje.

Moram vztrajati pri NE! :)

Lp, Mitja
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime17. Apr 2011

Ja boljse, da vztrajas pri ne ce mislis, da bo postal odvisnik.
    A.
  4.  
    Ja, ker okus je zelo mamljiv - tudi lepo diši, kava pa vsebuje tudi snovi, ki te lahko spravijo na to pot, da postaneš odvisen od nje.

Lp, Mitja
    • CommentAuthorteyci
    • CommentTime30. Apr 2011

@-Mitja ...Se popolnoma strinjam da je prehrana najbolj pomembna stvar pri hujšanju seveda poleg telovadbe.... evo že kr nekaj časa telovadim in se držim Aninih napotkov...in sem si čudovito izklesala postavo...sem popolnoma zadovoljna....sedaj se včasi tut pri prehrani mal pregrešim ...ampak pazim da ne prav vsak dan al pa petkrat na dan ....in seveda pravilno se prehranjujem ... mogoče bi morale punce poskusiti south beach dieto....to je zgolj dijeta z zelo zdravim prehranjevanjem in se ni potrebno stradati... http://www.hujsanje-diete.tag.si/south-beach-dieta.html tukaj si lahko preberete več o tem....:wink::bigsmile::bigsmile: ....
    LP :wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime30. Apr 2011

Mitja seveda: povabilo na kavo velja.
    Ce bos kaj v mojem koncu oz. jaz v tvojem. :wink:
    A.
  5.  
    @Teyci - hvala!

@Aicha - super, zmenjeno! :)

Lp, Mitja
    • CommentAuthorminci
    • CommentTime5. May 2011

vsaka kava taksna ali drugacna..kot tudi zeleni caj sta dueretik, kar pomeni da spravljata vodo iz telesa, izguba kg bo sla samo na racun vode in misic ...speh nazalost ostane...tko da se je treba sprijaznit, da pravilna izguba mascobe je mozna samo s pravilno prehrano in sportanjem
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. May 2011

Zal. :tongue:
    A.
  6.  
    Se popolnoma strinjam.

Lp, Mitja
    • CommentAuthorninaap
    • CommentTime14. Sep 2011

živjo!
    imam eno vprašanje. ato pitje zelene kave pač zdravo ali nezdravo ali je lahko sladkana ali se mora nujno piti grenko?
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime14. Sep 2011

Baje je danes ob reviji Lady vzorček zelene kave. :wink:
    • CommentAuthorpohorka
    • CommentTime29. Dec 2011

Berem vaše komentarje za in proti moram povedati, da pri meni zelena kava deluje. Pijem jo že devet mesecev eno na tešče in sem ob zmanjšnju obrokov, kajti postala sem manj lačna uspela zreducirati težo za 27 kilogramov.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Dec 2011

Super.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):