![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
Ne morem trditi da mi je nekaj občutno zmanjšalo apetit - imam pa definitivno manjšo željo po sladkarijah. Čudi me da divine poroča o tem da je brez energije, ker ima pri meni ravno drugačen učinek. Popoldanske krize ko me prime utrujenost veliko lažje prebrodim, k večjemu se mi zgodi da ponoči v nedogled ležim v postelji in ne morem zaspati -kar mi ni všeč, je pa res tudi da drugače nisem navajena uživati kave. Pri meni ima še največji pomen psihološki učinek. Večinoma se zelo težko držim nekega reda pri hranjenju, nad kakimi posebnimi dietami pa sem itak že zdavnaj obupala, tako pa ko zjutraj spijem to zeleno kavo imam motivacijo da popijem tista presneta 2l ali več vode in malo premislim preden si privoščim kako sladkarijo ali drugi nepotreben greh- v upanju da bo izdelek vsaj malo dodatno pripomogel k izgubi telesne teže. Ne trdim da so ti rezultati izključno posledica uživanja zelene kave - prej izguba vode v telesu zaradi pitja v večjih količinah, ima pa torej vsaj neke pozitivne učinke (predvsem povečano motivacijo). Sedaj sem se odločla da poizkusim še drugo zeleno kavo (http://www.greencoffee.si/index.html) pa da vidimo... Glede lažnega zavajanja o rezultatih delovanja zelene kave pa: "S pitjem zelene kave, zmernim in uravnoteženim prehranjevanjem ter rednim gibanjem uspeh enostavno ne more izostati" (vir: http://www.greencoffee.si/index.html). Nihče ne obljublja čudeža... LP!
hehe... sem si kar mislila kakšen bo komentar glede na prej prebrano
pač po želji... jaz sem delila samo svojo izkušnjo, poleg tega res ne vem da bi napisala kaj takega da bi promovirala katerikoli izdelek... rekla sem da sem poizkusila enega, zdaj bom pa drugega... Poleg tega bi za moje pojme bila to bolj slaba reklama, glede na to da sem lepo napisala da sem dejansko zmanjšala količine hrane in povečala količino tekočine, kar lahko že samo po sebi prinese določene rezultate, pa tudi "nespečnost" sem omenila - si želi katera tega? In očitno si prezrla stavek o psihološkem efektu... no, kakorkoli... verjame kdor hoče, lahko pa 100% zagotovim da je moja edina povezava z zeleno kavo to da sem jo do zdaj enkrat naročila in uporabla!
v nadaljevanju se bo pa že izkazalo kako je s tem...
In strinjaš se zagotovo tudi z dejstvom, da če nekdo prilepi link točno določene strani in to celo dvakrat v enem samem postu, to ni zgolj naključje.

)
drugače pa sem bila že enkrat prijavljena v ta forum ker sem iskala družbo za rekreacijo, ampak ker nisem redna oz. taprava forumašica sem pozabila kakšno uporabniško ime sem imela in sem potrebovala novega... to je dejansko vsa zgodba! :) tukaj jaz zaključujem s tem... Tudi tebi želim vso srečo.
LP
pri prehranjevanju.... tako drage moje mislim da sem sama sebi dokazala da brez pravilne prehrane in gibanja ni nič pa če je zelena kava zravn al pa je ni ....tako torej to so moje izkušnje , vi pa si to lahko razlagate po svoje... ZDEJ VEM DA BREZ MIGANJA NI NIČ

....