Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthoryovani
    • CommentTime28. Nov 2009

Sam preizkušam dva izdelka prvi je noni napitek in drugi je bhip napitek ,mešata se z vodo, prvi je za boljše počutje in imunost itd,drugi pa je za energijo ,ki nam jo debelejšim bistveno primanjkuje in posledice tega so lenost,premalo gibanja itd.Sam pri sebi opazim bistveno več energije in tudi odvečni kilogrami grejo.počutje se je hitro poboljšalo in dobil sem nazaj voljo, do življenja,ki jo je bilo z dnevom v dan manj.Napitki so cenovno ugodni za poizkus pa vam lahko tudi kakšno vrečko podarim.kontaktirate me lahko na mob.040132196 ,lahko pa tudi pošljete sms.ob kontaktu vam tudi odkrijem svojo www.lep pozdrav janez
    • CommentAuthorcandy 55

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::devil::devil::devil:
  1.  
    Odlično Yovani, tudi jaz pri svojih treningih v fitnesu uporabljam napitka bHIP in noni sok. Že dalj časa ju priporočam tudi vsem strankam, ki so ju odlično sprejele in jim pomaga pri intenzevnejšem treningu, regeneraciji in boju s kilogrami. Preverjeno! ima bHIP odlično sestavo, ki deluje tudi antistresno, kar je za telo v času izgubljanja maščob zelo dobrodošlo. Pri sebi in svojih varovancih sem opazil tudi ostale učinke, ki jih imata napitka...
    Kar tako naprej Yovani, če boš potreboval še kakšen nasvet pri pitju pijač, ti bom z veseljem pomagal.:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha

bHIp kaj je to?
    • CommentAuthoryovani
    • CommentTime28. Nov 2009 urejeno

to je novejši napitek na našem tržišču pri meni deluje.verjemi mi da sem probal že marsikaj in zmetal cel kup denarja za nič, ampak s tem sem zadovoljen.lahko me pokličeš pa ti dam za probat,lahko ga pijejo tudi diabetiki.
    •  
      CommentAuthorAicha

Kaj pa celijkasi?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Nov 2009

Hvala sem ze prebrala in pregledala.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):