Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorbaci
    • CommentTime28. Dec 2009

Pozdravljeni!

Ker je december predvsem čas dobre hrane in prehrešnih slaščic, sem se pošteno zredila. Nisem se mogla upirati polnim mizam. :bigsmile:

Odločila sem se za hitro dieto z jajci. Moj cilj je nekje 5 kg, da bo tako kot prej.

Spomladi sem bila že na 90 dnevni ločevalni dieti in sem shujšala v 3 mesecih 3 kg, kar se mi zdi zelo malo. Nato pa sem po dieti zgubila še 2 kg in počutila sem se naravnost čudovito. :bigsmile:

Na dieto grem tam nekje 4.1.2010.

Lep pozdrav vsem!

Zahvaljujem se vam za odgovor and wish me luck.

Sedaj pa me zanima nekaj pri te dieti. Ali se lahko kavo pije samo 1x na dan??? :shamed: Sem namrev velika ljubiteljica kave pa še bliža se izpitno obdobje in ob eni kavi na dan mi ravno ne bo ratalo. :confused::rolling::peace:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. Dec 2009

Lahko grenko crno brez mleka in sladkorja.
    Aicha
    • CommentAuthorSuNyArka
    • CommentTime4. Jan 2010

zdravo... tudi jaz sem danes začela s to dieto .. upam da mi bo uspelo.. saj imam cilj izgubiti vsaj 10 kg :shamed:
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime4. Jan 2010

Čestitam! S to dieto ti bo uspelo.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime4. Jan 2010

Dobrodošla SuNyArka!!!
    • CommentAuthorjesy
    • CommentTime4. Jan 2010 urejeno

lp.Tudi jaz sem danes začela s to dieto,kajti je najbolj učinkovita.....preverjeno.Kar se kave tiče,jo lahko pijete v neomejenih količinah,sladkate pa jo lahko samo z natrenom ali umetnil sladilom.Osebno namreč imam rada sladko kavo in vem da to ne škodi........pa začnimo in držimo pesti da nam uspe........se slišimo naslednji ponedeljek in da vidimo kakšni so rezultati....srečno.....papa:confused:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime4. Jan 2010

:clap::clap::clap::peace:
    • CommentAuthorSuNyArka
    • CommentTime4. Jan 2010

upam da mi bo uspelo.. saj sem že marsikatero dieto probala pa sem vedno obupala.. prvi dan je že skoraj za mano tako da upam da mi bo uspelo se prebit skozi ta dan.. saj prvi dan je vedno najhujši
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Jan 2010

Jutri bo ze boljse.
    Ja prvi dan je najhujsi.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):