Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthormatejata
    • CommentTime3. Jan 2010

Zanima me kakšne diete ste imeli ob uporabi Reductila.

Hvala,
    Mateja
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Jan 2010

To bo samo manj jej.
    A.
    • CommentAuthorErika27
    • CommentTime4. Jan 2010

Jaz jutri pričnem z jemanjem Reductila...
    zaenkrat se bom držala načela manj jej, poskušala bom tudi čimveč kombinirati zdravo prehrano..
    in seveda najpomembnejše: čimveč gibanja, začela bom z uporabo orbitreka...

Čimveč uspeha vsem !!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Jan 2010

Tudi tebi.
    A.
    • CommentAuthorpower
    • CommentTime5. Jan 2010

matejata, jaz sem imela zdravo prehrano in manjše porcije! aja, velikooooo gibanja, potenja ...
    veliko uspeha! :wink::smile:
    • CommentAuthorErika27
    • CommentTime7. Jan 2010

Danes je moj 3 dan Reductila in moram rečit da se počutim SUPER !!! Zaenkrat deluje :) Je pa res da spijem nekje okrog 3 L vode na dan :bigsmile:

Mateja: Jaz imam zdravo prehrano in jem 5x na dan manjše porcije...včasih 4x na dan....

Veliko sreče
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jan 2010

Ja to je dobro.
    Veckrat pa po malem.
    A.
    • CommentAuthortica
    • CommentTime3. Feb 2010

Ojla!

Jaz jemljem reductil tablete 10. dan, zraven pa furam hitro dijeto z jajci (ravno tako deseti dan). Počutje je odlično izgubila pa sem 4,5 kg! :bigsmile: Popijem pa ogromno in sicer tudi do 5l vode na dan!
  1.  
    kje si ga pa dobila,če so ga vrgli ven iz prodaje
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime3. Feb 2010 urejeno

Še bolj pomembno vprašanje, zakaj bi ga kdo jemal, ko je potrjeno, da je nevaren? Saj vem, da je s cigareti isto, ampak ...
    članek v dnevniku
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Feb 2010

Ja, meni je kar žal, da sem ga sploh probala.
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime3. Feb 2010

Jaz bi ga tudi skoraj uporabljala ob začetku hujšanja, pa ga nisem smela zaradi jemanja določenih zdravil. Hvala Bogu, da ga nisem!
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Feb 2010

Meni ga je dala zdravnica, ker nisem nič več hujšala, pa mi itak nič ni pomagal, samo osušil mi je denarnico :devil::devil::devil:
    • CommentAuthortica
    • CommentTime4. Feb 2010

NIČ NEVEM O TEMU, DA BI GA VRGLI VEN IZ PRODAJE!?? MENI GA JE NAPISALA ZDRAVNICA IN TO ISTI DAN, KO SEM GA ZAČELA JEMATI. SE PRAVI 11 DNI NAZAJ.... TAKO DA SE GA ŠE VEDNO DOBI NA RECEPT V NAŠIH LEKARNAH.... RES PA JE V ČASOPISU PISALO, DA GA NAMERAVAJO UMAKNITI IZ POLIC....AMPAK ZA ENKRAT TO ŠE NISO STORILI.
    • CommentAuthorErika27
    • CommentTime4. Feb 2010

Jaz sem tudi jemala reductil, nekje približno 2 tedna in rezultati so bili resnično dobri, AMPAK (!!!!) ko so ga prvo vzeli iz prodaje na hrvaškem in še potem ga naj bi vzeli iz prodaje tudi pri nas sem ga nemudoma (!!) prenehala jemati...nič ni vredno tega da je možnost hudih stranskih učinkov ki se pokažejo šele kasneje.
    Iz članka: Ljubljana - Evropska agencija za zdravila (EMEA) je minuli četrtek predlagala, da se v Evropski uniji začasno odvzame dovoljenje za promet zdravilom, ki vsebujejo zdravilno učinkovino sibutramin. V Sloveniji imata dovoljenje za promet zdravil s to snovjo reductil in sibutramin lek, izdajali pa sta se na recept.

Menim ,da če je EMEA predlagala da se zdravilo vzame iz prometa, potem je sigurno bolje če tablet ne jemljemo...

Tudi meni je recept napisala zdravnica! ampak to še ne pomeni da tableta ni škodljiva... :( žal...če si v časopisu prebrala da ga nameravajo umakniti iz polic potem veš da je nevarno...
    • CommentAuthorijst
    • CommentTime16. Oct 2010

živjo.

mene zanima, če bi mi lahk kdo zrihtal reductil tbl . ? ( 3 škatlce ) plačam absolutn.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):