Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthormircek
    • CommentTime9. Oct 2006

Danes sem začela z 3-dnevno dieto. Zajtrk sem že dala čez, sicer sem grenivko zamenjala z limono. Bom vidla kakšen bo rezultat. Eno vprešanje pa bi vseeno imela. Lahko skuto zamenjam z navadnim jogurtom?

Hvala za vaš odgovor.:shamed:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime9. Oct 2006

Kot vedno pravim, če imajo živila približno enako vsebnost kalorij ni nič narobe če jih zamenjamo z drugimi. Torej lahko zamenjaš skuto z jogurtom, samo glej da bo manj masten jogurt.:wink:

lp,
    Petra
    • CommentAuthormucica21
    • CommentTime11. Mar 2007

ČAW!
    Mene pa zanima če pri tej 3-dnevni dieti lahko pijem vodo in koliko?
    • CommentAuthorGorda
    • CommentTime12. Mar 2007

Pozdravljeni!
    Malo sem brskala po vašem forumu in moram povedati da mi je zelo všeč .Odločila sem se dapreizkusim tole 3dnevno dieto in če bo uspelo potem bom kar nadaljevala.
    Mucica med brskanjem sem zasledila da lahko vodo in nesladkan čaj piješ v neomejenih količinah.
    Poročaj kako ti bo šlo Jaz bom poskušala to delati čim pogosteje.
    papa
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo,

Mucica21: pri vaski dieti je obvezno piti veliko tekočine, tako da lahko pijheš vodo. Količina je odvisna od tebe same (nekateri zelo malo pijejo), ampak tam ene 3 litre na dan bo kar v redu :wink:.

Gorda: pozdravljena na našem forumu :bigsmile:. Želim ti čimveč izgubljenih kilogramov :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorGorda

Petra hvala za dobre želje!
    Imam pa eno vprašanje zate Danes sem ugotovila da nisem kupila vanilijevega sladoleda ampak limoninega(se mi je v trgovini zelo mudilo pa nisem pazila)zanima me če bo kaj narobe če bom namesto vanilijevega jedla limoninega.
    Že v naprej se zahvaljujem za odgovor.
    • CommentAuthorGorda
    • CommentTime13. Mar 2007

No prvi dan je za mano. In rezultat: 1.6 kg manj!:bigsmile:
    Ko bi le šlo tako naprej.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime13. Mar 2007

Živjo Gordana,

nič ni narobe, če si kupila limoninega :wink:.
    Drugače pa čestitam za začetne izgubljene kilogramčke. Boš videla, šlo bo samo še bolje, tako da kar pogumno :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorGorda
    • CommentTime14. Mar 2007

No danes zjutraj je bilo samo pol kilograma manj.Pa saj sem kljub temu zelo zadovoljna.
    Oglašam se pa spet z vprašanjem :danes imam na jedilniku repo pa me zanima če bo kisla repa vredu?
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime15. Mar 2007

Živjo Gorda,

kisla repa bo čisto v redu :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorGorda
    • CommentTime15. Mar 2007

No jaz sem včeraj zakljućila tole 3 dnevno dieto in rezultat je bil 3 kg man.
    Padanje teže je bilo zelo čudno:
    1.dan:-1.6kd
    2.dan:-o.5kg
    3.dan:-1kg
    No sem kar zadovoljna zdaj bom imela nekaj časa pavze in se mogoče lotila kašnega posta potem pa se bom lotila še kakšne daljše diete kemičnega razkroja.

lp
    :cool:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime16. Mar 2007

Živjo Gorda,

čestitke za vse izgubljene kilograme :thumbup:.
    lp,
    Petra
    • CommentAuthor_anchy_
    • CommentTime21. Aug 2007

pozdravljeni..
    ..torej me zanima v katerem predelu telesa pac najbol shujsas...tam kjer imas vec masti/mascob..
    npr..jst mam zelo veliko rit..oprostite izrazu..in bi praw tam zelela izgubit malo mascobe...ali bi lahko
    praw tako izgubila maso npr..na trebuhu..ceprawn imam raven trebuh..skoraj nic mascobe..obcasno telovadim..

hvala za odgovor!lp anja
    • CommentAuthor_anchy_
    • CommentTime22. Aug 2007

ja se to pri tei dijeti..me zanima to k pise 2 rezini mesa (90 g)kakega mesa??
    1 skodelia strocjega fizola...kako narejenga..kuhanega??
    1 skodelia pese,repe,brokolija,cvetace...to kuhano, ulozeno??
    in 1 skodelica tune..am..rio mare?
    :confused:..
    hvala za odgovor..lp anja
  1.  
    ojla!

jaz se v bližnji prihodnosti nameravam lotiti 7 dnevne diete in mam par vprašanj. Sem že akr lep čas stroga vegetarijanka (nič nič mesa in rib) in me že od nekdaj zanima, kako je z nadomeščanjem mesa v dietah. Ker načeloma, je meso precej pogosto na jedilniku.

Pred parimi elti sem že mela dieto z zeljovo juho, pa sem pol namesto emsa jedla tofu - beljakovine pač. je bil to dovolj dober nadomestek?

Hvala :)

ciao ciao
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime10. Feb 2008 urejeno

Živjo:bigsmile:
    Predvidevam da misliš na dieto kemičnega razkroja (7 dnevne). Ne vem če bo uspeh enak , če zamenjaš meso in ribe z nadomestki . Poskusiš lahko, saj izgubit nimaš nič-oziroma bo uspeh malo manjši. Drugače pa je tu tudi soja (sojini polpeti , sojini kosmiči in pa tofu , kot si že sama napisala.

Lahko pa še malo pobrskaš po forumu, pa se bo sigurno našla dieta, ki je brez masa. Poglej na SMS diete.
    Lp kozoroginja:rolling::wink:
    • CommentAuthortinara
    • CommentTime12. Feb 2008

ojla vsem!

Jaz sem pa pogumno začela danes z dieto kemičnega razkroja. In priznam.. sem kar lačna :shamed:.. zgubila bi rada okrog 7 kilogramov.. upam da bo šlo.. ker tehtnica je dosegla tisto zgornjo mejo, preko katere ne smem... :cry:

No ja, se še kaj oglasim in poročam o uspehu.. :bigsmile:

Lp
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime12. Feb 2008 urejeno

Dobrodošla tinara na dieti kemičnega razkroja. Če se boš držala določene hrane ti bo uspelo.Prve tri dni je malo hujše,zato pij več vode ali nesladkanega čaja, da premagaš lakoto.

Oglasi se in poročaj o uspehu in če rabiš spodbudo in pomoč.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    Lp kozoroginja:swingin::swingin:
    • CommentAuthortinara
    • CommentTime12. Feb 2008

hvala za vzpodbudo :crazy:.. se še obvezno oglasim.. :rolling:

Lp
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime13. Feb 2008 urejeno

Tinara men je v prvih 3 dneh uspelo dol dat 1,5 kg. V 21 dneh sem prišla na 85 kg od prejšnjih 91 kg.
    Sem bila prav zadovoljna z uspehom. Zdaj trenutno preizkušam sadno...tudi zelo uspešno 2dni in
    -2,3o kg. Potem pa ponovno na KR.:bigsmile::bigsmile:

LP:tongue::bigsmile:
    • CommentAuthorpalčica
    • CommentTime13. Feb 2008

V ponedeljek sem se odločila za kemično dieto in štartala z začetno težo 70.5kg ,v torek zjutraj je blo 69 danes v sredo pa že 68kg.Ne vem čist točn kako lahko deluje k se zvečer dobesedno nažrem tako obilni obroki so in me še zjutraj tišči v želodcu,mi kr ni čist jasn kako lahko ob večernem žrtju izgubljam kg.Mislim da ne bo problem zdržat 7 dni.Mam pa en problem ob vsem tem imam grozn ustni zadah.Le kako naj to preprečim? Ma še kdo podobn problem?:confused:
    • CommentAuthortinara

Palčica... glede zadaha nisem prepričana, se pa spomnim kolegice pred leti, ki je pila Madal bal (javorjev sirup).. in je pila zaradi zadaha metin čaj.. poskusi.. :rolling:, mogoče pa bo pomagalo..
    Jaz pa priznam, da sem kar malo lačna:shamed:.. očitno so bili moji sicer redki obroki preveliki.. jutri je tretji dan, v petek zjutraj pa tehtanje... :bigsmile:

Uff.. sem firbec...

Lp
    • CommentAuthorpalčica

Tinara,ja hvala bom poskusila z metinim čajem in upam da bo boljš sicer bom :devil: Saj čez dan sem tud jaz lačna kaj pa je en tist jajček recimo za kosilo in prepečenc:cry: ampak zvečer se pa res nabutam k ponavad če normalno jem so pri meni večerje najlažje oziroma najmanjši obroki.Verjetno tudi zato tiščanje v želodcu..(zadah).Dobra si da se do petka nč ne tehtaš,jst neb zdržala.Zdržva brez prekrškov:bigsmile:

Lp
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime14. Feb 2008 urejeno

Živjo

Frčafelca-marelca sporoči kako napreduje tvoja dieta.:wink:
    Se pišemo.

cau:bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthortopsy
    • CommentTime15. Feb 2008

oj

kozoroginja, jest mislim začet v ponedeljek z 3 dnevno al je bolj če z 7 dnevno???????????????????????????

oglasi se kaj

lp:swingin::swingin::swingin:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime15. Feb 2008 urejeno

Topsy čau:bigsmile:
    Bom ti delala družbo,potem boš pa sama videla, ali boš samo 3 dni ali boš potem še 3 dni in še 3dni
    in ........Dieta se vesno začne enako, in nimaš kaj izgubit če potem podaljšaš. Postavi si cilj in tako boš videla kolk bo šlo dol. Potem pa lahko nadaljuješ.Vsak 4 dan si brez diete. Če gre v 3 dneh dol 1,5 kg je to zelo lep uspeh.Lahko gre dol pa tudi več. Eeeeeeeejjjjjjjj, sem že začela filozofirat.

Topsy in ostale ki začnete v ponedeljek gremo na uspeh.:cheer::clap::swingin:

Se pišemo. Lp:peace::peace::updown:
    • CommentAuthorzoya

Oj.
    Js sem že v drugem krogu in sem kar zadovoljna. Kšne krize lakotne tut ni blo, tako da vidmo, kako bo pa po koncu tega kroga.
    Držte se
    • CommentAuthorpalčica

Tinara zdaj vneto pijem metin čaj pa še super je za pit brez sladkorja prav osveži.Sem dans spila kr 5 skodelic tok je super,no težav pa tud nimam več ugotovila pa sem da mi jabolko za večerjo niti pod razno ne paše ker me pol tišči v želodcu tko da ga enostavno črtam ven.Je kakšn dobr nadomestek za jabolko?Drugač pa pridno jem vse tko k treba po vrstnem redu.Komaj čakam jutranje tehtanje:) Čaw
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime18. Mar 2008 urejeno

Ojla Topsy

Kje si z dieto. Ali si še to. Koliko si zreducirala težo. Kar nekam ste se zgubile.
    Poročajte kaj.

lp kozoroginja:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime18. Mar 2008 urejeno

Zoya , palčica , tinara- hallo. Kako kaj? Pišite!!!!!!

Lp :swingin::bigsmile:
    • CommentAuthorGrace
    • CommentTime16. Jul 2008

Jaz sem tut začela s to 3 dnevno.. pa mam zaj 1,3 kg več kot prej :cry: :cry:
    kaj lahko npr. večerjo razdelim vse količine na polovico? (torej 1 skledica->pol skledice, 2 rezini mesa->1 rezina itd.)
    ker komaj pojem vse kar je napisano
    :neutral:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime17. Jul 2008

Lahko Grace
    To je menda dieta za Americane, ki so navajeni vecjih porcij.:rolling:
    • CommentAuthorGrace
    • CommentTime17. Jul 2008

huh .. dobro te =)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime18. Jul 2008

Pa resno mislim.:cool:
    • CommentAuthormarjetka_
    • CommentTime28. Nov 2009

glede te diete...se mi zdi nekam čudno da bi lahko izgubili v 3 dneh kar 5 kg :confused:...
    je res da izgleda v redu in se splača probat...samo ...težko verjetno da gre res toliko dol...
    nekje sem prebrala,da se lahko na dan izgubi največ 0.5 kg... seveda je odvisno od človeka pa njegove prebave...
    ampak 5kg v 3 dneh ? je res komu toliko uspelo?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. Nov 2009

Tezko, ker sele po 17 dneh izgubis 1 kg mascobe ce zmanjsas dnevni vnos kcal za 400.
    Vse kar gre prej iz telesa je voda, blato in ostala svinjarija.
    A.
    • CommentAuthormarjetka_
    • CommentTime29. Nov 2009

je pa vredno poskusiti...
    edino ena težava je...stročji fižol :confused: res ga ne maram... je še kakšna hrana ki bi nadomestila fižol ali ga lahko kar izpustim iz jedilnika?
    vem da ni pametno...ker piše da se je dobro držati diete kakor piše...ampak fižola res ne prebavim :neutral:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime29. Nov 2009 urejeno

Marjetka, fižol spusti, če ga res ne moreš.
    V 3 dneh lahko shujšaš od 1,5 kg do 3 kg. Odvisno je od teže, ki jo imaš in pa koliko krat si že hujšala oz kako dolgo pred tem si že hujšala.
    Lp K.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ola Kozoroginja!
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Spet se tu.:bigsmile:
    In tam, mal berem, manj pišem.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz tudi vedno manj pisem in vedno vec jem.
    :shamed::shamed::shamed::shamed::shamed::shamed:
    V torek bo boljse.
    A.
    • CommentAuthormarjetka_

uf ....po pravici povedano sem bila že na ogromno dietah...mi je uspelo shujšati največ 7 kg ...potem pa sem jih nazaj pridobila.:confused:
    je res da gre teža na začetku največ dol ..potem pa ko že nekaj kg shujšaš ..gre vedno težje?:neutral:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja imas prav.
    A.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Ja, v začetku izgubljaš vodo, potem pa začneš dejansko hujšat. Takrat grejo kilce, ko gre dol po dkg-mih, in teh praviloma ne bi smeli dobit nazaj. (naj ne bi bil jojo učinek)
    Pri dietah je pa tudi tako, da nesmemo takoj ko nehamo hujšat planit po hrani in se basat. Nadaljevati moramo z zmerno prehrano in manjšimi obroki in večkrat na dan
    vsaj 5 obrokov.
    Lp K.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Kar vecina naredi.
    A.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Ja imaš prav.
    K.:bigsmile:
    • CommentAuthormarjetka_
    • CommentTime30. Nov 2009

največ koliko kalorij pa bi naj zaužili na dan ?
    •  
      CommentAuthorAicha

Zenska okoli 1300 brez fizicne aktivnosti z zmerno aktivnostjo (sprehodi, kolesarjenje, telovadba doma) 1600 kcal.
    To velja za zensko med 25 in 55 letom potem pa manj.
    Ostalo pa je ze potem dieta. Tu pa je odvisno od same diete. Ne manj kot 800 in ne vec kot 1200.
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Koliko bi morala jaz jesti?

In kakšen jedilnik bi potem bil, če bi imela B dan?
    • CommentAuthormarjetka_

s tem imam res največje težave...s štetjem vseh zaužitih kalorij:confused:
    obstajajo kakšne tabele ki bi prikazovale št.kalorij npr. hrane ki nima embalaže, da bi to že gor pisalo
    kot recimo goveji ali piščančji zrezek ali kakšno sadje...