Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthordany
    • CommentTime28. Jan 2010

Žal je tako :sad:
    Je tudi res, da tisto najbojše je tudi neverjetno okusno in dobro. Tukaj po mojem tiči zajec. Kar pa je zdravo, pa ni vedno okusno :devil:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. Jan 2010

Vandolina zato, da imas o cem za razmisljat.
    In se sekirat, ko pojes ali pa ker ne smes.:devil::devil::devil:
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime29. Jan 2010

Ja, pa še res je, ti :devil:!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Jan 2010

:wink:
    • CommentAuthorfirbc
    • CommentTime31. Jan 2010

Živjo.:)...sem nova uporabnica in imam nekaj vprašanj če bi mi lahko prosim pomagali:).......visoka sem 172cm in imam 58kg...2leti nazaj sem začela hujšati in sem vsak mesec shujšala 1kg..ali 3kg odvisno od gibanja...no do septembra 2009 sem prišla na 52kg..kar mi je blo všeč...potem sem se pa sedaj zredila za 5kg ker sem jedla večinoma le sladkarije...sedaj pa bi rada spet shujšala vsaj 5kg...saj imam letos valeto in želim biti tipi-topi...pa me zanima če bi tako telovadila:
    -3krat na teden pilates(20min)
    -orbitrek vsak dan (45min)
    -leg magic (15min)
    -kolebnica (5min)

....no zanima me če bi dobila le mišično maso....ker se mi je že zgodilo da ko sem 1teden hodila v hribe sem dobila zelo močne noge kar mi ni všeč...zato prosim za nasvet hvala.
    •  
      CommentAuthorkatja07

Mislim, da maš za svojo višino že idealno težo...
    • CommentAuthorfirbc

Ja po ITM-ju imam ampak v svoji koži se ne počutim dobro. :)
    •  
      CommentAuthorAicha

Firbc zal te moram razocarati:
    pri 172 cm in 50 kg bi sigurno izgledala kot anoreksicen obesalnik za obleke. Kot vse manekenke.
    Vem, verjetno je to tvoj ideal, ker nam ga tako narekujejo modni oblikovalci.
    Jaz bi se na tvojem mestu drzala teze 55 kg in si ciljano s telovadbo oblikovala telo.
    Ali pa pojdi v fitens in se posvetuj s kaksnim trenerjem. Res bi te stalo 200-300 evrov ampak se splaca.
    Ce pa hoces sama:
    pilates,
    tek,
    kolebnica in leg magic pa bo.
    Aicha
    • CommentAuthorfirbc

Aicha...hvala za odgovor...ceprav se vecina ne strinja s tem da sem imela že 50 kg pri visini 172cm(želela sem biti model) in se želim na staro težo vrniti si sama ne morem pomagati in si na vsak način želim prejšnje teže :( saj se sedaj res ne počutim dobro..
    •  
      CommentAuthorAicha

Saj te razumem, ampak ni logicno, da imas 50 kg pri 172.
    Ne izgledas lepo.
    Ampak imas oprane mozgane in ti mislis da si lepa, ko ti strlijo povsod iz telesa kosti.
    Ce bos pobrskala po spletu bos videla kup taksnih deklet kot bi rada bila ti: dvojcici Olsen, P. Hilton, A. Winehouse
    in cel kup drugih.
    Lepse je, ce si suha ampak imas oblikovano telo. Ne pa da si kost in koza, ki visi.
    Lahko imas 52 kg ampak na racun misicne mase.
    Aicha
    • CommentAuthorladica
    • CommentTime1. Feb 2010

No ja firbc, moram reči, da si malo čudna, saj bi marsikatera tako visoka kot ti in težka 50 kil rajši pridobila kakšen kilogramček, da bi izgledale kot prave punce in ne kot v kožo oblečeni okostjaki. Če boš po vsej sili še hotela shujšati, bo tu najverjetneje trpela tvoja mišična masa. Ker nimaš maščobnih blazinic bo organizem vzel tam kjer je, torej pri mišicah. Kakšno vlogo pa v telesu opravljajo mišice pa sama najverjetneje prav dobro veš glede na to, da si tik pred valeto. Sicer pa na valeti lahko izgledaš prav tako tipi- topi s prav ukrojeno obleko, frizuro in make upom. Poskusi raje tako... Hujšanje je zate povsem nepotrebna obremenitev organizma.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime1. Feb 2010

Se strinjam kar sta napisali Aicha in Ladica.:devil::devil::devil::devil:
    • CommentAuthorsandrica
    • CommentTime1. Feb 2010

Se še jaz podpišem,

firbec glede na to da si visoka 172 je tvoja normalna teza 62 kg, idealna pa med 57-62, tako da vse kar je manj je ze grdo, pojdi raje v fintes kot ti je svetovala Aicha, tam ti bodo povedali vaje za ucvrstitev misic da bos imela lepo obliko. Tvojih 58kg pa je pod mejo normalne teze, o idealih je pa tezko govorit, ker zenske ponavadi zgubljamo na nepravih mestih, tako da tudi ce imamo dosezeno po tehtnici idealno tezo smo lahko smesne, gor nas nikjer ni dol pa hruskice. posvetuj se s kaksnim trenerjem, mislim da je ena uvodna ura okoli 20-30 eur, potem pa lahko delas sama po njegovem programu ali pa z njegovo spremljavo, odvisno koliko ti finance dopuscajo.

lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Feb 2010

Saj ves mediji in podoba popolne zenske.A
    • CommentAuthorfirbc
    • CommentTime2. Feb 2010

Hvala za vaše odgovore..vendar mislim da me niste čisto razumele ali pa nism razumljivo napisala...imam utrjeno telo...ne telovadim zato da bi utrdila telo ampak zato da porabim nekaj kalorij...zato me je zanimalo ali bom dobila mišice kar mi ni lepo če imaš mišičaste konjske noge :)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Feb 2010

Saj misic ne dobis samo v noge.
    Delaj se kasne druge vaje.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime2. Feb 2010

Mišic se ne dobi na hiter način.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Feb 2010

Seveda ne.
    Aicha
    • CommentAuthorfirbc
    • CommentTime2. Feb 2010

Hmm...poleti sem samo 1 teden vsak dan hodila v hribe 45min gor..malo manj dol....in sem dobila mišice na stegnih..:)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Feb 2010

No takih misic kot metalec diska sigurno nisi imela.
    Ce bos imela misice vsaj celulita ne bos imela.
    Ce bos pa imela kozo iz kosti pa se bo vmes nabrala mascoba in posledicno celulit.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):