Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorladica
    • CommentTime19. Jan 2010

Spoštovane in spoštovani. S kilami (premelo ali preveč) so bili vedno problemi. Tudi sama sem precej nagnjena k hitremu pridobivanju kil, končno sem spoznala, da različne diete, odrekanja, stradanja in razne tablete, ki naj bi pomagale k izgubi odvečnih kilogramov NE POMAGAJO. Končno sem ugotovila, da samo dobro prehranjeno telo lahko deluje kot švicarska ura, ima sprejemljivo obliko in naslošno izgleda dobro. Zato vam odsvetujem razne diete in ločevalne diete, saj delujejo le kratkotrajno. Shujšati je potrebno počasi, predvsem pa je zdravje na prvem mestu. :cool:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime20. Jan 2010

To je čisto jasno, hujšati je potrebno postopno in ne preveč na enkrat, saj se ti potem lahko povrnejo vse kile in še dodatno.
    Ko enkrat shujšaš moraš potem vzdrževati to težo, posebno če si podvržen debelosti in to je to.
    •  
      CommentAuthorAicha

Na tem delamo.
    Da izgubljamo kile pocasi in zdravo.
    Aicha
    • CommentAuthorladica

Popolnoma se strinjam z vama, ampak na žalost smo takšni le manjšina. Vsi ali vse si želijo neke čudežne diete, ki jih bo čez noč odrešila odvečnih kilogramov. Naše telo mora biti najprej dobro prehranjeno, šele nato se lahko rešimo kilogramov, dobro prehranjeno pa nikakor ne pomeni to, da se najprej dobro najemo potem pa stradamo do onemoglosti- da ne bo pomote... Naš organizem je velik skupek celic, ki pošiljajo našim možganom signale kadar jim kaj manjka (sladkor, voda...). Torej je naša prvenstvena naloga nahraniti naše celice in ko bodo te zadovoljne se bomo tudi mi nehali nažirati "hrane-smeti" in bomo lahko zaživeli bolj lahkotno, z manj zdravstvenimi težavami in s čudovitim videzom. Pravijo, da lačna mačka ne lovi miši...
    • CommentAuthorsandrica

Kaj je pa narobe z ločevalno??? še zdravniki jo predpisujejo saj jes raznovrstno hrano in ne stradas ob enem pa hujsas. tu se nebi strinjala s teboj. drugace pa seveda je treba pocasi pa ziher kokr hitr in se hitrej dobis nazaj.

LP :wink:
    • CommentAuthorladica

veš z zdravniki je pa tako. oni zdravijo simptome in ne vzrokov za nastanek bolezni saj tudi večina farmacevtskih podjetij še ni našla zdravila, ki bi bolezen v celoti preprečil, da do njenega nastanka ne bi prišlo. če bi to obstajalo s strani farmacevtov potem naši bolniki ne bi umirali za rakom, aidsom in podobnimi hudimi boleznimi. menim, da ločevalna dieta kjub temu, da koristnik te diete ni lačen vseeno organizmu nekaj odteguje. zamisli si, da en dan ne bi pila nič vode, in bi jedla samo lubenice, en dan ne bi nič dihala, ampak samo gledala. Sicer so to ekstremi pa vendarle, za delovanje avtomobila tudi rabiš gorivo, vodo, olje in še in še. v kolikor ene od teh stvari ni lahko pride do okvare...:confused:
    • CommentAuthorladica

pa brez zamere zdravniki. če ne bi poslušala svojega telesa in se nakaj malega spoznala na simptome bolezni, bi zaradi napačne odločitve zobozdravnika bila lahko hroma....
    • CommentAuthorsandrica

Sej raka, aids ipd hude bolezni ne moremo primerjati z debelostjo, kar se tice odvecnih kil smo si sami ljudje krivi da se prenaziramo, ne pazimo na zdravo prehrano, itd. Rak je lahko deden, aids vemo kako se dobi, vse te hude bolezni so posledica necesa, debelost pa je v veliki vecini primerov posledica nasega prenaziranja, ne aktivnosti itd.

Kar se tice diet pa te kratke so najveckrat z jo jo efektom, lahko v enemu tednu zgubis tud 5 kg in nazaj nic ne dobis, lahko pa izgubis 5 dobis pa 10. verjamem da ni clanice na forumu ki je okrogla kar tako, jaz imam vedno cca. 5kg gor dol. za to da pridobim kilograme sem izkljucno jaz kriva, moji chesse burgerji, kebabi itd. ko se pa spravim na locevalno en mesec jih z lahkoto dam dol. ne primankuje mi nicesar in nikoli mi ni nic manjkalo, zdrava sem kot riba in to dieto prakticiram ze dolgo.

sem umes bila tudi na teh kratkih in je seveda tako, da ce nadaljujes po starem je brezveze ce pa nadaljujes po novem se ti obdrzi izguba. uglavnem za to dieto sem slisala vecinoma samo hvale, tudi mnogim se je zdravstveno stanje poboljsalo. pocasi ampak ziher hujsas, tudi po dieti se znankam in prijateljicam ni nic povrnilo, naucis se nov nacin prehranjevanja, vsekakor pa na dan vneses vse tisto kar telo potrebuje.
    so pa tudi osebe katerim ta dieta ne odgovarja, ubistvu locevalno ne moremo poimenovati dieta saj je to nacin prehranjevanja in veliko bolj zdrav kot nas navaden nacin ko zmesamo vse skupi in potem od utrujenosti samo zaspimo.

LP
    •  
      CommentAuthorAicha

Ladica bi verjetno na kratko rada povedala tole:
    -jesti je treba vse ampak po pameti.

Sandrica meni je prej tudi slo na hitro dol ko je bila sila brez jo-jo ucinka sedaj pa
    moram prekleto paziti kaj in koliko pojem, da se ne zredim.
    Res pa je, da jem vse. Od tistega pac kar jem.

Vsi bi se morali zavedati posledic, ki jih ima nezdrav nacin prehrane na nas organizem.
    Aicha
    • CommentAuthorladica

aicha, moram povedati, da si povsem pravilno razumela moje sporočilo. Moram pa
    sandrico presenetiti ali pa tudi ne-kaj se ve,da je lahko rak tudi posledica nezdrave hrane, kot mnogo drugih bolezni. Lastnik verige McDonalds se je najverjetneje prehranjeval s hrano, ki jih njegovi lokali ponujajo in je pred leti umrl na delovnem mestu zaradi odpovedi srca. Ta hiba najverjetneje ni bila le posledica genov, ki jih je podedoval ampak v največji meri posledica njegovega načina prehranjevanja. Vsi pa se moramo tudi zavedati, da je hrana, ki jo dandanes uživamo precej kontaminirana (kar po 50 letih intenzivnega kmetijstva niti ni nič čudnega). Se sploh zavedate kolikorat je škropljen z raznimi pesticidi krompir, ki ga za kosilo kupite v Mercatorju, Tušu ali kje drugje. Velja pravilo: če v sadju ni črvov(češnje npr.) je sadje tako zastrupljeno, da ga še črvi nočejo... Da ne boste mislile, da sedaj poveličujem ekološko kmetijstvo, saj tudi v ekološkem kmetijstvu uporabljajo pesticide in fungicide, samo, da morajo biti le-ti manj škodljivi, sicer pa tako kot je dejal moj profesor na fakulteti: 50 let ste na kmetiji uporabljali umetno gnojivo, in škropiva, zdaj pa bi se radi šli ekološko kmetovanje. Na takšni zemlji ekološko kmetovanje ne bo mogoče vsaj naslednjih 50 let...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime21. Jan 2010

Ob taksnih podatkih sem vedno sokirana in zacudena.
    Res ne mores cez noc narediti EKO kmetije.
    Po moznosti pa se sosedje veselo skropijo in spricajo.
    Zal se nismo tako osvesceni, da bi jemali hrano kot preventivo proti raznim boleznim
    ( ce bi gospod v Mc'Donaldsu pordajal hrano za vegeterjance se mu mogoce to ne bi zgodilo)
    in je vsa zdrava in tudi EKO (koliko je EKO) hrana tako draga, da si jo lahko privoscijo tisti, ki jim je to
    modna muha.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

:cry::cry::cry::cry: samo jokamo lahko za EKO kmetijo, ki je nebo nikoli več, ker je v zraku preveč packarij tako ali drugače.

Kot pravi Aicha, če imam jaz EKO kmetijo, pa moj sosed škropi 100 na uro. Kje je potem moja EKO kmetija, samo v sanjah.:cry:
    Da pa požremo ogromno strupov, mi je pa čisto jasno. Včasih smo jedli paradižnik, kumare in papriko ko je bila ta zelenjava zrela.
    Poleti eno sadje, jeseni drugo in pozimi banane in pomaranče pa še kakšna mandarina. Kaj pa sedaj, celo leto imamo vse sadje in
    vso zelenjavo. Od je, kakšni pogoji so tam za sajenje, itd. da ne nakladam, saj same to že veste.

Lp Vandolina
    • CommentAuthorladica

Res je. Ker že nekaj časa intenzivno raziskujem probleme s kilogrami, ugotavljam da je menda kar več kot polovica Slovenčev pretežkih. A že Hipokrat je 400 let p.n.š. izjavil: naj bo hrana vaše zdravilo. Ugotavljam pa, da večina diet temelji na odrekanju in vzpostavljanju lažnega občutka sitosti. Kako naj torej človeško telo prenese vse strese in hiter tempo življenja, ki smo ga prisiljeni živeti. Fascinirala pa je ena zadeva katere delček vam bom predstavila: Danes je znanstveno dakazano, da debelost zvečuje tveganje za nastanek številnih bolezni. Pri preobilnih ljudeh se pogosteje pojavijo arteroskleroza, možganska in srčna kap, žolčni kamni, sladkorna bolezen, menstrualne motnje in celo motnje libida, nanazadnje pa so z debelosrjo povezane tudi nekatere vrste raka-npr. rak debelega črevesa pri moških in maternice pri ženskah. Torej, ko sem takole raziskovala po različnih forumih se mi je najbolj dopadel Herbalife (moram tudi priznati, da imam tudi nekaj malega izkušenj z njim in lahko povem samo, da me je le to pobralo iz globokega dna, ko sem se naenkrat znašla tam.
    • CommentAuthorladica

No pa še tole:ZA VSAK ŽIVLJENSKI SLOG IN ŽIVLJENJSKO OBDOBJE

Različni ljudje imajo različne potrebe prehranjevanja. Za vzdrževanje zdravega načina življenja je potrebna uravnotežena prehrana. Če svojemu telesu želite najboljše, boste težko našli boljši nivo hranljivosti, kot ga omogočajo izdelki Herbalife. To so varni in učinkoviti proizvodi, izdelani na znanstveni osnovi. Sami boste lahko nadzirali svojo telesno težo. Herbalife vam pomaga izboljšati učinke treniranja, ponuja najbolj kvalitetne dodatke k prehrani tako za ženske in moške, kot tudi za otroke in dojenčke. Herbalife lahko uživa vsak, ki jé hrano.
    Herbalife je izključno zdrava hrana in nič drugega.
    Sicer pa lahko vse to in še več najdete na www.omega69 kjer je vse res lepo ponazorjeno.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorsandrica

to je pa res, eko izdelki tudi tisti, ki obstajajo sigurno niso 100% eko, zalostno res. ko bi clovek lahko mel majhen vrtek, nekje dalec stran od vse te svinjarije in si sam sadil sadje in zelenjavico. se strinjam z vandolino kar se tice sadja, evo celo zimo majo v sparu jagode ipd.

kar se tice herbalife imam jaz same negativne izkusnje, prav tako znanka katera je bila vcasih njihov prodajalec, namrec hrebalife je isto kot jo jo diete. doker ga pijes je kul,. ko prenehas je sranje. prav tako vse tiste komprese - tablete katere pijes ki odvajajo blato itd. jaz osebno nimam nic proti ce ga kdo uporablja, sama ga pa nikoli vec nebi imela. pila sem ga dva meseca in sem se pocutila fajn, jedla sem po zmenjenem jedilniku, izmerili so me, dobila sem za darilo vse kar pride ... vse lepo in prav ampak nemores ga piti vecno, clovek mora definitivno naresti korak pri prehrani in nehati jesti svinjarijo in se seveda VELIKOOOOOOOOOOOO gibati, saj je sport nekaj najlepsega kar lahko naredis zase in svoje telo. Znanka, je prodajala herbalife mislim da priblizno dve leti, filala se je s tistimi kompresami, pile ta shake, no potem so imeli nek nesporazum pri placilu in se je nehala s tem ukvarjat. prej je dobila vse zastonj ko je nehala pa ni zelela metati vec denarja za to, ze iz tega vidika lahko locigno clovek opazi kaksen odnos ima bivsi prodajalec, se en mesec prej je hvalila to zadevo na polno no potem je blo pa skoda denarja za to. kar se tice zgubljanja kilogramov, jaz sem na ta racun izgubila bolj malo, mislim da tam nekje 3kg v 2 mesecih pocutila sem se ok ampak dalec od zeljenega, ona je v teh dveh letih kar lepo shujsala, no sedaj ko jo vidim ni ne duha ne sluha o tej postavni zagovornici herbalife. no jaz nimam kaj prevec za shujsati, sem vedno 5kg gor dol ampak vseeno sem poizkusila ze marsikej in tud to. najbolj sem pa zadovoljna z locevalno.

Seveda kokr komu pase, sam dolgorocno pa ce moje mnjenje kaj steje herbalife ni resitev.

lp
    • CommentAuthorsandrica

Pa se nekaj, herbalife je samo znamka in butasti ljudje kot sem bila jaz trosijo na to, kokr recimo nike, puma, adidas vse pa sijejo kitajci za male pare mi pa kupujemo za 100x drazi. tale shake oz. prah ki ga kupimo pri herbalife je bil ce se dobro spomnim okoli 50eur, no v drogeriji DM lahko isti shake, s katerim isto nadomestis obrok, isto veliko razlicnih okusov, ... itd. pa ga dobis mislim da za 6-8 eur, sam je pac druga znamka in ni herbalife.
    •  
      CommentAuthorAicha

Saj s herbalife ne nadomestimo obroka samo popijemo sejk ali kaj ze.
    Prav tako lahko pojemo jabolko ali jogurt. Ali spijemo Enemon, Bicentury napitek ali kaj drugega.
    Ampak kot je sandica rekla ne moremo do konca zivljenja piti nadomestke.
    Eno jabolko za malico je boljse, ali pa jogurt, korencek, zelenjavna juha.
    Aicha

Jaz pijem ta moj sejk samo ko v sluzbi nimam moznosti, da pojem malico ali kosilo.
    • CommentAuthorladica
    • CommentTime22. Jan 2010

E pa smo tu. Za izgubo telesne teže je super. Sama sem se določila, da bom didealen,idealen je za aktivne ljudi, ki enostavno včasih v službi nimajo časa niti prav dihati kaj šele jesti. Kaj natančno je bilo narobe med tvojo kolegico in ostalo ekipo Herbalifa ve samo ona in nihče drug, definitivno pa ni imela v Herbalifu nikoli česa zastonj. Kolikor pa je meni poznano so vsi izdelki Herbalifa izdelani v Ameriki in ne na Kitajskem, vsi Amerišli sodelavci v podjetju pa so Američani, zdravniki, znanstveniki, med njimi tudi Nobelov nagrajenec.... Menim, da se Nobelove nagrade ne delijo kar tako na "lepe oči". Če pa se motim, prosim, da me predlagate za Nobelovo nagrado v pisanju foruma...
    • CommentAuthorladica

Pardon. Hotela sem vam povedasti, da bom poskusni zajček za različne načine hujšanja. O stanju bom sproti poročala. Danes sem začela z zeleno kavo in iz prve roke vam bom povedala kaj se bo dogajalo. Že zdaj pa lahko povem, da FORMOLINE ne deluje, vsaj pri meni ne... Vsi ti izdelki, ki so v prosti prodaji niso namenjeni otrokom, nosečnicam in doječim materam, medtem, ko je Herbalife celo priporočljiv...:tongue:
    •  
      CommentAuthorAicha

Prosim poglej si spletno Stran Zelene kave: trenutno so prekinili prodajo, ker nekaj ni v skladu s pravilnikom EU o sestavinah.

Ladica mislim, da je najboljse, da se vrzes na dieto z manj zri in to je to.
    Jaz sem poskusila vse, samo Zeleno kavo in Paouyli caj nisem (me je ze srecala pamet) ceprav sem razmisljala se teden dni nazaj o nakupu Zelene kave. Res vse, od Tonalin CLA, Chitosana, Formaline, Turbo Schlanka, Xenicala, Reductila saj ne vem kaj se vse ne pa seveda nic od nicesar.
    Ce bi vsi ti Herbalife in tablete in ne vem kaj vse pomagalo nihce ne bi bil debel.
    Samo pravilen nacin prehrane skozi celo zivljenje ti zagotavlja vitko postavo.
    Skoda denarja za "bergle" kot so pripomocki za hujsanje.
    Priznavam edino Reductil, ki je za tiste z zelo visokim ITM, da jim jih predpise zdravnik in hujsajo pod zdravniskim nadzorom.
    Aicha
    • CommentAuthorladica

Se strinjam, da Herbalife ne pomaga prav dosti, če obenem ne spremeniš načina prehranjevanja in tudi življenja. Tudi stres v življenju veliko pripomore k debelosti. Še enkrat pa poudarjam: lačna mačka ne lovi miši!!! Kot sem dejala bom poskusni zajček saj edino tako lahko verodostojno pričam o uspehu posameznega načina in pripomočka pri hujšanju. Sandrici pa moram povedati, da preveč dobro poznam način delovanja raznih mrežnih tržEnj proizvodov od Oriflame dalje, zato ne more nikakor trditi, da ima sodelavec posameznega združenja kaj zastonj. Kvečjemu ima lahko popust kot vsi ostali kupci, ki se z nekim pisnim dogovorom pridružijo tej skupini distributerjev. Verjetno je imela njrna prijateljica namen Sandrico pridobiti v krog svojih sodelavcev na žalost z lažjo, kako bo imela vse zastonj?! Vendar pa ji to ni uspelo, saj je v takšnih timih še vedno na prvem mestu poštenje. Je pa tako: TUDI GNILO JABOLKO ODPADE Z DREVESA PREDNO DOZORI.:confused:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Oh, ja!!!:bigsmile::cry::devil::shamed::shocked:
    • CommentAuthorladica

Aicha,
    res me zanima kolikokrat v 30 letih pa so prepovedali prodajo Herbalifa, ker naj bi bilo s sestavo proizvoda nekaj narobe...
    • CommentAuthorsandrica
    • CommentTime22. Jan 2010 urejeno

ladica, a ti mogoce prodajas herbalife k si taka zagovornica??? Ta skupina v kateri je bila ZNANKA ( ne PRIJATELJICA - za une k neznajo brat ) so imeli ob veliki dosezeni prodaji zastonj SHAKE in KOMPRESE ( dve vrsti teh tablet ), oni so rastural s tem, tok folka kokr so oni mel dvomim da je mela v tistem casu bilo kera skupinca prodajalcev herbalife. Mene ni nikoli povabila med prodajalce, tudi sama nebi nikoli zelela to biti in nategovat ljudi z necim kar je mene razocaralo, nisem tip cloveka kateri bi prodajal slabo robo. Ce se je pa lagala pa njena osebna stvar, sam dvomim da je ob tistih par sto evrou dodatnega zasluzga dala stotko za te zadeve glede na to da je njen interes bil DENAR in ne STRANKA.

HERBALIFE je za moje pojme sam trend muha, ce kokr prav Aicha to pomaga bi bli vsi suhi, se posebi americani k majo to tm dost cenej kokr mi tuki pa je pou amerike prekomerno tezkih. To je nadomestek obroka, potek tega hujsanja s herbalifom pa gre tko. zjutraj nujno spijes shake potem do kosila lahko vmes pojes kaksne sadez oz. nekaj zelo majhnega, za kosilo jes zmerno s tem da moras pazit da nebo to nezdravo ce seveda hoces rezultate, do vecerje imas lahko spet eno majhno malico in za vecerjo spet spijes ta shake. lahko pa kosilo in vecerjo zamenjas. vmes preden to spijes pa moras se dve vrsti komppres - tablet spit, z napitkom vneses nekaj cez 200 kalorij, je pa to men za mazanje oci. clovek nemore z enim cokoladnim, vanilijevim shakom pa nevem kaj se majo nadomestit skledo zelene solate, ribo, strocinice itd. fajn je tko ce res nemors sabo nosit, ceprou si raj vzamem kaj od sadja ali pa crno zemljico not pa kos sira in papriko. to dolgorocno definitivno ni resitev. za une kateri imajo veliko veliko prekomerne teze je to ok, saj ne cutijo lakote, uni k majo par kilc prevec kot sem jaz imela je pa to stradanje, ko pa nehas s tem se ti vse povrne, saj se telo boji da bo zopet stradalo in da vse kar pojes v zaloge.

Ladica, ce moras shujsat se raje spravi na neko svojo dolgorocno dieto oz. nacin s katerim bos shujsala, jaz sem hodila dolgo casa na fitnes kjer sem si lepo izoblikovala telo in dobila jedilnik za 14 dni katerega sem skoz menjala, naredil so mi ga glede na starost visino tezo itd. tist je blo super, sam valda da ko dosezes uspeh se pol mal razvads s ksno tortico, kebabom, nisi vec tok v temu, ampak vse povprek preizkusat kokr pravs poizkusni zajcek za vse te bedarije je pa zelo neodgovorno s tvoje strani. a ves kok s tem obremenjujes telo? gor si razlagala o aidsu, raku in takih boleznih, s tem pa ko s temi bedarijami skodis in unicujes telo pa zgleda po tvoje ni nic narobe.

Pa brez zamere,

lep pozdrav
    • CommentAuthorladica

sandrica
    Herbalifa ne prodajam ampak ga uživam. Druge stvari pa občasno sporobam, saj le tako najbolj relevantno lahko govorim ali je dobro ali ne. Za vsako sprejetje zdravila in uradno trženje imajo vrsto poskusnih zajčkov, ki za denar spravljajo svoje življenje včasih tudi na nitko. Naj ti povem, da nisem več tako rosno mlada, sem pa odprta in zadeve dokaj dobro poznam.
    • CommentAuthorsandrica
    • CommentTime22. Jan 2010 urejeno

Aja se tale moj fitnes nacin naj vam razlozim, glede na sluzbo sem imela treninge dopoldan ali popoldan. ko sem imela trening dopoldan je bil okoli 11 ure, zato sem morala prej ustati da jem kar mi je predpisal osebni trener. pred treningom sem morala jesti OH in SKROB, se pravi dopoldan sem najraje posegla po polnozrnatem kruhu s papriko, kosmici z sokom katerega sem izcedila iz svezega sadja, kaj od sadja, pac kar se mi ja zalustalo, imela sem veliko na izbiro. kaksno uro - uro in pol sem imela trening, po treningu sem pojedla jogurt in potem do vecera samo zelenjavo in beljakovine, saj sem s tem hranila misice. se pravi meso, solate, ma res raznovrstno. ce katero zanima prepisem par jedilnikov da si boste lazje predstavljale. no ko sem imela trening popoldan pa sem za zajterk jedla nekaj od nastetega, kosilo - testenine, rizote, res imas na izbiro marsikaj, po treningu pa izkljucno beljakovine. je na nek nacin kot vzdrzevanje po locevalni. s tem nacinom sem v 8 mesecih izoblikovala telo, shujsala na pravih mestih, nikoli nisem imela velike tezave s tezo ampak clovek mora nekaj narediti da se bolje pocuti v svoji kozi. to tavanje sem ter tja je pa samo zatiskanje oci in neodlocnost. vzeti si moras cas in izbrati pametno resitev, ne recem tudi jaz sem marsikatero dieto probala, kar se tice preparatov in tablet sem samo herbalife, in lahko recem da kar se tice diet je edina locevalna pri kateri poznam primere da so osebe veliko shujsale in obdrzale, tudi sama grem na njo sedaj ko pridobim par kilc, drugace pa ni nic boljsega kokr jest vse in se veliko gibati - z glavo vse seveda.

LP
    • CommentAuthorsandrica

Preberi svoje prvo uvodno sporocilo in nato vsa ostala svoja sporocila. Te sploh ne razumem, po eni strani zagovarjas EKO hrano, kako moramo ziveti zdravo, kaksne bolezni so itd. jesti vse ampak po pameti medtem ko po drugi strani uporabljas herbalife, uno zeleno kavo, formoline in ne vem kaj se. res te ne razumem.
    • CommentAuthorladica

Eko hrane ne zagovarjam, ker je NI. Opozarjam na zdravo življenje in prehranjevanje in na sebi preizkušam zadeve, ki so popularne, za kater vsi mislijo, da je to to. Če zadeve ne poznaš do obisti je ne moreš kompetentno zagovarjati ali grajati...
    • CommentAuthorsandrica

Nebom ti nc pamet solila, sama najbolj ves kaj je zate prav tako, da ce si ti srecna sem tudi jaz.

lp
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz sem samo napisala kar vem za Zeleno kavo.
    Ne Herbalife niso nikoli prepovedali kot tudi Enemon ne.
    Meni tak nacin prodaje kot imajo Herbalife, vcasih Zepter in oni sesalci ni vsec. Enostavno imam odpor
    do takega nacina.
    Za 200 kcal lahko pojes skledo solate iz brokolija in paradiznika ali pa skuto in malo kruha.
    Vsak je svojega telesa gospodar.
    Ladica kako pa hujsas z Herbalifom in Zeleno kavo?
    Sandrica imas kaksne slike?
    In res bi lahko skopirala jedilnike.
    Aicha
    • CommentAuthorsandrica

S herbalife shujsas tako, da zmanjsas vnos kalorij, dva obroka ti odpadeta ( malica in vecerja/kosilo), se pravi da imas samo en obrok, pa se ta mora bit zdrav, druga dva pa nadomestis s tem napitkom. takrat mi je se narocila da se moram najmanj pol ure na dan gibati - sem poizkusila, ampak skoda denarja, me je prislo skoraj 100? in to za ne cel mesec. je veliko bolje imeti tri - pet zdravih obrokov pa telovadbo.

Aicha, bom te dni doma poizkala in jih prepisem sem, narejen je tako, da glede na visino starost in tezo vnesem toliko kalorij koliko jih telo dejansko potrebuje, ubistvu malo manj ce hoces hujsat. z herbalife vneses recimo 2 x 200 s shake-om, potem ce pojes vmes za malico jabolko 2x - 100 - je tu 500 kalorij, in ce s kosilom se enkrat tok vnese pol itak hujsas ce na dan vneses samo 1000 kalorij - telovadba, meni je trener izracunal da jih moram mislim da 1800 glede na telovadbo in vse ostalo. kar je ocitna razlika.

priblizno tko zgleda:

zajterk polnozrnta zemljica, kos zelene paprike,
    malica kos sadja
    pol sem imela telovadbo
    po treningu jogurt
    kosilo piscanjcji zrezek, zelena solata, zelenjavna juha
    vecerja solata s tuno

s tem da so taka zivila da ješ res svašta in je res pestro, sam je pac fora velik gibat, jest pravo hrano glede na telovadbo, da telo pravo vzema, pred treningom obvezno OH po treningu obvezno samo beljakovine.

slikice se bom potrudila tud poiskat pred in po, imam vse skupaj nekje z jedilnikom. a jih posljem na sladke grehe?
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja poslji jih na sladke grehe.
    Prosim.
    Aicha
    • CommentAuthorladica
    • CommentTime23. Jan 2010

Draga Aisa. Ker verjetno misliš, da Herbalife kombiniram z Zeleno kavo ti naj povem, da se motiš. Saj tudi ko naročiš pico ne naročiš še kruha... Poleg tega takšna kombinacija ne da rezultata, ki ga želim ugotoviti in sprobati na sebi. Glede reductila: mislim da reductil zdravnik ne predpiše, če gre samo za zmerno povečano telesno težo, saj se zaveda, da ima tudi to zdravilo določene stranske učinke kot jih ima celo Aspirin (poleg tega, da deluje protibolečinsko tudi redči kri, zato ga strogo odsvetujejo ljudem, ki imajo redko kri, so nagnjeni h krvavitvem in nosečnicam). Glede Američanov pa tako: cene na drobno se gibljejo podobno kot pri nas z izjemo naftnih derivatov, plačo imajo tedensko- wages in je precej večja kot pri nas. Po drugi stani pa je tudi več revežev in tisti so praviloma doma na cesti in nimajo niti zdravstvenega zavarovanja in najbolj na udaru glede debelosti so v Ameriki ravno tisti, v slabšem socialnem razredu. Tam namreč obstajata samo dva socialna razreda: tisti, ki imajo in tisti, ki nimajo (služba, denar, stanovanja oz.dom itd.,itd.). Poleg tega tisti Američani, ki imajo srečo in službo delajo od 8. zjutraj da najmanj 16. popoldne. Ne gre pa se samo zato, da nimajo denarja, ampak tudi za to, da ne morejorazpolagati z zadostno količino informacij v prvi vrsti nato pa nastopi finančna stiska... Je pa tema popolnoma skrenila s poti in je že neke vrste boj med različnimi uporabnicami različnih načinov hujšanja čeprav smo samo tri.
    •  
      CommentAuthorAicha

Saj je tudi pri nas isto: socialno ogrozeni nimajo denarja za kvalitetno hrano in se redijo, po drugi strani pa slabo ozavesceni hodijo v restavracije s hitro prehrano in uzivajo fast food, zaposlene zenske nimajo casa kuhati in kupujejo pripravljeno hrano, ki jo doma samo vrzes v mikrovalovno in pogrejes alo ocvres.
    Kar pa se razmer tice v ZDA: tam kdor hoce lahko dela, najde sluzbo, ce ne drugega je doormen ali usperjevalec prometa, ali nadzira pobiranje pasjih kakcev po cesti.
    Cene na drobno, pa tudi ostalih stvari so nizje kot pri nas in place so visje. Za dolocene poklice seveda. Socialna pomoc je visja kot nasa in lahko z njo nekako zivotaris, z naso ne mores nic. In niso sami tisti ki imajo in tisti, ki nimajo so tudi tisti na sredini.
    Ampak ne bom razpravljala o tem, ker vsak ima na svoj nacin pridobljene informacije.
    Aicha
    • CommentAuthorsandrica

Se strinjam z Aicho, ladica ne misliti da imam kaj proti tebi sam tvoje informacije so bolj tvoje mnenje kot dejansko stanje. Drugac pa ni nobenga boja, vsak pove svoje mnenje.

lep vikend.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime23. Jan 2010 urejeno

Presnete kile. Tale forum je za shujševalne diete in ne za herbalife, pa zeleno kavo, pa še za kakšno drugo packarijo, ki jo ponujajo in ni v redni prodaji.
    O tem smo že imeli diskusije. Brez propagiranja prosim.
    Aicha in sandrica imata prav. Ladica ti komot uživaj svoje preparatke, vendar nas s tem ne obremenjuj.
    Mi imamo svoje kuhane in doma pripravljene diete,
    PA BREZ ZAMERE.To je moje mnenje.

Lp kozoroginja:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

:peace:
    •  
      CommentAuthorVandolina

:thumbup:
    •  
      CommentAuthorTalita

•  
      CommentAuthorTalita

Sandrica: "pred treningom obvezno OH po treningu obvezno samo beljakovine."

Hvala ti za to informacijo!
    • CommentAuthorsandrica

Talita tako me je trener naucil :) pred treningom jes oh da dobis moc potem pa beljakovine do vecera da hranis misice :)))

drugace se pa pridruzujem kozoroginji, lepo napisano.

lp
    •  
      CommentAuthorAicha

Tako jedo tudi sportniki.
    A.
    • CommentAuthorladica
    • CommentTime27. Jan 2010

Joj drage moje dame. Pravkar sem bila ne neki drugi debati in ugotovila, da ste imele vse zelo veliko zanimanje za zeleno kavo ( od novembra lani) potem pa ste damo, ki je začela s to temo po nekaj časa kratko malo demantirale. Pa samo pohvaliti se je želela, kar je ugotovila, da njen organizem pozitivno sprejema zeleno kavo. Kar verjet ne morem kako hitro ste pripravljene nekoga pribiti na križ. Poleg tega pa verjetno kombinacija zelene kave in herbalifa mogoče sploh ne bi bila slaba, saj kot je že Vandolina dejala, je vse na rastlinski bazi(pri zeleni kavi), če pa pogledate na omega 69 pa lahko ugotovite, da je tudi herbalife na bazi naravnih zelišč. Torej bi to dvoje utegnilo delovati sinergično. Kaj misliš ti Vendolina? Pa lepo hujšajte!!!
    •  
      CommentAuthorVandolina

Joj Ladica, mislim, da jaz o tem nisem nič komentirala, komentar sem imela za EKO kmetijo in to je pa tudi vse?!
    • CommentAuthorladica

Na temo Zelene kava je 18. novembra lani dala komentar, in sicer pozitiven glede zelene kave, tudi uporabnica foruma pod psevdonimom Vandolina( mogoče si ga prebereš). Če je to druga Vandolina potem se zadnji komentatorki z imenom Vandolina oproščam...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Jan 2010 urejeno

Ladica Zeleno kavo so umaknili iz prodaje, ker ni ustrezala EU standardom.
    Sevdea komentiramo, spremljamo trg, vsaka bi imela cudezno stvar za hujsanje, ampak na koncu vedno pridemo do tega,
    da je naravna pot najsigurnejsa. In zastonj.
    Aicha
    • CommentAuthorladica

Staro zeleno kavo so umaknili iz prodaje, ker ni v skladu z našo zakonodajo o prehranskih dopolnilih, sicer pa se dogovarjajo za uvoz nove, ki naj bi bila v skladu z našo zakonodajo. Sicer pa se še spomnite koliko zdravil so umaknili s polic Ljubljanski lekarn ( pa ne zato, ker bi bila slabša...). Zelena kava zmanjšuje občutek lakote in "lušte" po nečem kar je za postavco strup ( zelena kava vsebuje tudi krom) kar je zelo pomembno za vzdržnost pri hrani v primeru hujšanja. To še ne pomeni, da kakršno koli prehransko dopolnilo pri hujšanju ni naravno le pomaga nam pri izgubi in vzdrževanju telesne teže. Pri stradanju pa je organizem dovolj pameten, da začne po določenem času stradanja ali manj žri spet ustvarjati zaloge v obliki maščobe, ki se jo tako zelo želimi rešiti...
    •  
      CommentAuthorAicha

Ladica tu se pa ne bom strinala:
    stradanje je eno in pri stradanju telo resnicno zacne vse kar dobi skladisciti kot mascobo.
    Manj zri pa je drugo. Ce prepolovis porcije in dnevno uzijes vse potrebne snovi za normalno delovanje organizma
    se ne nabirajo mascobe.
    Namesto 2500 kcal pojes 1200-1400. Ker zenska po 40 letu jih vec niti ne potrebuje.
    Mi pa kaj delamo: prenajedamo se, pa se cipsi, prigrizki in coca cola od mladosti, pa imamo potem probleme.
    Jaz vidim problem ze v tem ko vidim otroka, ki se base s Smokijem v casu ko naj bi jedel kosilo.
    Kar se Janezek nauci, Janez zna.
    In mi ze veselo stojimo ob bok zahodnim sosedom.
    Aicha
    • CommentAuthorladica
    • CommentTime28. Jan 2010

Tu bi se nakje strinjala s tabo. Nikakor stradanje ampak več manjših obrokov brez čokoladic, čipsov, slanih arašidov ipd, ki nam zmešajo že tako zmešano prebavo. Namreč redna prebava je ključen dejavnik tako za hujšanje kot tudi zdravje... Otrokom pa v imenu ljubezni prevečkrat popustimo, otroci pa presneto dobro vedo, kako pritisniti na naše šibke točke-namreč ni nujno, da je razvado podedoval ravno pri starših...
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime28. Jan 2010

Zakaj je vedno prepovedano tisto, ki je najboljše (čokoladke, prigrizki itd.)??????:cry::cry::cry::devil::devil::devil::devil: