![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
Tako da se veselim, da grem domov, po drugi strani mi je pa kar malo zoprno. Ampak pozitivno prevaga!
300g več manj

se opravičujem če me je kdo tako razumel. 

Če vidim, da nisem bila dovolj pridna, lahko ukrepam takoj.
in zgleda res grdo potem pa še ves ta"špeh" po vrhu.Vem da ni pametno izgubljati mišične mase ker potem tudi nimaš s čem kuriti kalorij in porabljati energije.Ampak ko se znebim še teh maščobnih blazinic okoli bi pa rada se znebila tudi teh nabitih mišic.

Sem jedla rogljiček, kuhala (in jedla) kitajsko, pila pivo ter zobala ob polnoči lešnike.

Bravo!
Jaz si tudi kislo zelje naredim na solato. Malo bučnega olja sol in poper, še malo česna in je to to. Pa kakšna zeljna juha ti tudi lahko pomaga. Sicer se ta rada zatakne in potem en čas ne gre več. Verjetno pa si ti na ločevalni, ali?
plus še kaj pribitka, ker grem domov. Kriva je pa predobra pica za večerjo, pa še za danes je ostala.
Ja, gor gre laže kot dol!