Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime4. Apr 2010

Talita smo te pogrešale na forumu. Kaj je kaj hujšega, saj tako dolga ležalna doba????? Upam, da bo vse ok.

Lep pozdrav in lepe velikonočne praznike vsem Vandolina
    • CommentAuthorJennifer
    • CommentTime4. Apr 2010

No p še jest:
    Danes tehtam 57.4 kg
    Od zadnjega tehtanja (to je bilo včeraj): 100g več -.- ...to je sam zrt tega ker sm pojedla kočšek čokolade :(
    •  
      CommentAuthorpretezka
    • CommentTime4. Apr 2010

Aicha, hvala ... zardevam. :wink:
    Talita, upam, da se kmalu pozdraviš! :bigsmile:
    Jennifer, ti ga pa biksaš, naravna nihanja teže se dogajajo vsak dan, zato je pa važno, da gledaš na širšo sliko, če imaš na teden v povprečju manj kg, hujšaš, zaradi koščka čokolade se že nisi zredila za 0,1 kg. :bigsmile: Kar nasmeh na obraz pa veselo naprej!
    Vandolina, hvala, tudi tebi lepe velikonočne praznike! Pa vsem ostalim seveda tudi! :bigsmile:
    lp,
    Pretežka
    • CommentAuthorjabka
    • CommentTime6. Apr 2010

Yes!!!! 70,2!
    Po praznikih, pa tehtam kilo manj kot pred njimi! Yes!!!
    To je pa res uspeh zame!

Sem pred prazniki imela dva dni diete z zeljno juho, tako da sem se pripravila nanje - gotovo sem že takrat izgubila ta kilogramček, ne vem, nisem se tehtala, glavno mi je bilo, da obrzdam svojo veliko požrešnost. In sem jo.

Zdaj pa naprej! Če vsak teden zgubim kilogram, jih bom v treh mesecih imela kar 10 manj. To, to je moj cilj.:cheer::cheer::cheer:
    :jumping::jumping::jumping::jumping::jumping:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime6. Apr 2010

Frajerka, po praznikih tehtaš manj, blagor tebi, si pridna.

Jaz pa tehtam ...., blaj, nič pridna, zato sem danes na sadnem, jutri bom na vodi in potem počasi naprej!!!
    •  
      CommentAuthorDaisy*
    • CommentTime7. Apr 2010

54,6 kg.Isto kot pred prazniki.Zdaj pa spet k zdravniku:cry:
    • CommentAuthorGagalina
    • CommentTime7. Apr 2010

98kg

Pr men gre počas, ker sem mal grešila med prazniki in nimam neke stroge diete. Ampak se mi pozna na oblačilih. Tako, da sem tut z malimi rezultati zadovolna. Sem pa skor vsak dan fizično aktivna.

lp,
    NikaPika84
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Apr 2010

Meni je malo slo dol, ampak zanemarljivo.
    Sedaj sem se vzela v roke.
    Aicha
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime7. Apr 2010

Men je šlo tudi zanemarljivo malo, niti ne eno kilo, tako, da se mi zjutraj sploh ni zdelo vredno zapisat, ker mi je manj pokazalo zaradi včerajšnjega stradanja najbrž. Ne vem, zakaj je tako, ker sem bila striktna čez praznike.
    Morda že sama misel na praznike redi:confused:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime7. Apr 2010

Manj kot včeraj in več kot pred dvemi meseci. Sram me je, pa bo že boljše.:shamed::shamed::shamed:
    • CommentAuthorGagalina
    • CommentTime8. Apr 2010

Dans mi pa kaže 96,8 kg, ampak mi kaže več maščob. Sam mi je to čudn, ker nisn veliko jedla in še ful sem delala. Ene tri urce smo drva spravljali. Zdaj pa nevem kako je to možno, tako da če katere ve za kaj gre, mi naj pove. Ali pa so te vage, lari fari.

lp

NikaPika84
    • CommentAuthorGagalina
    • CommentTime8. Apr 2010 urejeno

ups:shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Apr 2010

NikaPika jaz sicer imam to vago za merjenje mascob vendar nic kaj ne verjamem v njo.
    Ce logicno pomislis, kako naj bi ti izmerilo mascobe skozi podplate?
    Kako tista crtica ve, koliko imas ti vode in koliko mascob? Zakaj pa potem se misicne mase ne izracuna?
    Samo stehtaj se pa bos videla po tem.
    Aicha
    • CommentAuthorEucica
    • CommentTime8. Apr 2010

Aicha jaz sem tudi malo skeptična glede takih tehnic.Vidim da imam kg manj pa bolj trdo telo,napeto zadnjico pa takoj vem koliko je ura :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime8. Apr 2010

Meni tudi ni jasno, na enak način kot tebi, Aicha... Kako vaga čuti koliko maščob je v tebi, če samo stopiš gor?:confused:

Zadnjič enkrat sem se na žeton tehtala v lekarni in mi je sprintalo izpis. Ven sem odšla z dolgim kljunom - kar neki:neutral:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Apr 2010

Ja zato se pa jaz kar tako tehtam.
    Aicha
    • CommentAuthorGagalina
    • CommentTime8. Apr 2010

Se opravičujem, da sem dva posta oddala, ampak sem komaj zdajle ugotovila. Upam, da se to ne bo več dogajalo.

Jaz mam uno vago, ki računa mišično maso, vodo v teleu, maščobe in še kosti. Samo to verjeno meri po nekih študijah, ki so jih naredili na nevem koliko tisoč ljudi in jih izmerili. upoštevali pa so starost, višino in koliko kg so imeli. S temi vagami se ne moreš točno zmerit po mojem, kolikšen delež je nečesa. Za to so potrebne kakšne druge aparature. Je pa zanimivo vse skupaj. Vsaj dehidrirala ne bom, za to je pa dobra.

lp,

NikaPika84
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Apr 2010

Imas prav.
    Jaz sem pri 15-tih imela isto tezo kot sedaj in pri 25 tudi.
    Samo vidim, da je sedaj delaz mascobe vecji.
    Skoda, da ne morem primerjati.
    AIcha
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime8. Apr 2010

Evo, ni mi dal hudiček mira in sem se pozanimala kako delujejo te tehtnice. Sicer mi še vedno ni nič jasno, ampak moj mož pravi, da je PA JA ČIST RAZUMLJIVO.

Taprave tehtnice, ki merijo maščobo jo merijo na podlagi prevodnosti človeškega telesa pri različnih frekvencah el. toka. Na podlagi specifičnih prevodnosti, ki jih tehtnica izmeri je mogoče relativno natančno določiti relativni delež, ki ga ima maščoba v masi celotnega telesa. Te tehtnice imajo na stiku s stopali (nanjo moramo stopiti bosi) elektrode (ponavadi štiri kovinske ploščice - pod vsakim stopalom dve). No, tako ti pametna vaga zračuna delež masti:shocked:
    In menda zato tudi srčnim bolnikom ali pa tistim, ki imajo "ugrajene" kake aparature, odsvetujejo prepogosto rabo te tehtnice.
    Jaz si je ne bom kupila, bo kar dobra ta. kadar sem slabe volje, jo malo zamaknem s ta desne ploščice v stran, pa mi takoj 30 dek manj pokaže -
    pridna vaga:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime8. Apr 2010

O lepo, jaz se pa za omaro primem je pa cela kila manj, ha, ha.
    No sem zadovoljna, danes je spet malo manj kot včeraj, bo že šlo, že po hlačah čutim, da je boljše.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime8. Apr 2010

Hvala, mams, meni je zanimiva in razumljiva razlaga. :smile: Sem se tudi sama spraševala, kako to izmeri, pa se nism nikoli toliko potrudila.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Apr 2010

Hvala mams.
    Se dobro, da imamo pametne boljse polovice.
    Samo vaga je pa res pametna. Ce bi se kar izpisala jedilnik za dolocen dan in stevilo kalorij, mogoce nekoc v prihodnosti.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime10. Apr 2010

Ja taka vaga bi bila pa res odlična!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. Apr 2010

Ja svetovno bi bilo.
    A.
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime11. Apr 2010

Pa vgrajeno umetno železno roko, ki bi ti avtomatično pribila šamar, če bi se zredila.:wink:
    Al pa tako kot pri navigaciji, tečen glas, ki bi ti nesramno rekel : Ti pr****a ti, spet si se preveč nažirala!
    in obratno
    žameten, zapeljiv moški glas, ki bi ti ob vsakem izgubljenem kilogramu zašepetal : Vztrajaj, zares ti gre dobro, vsak dan si lepša, čakam te....

:bigsmile::heartsabove::dinner::rainbow:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Mams ne samo "šamar" še eno brco v rit, pa še kletvico iz hladilnika bi rabila!
    •  
      CommentAuthormams

Kdo je izumil hladilnike in vage?!?!?:devil:

Moja mama si je zdaj kupila ta nobl tehtnico in je vsa navdušena. Stane 36 evrčkov v big bangu in je menda super vaga. In ker je mama penziji in ima čas, jo preizkuša. Npr., se stehta zjutraj, potem pa čez dan popije dva litra vode in je zelenjavno juho ( nekaj kao hujša, pa ji ne bi bilo treba, ampak, da prođe vreme) , nato se spet stehta in pogleda, če ji več vode in manj maščobe pokaže
    :bigsmile::shocked::confused:
    •  
      CommentAuthorAicha

In kaj pravi mama?
    Deluje ali ne?
    AIcha
    •  
      CommentAuthormams

Kakor kdaj.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorČebelca

Danes tehtam 67 kg .... kar je 12 kg manj, kot pred tremi meseci.... cilj je bil sicer 15 ... ampak sem zadovoljna tudi s tem izkupičkom :) hvala babe :) in pubeci :)
    •  
      CommentAuthorAicha

Mams super mamo imas.
    Cebelca super.
    Aicha
    • CommentAuthorjabka
    • CommentTime13. Apr 2010

torek, moj tehtalni dan.
    68,2 kg!
    Vau! Dve kili manj kot prejšnji torek! Yes!!!
    V dveh tednih sem izgubila 3 kg.
    Sicer ne vem, kje - pri hlačah se še nič ne pozna. Bi rabila tako tehtnico, o katerih zgoraj govorite.
    Kakorkoli že ... gremo naprej!
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime13. Apr 2010 urejeno

63,1 kg
    •  
      CommentAuthorDaisy*

53,6 kg.
    •  
      CommentAuthormams

Pišuka, otroci, pa kje vi te kile najdete. Saj ste same štange:bigsmile:

Moje kilce (kiletine) sporočim jutri:shocked::confused:
    •  
      CommentAuthorVandolina

:sad::sad:
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz sem iz neznanih razlogov pridobila 1,5 kg.
    Nisem nic kriva.
    A, ja verjetno sem pridobila od prejsnjega tedna na misicni masi.
    Tehtala se ne bom kar nekaj casa.
    :devil:
    Aicha
    • CommentAuthorGagalina
    • CommentTime14. Apr 2010

Kot prvo bi rada povedala, da sem spremenila ime na forumu. Razlog je to, da sem spremenila način življenja. Doma se je vse uredilo in me podpirajo. Tako, da nisem več nika.

Zdaj pa k moji situaciji. Prvič ko sem se tehtala 13.3 sem imela 101.5 kg. Takrat še nisem začela hujšati. Torej to sploh ne štejem.
    Hujšati sem začela 17.3. takrat sem jih imela 100,4.
    24.3 - 98.6 kg
    31.3 - 99
    01.4 - 98.9
    07.4 - 98
    09.4 - 97.2
    14.4 - 95,8

Torej je po 4 tednih rezultat -4.6 kg.

Najbolj se vidi rezultat na oblačilih, ki so mi končno prav. Tako, da sem kar malce vesela.
    Nisem se še navadila, da jem 5 na dan, tako, da včasih kak obrok pozabim, kar ni dobro. Sem pa začela tudi malo telovaditi in športat, tako da so rezultati bolj vidni kot prej, ko sem samo majn jedla. V tem času sem prebrala ogromno literature, za katero prej sploh nisn vedela da obstaja.

lp,
    Gagalina
    • CommentAuthorjabka

Bravo, Gagalina, si na pravi poti. Sploh me veseli, da si začela telovadit in športat. Ja, brez tega ne gre. To nam mora postati način življenja.:thumbup:
    •  
      CommentAuthormams

Gagalina:bigsmile: Hihihihihihi, sori, moram se nasmejat. Res si faca.:bigsmile:
    Bravo za kile.

Jaz sem se tehtala danes. Včeraj sem obljubila, da prvič napišem svoje kile.
    :confused:

74,2:shamed:
    In zdaj si lahko zračunate, koliko se mi jih je nabralo, preden sem začela z dieto. :sad: Res je bil skrajni čas.:neutral:
    • CommentAuthorjabka

Mams, si a mojster! Bi mogla pisati kriminalke. Znaš, pa še kako znaš ustvarjati napetost.
    In jaz, ki kot veš, sem malo za luno, zdaj še čisto nič ne vem. Pa še mlaj je danes in se mi je sploh vse zaštrikalo.:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorDaisy*

53,5 kg.
    •  
      CommentAuthorprimorka

62,7 kg Upam, de se bom dans in jutre čimbolje upirala skušnjavam! :shamed:
  1.  
    Pozdravlejne punce! Tudi mene mučijo kilogrami, pred časom sem že uspela shujšat, sedaj po dveh letih pa sem vse dobila nazaj. Danes zjutraj sem se odločila, da sedaj gre pa zares, in sicer sem pristala na 72 kg, pred 2 leti sem imela 63 kg, višina 172. Moj cilj je 65kg do poletja (odhoda na morje).
    Hvala ker mi boste pomagale "moralno". Lp Maja:shamed:
    •  
      CommentAuthormams

Majanagaja, pri približno enaki višini in približno enakih kilogramih si želiva enako. Najbrž imam jaz samo par let več. Ali pa več kot par:shocked:
    Razlika je tudi v tem, da sem jaz do zdaj shujšala že nekaj kilogramov, torej sem jih imela:shamed:

Dobrodošla, v družbi je lažje - :bigsmile:
  2.  
    Glede tvoje starosti ne vem, jaz jih mam 28. Ja moje želje so se pa mal spremenile, takrat k sm pršla do 63, sem na vsak način hotla 60, startala pa sm iz 72. Potem sm se vrnila na 76, pa sm spet pršla na 68. Sedaj pa kot pravim spet 72, cilj pa je 65.
    Ja v družbi je veliko lažje :))
    • CommentAuthorjabka

Pozdravljena, Majanagaja, dobrodošla, ti kličem tudi jaz, čeprav sem tudi sama zelo frišna na tem forumu in čisto frišna pri hujšanju. Ja, si res prišla na pravi naslov. Punce so zelo izkušene in prijazne in vztrajne ... Uspelo nam bo skupaj, sigurno. Si si že naredila načrt in pot, kako to dosežeš? Dieta? Šport?
    :swingin:
  3.  
    Tudi tebi jabka en lep pozdrav. Ja moj načrt je tak, okvirno man "žri". Ne sedaj pa resno, v glavnem so moj problem sladkarije, tko da to črtamo z mojega jedilnika. Šport pa, poleg pilatesa 1 x tedensko v skupini, še 2 x na teden doma, kar počnem že neki časa, še kolo, ki pa bo prišlo v poštev sedaj v topljejših dnevih, pa tek, pa sprehodi s psom.... Sej pravim, sam sladkarije črtam, pa se bo poznal ... Bomo videli, sporočim rezultate, po navadi se tehtam 1x tedensko, da nisem vsak dan slabe volje :shamed: Se slišmo :)
    • CommentAuthorjabka

Oj, si pa taka kot jaz. Tudi moj problem so oz. so bile sladkarije. In sem jih črtala, pa sistem "manj žri" in se mi že pozna. In pa zeljna juhca. Ta meni zelo pomaga. Očitno pospeši prebavo in toplo mi zapolni želodček med obroki, da nimam prevelikih skušnjav.
    Pa jih imam včasih, oja.:shamed: Potem pa pridem sem postokat in se čudit drugim, ki so tako disciplinirane.
    •  
      CommentAuthorAicha

Pozdravljene "ta nove".
    Te sladkarije so pekel za vse nas koliko vidim.
    Moja teza ne bo zapisana je pa vrezana v mojih mozganih.
    Aicha