Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorfirbc
    • CommentTime2. Feb 2010

Živjo
    zanima me če je kdo že uporabljal kakšne tablete-ZAVIRALCE APETITA in če so res kaj pomagale...
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime2. Feb 2010

Zaviralec apetita je Reductil, ki zna biti nevaren za zdravje.
    • CommentAuthorfirbc
    • CommentTime2. Feb 2010

Talita si ga že kdaj uporabljala???
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime2. Feb 2010

Reductil je bil edini priznani zaviralec apetita in se je izdajal na recept. Pa so ga zaradi škodljivosti vzeli iz prodaje. Pa lahko si sigurna, da ga pri svojih kilah ne bi dobila. V prosti prodaji pa je Apetit stop al neki tacga od Medexa in preizkušeno ne pomaga. Pa itak ga ne rabiš!
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime2. Feb 2010

Reductila nikoli nisem uporabljala.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime2. Feb 2010

Primorka, tudi jaz sem ga jemala pred 2 meseci, ker kilaža ni šla nikamor dol, pa sem samo vrgla denar stran, ker mi ni popolnoma
    nič pomagal. Apetit pa se mi zdi, da sem imela še večji kot prej!!!:devil::devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorminaa
    • CommentTime2. Feb 2010

apetit stop brezveze nič ne pomaga
    jst bi tud rada kaj da bi mi zaviral apetit,sam kaj?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Feb 2010

Ne boljse je, da si kontroliras am apetit.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorcarrie
    • CommentTime4. Feb 2010

apetit naj bi zaviral mate čaj. jaz sem si kupla od teekanne k je ubistvi mešanca mate čaja, mete in še nekaj zelišč in mi je odličnega okusa tak svež okus mi ma in ga pijem vsak dan zelo veliko seveda nesladkanega. no če dejansko zavira apetit ne morm rečt. je pa tko da kadar me zagrabi lakota si skuham skoraj pol litra (mam tako velko šalco) tega čaja in pijem mi mal zapolni želodec in tist napad lakote mine.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime4. Feb 2010

Ma, meni nič ne pomaga, razen tisti "manj žri", noben zaviralec ne upliva na moj želodec.
    •  
      CommentAuthorcarrie
    • CommentTime4. Feb 2010

no meni je čajček dobr zato ga pijem pa še zdrav je. fajn mi je tud da ne pijem cel dan vode ampak zraven še velik čaja. tud zelen čaj mi paše. drgač pa ravno zato da "manj žrem" pomaga kakšen čaj al pa iztisnjena grenivka z velik vode. pač karkoli.. boljš velik tekočine spit in si mal napolnt želodc kt pa da se nažrem hrane :)
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):