![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
Sem prav dvakrat pogledala, ali res piše, da je Koka objavila nekaj!
Kako gre kaj življenje z otročičkom? Lepo brati, da se imate super, res!
)
Mogoče si pa naročim tole knjigo...
Sm hotla sam povedat, da sem letos dvakrat delala nutelino torto (v bistvu sem prvič v življenju sploh pekla torto) in je božanska
. Potem me pa še zanima, Pretežka... teli jedilniki za 3 dni, ki si jih objavila na 5. strani... to so še za 2. stopnjo?
Sm hotla sam povedat, da sem letos dvakrat delala nutelino torto (v bistvu sem prvič v življenju sploh pekla torto) in je božanska
. Potem me pa še zanima, Pretežka... teli jedilniki za 3 dni, ki si jih objavila na 5. strani... to so še za 2. stopnjo?
Pa hvala za pohvale
, blog je bil zdaj en mesec na počitnicah od mene ... ali pa sem bila jaz na počitnicah od bloga, saj ne vem
, danes bom pa objavila solato taco pinto bean, ki je tudi del te instinktivne diete. Imam že skoraj vse slikice, samo še preliv moram združiti s solato, ampak to bo potem, ko jo bom jedla, tako da takrat napišem objavo. 
, me veseli, da si z njo pristopila v tortni tabor. 
), ampak še vedno zajtrk kar konkreten, prva malica sadje in oreški, druga malica nek mlečni izdelek, kosilo ob dvanajstih kakšna močna juha ali solata, kosilo zvečer pa z več hodi. Pa na lososa sem postala mahnjena. In zadnjič so mi celo ribe v ribarnici dišale! Jaz ribe drugače jem, ampak ne s kakšnim večjim užitkom, zadnjič sva pa kupovala lososa in mi je tam pri ribah vse dišalo. Navadno mi je smrdelo. 

Čez vikend sem se sladkala na partonu in poroki,
danes sem bila pa razmeroma pridne glede prehrane v službi, če odmislim sladoled, ampak ga pa tudi ni bilo tako veliko. Zdaj grem pa kuhat čisto pravo domačo mineštrco! Mmmm! Pa še rdečo peso bom dala kuhat za jutri. Ok, itak jo bom jedla že za večerjo ...
Jaz sem na 77 drugače, spet vikendi pri babicah. Sicer sem pa za naslednje tri dni naplanirala falafle, sem že zarolala kroglice, zdaj se pa ne morem odločiti, ali naj jih scvrem ali spečem. Moram še pogledati, če je blazna razlika v kalorijah, potem jih bom pač spekla ... čeprav mi je cvretje bolj izziv, ker me zanima, ali bodo skupaj ostali ali bodo razpadli v olju in bo treba dodajati moko (česar nočem, pa ne samo zato, ker sem jih že zrolala in se mi ne da še enkrat ponavljati vaje
).
Čeprav bi z veseljem volka požrla, tisti dnevi pač. Ma bo bo, upam de ne podležem. Pa vsa sem nekam povožena, zaspana ta teden.

Boš delila načrt z nami?
Upam, da te ta teden ne matra zaspanost.
Grem zdaj naprej na svoje strokovno škrebljanje, članki so stresni, muzika zraven pomaga. 
.
Ne, resno, pazi nase! 

) vzpodbudil, da sem začela delati stoje: http://sweatscience.com/too-much-sitting-will-kill-you-even-if-youre-fit/ Prvi dan sem eno uro komaj zdržala, tako da sem vsako uro prestavljala komp z mize na polico in nazaj, ampak že po enem tednu sem lahko prestala ves delavnik. Pa ugotovila sem, da sem stoje bolj skoncentrirana na eno stvar in posledično bolj produktivna. Pa seveda ne stojim kot lipov bog.
Aja, pa bojda je tudi sedenje povezano z debelenjem: http://www.psychologytoday.com/blog/cravings/200905/get-stand Člankov je veliko, če bo katero zamikalo stati med delom, lahko pogugla in sama presodi. Jaz moram reči, da sem navdušena stalka.
, včeraj sva bila na bratrančevi poroki, se nisva držala nazaj ne pri jedi ne pri plesu, danes pa telo pravi predvsem in samo vodeeeee. Zdaj pa v nakupovanje hrane za naslednje 4 dni. Moram reči, da je prav osvobajajoče, tole kuhanje za več dni naprej. Saj vem, da večina tako že dela, tudi doma je mami vedno skuhala veliko, pa smo jedli, dokler ni zmanjkalo, ampak nekateri moramo očitno do vsega priti sami. 

in super, se že veselim fotke!

Kako je pa s tabletami zdaj?