![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
Ja, uspešno in okusno dieto imam, sem zelo vesela! 

Teža danes zjutraj: 79,9 kg. 7 je spredaj, 7 je spredaj! 
A v toplicah nimajo tehtnice? Mi smo včasih hodili v Olimje, pa je bila tehtnica v kopalnici (pod omarico) ... pa tudi v fitnesu, si se šel lahko samo stehtat.
, to so pa škrti! Jaz bi šla po repete ... pa še po en ... pa še po en ... dokler ne bi dojeli.

... Ampak glede na to, da sem jaz freelancerka in delam cele dneve, ker je treba lovit roke, pa mi znese, mislim, da ni preveč za pripravit.
Če ti angleščina ne dela težav, ti kar svetujem, da si kupiš knjigo, ker stane skupaj s poštnino 15 evrov, z amazon.com, sicer malo traja, da pride sem, ampak ok ... drugače bom pa jaz tudi na blogu počasi objavljala recepte tudi iz te knjige, ampak tisto bo res počasi, ker je treba slike urediti, pa nimam vedno časa, da bi se tega lotila, tako da sem ta mesec šele en post objavila, pa še ta je bil za sladico ...
, kar ne pridem zraven, za vikend greva trte obrezovat na Dolenjsko ... sicer je bil pa vegetarjanski hamburger nadodličen, štručke so bile mehke in zelooo okusne, in tudi polpet je bil super, čeprav sem med delanjem klela, ker se ga ni dalo obračati ... no, ker sem naredila 8 polpetov (6 jih je romalo v zamrzovalnik skupaj s 6 štručkami), pa sem bila preveč lačna, da bi vse spekla naenkrat, sem polovico polpetov pekla po tem, ko so že 2 uri odsedeli na pultu in se ohladili (najprej čebulo, korenje in šampinjone kuhaš, da vsa voda izpari, potem pa dodaš parmezan, sol in poper in oblikuješ polpete) ... in potem jih je bilo veliiiko lažje peči in obračati.
Naslednje 3 petke s tem itak ne bom imela problema, samo iz zamrzovalnika jih vzamem in hop v pečico!
, ampak ko jih prerežeš in potem polovički nekoliko popečeš na teflonu, se zaradi toplote spet zmehčajo.
Zgledajo fenomenalne!
Grem takoj popravit! Hvala!

Ti kar pridno objavljaj!
Lahko pa probaš z bučkami?
Tudi jaz jih imam zdajle za zajtrk!
Kakšni pa so kosmiči, namočeni v vodi? Pride to kot ena kaša ven?
... jaz pa vedno čim bolj mrzlo mleko na kosmiče, da ja ostanejo čim dlje nepocasti. 

... uuu, ja, z jogurtom so še boljši!
) sva oba posvojila, dobro se počutiva, hrana je raznolika, vsem čutom je zadovoljeno in nikoli nisva nabutano sita, kot sva bila včeraj oba po pici ... in še danes zjutraj se me drži ta težki občutek. Sem hotela deliti z vami, ker se mi zdi zanimiv podatek ... prej se mi res ni nikoli zgodilo, da bi po tem, ko me je odpihnilo ven iz diete (tokrat brez narekovajev
), hotela nazaj.
In me veseli, da boš humus naredila, čeprav ne razumem posta. 
Do morja lahko namreč izgubim še 10 kg, če grem s tem tempom, ali pa 15 do 20 kg (in torej že dosežem svoj cilj), če vmes ne jem na način, kot sva jedla na Dolenjskem.

, saj ko se teža počasi pa vztrajno niža, ti to da neko mirnost, da bo šlo, s to mirnostjo pa tudi pomirjenost s tempom hujšanja.
Malce me je še strah kakega platoja, ampak do njega menda sploh ne bi smelo priti, dokler ne pridem na svojo idealno težo, pravi Robertsova ... glede na to, da so se še vse ostale njene obljube izkazale za resnične ... upam, da se bo tudi ta.

Danes zjutraj še 0,2 kg manj ... čeprav sva imela včeraj na obisku bratranca in njegovo drago in sem nam pripravila večerjo: sem naredila Cezarjevo solato po tistem receptu, ki sem ga objavila, samo da sem spremenila količine za preliv, sem jih spremenila tudi v objavljenem receptu, ker se je izkazalo, da je preliva odločno preveč ... potem sem se spomnila, da sem že prvič rekla, da bo to preveč preliva za 4 ljudi (resno: 150 ml limoninega soka in kar 450 ml olivnega olja ... halo???) in se količine prepolovila ... No, včeraj sem tako naredila veliiiko preveč preliva, pa sem ga spravila v plastenko in ga imava zdaj kar v hladilniku. Uf, sem se zapletla
, torej, naredila sem to solato, pa zmiksala jogurt, jagode in borovnice in spekla polnozrnate piškote s pšeničnimi otrobi, čokolado in granolo, tako da je bila to naša večerja.
Teža je ostala ista v teh treh dneh, ne gor ne dol.