![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

Ampak potem pa z užitkom pojem kos ... in presojam, ali je dosegel moja pričakovanja.

: počasi sem se naveličala tudi hrane iz 2. stopnje, moj instinkt po raznolikosti se je oglasil in zdaj raje niti ne pomislim na razne afriške enolončnice, čeprav je res dobra in čeprav sem jo jedla danes za kosilo. Ampak če je ne jem kakšen mesec, bom čisto zadovoljna. Tudi dobrih stvari se človek lahko preobje. 

(to je bilo kosilo opoldne), da sem vzela še sladico, ki sva si jo razdelila, je bila pa čista sladkosnednost (suhe slive v rumu in kepica vanilijevega sladoleda) in dejstvo, da je bila hrana na voljo (še eden od instinktov
). Zvečer sem se zato odpovedala redni sladici, tako da ni bilo nobenih prekrškov.
, in sicer večerja (ker ob 12-ih pa res ne morem toliko pojesti, na tako kosilo sem navajena ob 5-ih, 6-ih popoldne), ki bi bila sestavljena iz treh hodov, juhe, glavne jedi in solate. Za glavno jed in solato je bilo poskrbljeno, sladico pa bi jaz vsak dan z velikim veseljem zamenjala za juho. Juha mi je torej manjkala. Tako da nameravam čiste juhe vključiti v večerje, magari nekaj dni jesti juho ob ostalem, nekaj dni pa sladico.

).

Jaz se že veselim. Nekatere stvari sva ohranila iz dosedanjih jedilnikov, solato z modrim sirom, pa prženice, pa iz prve stopnje jajca s šunko in paradižnikom, ker so preveč dobre, da si jih ne bi še želela. 
Kako? 

Ja, tudi jaz se veselim dne, ko bo spredaj 6 ... še nekaj mesecev, pa bo.
Še pred tem se pa veselim dne, ko bom končno tehtala manj kot moje srce! Zdaj tehtam toliko, kot je on na začetku diete (tudi on je to hrano z mano, pa glede na to, da sem ga zredila za 8 kg, ni nič dodajal hrane). Dragi jih ima zdaj 5.5 kg manj. 
Moj dragi ima tudi večerna hranjenja. 
... bom spremenila vzdevek v "nekdaj_pretežka", ko bom že čisto skupaj potegnjena. 
, hvala hvala ... nisem se sicer mislila posneti ...
Ampak nikoli se ne ve!
Nisem se posnela spljoh, sem pa indijanski ples na začudenost dragega zaplesala kar na hodniku pred kopalnico, ker je bila danes teža 77,9!
Fant je po začetnem šoku bruhnil v smeh, potem je pa rekel, če sem prepričana, da ne bi bili Indijanci užaljeni, ko bi videli, kaj sem zaplesala, ampak sem mu povedala, da so razumevajoči in da vrtenja v krogu in tresenja riti v stilu mokrih račk definitivno ne bi vzeli za slabo.
Sem zadnjič stestirala, taščica je jedla torto, jaz sem jo pa gledala ... gledanje ne redi: http://huferka.dulmin.si/2010/04/22/torta-s-tulipani-prekrivanje-torte-s-fondantom-in-tulipani-iz-fondanta/