![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
Naš najmlajši scrkljanček bo imel 3. maja 4 leta in si želi takšno torto.
, mali pa ima rad vse. 

).
:
Seveda pa bi, če bi hotela s fondantom prekrito torto, na robove oblatov nujno morala nabrizgati masleno kremo. 

)

Hvala za link ... zdaj pa čakati do maja, da se stran na novo postavi. 

Pa čokoladno - orehovo rulado s kislo smetano - to pa naš mali naravnost obožuje.

), ampak če se ga slučajno ne bosta lotili, je tam super prostor. Če bo Nika prav risala na torto, to stori kar s čopičem, verjamem, da jih ima veliko, samo jaz sem za torte kupila set, ki ga uporabljam samo za torte.
Aja, pa že kapljica vode je dovolj, da se barva v prahu stopi.

Ti kar vprašaj, če bo še kaj
, itak mi je to v totalno veselje. 

In ja, čisto si predstavljam, dober opis.

Jaz sem pa ravnokar imela za zajtrk žitno ploščico s čokolado (skupaj jo pa drži beljak s sladkorjem, marshmellow fluff -- vse skupaj je po okusu kot en žvečljiv čokolino s koščki orehov) pa bananin mlečni šejk s kepico vanilijevega sladoleda. Težko meni na tej dieti! 

Ker pred nekaj leti nisem znala pripraviti melancanov tako, da bi mi bili všeč, sem vsakič na novo presenečena, ko se melancani v receptu obnašajo božansko.

Se pravi : pravokotna in gor dinozaver. To je zadnja glasbena želja malega tirana. Aja, pa modra televizja mora bit
in seveda zelen dinozaver.
Vse najboljše, če ja. 

Ta masa, ki jo pa jaz uporabljam, se pa lepo oblikuje.