![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

Se vam tudi to dogaja?
Zdaj sem pol ure porabila za zapis v "shujševalni dnevnik" ... pišem si vsak dan težo vanj, ko je pa kakšna krizica, pa še kaj daljšega, da dam ven iz sebe, kar me muči. Trenutno sem dobila zagon, upam, da me ne mine sredi dneva.
Tako da si grem zdaj končno prepisat že 3 dni nazaj sestavljen jedilnik.
V oklepaju niso kalorije, ampak številka strani, kjer je recept. 
, tam, kjer piše 1 do 2 rezini pršuta ... če pripravljam zase, dam eno, za fanta dam dve: http://huferka.dulmin.si/2010/04/30/italijanska-tortilja/

Ves dan smo namreč bili v vinogradu na Dolenjskem, smo zamenjali ribam vodo, pa reševali zajčka pred kosilnico pa klepetali na svežem zraku ves čas. 

Ima tastarejša fotoaparat in kable za računalnik, je pa pri fantu še vedno.

, si me nasmejala navsezgodaj zjutraj!
Complimenti!
(poskus ita-slo besedne igre
)

) ... Skratka, torta je bila rahlo defektna ampak dobra. No, glede defektnosti se boste itak sami prepričali - je pa bila iz srca, glede na to, da tort pa res ne delam prav pogosto. Vse ostalo je bil uspeh, gostje, predvsem pa mali, zadovoljni.
Upam, da si slikala tudi vmesno varianto (oz. da so ti poslikali tudi vmesno varianto), tisto, preden si dinozavra postrgala s torte in ga oblikovala v drugačnega.
Pa konec maja še 5, za frenda, zase, za babi, za fantovo babi in za frendico. Potem ima pa še fant rojstni dan na začetku junija. Aaargh, raje sploh ne razmišljam o tem, me ima, da bi planila v jok pa na drevo!
Pri vsem skupaj ne pomaga, da mi je še kar slabo, danes mirim želodček s prepečenci in janeževim čajem, kaj drugega mi itak ne paše. 

Aja, pa v tej orehovi kremi, ki sem jo naredila, se seveda čuti orehe na polno, samo Schillerjeva torta v kremi itak nima orehov.
Iz angleščine imam pa le certifikat FF-ja. Zaenkrat.
Čemu sprašuješ?

same dobrote.

Tako da me zanima, če ima kdo izkušnje z Bon Appetit (pa Chez Eric, če sploh še obstaja) in kakšne ... našla sem nekaj mnenj na netu, ampak so vsa stara, najnovejše na strani moja-gostilna.com pa ni najbolj vzpodbudno. Tako da: au secours! 
, lp,
Sva imela s fantom tako filmsko pocukrano obletnico. 

Čudna sem bila že kot otrok.

In btw, nisem pozabila na gvakamole, ampak sem pa pozabila na en avokado, tako da je bil samo za v smeti, zdaj pa upam, da nisem z dvema enako predolgo čakala. 
In jaaa, poznam knjigico, jo imam, sem eno leto kar redno delala jogurt po njej ... zdaj imam sicer čisto preveč jogurta v hladilniku (še kilo pa pol, ne vprašat, koliko ga je bilo prej ... fantu se je nekaj zmešalo za jogurti pa jih je prinesel toliko, da je bila cela polica polna! In to takih, pol-litrskih
), da bi se ga spet lotila sama delati, ampak ga bom, ker si me spomnila, kako je res dooobeeeeer. Drugih receptov pa nisem naredila iz njene knjige, ker sem, po pravici povedano, kar malo pozabila nanjo. Bom pofirbcala pa vključila kaj v svoje jedilnike.
Hih, sicer pa razumem te slovnične zbodljaje.
Čeprav je 6 morda maaaalček preveč
, jaz jih, ko se ohladijo, preventivno takoj po 2 pospravim v zamrzovalnik. Daleč od oči ...