![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
Samo se ne spomnim, kaj je bilo. Za ploščice pa ne bi vedela.

in rezervne najlonke, če se dami med prehranjevanjem mal strgajo na stegnih ( sicer ne vem kako, glede na porcije po francoskih merilih)
Štrudli? No tnx. Me ne premakne. Probaj mi pa omeniti sendvič s tuno in vsemi spodobnimi dodatki, pa še malce zapečen....

Jabka, ti kar pridi še kaj povedat!
Pa itak je vsa hrana stvar instinktivne diete, samo v pravih količinah in prav kombinirana (če je visoko kalorična, potem rabiš nekaj še zraven, kar te zafila) mora biti!
Jaz sem tudi včeraj naredila burek, zadnjič sem v Sparu odkrila polnozrnato vlečno testo in sem ga _morala_ kupiti. Sem porabila 265 g testa, 715 g fete in 35 g olivnega olja ... to je sicer moj lasten recept za burek (teže vem, ker sem zaradi bloga vse tehtala
), nama je najboljši ... včasih sem dajala vse, kar je mlečnega, od skute, kisle smetane, jogurta, sira itd., pa je bil vedno tako ... štrudlast, potem sem pa enkrat šla na nek srbski forum in tam sem prebrala, da je v sirnem samo ena vrsta slanega sira, ne spomnim se več, katera, itak je ne dobimo pri nas, ampak po opisu se je bralo zelo fetasto. No, skratka, sem zračunala, da ima 1/8 (okrogel burek za narezat, ne polžki) 404 kalorije, tako da sem pojedla to pa eno veliiiiko skledo zelene solate. Kilice pa dol.
6/8 je popapcal moj dragi, eno sem si pa priborila za danes popoldne.

), drugače bi bila že do kolenih v pripravah francoske hrane. Jaz imam nek naredi-sam-gen, ki se aktivira takoj, ko je kaj videti težko in tako, da bi bila pametnejša izbira poklicat katering
, sicer pa glede na to, kar si ti pripravila za malega, ga imaš gotovo tudi ti!
A slikice so že? Sem grozna, a ne, saj vem. 

Teža gre gor pa dol pa gor pa dol, ampak v povprečju še vedno vztrajno dol. Sicer zelo počasi, ampak mi je čisto vseeno. Dokler lahko jem takole vse, me prav nič več ne moti hitrost hujšanja. Zdaj sem namreč na "brez jedilnikov", principe sem posvojila, tako da vem, koliko moram jesti, če želim, da gre dol, in tudi vem, koliko je preveč. Kot bi mi kdo dal navodila za uporabo mojega telesa, in sem jih zdaj končno pokapirala.
Čez vikend sva bila denimo na dveh piknikih na isti dan, seveda je bilo hrane preveč, čeprav nisem planila po vsem, ampak nikoli nisem šla čez tisto mejo, ko si že daaavno sit, pa se naješ do slabosti. Kar sem pred dieto redno prakticirala.
In ko sem v ponedeljek za kosilo jedla občutno preveč, sem potem za večerjo zmazala samo eno veliko skledo solate. Tako, to je moje lovljenje ravnotežja in odganjanje maščobic. Pa fino se mi zdi, ker vsak pripomni, da se mi teh 8 kg minusa fuuul pozna. 

, lepo se imejte,

Samo sem res za iz hlač strest, halo!, od februarja se trudim, pa sploh ni nek velik trud, samo pravilno jem, zdaj pa sama sebi v zelje skačem z neokusno hrano v prevelikih količinah. Danes mi je prav slabo od včeraj. No comment.
V bistvu glede diete nimam nič kaj novega za povedati, zdaj sem rabila en mesec, da sem spravila eno kilo dol. Čez teden je šlo lepo počasi po gramih, čez vikend sva bila pa na Dolenjskem, babičina kuhinja, pa je šlo spet dve kili gor, potem sem se čez teden trudila ta višek spraviti dol, pa spet na Dolenjsko v soboto, v nedeljo na piknik, pa spet gor. No, ampak danes sem se vseeno premaknila malo nižje, najnižja teža doslej 77,1 oz. 76,8 (skakalo je med obema). Delni cilj je, da do 9. 6. pridem na 76,3 ... če mi ne bo spet vikend prekrižal načrtov.
), lep dan vsem,

Mislim, da mi res ne bo škodilo, če si privoščim.

... komaj čakam poročilo.