![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

Grem pogledat blog!
Aja, v hribe. Eh, tam me pa ne boš najlaže najdla. Odkar fant dela tudi ob sobotah skoraj ne greva domov. Še kakšno leto, potem pa res upam, da že spokava kufre proti našim krajem.
Ja sem že napol ljubljančanka, pa mi nič ne diši.
Že komaj čakam, da zaključim s študijem in srčno upam, da dobim službo v domačih krajih in ne v Lj. Iskala jo bom pa itak povsod ... Se pa prej ali slej vrnem v rodni Tolmin. (upam, na prej)

Je pa zanimivo, kako moram krotiti svojo neučakanost vsakič znova. Vedno si zadam scenarije, "če bo šlo vse gladko", nikoli ne upoštevam "kaj pa, če". Ne velja samo za dieto, tudi za razporeditev dela (če me kdo vpraša za rok, do kdaj bom lahko nekaj končala, vedno rečem, da rabim xy dni, v katere ne vštejem nedelj in dni z nizko produktivnostjo ... potem moram pa zadnji teden delati po 16 ur na dan, da ulovim nerealistični rok, ki sem si ga sama zastavila).
Se počasi učim, kako in kaj. 
http://huferka.dulmin.si/2010/06/19/v-znamenju-tort-2/
... sprejmeš? Jaz sem v prvi rundi 1. in 2. stopnje shujšala 8 kg, tako da si zdaj zadajam, da spet shujšam 8 kg v 8 tednih ... uf, kila na teden, to pa sploh ni slabo. 
Pa hvala, meni je bila tudi všeč tortica. 
Češnje so moje najljubše sadje. Potem pa jagode. Potem si pa tretje mesto delijo breskve, maline in borovnice. Pomladno-poletni čas ruuulaaaa!
In naj bo sestrica na to pripravljena, če se odloči. Sicer sem pa zelo vesela, da je vedno več ženske populacije tudi na našem faksu. 
So pa tudi moje najljubše (prebava se sicer ne strinja), potem pa vse jagodičevje ... mmm. Na zalogi pa samo nekaj pustih jabk. 
Mmm, pohan sir! Joj, kako dolgo ga že nisem jedla. Pa pole ga spet dolgo ne bom smela.
Pa sočustvujem za češnje, čista grozljivka, tile kosi!
Meni pa v tej vročini (khm, ja, vem, da ni več vročine) sploh ne paše jesti pripravljenih jedi. Če bi mi kdo pral solato, bi lahko od jutra do večera jedla samo solato z jajcem, narejenem na tartufnem olju.
Hvala za namig o faksu, bom povedala tamali.
Saj vem, da nisi imela tega v mislih.
Se pa tudi jaz ne bi branila solatk na tisoč in en način, pa raznih mineštrc. Samo trnutno mi manjka časa za ljubo kuho.
Pa v službi nas vedno kdo razvaja s sladoledom, pa pohanim piščancem, pa pico. Se mi zdi, da vedno nekaj praznujemo. Jaz pa tako hitro podležem skušnjavi.
Zdaj ko sem dala besedo, bom mogla biti bolj pridna.

Zdaj pa spet na češnje pred spanjem.
Sem pa manj povožena, ker me je danes grozno k tlom tiščalo, pa tudi malo boljše volje. Samo cuker ima zelo kratkotrajne dobrovoljne učinke.

Kje se jih da videti? 
So pa odprti samo do 16-ih in tudi samo na keš poslujejo, nimajo kartic. Je pa bankomat 15 metrov stran.

Bom mogla enkrat prej iz službe, pa it pogledat. A vozi trola mimo? No, saj bi lahko šla zemljevid pogledat ... A je še kakšna taka trgovinica, ki ne vem zanjo?
Nekaj o pekarni Vrhnika sem že slišala.

Jah, enako z enakim, če mi človek na same smajlije odgovori tako, se meni ne da smehljati nazaj. To fazo smo prerasli.
Petit fours so pa katastrofa ... jaz sem si predstavljala svilnato limonino kremo pa mehko malinovo marmelado oz. žele, žele je trd (naj bi rezal jih, ko so bili v zmrzovalniku ... najslabši nasvet ewah! .... zdaj so bili čez noč v hladilniku, da imam sploh kaj šans pri rezanju), limonina krema, narejena iz samih svežih sestavin, pa ima okus po umetni kremi. Ogabno. Ne priporočam sploh. Ampak bom našla tudi dober recept enkrat v prihodnosti, ker sem se odločila, da ga bom! Sem pa vzela ta recept, če te še vedno mika kleti v kuhinji
: http://weevaliciousrecipes.blogspot.com/2008/05/raspberry-lime-petit-fours.html ... mogoče bi bilo z limetami, vsaj kar se okusa tiče, boljše, z limono je katastrofa. 

Zvenijo pa dobro. Imaš pa sigurno kake fajn "recepte" za glazure? Moje so vedno ali preredke ali pregoste.