![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

.
Ja, drugače uživam v pečenju, nisem sicer taka umetnica kar se krašenja tiče, poje se pa vedno.
Sem pa bolj piškotarca kot pecivarca.

Pri pecivu, ki je hitreje narejeno je teže. Ampak imam pri hiši dovolj pridnega jedca, da si moram prav izboriti kak košček. 
A, evo, pa še brez peke! Naredim pa tako, da okoli 150 g polnozrnatih piškotov ali prepečenca (ali poljubnih piškotov, ki so obležali v posodi) zdrobim in zmešam s 50 g masla. S tem prekrijem dno v folijo zavitega pekača. Obložim s poljubnim sadjem, najraje z robidami ali višnjami, tudi limoni. Vse skupaj pa prelijem s pol litra jogurta, ki mu dodam vrečko (ne vem, koliko je notri lističev) razpuščene želatine. Pa samo še v hladilnik za par ur. Če je sila dodam jogurtu žlico sladkorja, ma večinoma pa ne. Preračunala sem, da pri 12 koščkih znese nekje med 150-170 kCal/kos. Mislim, da ni prehudo.

Dieta itak pomeni način življenja in če me rade pečemo, potem je to del načina našega življenja in potem se moramo seveda pogovarjati o tem. 
): klet na široko odprta, in od vseh koles manjkata samo najini.
Najbolj glupo od vsega pa je, da so pod stopnicami, sploh ne za vrati kleti, 3 kolesa pa na prostem. In kljub temu ta niso izginila.
Pa jaa, super za kg. 
JOOOJ!
64,4 kg Sama kriva. Se bližajo tisti dnevi. In sem se nažrla kruha. Pa sploh ne maram beleg kruha! Mislim, nisem ravno ljubitelj.
Dve po buči!
NORO! Ampak potem sem fraj in pojdem najbrž v slaščičarske nakupe!
Bomo videli, kakšne so kaj količine.
Danes je že sprijaznjenost z dejstvom. 

Po mojem bo prišlo do 77,7, kot je bila najnižja teža, potem se bo pa začelo pravo hujšanje druge etape. Tako da nabrusi pete, da te ne bom prehitela!
Si zastaviva manjše cilje? Npr.: do konca tega tedna mora vsaka od naju izgubiti 0,4 kg. Tista, ki ne izgubi ničesar ali gre celo gor, dobi črno piko, tista, ki izgubi nekaj, ampak ne 0,4, dobi rožico, tista, ki pa izgubi 0,4 (ali, nemogoče sicer, celo več
) pa zlato zvezdico? Tako je tvoj mini cilj 64,0, moj pa 77,6. Kaj praviš? 

Jej, jej, kaj bo z nami.... jaz bi po predvidevanjih dva dni pred morjem morala biti skoraj dvojnica letošnje miss Hawaian tropic, namesto tega bom pa kmalu rezerva svetovne prvakinje v metanju kugle

Imam že pripravljen seznam za šoping, zdajle pred piknikom greva.
Fino tole, zdajle si me namotivirala s svojo zlato zvezdico čist ful!
Bom nahecala dragega, da naredi eno lepo tabelo ... jaz znam narediti samo grdo. 
Jaz grem zdaj na morju spet od začetka prvo stopnjo. Ko prideva nazaj, pa 2. stopnja 2. etape.
Ampak zdaj bo pa moralo iti, ker imam Primorkin uspeh in moj neuspeh, ki me skupaj brcata v rit. Zdrav tekmovalni duh. A greš ti tudi zbirat zlate zvezdice in črne pike z nama?

No, po morju te pocukava za rokav.
Ampak nekaznovana, pa ne moreš ostat, torej pa takrat.