![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
Ja, brez kazni ne gre, pa kazen mora biti vzgojna, je rekel boter Meseček.
Do naslednjega petka zate torej na 63.0, zame pa na 77.7.
Jaz imam tudi doma en "čudežni čaj", ima notri zaviralce lakote, pa mi je sicer zelo dober (masala), sem ga naredila sama po receptu iz knjige instinktivne diete, ampak sem kar malo pozabila nanj. Bo zdaj za zajtrk.

Jutri jem isto, pojutrišnjem tudi, potem pa na jedilnik drugega dne. Granola vabi.

LN ... pa čakamo na poročilo o mrvicah in štancah!
In prav fino se mi zdi, da si to pomislila ... bom kdaj dala še kakšen link gor, kakšno hard core novodobno nabijanje pa kakšen soft shoe pa kakšno komično veseljačenje. 

Zdaj se grem pripravljat za naslednje tri dni: mislim, da sem končno našla sistem, ki nama ustreza. En jedilnik na tri dni, ravno dovolj, da si prvi dan ves navdušen in komaj čakaš, da bi to še enkrat jedel, drugi dan si ves zadovoljen, ker to še enkrat ješ, tretji dan ti je pa dobro, hkrati se pa veseliš spremembe, ki prihaja, in zato lahko še toliko bolj uživaš. Pa še nakupovanje je lažje, če kupuješ za 3 dni in ne za pol meseca vnaprej, da ne omenjam prostora v hladilniku. 
No, danes sem kupila še zlato barvo in ugotovila, zakaj je zadnjič nisem našla - ni bila v škatli z ostalimi! Zadnjič sem pa v pekarni Vrhnika kupila tri male štance rožic in tri srčkov (so pakirane po tri različnih velikosti) pa oranžne mrvice in rumen sladkor (ker mi ni padlo na pamet, da bi bilo bolje, da ga sama obarvam!)
Take ob kateri sem dologo vzdihovala, da mi 40? pa ravno ne ostaja. No, kupila sem danes v akciji Iskra ero set za poliranje, graviranje, vrtanje, ...
Kako se ta set uporablja? Kakšen sploh je?
Super, da uživaš poizpitno obdobje!!! 
... jaz grem zdajle spet, včeraj sva šla samo zjutraj, ko je bila voda mrrrrzla.
Potem smo se pa ves dan potepali s prikoličarskimi sosedi po Grožnjanu. Imava totalne face za sosede, odrasel par z dvema otrokoma (7 in 11), pa še eden je na poti. In ta maladva sta čista norca, 11-letnik bere, kuha, štrika, goji rastline, v šoli ga kličejo "walking encyclopedia", včeraj je za vsako rastlino, ki smo jo srečali, vedel njeno ime. In potem smo šli zvečer na večerjo v restavracijo v kampu, tako da nisem jedla predvidenih buritosov s fižolom in sirom. Sem pa vzela solato s piščancem, zelena solata, rukvica, paradižnik in piščanec, tako da sem ostala nekako znotraj okvirov diete. Danes pa ... trararararararam ...
To je 0,6 kg več od zastavljenega minicilja. Naslednji minicilj zame je tako 76,6 ... neverjetno bo, ko bom videla šestico!
Primorka, kako kaže? 
Obe ekstra pridni, madona, nič ne bo z mojim izmišljevanjem kazni!
Tvoj naslednji minicilj je torej 62,2! 
z nama s Primorko! 

!
). Lepo bodite!

Nimam pojma, zakaj, glede na to, da pojem res veliko vlaknin. Reees veliko.

Primorka, pa ti? 
, ravnokar je mami odšla, je skrbela za najino stanovanje in rože, ko naju ni bilo. 
Se malo tolažim, da je mogoče tudi zaradi slabe prebave, ker tako grozno veliko pa spet nisem jedla prejšnji teden.

n Potem imaš take minipreglede na stopnicah. 

,
No saj mislim, da bi se ju. hitro naveličala.

No, do naslednjega tedna najprej obe nazaj na 76,6 oz 62,7, prav? Jaz sem imela pa vikend sicer brez piva in čipsa, ampak vsekakor ne dieten, ker sva bila najprej pri mojih starih starših, potem pa še pri njegovih ... da se je jedlo, kot se pri babicah in dedkih je, je jasno. Zdaj sva pa dobila oz. sem dobila zastonj trenerja, ki me bo vsak dan gural ven na dolge sprehode: spet paziva na taščino psičko.