![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
), da hujšaš, in ji pokaži program, po katerem to počneš. Če boš kupila to knjigo, super (o njej sem napisala v temi instinktivna dieta, si lahko malo prebereš, jaz osebno sem zelooooo navdušena
, tudi zato, ker me je knjiga naučila tudi, da se mi ni treba bati sladkarij in masla, konec koncev tudi čipsov in smokijev ne, ko bom enkrat na drugi in tretji stopnji diete ... ključ je v raznolikosti prehrane in v zmernosti, ko pride do visokokaloričnih živil), ji lahko pokažeš program iz same knjige. Tam so napisani jedilniki, piše pa tudi, koliko kalorij moraš pojesti glede na svojo začetno težo. Če pa boš na tej svoji lastni dieti, ki si jo opisala, kak teden sproti piši, kaj točno ješ, koliko in ob kateri uri, pa ji pokaži to.

In da nima smisla, da se človek tolče po glavi in se slabo počuti, če še ne more telovaditi ... korak za korakom.
In čestitke za izgubljene kilograme, Vandolina!

Jaz lahko samo sedim na klopci zunaj (če je pa to ob kaki veliki vodi, pa sploh super), pa se že bolje počutim.
1 do 14 od 14