Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime16. Mar 2010

Prosim, ne jezite se name, ker sem začela z novo diskusijo! Odprla sem jo z namenom, da bom vanjo vpisovala svoje občutke ob 10 dnevnem postu z javorjevim sirupom. Zanj sem se odločila, ker sem se zelo v kratkem času zredila za 5 kil. Razlog? Čokolada. Do nje sem prišla v službi. Sama je ne kupujem. Vsi so jo jedli dan za dnem, pa sem jo še jaz. In zdaj sem tu, vsa nesrečna.:cry:
    Trdno sem odločena, da mi zastavljeni načrt uspe. V svoji koži se namreč počutim zelo slabo!:sad: Zato pa... GO, GO, GO!!!!!!!!!!!
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime16. Mar 2010 urejeno

Tehtnica pa kaj je to s tabo????
    •  
      CommentAuthorVandolina

No punca, poskusit ni greh, čene drugega, si boš očistila telo in verjetno bo šla dol tudi kakšna kilca, prosim te le, da ne pretiravaš.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthortehtnica

16.3.2010 - 1. dan
    Saj vidiš, Kozoroginja. Res ga lomim.:shamed: In ja, obljubim, da ne bom pretiravala.:boogie:
    1. dan je za mano. Minil je razmeroma dobro. Lakoto sem uspešno premagovala s pitjem napitka iz javorjevega sirupa, pa tudi z metinim čajem in donatom. Napitek iz sirupa je prijetnega okusa,(najbolj sem se bala, da bo presladek ali drugače zanič), ki ga osveži limona, okusi pa se tudi pekočo papriko, ki jo dodam noževo konico. Sem pa bolj ali manj brez energije in upam, da se mi bo povrnila. Popoldne me je začelo tresti od mraza, zato sem si privoščila dolg sprehod po sončku. Škoda le, ker je tako pihalo. Končno sem se segrela, pa tudi hoja mi je dobro dela.
    Do sobote imam dopust, potem pa spet delat. Upam, da bo takrat najhujša kriza že za mano, saj delo, ki ga opravljam, ni lahko (skladišče).
    Toliko za nocoj. Priznam, komaj čakam, da se uležem. Vsem želim lep večer, jutri se pa spet oglasim. Čao!
    Tehtnica :boogie::boogie::boogie:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime17. Mar 2010

Kar tako naprej Tehtnica in uspelo ti bo!!!
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime17. Mar 2010 urejeno

Te podpiram. Imej močno voljo in ti bo uspelo.!!:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime17. Mar 2010

17.3.2010 - 2. dan
    Kot sem obljubila, se spet oglašam in se bom vsak dan, dokler bo trajal post.
    Pa je še drugi dan za mano. Sem kar malo razočarana. Namesto energije, ki jo obljubljajo, sem vsa povožena. Malo me glava boli, pa zelo sem švoh. Imam občutek, da izgubljam tla pod nogami. Zlasti sem se slabo počutila dopoldne. Ob 12.00 sem postala tako zaspana, da sem šla zalegnit za dve uri.:shamed: Potem sem se počutila malo bolje. Šla sem na dolg sprehod, nato pa sem čistila kuhinjske omarice. Zdaj sem že izpod vročega tuša.
    Spijem ogromno tekočine, pa tudi pokadim ogromno, dasiravno mi je zdravnik ponovno zabičal, naj preneham. Napisal mi je recept za tablete CHAMPIX, ki se uporabljajo kot pomoč pri odvajanju. Jemati jih moraš tri mesece, po potrebi lahko tudi podaljšaš. Enomesečna kura me bo stala okrog 80 ?, še vedno manj, kot zdajem za čike. Naredila bom vse, da mi bo uspelo!!!
    Naj povem še to, da mi v želodcu nič ne kruli in na hrano sploh ne mislim, kar me preseneča, saj mi je hrana vse. Upam, da se mi bo v teh desetih dneh kaj skrčil želodec!!!!!!!:angry:
    Želim vam lep večer!
    Tehtnica
  1.  
    Tehnica...........ne rabiš nobenih tablet,da bi prenehala
    vse je to v glavi,a ni fino 80? porabit za kaj drugega,pametnejšega
    ker sama dobro veš,da če nimaš volje in interesa,da ti tudi teli tableti nebojo
    pomagali
    si edina,ki si lahko sama pomagaš
    in,če se ne počutiš dobro s tem sirupo,prenehaj in pojdi na pravilno prehrano
    vidim,da hodiš iz ene skrajnosti v drugo....pri tebi je al ful ješ ali pa nič
    samo to ni dobro,najdi eno zlato sredino
    in se je drži.....pa,če ti paše cel dan nekaj grickat pol pa grickaj,sam naj bo to jabolko
    in čokolado.....
    jaz si olupim mandarine,pomarančee,jabolka in čez cel dan grickam
    pa tople obroke jej,da si ne boš kaj zaj*****,saj vemo da diete niso nedolžne

želim ti,da najdeš zdravo pot
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime18. Mar 2010

18.3.2010 - 3. dan
    Trebušček, z vsem, kar si napisala, se strinjam, le volje mi manjka.:cry: Upam, da se bo po tem postu kaj spremenilo, če ne, je vse skupaj brez pomena:cry: Hvala za dobre želje in hvala sploh za komentar. Vsak je še kako dobrodošel!
    Počutje isto kot včeraj. Zjutraj traja dolgo časa, da se sploh sestavim. Popoldne je bolje. Vztrajam. Se mi je pa danes zahotelo testenin, ki so bile za kosilo, a sem se uspešno premagala.
    Lahko noč!
    Tehtnica
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime19. Mar 2010

Tehtnica, trebuscek je lepo napisala.
    Sicer ti tablete lahko pomagajo prebroditi najhujse krize pri odvajanju samo skoda je dati 80 evrov ali pa tudi ne,
    ce ne bo nic pomagalo bos vrgla 80 evrov skozi okno.
    Poskusi.
    V mesecu dni se ti pa mora apetit po cigaretih tako zmanjsati, da bos ze brez tablet.
    Ves tudi jaz sem jih jemala in seveda ni pomagalo. Nato cez dve leti ko sem se pa res odlocila, sem si za moralno podporo
    kupila oblize ampak samo za en teden.
    Ker sem vedela, da ce bom zdrzala 2 dni potem bom zdrzala.
    Ves ponoci ti nivo nikotina pade za polovico in si ze zjutraj ce ne kadis skoraj nekadilec, samo prve cigarete ne smes pokaditi.
    V marcevski reviji lepa in zdrava je par koristnih nasvetov za odvajanje in v knjigi Easy way to stop smoking. To bi ti bila krasna podpora.
    Knjiga se dobi v knjiznici, boma pa jaz pogledala ce jo imam doma.
    Aicha
  2.  
    Tehnica...če so ti zapasale testenine jih pojej....
    jaz te kar vidim,čez par dni.....slabo se počutiš,šla boš nekaj kg dol,potem se boš pa najedla
    in vse pokasirala,kar si zgubila+kako boš dobila....če ti kaj paše jej....ješ lahko cel dan po kak grižljaj
    vsakih 5 minut,če želiš.......

Glede kajenja....ma jaz sem ful kadila 1 škatlo na dan,včasih tudi več in sem tudi
    nehala,čez noč....in to zato,ker sem se jaz tako odločila......

Hitro najdi to voljo,da nebo šla kam na kakšen dopust....in boš čist,zabredla

moji komentarji so vsi dobronamerni....včasih rabimo nekoga,da nas na realna tla spusti
    in nam nič ne zavija v celofan.....
    •  
      CommentAuthortehtnica

Jaz se ne grem več. Danes sem omedlela. Z glavo sem udarila v tla in imam veliko buško. Še dobro, da ni kaj hujšega. Zato svečano izjavljam, da zaključujem svoj post. Sem pa žalostna: Candy55 je uspel, meni pa ne. Jutri me čaka služba in ne morem si privoščiti, da bom padala po tleh.
    Kaj zdaj? Poskusila bom najti zlato sredino, kot pravi Trebušček in pa prenehala bom kaditi. Težek zalogaj, a kjer je volja, tam je moč.
    Ker se še vedno malo tresem, grem počivat, vse pa lepo pozdravljam!
    :cry::cry::cry:
    Tehtnica
    P.S: Začasno ali pa za vedno sem deaktivirala svoj račun na FB. Nekdo mi ful najeda. To je dolga zgodba, ki pa je ne mislim razpredati! Hvala vsem, ki ste bili moji prijatelji!
    •  
      CommentAuthorprimorka

No tehtnica, bodi vztrajana. Če si sforsirala svoje telo do te mere, da si omedlela, ti za to sicer ne bom čestitala, ampak dokazala pa si, da znaš biti vztrajna. Ni vsak za post in ne jemlji tega kot neuspeh! Z enako vztrajnostjo in trmo se podaj v projekt zdrave prehrane in prenehanja kajenja. Nikar pa sedaj ne zmeči kaj težkega vase, ampak se lepo okrepčaj s kako juho, da se ti povrnejo moči. Veš da smo vsi s tabo! Držim pesti!
    •  
      CommentAuthorAicha

Tehtnica ob strani ti bomo stale.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Tehtnica ne vrži puško v koruzo, malo bolj vstrajna pa bi že morala bit. Res tole pitje te brozge ni ravno fino, pa vseeno me čudi, da to tako
    slabo prenašaš. To dieto sem imela že 2 x in mislim, da bom šla na 5 dnevni post, sedaj na spomlad. Kaj nič kave ne piješ, očigledno ti je
    pritisk padel?!

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorprimorka

Vandolina ni vsak za to. Jaz ne zdržim niti enega dneva na postu, brez da bi imela tako migreno, da bi s praznim želodcem visela ob školjki. Poznam pa ljudi, ki zdržijo 40 dni ob sokovih in čajih. Na prvem mestu je treba poslušati svoje telo!
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja to pa imaš tudi prav Primorka. Jaz zdržim 10 dnevni post zelo lako, smo mi gre tista pijača iz javorjevega sirupa po 8 dnevu na bruhanje. Zato sem rekla, da bom mogoče poskusila samo 5 dnevni post s sirupom. Bom pa še videla.
    40 dni, bi bilo pa malo preveč, no če bi bila samo doma in nebi imela nobenga dela, potem mogoče še nekako, drugače, bi se pa tudi jaz kje zvrnila.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime20. Mar 2010

Hvala vsem za podporo in lepe misli! Danes sem začela z manjšimi obroki. V službi sem bila še zelo švoh, zdaj pa mi je že bolje. Posta se pa ne grem več. Ne takega, ne drugačnega.
    Lp Tehtnica
    P.S.: V boj z manj jest in nehat kadit!:boogie::boogie::boogie:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime21. Mar 2010 urejeno

Tehtnica, manjši obroki večkrat na dan - pa bo isto kot da imaš dieto. Malo pa le pazi pri sladkem in mastnem. Kalenje: če boš že malo zmanjšala za začetek bo uspeh. Kupi si zvečilne gumije, ki so za to, to ti bo sigurno malo pomagalo. Namesto cigarete v usta, si vzameš čik-gumi!!!!

Lp. kozoroginja:bigsmile:
    • CommentAuthorEucica
    • CommentTime21. Mar 2010

Tehnica prav si se odločila.Jaz sem ti bila zelo podobna poznala sem samo skrajnosti.Ali sem se napokala da mi je bilo potem slabo ali pa sem stradala.Teža se mi je vedno ustavila nekje pri 60 in tako sem nihala med 65 in 6o kg. Zdaj ko sem na ločevalni jem celo večerje kar prej sploh ni bilo značilno zame in imam 56.4 kg.Zdaj je počakalo ampak upam da bo šlo dalje.

Samo če bo dieta zmerna se je boš lahko držala dolga ali pa jo celo sprejela za način življenja.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):