Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

  • CommentAuthormikaajsa
  • CommentTime1. Apr 2010
   
  Ljudje božji, predvsem punce!!!!!!!!!

  Prvič sem na kakem forumu in to z razlogom. Velikim kot Mounut Everest.
  Berem o zeleni kavi, njeni "uspešnosti" pri hujšanju in podobno. Proooooooooooooooooooooooosim vas, rooooooooooooooooootim vas, ne jejte ali pijte teh reči. In še ostalim povejte!!!!!!!!!!
  Zakaj?
  Sem kemik na delovnem mestu farmacevta analitika in sem sama lastnoročno v uradnem kontrolnem laboratoriju za zdravila analizirala prehransko dopolnilo Zelena kava (vzorec je odvzela zdravstvena inšpekcija).
  In sem odkrila ter nedvoumno dokazala, da vsebuje snov sibutramin in to kar skoraj 15 mg na vrečko.
  Ista zdravilna učinkovina je v zdravilih za hujšanje (Reductil), ki so ga na podlagi neželenih učinkov (srčni infarkt, možganska kap,... - glej obvestilo za javnost na http://www.jazmp.si/objave/Objava20091230.pdf) vzeli iz trga.
  Na spletni strani
  http://www.jazmp.si/
  si lahko preberete, da isto učinkovino vsebuje še kar precej tovrstnih preparatov (po moje, praktično vsi), npr. TEA POLYPHENOL, Pai You Guo (analiziran v švicarskem laboratoriju). Pa ne samo te, tudi fenolftalein (rakotvoren) in še kaj.
  Ljudje, NE NASEDAJTE!!!!!!!!!!!!!!!! Skrbite za svoje zdravje z ZDRAVO PREHRANO (zelenjavo, pridelano pri kmetu, ki ga poznate), GIBANJEM in PREVERJENIMI DOMAČIMI "ZDRAVILI" (predvsem čajčki in drugi pripravki iz zdravilnih rastlin, sadja, ipd.!!!!
  In POVEJTE TO VSEM, KI JIH POZNATE. POSTANIMO NE-NAIVKOTI, pač pa ZDRAVE, ODGOVORNE OSEBE!!!!!!!!!!!!!!!!:shocked::shocked::shamed::shamed:
  •  
   CommentAuthorVandolina
  • CommentTime1. Apr 2010
   
  jo
  • CommentAuthorDiana215
  • CommentTime13. May 2014 urejeno
   
  Zelena kava - http://track.greencoffeeplus.si/product/Green-Coffee-Plus/?uid=2484&sid=3708&pid=150&bid=advandec Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 13 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.
Dodajte vaš komentar
 • Uporabniško ime Geslo
  V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
 • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):