Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthormajči
    • CommentTime13. Oct 2006

Mene pa zanima dieta za športnike,ker sm na letaku,ki sem ga na razstavišču prebrala,da je dieta za športnike in da več informacij dobim na tej strani.Pa bi res lepo prosila...

Lp, majči
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime14. Oct 2006

Živjo Majči,

žal je bila dieta za športnike neprimerna (napačne sestavine in kombiniranje hrane) zato jo zdaj še popravljamo. Dieta bo na volje čez par tednov, za ta čas pa si lahko ogledataš druge diete.

lp,
    Petra
    • CommentAuthor_barbara_
    • CommentTime2. Mar 2007

Kako je zdaj s to dieto za športnike? Je nisem najdla na strani namreč.. če mi lahko pomagate prosim:) hvala
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime3. Mar 2007

Živjo _Barbara_,

ja imamo mičkene probleme s tole dieto. Če se ti "mudi" oz. če bi želela hujšati, pa si športno aktivna, se odpravi v knjižnico, tam boš gotovo našla kaj uporabnega :wink:. Drugače pa se bomo potrudili in poskusili razširiti našo ponudbo diet :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthordee
    • CommentTime18. Aug 2007

Mene pa zanima ali ste že sestavili dieto za športnike?
    lp:bigsmile:
    • CommentAuthorThea
    • CommentTime26. Mar 2009

Zdravo! Sem sicer nova tukaj in imam nekaj vprašanj, upam da mi boste lahko pomagali.
    Visoka sem 180 cm in tehtam 85 kg.:shamed: Problem je v tem, da mišice pridobim zelo hitro, imam tudi težke kosti. Čeprav imam mišice, se med njimi žal najde tudi maščoba. Ukvarjam se z borilnim športom, zato me zanima katera dieta bi bila primerna zame? Rada bi izgubila maščobe, vendar ne mišic. Zavedam pa se, da imajo tudi mišice določeno težo, in čeprav moram priznati, da ne zgledam preveč zavaljeno (rešuje me namreč moja višina), me ta številka vseeno moti in vseeno bi rada nekaj storila za svoje zdravje.

Zanimiva se mi je zdela dieta kemičnega razkroja. Bi to bilo primerno zame? Še posebej zdaj, ko vsaj 1 mesec ne bom smela trenirati zaradi poškodbe. Ker, ko sem aktivno trenirala, se je številka na tehtnici kar večala, čeprav sem pazila na prehrano. Imam občutek, da zaradi pridobitve mišične mase...

Se opravičujem, če sem vprašanje zastavila nekoliko zmedeno, vendar se mi zdi, da se vrtim v začaranem krogu. Vseeno upam, da mi bo kdo znal odgovoriti.

Lep pozdrav.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Mar 2009

Ce se ukvarjas z borilnim sportom je najbolje, da vprasas trenerja.
    Saj ves, najprej zacnes zgubljati misicno maso in potem mascobe. Ce ne zelis zgubiti misicne mase jej visoko proteinsko hrano.
    In vseeno vprasaj trenerja.
    Mi smo samo amaterji.
    Dieta KR je drugace dobra.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):