Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorchbewa
    • CommentTime4. May 2010

ooojla, en nasvet bi rabila, ce mogoce katera ve, in sicer me zanima, če bi bilo dobro zamenjati kosilo in vecerjo. namrec se mi zdi da se prevec nazrem zvecer potem pa ne pocnem nic vec pametnega razen da gledam tv. za kosilo bi mi bolj pasalo malo vec pojest pa zvecer manj, pa me valda zdej zanima ce katera ve koliko bi to vplivalo na izgubo teze, oz. a bi potem sploh se kaj izgubila. malo cudno se mi zdi, da se lahko zvecer toliko najes, potem ko si cel dan "stradal".

hvala za odgovore!

lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. May 2010

Pozabila si povedati, na kateri dieti si.
    Naceloma so te diete za ljudi bolj tam, kjer za kosilo (lunch) pojejo nekaj kot npr. solatka za kosilo in zvecer ko pridejo iz sluzbe pojedo kao nasa vecerja (dinner) in to je potem za njih vse, spat pa gredo okoli polnoci.
    Nekateri, ki so osvojili ta nacin kar dobro shajajo.
    Moje mnenje pa je, da lahko zamenjas.
    Aicha
    • CommentAuthorchbewa
    • CommentTime5. May 2010

oj hvala, ja sem vidla tud da sm pozabla oment da sm na jajcni dieti..

vse tako stritktno pise, ne izpuscat, drzat se ur in tako naprej, pa se mi recimo zdi, da bi lazje pokurila tiste kalorije za kosilo, saj popoldan
    grem saj se mal sportat, zvecer se mi pa itak ne da nic, pa se vreme je tako.. :)

hvala, bom kr upostevala tvoj nasvet..

lp
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):